Kolla vad jag hämtade idag

Med sötmandel på bilden.

waiting

Hittade tillbaka till min tumblr idag. Den har stått orörd i ungefär ett år. Kom på hur kul det faktiskt var så nu, blir det tumblr igen. Skit i plugg, tumblr it is. Eller något. Det gick bra hos tandläkaren, inga hål och en remiss skickad till odontologen. Hoppas på att få tid snart, då jag rent utsagt skrek till då han tryckte på en viss punkt på min käke. Så det hade varit skönt att bli av med det...

-

Förresten, idag är det en, EN, månad kvar tills jag tar studenten. Är helt lyrisk typ. Fattar det inte! Totally crazy, eller något. Dessutom är det en månad sedan morfar somnade in så det är självklart dubbelt.

ghosts

Blev en kortkort dag i skolan idag med, inte mig emot alls.
Ska försöka komma igång med att göra en redovisning som ska vara klar på torsdag.
Sen ska jag till tandläkaren. Hoppas han har någon mirakelkur mot min käke... Antagligen inte men håller tummarna, passar på att göra en "rutinundersökning" också.
Så det är väl som står på schemat idag. Tog mig i kragen och ringde och beställde en återbesökstid till vårdcentralen också som läkaren bad mig göra. Så känner mig lite duktigt, då jag tycker det är fånigt jobbigt att ringa sådana samtal.

Men plugga.....

on the go

Ska iväg och träffa Anton i stan, gå på någon lägenhetsmojsigojs och träffa massa hyresvärdar och sedan kolla på Iron man II på bergakungen. BRA DAG!
Sen så åker vi hem till honom, så jag säger väl hej då länge för denna veckan.
 

ännu mera jobb

Nu har jag återigen sökt jobb, ungefär 5 till. Vet inte hur många och vet knappt vad jag sökt. Men nu har jag sökt i alla fall. JAG SKA FÅ JOBB! Känner att behovet av pengar kommer närmre och närmre. Så ja, jag ska fortsätta söka jobb tills jag får något. Jag kommer snart bannlysas på alla hemsidor som har med jobbsökning att göra. Snart blir det dags för te. Sen får jag se vad som händer.

Hey ya

Behövde bara gå på en lektion idag så istället för att vara i skolan till 14 så stack jag från skolan vid 11. Mötte upp Emma och Ragna, lunchade och shoppade sedan. (Skulle ju spara pengar, men neeeeeeeej) (MÅSTE SKAFFA JOBB).
Blev en assnajs kjol, på rea dessutom (I like) och en långklänning som jag letat efter i 2 år. Äntligen hittade jag en som var helt okej, i lagom pris. Dock blir det inte en riktigt långklänning, då den slutar ovanför anklarna. Det är inte lätt när man är lång...
Köpte även 3 par trosor så nu känner jag att garderoben är utökad tillräckligt. Snarare, snart får inget mer plats... Åhhhhh, någon gång i mitt liv ska jag ha en walk in closet alltså... Någon gång.

Idag har jag faktiskt lyckats plugga, inklusive gjort körkortsteori och städat. Produktiv Linn. Plötsligt händer det. Som en trisslott.


schoova

Druckit de obligatoriska kopparna te och funderar seriöst på sängen snart. Den ser så lockande ut, sååå flouffig. Mmmmmmmmmmmmmm.

-

EY, NEJ!

-

EY, LINN! PLUGGA!

Det kommer aldrig vara över för mig

Har fått en hel del saker gjorda idag. 
Först i skolan en lektion, fick reda på ett prov, mvg. Så jag är glad, tror jag kan lyckas få mvg även i naturkunskap b vilket känns toppentoppen.
Åkte direkt efter lektionens slut till clinique där jag idag hade procent. Så köpte med mig massa saker och blev även lite fint sminkad och fick cider och en goodiebag. Så jaaa, ibland har man tur.
In på ett espressohouse och köpa en grillad macka för att sedan åka till mormors korttidsboende och sitta och prata med henne i någon timme. Mysmys.
När det var dags för henne att äta så åkte jag hemåt, gick sista biten (ooooh, hurtbulle!!!!).
Nu det senaste har jag pluggat lite, men koncentrationen finns fortfarande inte, men jag gör så gott jag kan i alla fall.
 
Så ska väl fortsätta plugga lite och sedan gå och lägga mig tidigt. Just nu låter det som en underbar idé, men lyckas aldrig med det. Imorgon är det fredag igen. Seriöst. Det går galet fort nu. GALET! Mindre än 20 dagar kvar till balen och 34 dagar till studenten om jag inte räknat fel. 
Är så galet taggad samtidigt som det skrämmer mig. Ut i den riktiga världen. Måste fortsätta  söka jobb.
 
Woop woop.

The spaces between my fingers are right were yours fit perfectly

Har precis sökt fler jobb. Över 5 till. Så är rätt stolt över mig själv faktiskt.
Ibland får man tillåta sig själv att vara det.
Snart kommer Anton hit, skulle egentligen åkt till honom, men då han skulle jobba galet nära mig både idag och imorgon så var det mer värt att vara här. Längtar till honom, till Floda, har inte varit där på ett bra tag nu.

Har dessutom hämtat ut både balbiljett och studenfestbiljett. Nu närmar det sig med stormsteg. Det är helt galet. Börjar verkligen kännas av nu. Kan inte riktigt inse det bara. HELT GALET!
Myser i morfars hatt.
 
 

Sånt man blir lite glad av sådär på kvällskvisten

 

käk-dummer

Min käke har fastnat ännu mer och gör så fruktansvärt ont, skulle kunna sitta och gråta bara för att det känns så mycket. Seriöst. 3 månader nu. Orkar inte. Men ska till tandläkaren om en vecka igen och hoppas att remissen går iväg till odontologen denna gången. För orkar inte längre kämpa för att få in en gaffel med mat i munnen eller ha svårt att ligga med ansiktet på vänster sida bara för att det gör ont.Hade varit fint att kunna öppna munnen som en normal människa...
Så ja, jag är något bitter just nu. Men har en galet kelsjuk och spinnande katt i knät + en morgonrock på mig som luktar älskling så jag överlever riktigt fint faktiskt.


stars

Har nu sovit i en timme och är omöjligt ännu tröttare. Åh, vad jag gillar min egen kropp ibland alltså. Borde väl göra något litet skolarbete men kommer inte riktigt igång. MEN JAG SKA! NU! HEJ DÅ!!!

It was planned from the beginning and the plan was carried through

Dagens skola är avklarad. Kom hem för ett tag sen och har hunnit fixa mat och ätit den. Tog en pannkaka som efterrätt. Såååå gott!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen hade jag tänkt. Min ögonlock faller ihop ungefär så trött är jag.
Men allt idag har gått bra i alla fall, så ska ta det lite lugnt nu innan nästa plugg-våg börjar igen. Att det aldrig tar slut!

perfect darkness

Det blev en springtur. Llite imponerad att jag lyckades dra mig ut. Gick bättre än förra gången, minus en liten astmaattacks- och andningspaus på en stock. Men kändes skönt att komma ut och röra på sig. Jag behöver det, dagar som dessa. Imorgon är det dags att dra sig till skolan...... wiho...........
Nejdå, det ska nog gå bra. Har bara 2 lektioner och projektredovisningen efter så jag överlever. Fattar inte varför jag är så gnällig. Blir så bitter på mig själv. Har i alla fall haft en fin helg och tagit igen mig lite.
 
Nu väntar snart sängen(om någon timme), mmmm sova. Godnatt.
På stocken. Ni fattar inte vilken snygg ställning jag satt i för att lyckas ta denna bild. Plus att mina magmuskler darrade som asplöv. Typ.
 
 

Try

Struntade i skolan idag, min ork infinner sig inte. Skrev en svenskauppgift hemma, scannade in och skickade iväg. Hoppas det duger. För kan inte få in något i huvudet och kan inte koncentrera mig riktigt.
Men har faktiskt gjort nytta här hemma. Har fått mycket plugg gjort. Fixat med projektredovisningen jag ska ha imorgon, skrivit ut en bild till bilden och skrivit svenskauppsats. Har dessutom hunnit rensa ut och fixa till min garderob, som så länge behövts.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och springa en liten sväng, har inte rört mig så mycket i helgen kan jag inte säga. Den längsta promenaden var igår när jag gick runt området för att plocka blommor till mormor. Hon fyllde 90 igår. Hittade lite vitsippor, skillor, vårlök och svalört.(Känner mig duktig som kan namnen)
Sen var jag och Anton ute en sväng på kvällskvisten och han lärde mig allt om en bilmotor, typ. Kände att jag behövde ha lite mer koll inför teoriprovet och så.

Så springa eller inte springa -det är frågan...
 
Såhär glad var jag förra gången jag sprang...

 

vid protesfabrikens stängsel

Begravningen är över. Gårdagen var lite som ett töcken. Som tur var hade jag min fina pojkvän med mig som satt och höll min hand eller hade armen runt mig under hela begravningen.
När mitt bidrag till begravningen kom, avskedsmusiken, så började tårarna rinna. Fick så mycket komplimanger för musiken efteråt och tackar Veronica som valde ut de låtar som jag hade i en lista som passade bäst med den jag verkligen ville ha med. Min fina släkt var där och gjorde fikat efteråt mycket roliga. Massa kramar och skratt och nackmassage blev det. Är så glad att jag har dessa människor.
Nästan alla av mormors kusiner var där som inte sett mig på typ 5-10 år så utav alla fick jag höra ungefär detta, "vad lång du är", "mannekäng", "har du blivit värvad till något basketlag än" och så vidare rätt kul faktiskt.

Men fin begravning var det och nu ska jag försöka gå vidare...

today

Hemma igen eller för typ en timme sedan.
Har hunnit äta och dricka kaffe och nu är det svenskaplugg som står högst på listan. Jag ska skriva en debattartikel på måndag och tänker vara så förberedd som möjligt då jag inte vill sabba mitt mvg. Så ska försöka skriva en text nu och sedan skriva lite punkter som jag ska plugga in så ska det nog gå bra. Ibland får man fuska lite om det krävs. Och tider som dessa så behövs det.
 
Fick förresten tillbaka matteprovet som jag trodde hade gått jättedåligt, typ att jag skulle få 5/35 poäng. Men det visade sig att jag hade fått 18,5 och ett stabilt och fint g. Ni kan fatta min brutala glädje när jag fick tillbaka det provet. Så det blir att satsa på nationella och få vg där så jag får det som slutbetyg. Det ska nog gå. Hoppas jag.
 
Har en spinnande katt under tröjan, hon älskar att ligga innanför saker. Så varm och gott. Så nu ska vi båda, hon får hjälpa till, plugga svenska.
Handbuketter till morfars begravning imorgon. Min närmast, Annelis, Antons, Kjells och längst bort mormors.
Min söta mattelärare och jag delar inte åsikt. Hon tyckte jag bore få lite högre självförtroende.
 

the sound of silence

Godmorgon.

Passade på att ta en lång sovmorgon till halv elva.
Var i och för sig uppe med Anton imorse men det räknar jag inte.
Skönt att få sova ut ibland om man säger så.

Idag så börjar jag skolan först 14:30 så ska passa på att få lite saker gjorda, skolarbeten, köpa handbukett till begravningen imorgon och städa. Allt detta hinner jag inte göra nu men det ska göras under dagen.
Så nu, plugga sen blommor sen skola!

Hej så länge!

Armeer från Schillerska

Gillar förövrigrt faktumet att Håkan sjunger om Schillerska på nya plattan. 
Mmmmmmmmm.

Vad som händer när man sover med fuktigt hår i en boll.....

IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIE!!!!!!

laughs

Detta var nog den roligaste körlektionen hittills. Skrattade så mycket, körde fel som vanligt men det blev ändå rätt kan man säga. Annars gick allt bra, glömde dock blinkersen ibland av någon skum anledning. Det är alltid något som inte kan sitta.

Min fina körskolärare var på dåligt humör när lektionen började då semestern var orättvist utdelad, men tror jag tills lektionens slut fått honom på hyffsat gott humör, med mina pip, prat med mig själv, frågor och svar till mig själv samt skumma samtalsämnen kan inte bli fel.

Nu ska jag ta lite och äta och vänta på älskling.

Ha en fin kväll.

Förresten gick ute med tunn-tunna strumpyxor aka nylonstrumpor utan att frysa, var till och med skönt. SUCCESS!!!!!

home

Hemma från skolan nu och ska ta och fixa lite lunch innan jag tar och drar iväg på körlektion.

Hade bara filosofi idag. Min filosofilärare och jag har rätt olika åsikter om man säger så. Blev rätt kul. Vi var 6 personer bara som stanna på lektionen istället för att strejka, blev mer personligt då.

Men lunch nu sen brummm brummmmma bilen.

bättre

Lyckades vända mitt humör med skratt istället. Känns skönt.
Saknaden är lika stor men att skratta och le gör att det känns lite mer överkomligt och lätthanterat.
Har suttit och fnissat åt bloopers till en film på Youtube. Shit, vad dom skrattade.

lägg din hand i min

Ska sova nu. Det är en dag imorgon med. Skolan väntar, körskolan likaså och sen kommer belöningen med allt slit - älskling. Så godnatt på er

Försent för edelweiss

På något sätt slog det mig nu på riktigt att morfar inte finns.
Jag fick inte säga hej då.
Jag får panik måste lägga mig nu eller något för kan inte bryta ihop här.
 
 
Skulle göra vad som helst för att få säga hej då.
Men så är det alltid, man vet aldrig när sista gången är. Ens sista hej då.
 
Det vet man aldrig, man borde tänka mer på vad man har. För man märker det när man förlorar det.
Jag undrar om jag någonsin kommer att komma över detta. Vet att jag kommer göra det. Men frågan är när. Månader, år, tiotals år? Jag vet inte.
 
Önskar att du fick se mig på studenten, det riktiga klivet ut i vuxenlivet. Istället försvann du från oss alla på dagen två månader innan. På min student kommer det vara två månader sen. Kommer jag någonsin få det ur huvudet?
Tror inte det. 
Men livet fortsätter.
Man får skratta, han skulle velat det. 
 
Men du är saknad.

Skulle försöka måla ett litet fint sånthär ;, det slutade såhär

 
 
Kan inte måla ;
Om jag bara hade vetat vad de heter på svenska... Låt oss säga punkt med kommatecken under. JAAAAAA :D
 

Det där är slöseri med tid, men då slösar vi bort våra liv

Sitter och lyssnar på Håkan. På något sätt passar in på allt just nu.
Mmmmmm.

Imorgon är det skolstrejk, eleverna ska strejka mot nedskärningen av lärartjänster bland annat. Så det blir en kortis på lektionen imorgon som det ser ut just nu.

Har suttit och börjat pilla på lite skoluppgifter också och gjort massa körteori-tester. Imorgon har jag återigen körlektion. Hoppas denna går lika bra eller ännu bättre än vad det gjorde förra gången.
På kvällen kommer Anton, mmm, riktigt längtar. Vissa dagar är man bara extra sakning.
Liten ful bild på studentklänningen som verkligen inte gör varken mig eller klänningen tillrätta. Men detta får istället bli en liten sneekpeek på vad som komma skall. ;)

runrunrunrunrurnurnrrunruynhzzujn

Blev en 20 minutare. Asså, shit vad dåligt jag känner mig. Typ 200 meter och sedan gå(inte riktigt men nästatn). Kanske springer lite för fort. Men ändå. Men nu har jag återhämtat mig lite fint, drucket en milkshake och ska nu in i duschen.

you'r smile is a drug

Min studentklänning kom inhoppandes genom dörren idag. Den passade så woooopa! Nej, men det känns bra. Nu slipper jag tänka på det och jag vet att jag har en klänning som inte alla andra kommer ha från typ HM eller någon annan affär. Så japp. Var tvungen att prova den med en gång och samtidigt hoppa några lyckoskutt. Trots mitt mående just nu så skadar aldrig några lyckoskutt. Världens charmigaste. Tänk er en elefant som hoppar. Ungefär så såg jag ut.
 
Ut och springa var det ja... Hade nästan förträngt det.

Run, for your life


 
Har fått en litet ryck nu och ska ut och springa. Fick lite motivation i helgen och min kondition är verkligen på botten inklusive min styrka då jag inte tränat på lite allt för länge. Men nu känner jag mig för obekväm med mig kropp, både att muskler som försvinner och vikt som droppar. Mina leggins passar inte längre, mina bh:sar passar inte, eller de nyare passar inte, linnet jag har på mig nu (träningslinne) passar inte. SERIÖST!
Så ut och springa blir det nu. Bara en kortis, för vet att det kommer vara jobbigt, lite jobbigare än vad det egentligen borde vara. Har varit lat det senaste och sjuk...

Känner hur jag försvinner

Var ute en sväng med Emma för en stund sen i det numera behaglige vädret. Det känns inte längre som om man ska frysa näsan av mig så fort man sticker ut foten utanför dörren, vilket är riktigt gött.
Hur som helst så pratade vi lite om allt möjligt trevligt och otrevligt tills det blev dags att skiljas åt-gå åt varsin port på gården.

Nu har jag druckit te (som vanligt) och suttit och kollat på rean på Nelly. Funderar på att tröstshoppa lite imorgon. Det sägs ju vara så bra för psyket. Eller något.

Men ska faktiskt snart sova, men det där att resa sig från stolen, gå ut till badrummet, borsta tänderna och sedan gå tillbaka hit känns lite lagom jobbigt. Om jag är lat? Japp.

Försöker peppa mig själv att börja träna igen, behöver det. Så japp. Snart ska jag bli biff-Linn igen. Det ni!

You'll get over it

När jag kom hem hade min mail lyckats bli kapad, kul grej.
Har tydligen skickat ut massa spam-mail. Men har verifierat kontot som jag var tvungen att göra och bytt lösenord så nu är det mitt igen... Hoppas jag...

Men körlektionen gick i alla fall bra, fick till och med godkänt på den så det känns gött.
Denna veckan är rätt lugn så passar på att ta det lite lugnt med plugget. Har en bildredovisning imorgon och that's about it typ.
Så ska försöka vila och läka inuti. För är rätt trasig.
Och behöver stöd. Men känner mig ensammare än någonsin.

hide and seek

Kom hem för ungefär en timme sen. Har varit hos Anton de senaste dagarna och bara tagit det lugnt.
Som sagt ibland är det bara skönt att komma ifrån.

Har inte gjort något plugg, ska lämna in en beskrivning till designen idag och har inte ens kommit på vad jag ska göra. Skolmotivationen är lika med noll.

Men hade en fin helg, fick många kramar som jag behövde, fick skratta och lätta huvudet.

Sitter nu och pluggar körkortsteori, skulle läst på lite tills idag om en sak, har jag gjort det? Icke.
Så istället så struntade jag i att sova den där 1,5 timman efter jag kommit hem. Hoppade istället in i duschen, tvättade håret och satte mig framför datorn och läste på. Så nu tycker jag att det börjat bli dags för frukost nummer 2 faktiskt.

crystals

Det där med att sova tidigt sket sig. Blev istället att jag valde ut låtar till morfars begravning, så är lite lagom nere nu. Fasar inför nästa fredag. Att tvingas säga hej då. Ta farväl. Släppa taget. Att släppa taget och gå vidare är inte min grej alls.
 
Men Antons kompis började skriva helt random till mig på facebook precis om en totalt random sak så det gjorde mitt humör lite bättre, sitter snarare och fånler åt datorn...
Det är såndana människor man behöver ibland.
 
Jag är en sådan som måste ha kontakt med människor, men när allt är jobbigt så orkar jag inte ta kontakt själv, utan väntar istället på att andra ska göra det. Människor runt omkring tar ofta inte kontakt för att de är rädda att störa eller något. Men jag vill bli störd. Få tankarna på annat. Det är det enda som funkar. Eftersom jag tänker för mycket, överanalyserar allt gånger 1000. Så ja, att kunna sluta tänka ett tag är fint.

vid protesfabrikens stängsel

 
Har myst ner mig i en morgonrock, druckit kvällens koppar te och lyckats städa klart. Dammsuga är kvar, men räknar jag inte.
Är rätt trött så ska försöka gå och lägga mig, inte allt för sent... Lycka till säger jag till mig själv... Det där med att lägga sig tidigt brukar aldrig gå riktigt bra alltså.
 

Det kommer aldrig vara över för mig

Nu är det äntligen helg. 
En lektion, med en redovisning och sedan var skoldagen för mig slut.
 
Kom hem för en stund sen, har varit och uppdaterad min frisyr. Eller snarare klippt bort allt slitet. Mitt huvud känns ca 5 kg lättare. Det kompenserade jag dock med massa kakor. Men ibland får man.
 
Har också fått en sådan brutal träningsvärk vid skulderbladen från massagen igår... Skrattar lite åt mig själv.
Men det visar bara hur spänt det var där. Men känns lite klent att få träningsvärk av en massage, iofs en hårdhänt sådan men ändå...
 
Nu är det dags att vara lite produktiv, studentinbjudningar ska göras, (bjöd in ca 50 över facebook sen är det ca 20 till som inte är aktiva där som ska få inbjudningar utskickade. Så jaooopp. Lägenheten kommer bli full. Galet full.) det behöver städas,  jag ska slutgiltigt bestämma låtar till begravningen som ska spelas under avskedet och jag ska söka fler jobb. Det är vad jag ska göra så kvällen och natten är fullbokad.
 
Hej så länge

Jaa, man kan ha kul med en bitter-kelsjuk katt.

saknar dig

Idag är det 2 veckor sedan morfar dog. Igår kom dödsannonsen i GP. Sen dess har vädret varit grått. Han var en fin människa.

Var och hälsade på mormor idag en snabb sväng på korttidsboendet hon nu bor på. Hon är bättre men långt ifrån bra. Helt ärligt är jag just nu bara glad att hon överlevde det som tog morfar...

catch the moon

Prov nummer 1 gick bra.
Prov nummer 2 vill jag helst inte prata om. Tror detta kan vara mitt första ig prov någonsin, ever! Dun Dun Duuuuuun! Det jag kunde kom inte och det jag inte kunde kom självklart. Jag är inte förvånad. Men hoppas få några poäng och sedan göra revansch på nationella.
 
Sedan hade jag en tid bokad hos en massör. Då jag haft ont i ryggen och nacken sen en bra tid tillbaka. Så skönt, men nu känns det som om jag utfört en boxningsmatch i ett olympiskt spel eller något i den stilen. Känner mig rätt mörbultad. Men tror det gjorde gott, fick knaka loss lite. när han var klar kände jag mig längre än min far. Nästan i alla fall.
Massören var pratglad så vi pratade om lite allt möjligt skumma saker, kom bland annat fram till att Kent album vapen och ammunition är det allra bästa och att jag skulle få en "happy ending" genom en låt som inte var depppig och handlade om död utan hade en mer positiv syn på livet, lyssnade på Stefan Andersson som han tyckte liknade Kent i texter och syn på allt  typ. Så han mobbade mig lite lagom samtidigt som han tryckte hårt med armbågar och händer vid mina onda skulderblad.
 
Nu är jag dock väldigt trött, har gjort klart svenskan och skickat in den och är även klar med staden och framtiden, inte förberett någon redovisning men orkar inte det och det är bara att prata om trygg stadsplanering. Inga konstigheter. 
 
Så snart blir det sova, sen fredag och heeeeeelg!!

Tycka-synd-om-sig-själv-dagen

Bestämde mig för att inte gå och lägg mig igen, efter Anton åkt. Så nu sitter jag här...
Förhållandevis pigg faktiskt.
Försöker tagga upp mig själv inför dagens 2 prov. kan ju inte säga att det går toppen. Tänker inte heller plugga mer, usch. Det jag inte kan nu kan jag aldrig, vilket tyvärr är en hel del. Men ibland får man prioritera andra saker. Som att sitta vid datorn! JA!

Nu är det frukost som gäller. Funderar på att fixa till en riktig tycka-synd-om-sig-själv-frukost... Hmmm, varm choklad kanske?!

Jag lovar att sluta tycka synd om mig själv efter dagens slut. Lovar!
Och över ett års gammal, charmig bild för att avsluta detta inlägg.

smiling

Tar en paus från matten nu. För nu började det gå riktigt dåligt igen. Så då låtsas jag som ingenting och känner att  jag förtjänat en paus och en smoothie.
 
Tog dock en paus då jag fick lite adrenalinryck och hoppade runt som en galning till en Håkan låt, a la Linnea Henriksson på p3 Guld ungefär fast mer Linn style...
 
Denna bloggen borde börja handla om alla mina olika smoothies och milkshake. Det skulle vara roligare än allt annat jag skriver om just nu i alla fall.
 
Men ja, snart fortsätta plugga med lite allt möjligt och tycka lite synd om mig själv som har två prov på samma dag.
Sen kommer Anton och håller mig sällskap ikväll. Behövs efter en dags pluggande.
 
Hoppas ni har det fint.

Och efter sa femhundrafemtioelva bilder senare, lyckades jag hitta två acceptabla. En äkta fuldag. Har gått runt i mysbyxor hela dagen skyller på dem...

Det här är min tid

Agerar skolkare idag.
Somnade om efter jag stängt av alarmet och blev väckte 10 minuter innan bussen skulle gå, så jag bara nnneeeeejsch, jag stannar hemma. Behöver plugga samtidigt. Sitter så duktigt och räknar matte nu samtidigt som jag lyssnar på Håkan. Matten går för tillfället helt okej. Dock är det de lättaste talen nu. Men ja. Kanske räcker för att få ett fint litet g.

Snart ska jag sluta tjata om plugg. Lovar. Efter denna veckan är slut kommer jag känna mig ledig. I stort sett. 50 dagar kvar till studenten. Shit...

sova

Det där med matten gick sådär alltså. Inget tal blev riktigt löst. Har glömt allt under lovet. Verkligen allt. Okej, jag vet att 1+1 är 2 liksom men ja, detta ligger väl på en något svårare nivå. Så nu ligger jag här stressad som jag vet inte vad då det helt plötsligt slog mig att jag kanske inte kan få g. Farväl vg liksom. Ahh, jag orkar inte. Bara för att jag inte kan natten tror jag att jag inte kan någon, läxa prov, eller gjort fel på inlämningarna osv. Huvud ibland hatar jag dig bara så mycket.


Och så ska jag försöka sova nu. Wiho. Varför kunde det inte vara fredag?

cålhuof

Shit, vad jag inte kunde stava märkte jag nu. Eller skriva, men det kan jag ändå aldrig så det är inget att förvånas över. Tyvärr får ni stå ut med stavningen. Det är bra att anstränga hjärnan lite ibland!

emptiness is better when you're not alone

Varför ska det vara så svårt att plugga egnetligen. Kommer aldrig riktigt igång. Har nu försökt intala mig själv att jag kan naturkunskapsprovet. Litar knappt på mig själv, men det känns bra när jag kollar igenom det. Men sen när frågorna kommer så kan det ju gå lite hur som helst. Men koncentrationen för att bli förhörd finns inte. 
 
Ska istället försöka lägga lite tid på matte. Matteprov på samma dag. Och om jag tycker att naturkunskapen känns bra så känns matten raka motsatsen. Så ett g hade ju varit fint på detta provet. Orkar inte anstränga mig mer. 
 
Inlämningsuppgiften som ska in på fredag är typ klar, redovisningen som jag ska ha  samma dag har jag inte börjat med än. Tänker att jag gör det imrogon eller på torsdag. All tid i världen liksom. Så lugna puckar.
 
Japp, lite klagomål över plugget skulle det föreställa och lite på min brist på koncentrationsförmåga.
 
Men för att vara lite positiv mitt i det hela så känner jag mig som sagt lite gladare, lite lättare, lite mera känslor. Att få tillbaka känslor är underbart. Är inte heller bitter längre så det är massa positivt. Tänker fortsätta uppåt nu, upp, upp, upp!
 
Målet innan jag går och lägger mig: Räkna 2 mattetal och kolla igenom alla naturkunskapssidorna, gärna läsa några!
 
Godnatt då. Kommer somna så fort jag öppnar mattboken. Utan att ha borstat tänderna eller något. Usch...
 

:)

Hemma från skolan, med en redig fika i magen.
Fördelen när mor är hemma är att fikan står framma när man kommer hem, lyx!
Passade på att köpa med mig två morotsmuffins hem också, vardagslyx liksom. Kommer bli fattig på all fika jag köper. Men jaaa, man måste ju äta liksom.
 
Annars så känner jag mig lite gladare idag, lättare till mods.
Känns skönt.
 
Ena katten ligger i min säng och snarkar som en galning, lilla sötnosen. Önskar min pojkvän sa så till mig när jag snarkar men nejnej, då ska det minsann vara öronproppar. PFFT!

morgon

Godmorgon
Tro det eller ej men jag är vaken och ska snart dra mig mot skola.
Sitter med dagens andra frukost en milkshake. Så otroligt gott.
 
Sitter just nu i min sackosäck som ligger kvar på golvet istället för stolen sen igår. Känner mig rätt långt ner om man säger så. Dagens stora ansträngning blir att komma upp härifrån. Det kan ta sina minuter så det är nästan bäst jag börjar förbereda mig psykiskt snart för denna fysiska utmaning som står framför mig.
 
Okej, snart skola. Jag är taggad. NOT!

lights

Första skoldagen efter lovet avklarad. Det gick riktigt fint. 
Känns på något sätt skönt att få igång det "normala" livet igen.
Satt i solen mot en vägg och åt min köpta lunch med Agnes och fnissade åt en sak som hon sa skulle göra mig fnissig och på bättre humör. Vilket det gjorde.
Vissa människor förstår bara ibland vad som behövs. Skönt på ett sätt. För att känna sig ensam tär bara på en.
 
Hade betygsnack med min designlärare idag också som sa att jag kunde få mvg, så ska satsa på denna sista uppgiften och få det där mvg:et. Så det gjorde mig lite glad.
 
Snart kommer älskling hit också massa kramar ska han få. Behöver kramar och vill ge honom kramar så massa flugor i en smäll!
 
Nu ska det däremot pluggas naturkunskap tills Anton kommer.
 
Hej så länge!

alla drömmer om fåglar, även du även jag

Nu är det dags att sova för att orka gå upp imorgon. Längtar redan till frukosten. Jag som aldrig varit en frukostmänniska har äntligen fått upp ögonen för det här med frukost. MUMMA!!! Så godnatt på er fina<3

take me back to the start

Imorgon är det dags för skola igen. Skolan känns långt bort just nu, avlägsen.
Men det är bara att bita i det sura äpplet.
Jag och Josefin kom fram till att det bara var 7 veckor kvar. Seriöst liksom! Det är ingenting.
Snart är jag arbetslös typ. Nejdå, ska fortsätta söka jobb i veckan och hoppas på att chefen uppe på Ljungs får in mig i schemat till sommaren. 
Så det ska nog funka på något sätt. (: Annars får jag kanske bli en av de där tiggarna som går runt på stan hela tiden. Asså, seriöst. Förlåt men aaaaaaaaah!!!! 
En kom fram till mig när jag satt och fikade. Okej, att de kommer fram när man väntar på bussen eller något, men när man sitter och fikar med en vän, seriöst! 
Har gått och blivit bitter på lite allt möjligt. Det är väl så jag hanterar saker. Samtidigt som jag är orkeslös och så trött och nere är jag samtidigt så bitter. Vet inte hur något går ihop. Vet inte hur jag går ihop. Önskar jag får reda på det någon gång under mitt liv.
 
Uteserveringsmys i solen med min finfina vän.
 

Kan inte ta bilder med självutlösaren, men jag gillar mina jeans!!!!


simple

Snart dags att åka. Inviger mina nya jeans. Woopwoop!
Ska bli kul att komma iväg lite. Fika och njuta utav solen och prata med en vän. Finns det något bättre?!
 

the story of

Lever lite mer idag, tror jag.
Sov länge, åt frukost och skickade precis in en inlämningsuppgift som skulle in idag, så än så länge känner jag mig rätt produktiv.
Ska in till stan och träffa Josefin och mysa lite i solen på någon fin uteservering.

Så hopp in i duschen blir det nu.

puss
 
två små trötta i sängen

easier to run

Ska nog sova nu. På något sätt känns allt lite lättare. Gott te och kakor och en halvtimmes pratstund med älskling gör en lite lättare till mods. Så godnatt på er fina.

I won't give up

Tomhet och orkeslöshet.
Fick mina föräldrar att köpa pizza och till och med gå och hämta dem(tur att de också skulle ha) bara för att jag inte orkade. Är det såhär man blir?
 
Men har fått lite mer plugg gjort. Så kanske klarar detta och slipper berätta för alla lärare vad som hänt och be att få lite mer tid. Det räcker att jag inte kan vara med och redovia mitt projekt. Bara det inte sänker mitt betyg. I så fall så är det inget jag kan göra något åt.
 
Åh, kära nån. Vill bara orka.
 
Men ska ta och fixa lite te nu och mysa ner mig framför tv:n och hålla tummarna att det går något kul. 
Imorgon ska bli en bra dag. Kanske ska träna lite? Det har ju aldrig skadat någon liksom...
 
Men är bara så trött...
 
Känner mig samtidigt så dum som blir sånhär.
Tänker på mormor. Och kommer på att jag egentligen inte har något att klaga på.
 
Känner mig bara självisk för tillfället. Mest hela tiden. Alltid.
morfar<3

Låter bilderna berätta dagen

 
Finaste vännen som får mig att le även när det känns jobbigt. Shoppade och log. Fina vän <3
Saknar dig nu. Det är svårare att le nu.

control

Pluggat lite, med betoning på lite. Har ingen koncentration. Så har istället städat rummet, lite. Allt är lite. Men ja. Ska ta och läsa lite naturkunskap istället och vänta på att familj och pojkvän ska komma. Så japp, där är väl ungefär min dag. Inte så händelserik om man säger så. Kanske går ut en sväng senare, solen skiner trots allt.

Gårdagen

Begravningen igår var fin, väldigt fint. Sorglig och hemsk också. Men det hör ju begravningar till. Att säga hejdå är aldrig lätt. Många tårar rann många kramar delades ut, många fina ord sas.
Vi hade fått inbjudan att stanna kvar på fika efteråt, vilket vi gjorde. Fina fina släkt, vad jag gillar er. Trots att ni inte är mina närmaste släktingar får ni mig att känna mig som en i familjen.

Eftersom jag har en tendens att gå in i mitt no-emotion-mode då och då när det är jobbiga saker hände detta självklar igår, det enda som hände med mig var mina ben som skakade att jag knappt kunde stå och gå normalt. Därför mår jag som jag mår idag. Ibland är det inte bra att dölja känslor, men när jag ser så många ledsna så vill jag istället ta hand om dem och krama dem. Vill ju att de ska ha det så bra som möjligt och då har jag inte själv tid att gråta. Men några tårar kom igår när Anton kom hit vid 21 snåret, då gick det inte längre. Fortfarande finaste pojkvännen som kommer och tröstar mig och tar hand om mig.

Ska se om jag kan dricka upp milkshaken jag gjort och försöka gaska upp mig på ett eller annat sätt. Ska försöka gråta ut, men kan inte just nu. Det är bara tomt just nu. Hatar att jag blir sån. Det är inte helt friskt Linn. Men vem har någonsin sagt att jag var frisk?

Nu är det plugga som gäller...
(Ursäkta detta deppiga inlägg, men ja, förösker var så öppen som möjligt. Detta är ett liv. Men det blir nog bättre snart)

Tankar

Körningen gick väl okej. Vissa saker bättre än vanligt, vissa sämre. Att läsa på skyltar och kolla i backspegeln var inte min starka sida idag. Vet inte hur många gånger jag körde fel, det gjorde inget men jaaa.

Åkte direkt efter lektionen till mormor och satt och myste med henne, tills besökstiden var slut och lite efter det då en sköterska tyckte att jag och min far som också kommit kunde stanna och fika med henne, vilket vi gjorde. En kopp te för mig och en kopp kaffe för min far blev det innan vi sa hej då och åkte hem.

Nu sitter jag och letar bland sånger till morfars begravning som jag ska ha som förslag. Har en liten lust att sjunga själv. Men det är ju inte min starkaste sida, men vill göra något för att hedra honom och älskar ju att sjunga, men hellre än bra. Men jag vet inte. Kanske inte klarar det heller... Ska tänka lite.

Sitter samtidigt och målar en miljöbild till design-lektionen. Barnleksaken jag gjort där ska vara helt klar efter lovet med beskrivning, miljöbild, material och färgval osv. Känner att det är lika bra att göra så mycket man orkar så tidigt som möjligt.

Imorgon är det begravning för en annan släkting, allt måste verkligen hända på en och samma gång.

brumbruuuuuum

Nu ska jag snart dra mig. Kan inte säga att jag fått jättemycket plugg gjort. Men jaaa... Ska bli skönt att komma bort lite och tänka lite på annat som att köra bil tillexempel. Hoppas bara att jag kan koncentrera mig tillräckligt för vill att det ska gå bra! Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa.
Hoppas ni har det fint!

plans

Hinner in te åka till mormor innan körlektionen så det får bli efter istället. Ska istället fortsätta att plugga. Fick en del gjort igår så det är la bara att fortsätta på det spåret.

Sitter och grejar lite med lightroom och blir lite bitter då alla bilder inte laddas in. Så jaaaa.
Snart ska jag fixa lite mat och sedan köra. Broooom Broooooom

Livet fortsätter

Vill bara tacka för alla fina ord, sms, kramar som jag fått de senaste dagarna. Har gjort att det känts lite lättare.
Försöker att tänka på det fina och inte tänka för mycket på att han faktiskt är borta.

Måste mest bara tacka Anton, utan honom hade dessa dagar inte varit några dagar. Att han inte åkte iväg med sin familj och firade påsk utan stannade med mig och sedan var med mig ända tills idag då jobbet kallade. Som sagt finare och bättre pojkvän finns inte. <3


Men nu ska jag försöka fortsätta leva lite. Har en körlektion idag som jag tänker genomföra. Har en mormor jag ska hälsa på igen. Var hos henne på sjukhuset i förrgår med Anton och bara pratade en timme ungefär tills hon inte orkade mer. Så ja, har ju ett liv som jag ska försöka göra det bästa av.
Utmanade mig igår med att äta en 3 år för gammal aprikos... (En konserv kan tilläggas)
Märkte det först efteråt kan tilläggas. Men än så länge lever jag.

Men nu ska jag duscha så jag är hos mormor till klockan 14.

Hej så länge

RSS 2.0