the less you have to carry

Är ensam hemma för tillfället. Tänkte sova men ni vet, datorn har ju en viss dragningskraft.
De senaste dagarna har varit fina. Tar väl en liten snabb genomgång av alla när jag har tid. För alla vill väl veta var jag håller hus när jag inte bloggar liksom?!?! WOHOH!
 
Men Anton är i alla fall hemma från staden lååångt borta, underbart. Han är iväg med en vän på Christer-kalaset eller vad man ska kalla det.
Det är det jobbiga när man jobbar helger då och då, att man inte alltid kan eller pallar att gå med...
 
Säger godnatt nu. 
Ska gå och lägga mig.
Snart.
Kanske.
 
 
 
MAT!
Äta istället! Jaaaaaa!

jul

Det blir en liten uppdatering härifrån föräldrahemmet också.

Julafton var mysig men annorlunda. Morfar fattades. Det var så få vid matbordet. Saknade hans retsamma leende och fina person.
Men det blev julafton även utan honom. Jag tror att klapparna jag gav blev uppskattade och det känns toppen. Även jag fick fina klappar.

Släkten åkte rätt tidigt.
Själv kom jag i säng sent. Blev kortspel, kolla tv och smaka på whiskey. Efter 2 var klockan då jag tillslut la mig. Det blev en lång dag.

Idag har jag tänkt att ta det lugnt fram till 18-snåret då jag ska på fest hos några av Antons vänner, visserligen utan Anton. Ska bli riktigt fint. Att träffa några av de bästa människor jag vet, kanske dricka ett glas vin, skratta och släppa alla problem och dumma tankar lite.

Innan det så ska jag eventuellt byta julklappar med Emma, skjutsa hem mor, kolla och boka resa till mina fars 60-årsdag.

Hoppas ni har en fin jul <3
 

God jul lite i förskott

Hela helgen har varit jobb, mer eller mindre.
Idag är det återigen jobb, men först ikväll. Sedan ska jag gå hem till mina föräldrar.
Min jul firas där. Sambon åker åt ett annat håll, till en annan stad. Efter mycket prat fram och tillbaka hur vi skulle fira vår jul, så blev det tillslut såhär. 
Känns lite jobbigt att vara ifrån honom, men hade valet att följa med så ska inte vara sån egentligen.
Men jobbigt är det, särskilt när jag är lite som jag är just nu.
Ibland kan 3 nätter kännas lååånga. Känner mig som en fånig nykär 13åring i mitt beteende, typ...
Han kommer till jobbet och säger hej då sedan. Har jag världens bästa pojkvän och sambo eller vad?!
Jag svarar på det och säger, JA! Han har gjort allt för mig, gjort mig bättre som person, gjort mig hel, lycklig och han är den omtänksammaste, snällaste, underbaraste och bästa som finns.
Plus att han står ut med mig, vilket inte är det lättaste kan jag säga er!
 
Men men, tror ändå julen kommer bli fin. Kommer bo hos mina föräldrar fram till den 26:e så därför lär det inte bli någon direkt uppdateringe, men det är ju inte något ni har blivit bortskämda med det senaste heller.
 
Så säger God jul nu, hoppas ni får underbara dagar med nära och kära.
 
 
Julafton för ett år sedan.
 
 

Blev inga byxor...

 
 
LEGGINS!!!

Toodeloooooooh

Blev som ni kanske förstod på förra bilderna Liseberg igår. Mötte upp Josefin + lillebror och mor och dessutom mina föräldrar. Sedan gick jag och Anton själva ett tag innan vi åkte hissen upp till Heaven 23 enbart för att sedan åka ner igen. Ni vet utsikten. Underbar!
 
Idag har jag varit mindre produktiv. Städat och diskat och nu sitter jag ock chillar med kaffekaffekaffe,
Snart kommer Anton äntligen hem (börjar redan bli lite överdrivet saknig inför jul som vi firar åt varsitt håll i olika städer) med sig har han Shawn, som ingen av oss träffat sen i somras då han börjat plugg i Uppsala. Men shit, vas kul det ska bli!
Och, ja, jag ska hinna ta på mig ett par byxor innan de kommer!
 

Mitt allt<3

 

Seg jag vet...

De senaste dagarna så har det hänt endel. Inte här på bloggen visserligen...
Har varit på stan endel-julklappar ni vet, det har varit lite firning av mig, pepparkaksbak hos Antons föräldrar, jobb, ansiktsbehandlig, mys med vänner och ja, lite annat smått och gott. Brukar vara en hel del denna tiden på året.
 
Även ikväll blir det ännu en sväng på Liseberg om inget annat händer. Ska blir fint!
Har tagit endel bilder det senaste som kanske kommer upp någon gång! 
 
 
 
 

Förra veckan hände detta på jobbet

 
Fick ingen kräksjuka kan jag tillägga. Som tur var!
 

12/12

Idag är det min dag, mer eller mindre. 19 år. Ett år mognare, ett år äldre. Ett år sedan jag fyllde 18. Ärligt så fattar jag inte ens att det är december, är fast i oktober eller något. Allt med flytten har något gjort att jag tappat bort tiden någonstans på vägen.

Igår så firades jag av bästa vännen på ett frozen yoghurt-fik. Var gotteligottgott. Sen så gick jag på en ansiktsbehandling tillsammans med min mor. Shit, vad härligt det var. Förutom portömningen, men den behöver vi inte gå in på. Detta var något jag verkligen kan rekommendera.

Idag har jag myst med Anton med framdukad frukost och fick dagens första present. När han åkte till jobbet så försökte jag sova lite till, inte det lättaste.
Nu kom jag precis hem efter en liten fika med faster.  
För tillfället känner jag bara för att chilla, ikväll blir det Liseberg. 


Vill bara säga att ni är bäst<3

Och ja, jag sitter på golvet. Badass, jag vet! På armen har jag fasters present. Armbandet. Bättre bild kommer. Kanske.

Så kan det gå...

Vet ni vad, ibland är det inte specillt kul att jobba i en mataffär. Särskilt inte när man först svinstressad sitter i kassan  och en kille kommer. Dum som man är leggar jag honom inte då han köpte två öl. Han såg ut som ca 20. Men nej, nej. Det var en leg-kontroll....... Då jag resonerat med mig själv under hela tiden han stod i kön huruvida jag skulle legga honom eller inte. Men dum som man är så gjorde jag inte det. Men det är sånt som händer.
Gick fram till honom när han kom tillbaka och så "Jag borde leggat dig va?" Hans svar, "Ja, det borde du nog gjort". Så gick därifrån småledsen och bitter på mig själv in i mjölkkylen. Skulle ta ner några berry-yoghurtar. Sådana där små enportionsförpackningar. Trodde jag fick tag i en kartong men tydligen var det två. Lutade den kartongen jag hade tag i, vilket ledde till att den andra kartongen som stod ovanpå som jag trodde var den jag höll i sakta men säkert gleeeeeed.... Ner på golvet. Typ 5 st burkar krossas och yoghurt sprutar lite överallt. Seriöst. Hittade skvätt på typ 1,5 meters höjd senare. Samtidigt har jag lyckats fånga en burk mellan kinden och axeln. Någon sekund senare fortfarande med armarna över huvudet hållandes yoghurt, en burk mellan kind och axel så ramlar ytterligare en burk, rätt i mitt huvud. Kändes som en serie. Typ tom och jerry eller något.
Visste inte om jag skulle skratta, gråta eller skrika.
Men efter några sekunder av tyst frustration försökte jag se komiskt på det hela. Ett helt litet rum fullt med yoghurt... Tog ett tag att städa upp, kan jag meddela.
 
 
 

julshopping

Gick upp en kvart innan Anton vaknade imorse och fixade fram mysfrukost. Gick och la mig igen ca en minut innan alarmet ringde. Kände mig duktig.
Efter han gått gick jag och la mig igen, efter lite drygt en tmmes sömn så var det dags att gå upp. 
Sitter nu här med ett halvuppätet äpple och ska snart åka mot stan och möta upp min mor där för lite julshopping, eller i alla fall inspiration.
Lyssnar samtidigt så lyssnar jag på Bosses variation av Agnes låt från så mycket bättre, så himla fin...
 
Okej nu ska jag gå om några minuter, dags att klä på sig och sminka sig... Alltid i sista sekund. 
Numera ett uppätet äpple.
 

-

Förresten hade 0 besökare på min blogg igår. Skrattar lite åt det. 
Om man ligger på 100 normalt och sen "bah" nooooo. ;)

"Ibland är en lögn det finaste man kan ha"

Mår illa som jag vet inte vad. 
Har gjort det rätt mycket det senaste igen. Blir alltid nojig nu när det är kräksjuketider också. Det gör ju inte det hela bättre att gå runt och må illa lite då och då flera gånger i vecka...
Jaja, blir oftast så, när man dippar lite härligt också. Är härligt orkeslös. Skulle gärna ligga kvar i sängen några dagar om man säger så. Kanske lite småpauser med att gå upp och äta och evetnuella toabesök kanska kan funka. 
Men njaaa asså. Det är inte kul. 
Men vet att jag är sånhär, så håller igång. Försöker så gott jag kan i alla fall.
It's the only thing to do.
 
Kollat tillbaka i arkivet på min blogg, på en annan blogg. Minns alla känslor. Hur skit allt kändes. Hur man stod ut undrar jag egentligen.
Men det är bättre nu, till och med bra.
Dippar får alla. Det är mänskligt. 
Jag försöker se mig just så. Mänsklig.
 

Long time ago...

Satt och läste en blogg, en blogg när det var hon och jag. Då vi var så bra vänner. Blev lite nostalgisk. Det är konstigt hur livet blir egentligen. Hur människor kan komma och sedan försvinna.
Lika livsöden, upplevt liknande saker, delade mycket tillsammans. Men allt tar väl slut någon gång.
Men det var fint att kolla tillbaka, läsa om fina saker. Saker man glömt, saker man kan le åt.
 
 

Ska försöka vara mer levande här

Godmorgon.
(ja, tyvärr godmorgon, vaknade 10.40)
Skyller på att man blir lite utmattad av att jobba helg, särskilt 10 timmar, varav större delen spenderades i kassan.
Så har nu hunnit äta lite frukost och sitter nu och kollar på "Så mycket bättre".
Har inga speciella planer för dagen förutom att jobba. Så det blir nog att chilla fram tills dess.

Hoppas ni har det fint!

RSS 2.0