Lovely

Imorgon ska jag få träffa min underbaraste älskling igen. Jag är världens mest saknigaste människa som finns. Det är helt brutalt alltså!
Men innan det så ska jag ner en sväng på stan och köpa lite cliniqueprodukter för jag har 10% så man får ju passa på då deras produkter svider rejält i plånboken.

Nu ska jag titta klart på deckaren.
Puss hej och godnatt om ett tag!

Just stop and stare

Håller på att måla ett mönster som min väska ska ha som jag gör på designen. Går väl lite sisådär men det får duga. När mönstret och skisserna är klara är det naturkunskap som gäller. Kul lördag jag har framför mig.(;

Och jaaa, drömmen är fortfarande kvar. Orkar inte....

that ain't nothing like I love you now

Inatt drömde jag en av de jobbigaste drömmarna jag drömt. Det var ingen mardröm eller så men bara jobbigt. Om det skulle hända på riktigt hade jag varit, jag vet inte vad typ.
Men är allmänt tom nu. Kan inte släppa idiotdrömmen.
Godmorgon på er förresten<3

mörkt

Påväg hem efter en äkta myskväll a la Matilda och Linn. Jag är typ den enda på bussen som inte stinker alkohol. Kul.

Dreams

Äntligen helg! Så gött! Ska snart ut och källsortera och sedan bege mig mot Matildisen (ska inom en snar framtid sluta med att sätta ,-is efter allt, men ni får stå ut ett tag till. (;)
Men det ska bli massa mys var så galet längesedan vi ensamma hade myskväll nu. Det har kommit annat emellan, krogen, pojkvänner och annat. Men nu jävlar ska allt tas igen!
Toodelooooooh!

Och japp såhär har jag sett ut den senaste timmen efter jag vaknade, powernap in my <3. Hittade denna fina flooouuff igår och blev lite lycklig. It's so fluffy I'm gonna die<3333

Always the ones on the battlefield

Var ledig idag så tänkte börja dagen med en rejäl sovmorgon men så blev inte riktigt fallet. Men låg kvar i säng med den spinnande katten till tjugo i tio ungefär och gjorde mig lite frukost och sedan fika. Resten av dagen har jag delat upp med lite plugg och datorn. Så det har varit en lugn dag. Faktiskt skönt. Börjar äntligen känna mig lite friskare nu också. Så det blir bara bättre. Imorgon är det skolfoto som gäller.... Kul..... Eller inte. Jag slutar sent också och sen åker jag iväg till min fining så morgondagen blir nog rätt bra ändå! (:
Puss på er <3

You won't fade away

Sällskap inatt, kort skoldag, hemma tidigt, äta, sova 3 timmar, plugga. Fortfarande trött.

Det är väl vad jag hållit på med idag.
Har blivit ledigt imorgon så ska passa på att sova ut. Är så trött hela tiden att jag nickar till på lektionerna.
Känns fint. (;
Snart blir det te och sedan underbara sängen igen, tyvärr ensam inatt. Hatar att sova ensam...
Lilla pissekatteniiiiiseeen <33333

Call me <3

Har faktiskt varit en fin dag. Förutom första lektionen som jag typ somnade på. Men åt för en gångs skull massa i bamba en cappuchino på det. Sedan kom fina vännen tillbaka från Alanya och fick jättekramen massa prat efter nästa lektion och en morotsmuffins på det. Sen ännu mer prat och sluta tidigare på sista lektionen och prata på vägen hem. Nu kom precis min pojkvän som ska vara här en liten stund. Så jag är glad <3

Two of us

Trött som jag vet inte vad efter en galet random och rolig helg.
Skrattar ni åt mig om jag lägger mig nu?

Tip Toes

Färdigsminkad och ska nu försöka hitta något att ta på mig. Fast det tar emot. Det är så kallt här inne att ens tanken på att drs ner dragkedjan på tröjan får mig att frysa till is. 
 
 

late nights, early mornings


Blev inget stan så det blir att städa mitt rum och chilla på det tills alla kommer hit istället.
Fortfarande lite snuvig men annars känns förkylningen hyffsat  brra. Så det är göttans! Körde all in idag också och åt fil som var 3 dagar för gammal och sedan någon kycklingröra som jag kan ha lite svårt för när det är någon annan som gjort det och sedan åt jag salami. Asså, galet!!!! Detta är stort. (; Haha

like when we were kids

 
Mår bättre nu. Så hoppas på att vara back on track imorgon. Ska först på stan en sväng och sedan så blir det som sagt dubbeldejt. Först samlas vi hos mig för att åka till okänd restaurang(inte okänd för mig iofs). Jag taggar! (((((((: Emma var här för en stund sen och vi pratade och hade det mys. Saknar att inte träffa henne lika ofta längre. Verkligen.

if you can

Mådde inte bra alls imorse så stannade hemma från skolan och gick och la mig igen efter lite frukost och sov till elva. Var riktigt gött. Nu efter någon macka, 2 glas proviva, nässpray och en varm dusch känns det bättre. Så hoppas på att jag mår massa mycket bättre imorgon då jag ska på dubbeldejt, en present jag gav till Emma när hon fyllde år. Jaaa, jag är påhittig och rolig (speciellt eftersom det var min pojkvän som kom på det....Men ändå)

Nu hade jag tänkt att plugga lite i min onepiece(fake ofc) som jag inte använt på år och dagar. Känner mig allmänt mysig.
Hoppas ni mår bra.
Puss
Och en miljon fula bilder senare sitter jag och skrattar åt mig själv
 
plugga var det Linn.....

you are the best thing ever happened to me

Nu har käre herr förkylning brutit ut rejält. Mår inte jättebra kan jag inte säga... Huvudvärk, kliar och mot i halsen, snuva och illamående. Toppen. JAG VILL VARA FRISK NU!!!!!!!!!!

Sen så saknar jag min underbara pojkvän rejält.
En av hans bästa kramar hade bara varit så fint just nu.

Men nu ska jag koncentrera mig på att bli frisk och särskilt få bort illamåendet!

Så tänker här och med nu gå och lägga mig!
Farväl!

hatar att vara sjuk...

Somnade ett tag och nu är min förkylning värre. Hoppas detta går över snabbt... För orkar inte. Mår så illa också... Så en kaos-Linn sitter här just nu. Kul. Jättekul. Nej, ska vara frisk tills på lördag! Heeeeej, alla huskurer som finns <3<3<3

for a smile

De senaste åren. Särskilt det senaste efter tandställningen försvann så har folk, även folk jag inte känner bra sagt till mig att jag ska bli modell. Eller borde bli. Jo, jag vet att jag är rätt lång, 179, så det är ju över kravet. Jag har ett ansikte som man kanske inte hittar överallt men det är inget modellansikte. Inga käkben, inte tillräckligt stora ögon och näsan är för stor. Sedan är jag för "tjock" för att bli det. I alla fall för att komma utanför Sverige. Och jag skulle inte vilja sätta in mig själv i en värld full av krav på mått och små storlekar och ätstörningar. Att måtten ska vara under 90, 60, 90 är ju bara brutalt även fast jag själv haft under dessa måtten när jag var underviktig. Nu är jag väl hyffsat normalviktig. Större än vad folk tror. Tyvärr sant. Hade önskat att jag var smalare. Det kan jag säga utan att ljuga. Då märker man samtidigt hur mycket denna värld påverkar en. Hur många är det inte som påverkas av de perfekta modellerna med de perfekta kropparna?
 
Men helt ärligt så älskar jag att stå framför kameran. Där kommer jag igång och blir levande på något sätt. Haha.
Men själva modellyrket är inget för mig. Klart man kan önska att man skulle gå på en catwalk med de kändaste designernas kläder eller vara på en photoshot där resultatet ska synas och visas över hela världen.
Alla växer inte upp och blir snyggt perfekta, alla är fina på sitt sätt men tydligen inte på rätt sätt. Alla kan inte alltid lyckas. Men that's life. It's a bitch. Just deal with it. Eller låt dig brytas ner....
Nog babblar om detta.
Over and out.

Det är sånt här man blir glad av att se <3



Vet inte om ni ser vad det står men jaaa, use your imagination x) Haha,
Puss på er

<3






500 mil i snön

Mår inte jättebra. Men det ska jag sova bort nu! Tandborstning och sedan sova. CAN'T WAIT!
 
Förresten modellandet i studion idag var jättekul har någon behind the scenes, in action som kommer upp här någåon gång i framtiden.
Men nu var det tandborstning som gäller!
Toodeloooooh

younglife

ont i halsen. yeeees. Seriöst det var mindre än en månad sen jag var sjuk sist. INTE OKEJ! Hoppas detta bara är för att jag sjungit större delen av dagen. Haha. Men det märker jag väl imorgon...

gone gone gone, I'm Gone

Har nu anmält mig till högskoleprovet den 27 oktober. Nu jävlar Linn!
Annars så har jag gått runt och sjungit på Justin Biebers Baby hela dagen. Har gjort mig själv galen... Och mina klasskamrater. Jag och min mor körde precis en duett på den. Shiiit, vad den sitter fast det är så inte okej.

Förutom att ha Baby på huvudet så har jag fikat med Josefin på Espresso house och pratat. (:

Nu kommer snart Anton hit så ska försöka få bort Baby nu annars kommer jag vara en död flicka...

you better work, work, work this out

Åkte och tränade ändå. Träffade en vän på hemvägen som jag inte träffat på över ett halvår. Det var kul. Nu ska jag snart äta lite lunch/middag och försöka få mina uttröttade muskler att sluta skaka. Satsade på styrka idag så det blev ca 1h styrka och drygt 15 min kondition. Så jag är nöjd. (:
 
 
 
 
 
 
 

and I remember

50 års festen var rolig. Satt med mina sysslingar och flamsade mest hela kvällen och drack bål och vin som födelsedagsbarnet hällde upp till mig. Sen efter mat och tal blev det dans. Dansade och skrek till björnstammen och nationalteatern innan mina föräldrar tyckte det var dags att börja dra sig.
Igår så åkte vi upp till landet. Jag med enorm huvudvärk och illamående. Men det blev bättre när jag träffade Annie. Det var så galet längesedan nu så det var jättekul. Gick ner till havet och satt där en stund och bara pratade. Sedan tog jag och mor tåget hem medan faren och sötkatten stannade kvar över natten.
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka göra något fint av denna dagen. Tänkte träna, men har tappat suget. Äter massa kakor istället. MUMS <3<3

50 års fest på g



Härliiiiiigt

Fick choklad av min mattelärare igår. Det gjorde totalt min dag. Sååå gott det var. Och ja, jag har ett galet chokladsug ca en gång i månaden och hon lyckades pricka in den dagen perfekt så jag är henne evigt tacksam. Sen åkte jag hem till Anton och bara chillade på det. När jag sedan kom hem i typ halv storm och ösregn fick jag reda på att första lektionen var inställd sen fick vi jobba hemma på andra så ingen skola för mig idag. TOPPEN! :D

What happens on facebook stays on facebook





Hade glömt denna fina grupp som skapade för att båda håna och hylla mig i åttan någon gång. Hade totalt glömt bort den tills en vän som ni ser på bilden skrev lite fint. Detta gjorde precis min dag och kväll!
Vet inte om man ser något. Men en gång i tiden hade gruppen 30 medlemmar, nu är det 2 kvar. Åhhh, skrattar. <3<3<<3

keep smiling

Helt ärligt just nu mår jag bättre än vad jag gjort på länge, riktigt länge. Visst allt kommer och går i vågor men det är livet. Jag är känsligare än vad jag någonsin varit och kan börja gråta åt ingenting lika snabbt kan jag bli glad igen. Tar igen allt humör som jag missat de senaste åren.
Men det känns bra. Att det värsta kanske är över. Klart att dippar kommer. Det måste man tillåta. Jag är inget annat än en människa.
Vet inte om det är tabletterna som fått något fart på mig eller om det bara är fint just nu. Största delen har jag nog människor runt omkring att tacka för det. Särskilt en som jag älskar över allt annat, som har gjort mig levande igen. 
 
Ville bara säga det, man måste tro på att saker faktiskt blir bättre, på förändringen
och på att glädjen finns där.
Jag lovar!




Rubrikeeeeen

Idag är det exakt 3 månader kvar tills jag fyller 18.
Kände bara för att nämna det plus att jag lyckats att inte äta choklad än. Känner mig stark! TJOHO! En nektarin och en macka blev det istället. Vet inte hur många gånger jag öppnat kylskåp, frysar och skåp i jakt efter något ätbart. Haha.

!!!!!!

vill. ha. choklad.

heart rate

Tränade idag. Var ett tag sen nu så det känns göttans. Men på vagnen påväg hem så sätter sig en kille bredvid mig ätandes på choklad... Höll på att dö långsamt. Chokladsuget har inte släppt än. Mmmm Marabouuuuuuuu!

No excuse

Helt ärligt så har jag faktiskt pluggat en hel del idag och känner mig faktiskt duktig. Så Tjooohooo. Eller något fint i den stilen. Imorgon funderar jag på att träna. Det var på tok för längesedan nu igen och vill känna mig lite i form igen, ni vet de där biffarmarna som gör att tröjan spräcks när man spänner sig. Okej, kanske inte. Men vill känna mig lite starkare och få bättre kondition igen. Så nu jävlar! (:


It's okay

Har haft det för bra för att blogga det senaste.
Har firat min underbaraste pojkvän och bara haft det jättebra.
Men nu är det en ny skolvecka som pågår så det är bara att köra igång igen.

summerflavours


cocoa

Idag har vi grävt i en liten sjö efter små djur som fanns där. Har även ätit sushi. Känner att mina pengar går åt denna veckan. Sedan satt jag och Felix och flummade på matten. Så en bra dag faktiskt.
Snart är det dags för te. Muuummma.
Sen blir det sova om ett antal timmar innan fredagen och en galet rolig helg börjar! (:
puss

Na Na Nah!

Ser inte alls trött ut. Neeeejsch! Har börjat vänja mig vid den nya färgen, I like it. Något som jag inte har vant mig vid är min hy som totalt kollapsat sååå inte okej. Hatar när hösten närmar sig. Eller nu är det typ höst. Det var så kallt imorse det kom rök ur munnen när man andades. Heeej, bitter tjej. ((((:

I'm on my way to believe it

Medicin uppkollning hos bup klockan 8 på morgonen när man börjar skolan klockan 12..........
härligt.........
Men allt gick bra hur som helst. Funderar om jag ska sova lite eller om det bara är ovärt. Linns stora problem idag.

Dagens babbel


waiting

Slutade tidigt, satt kvar i skolan och skrev ett arbete åt även veckans andre lunch på McDonalds kommer hinna bli tjock innan jag tar studenten.;)
Hade fortfarande tid över så jag och linnea gick på stan och kollade en sväng. Sedan gick hon och jag hade ca 40 minuter kvar så gick och provade bhs. Ett kul nöje. Nu sitter jag bara och väntar på att komma in. Sen blir det att hämta ett paket på posten. Kulkulkul!:)

you cry but you don't tell anyone

Däckade i sängen en timme, efter det fixade jag en sak inför helgen. Sen har det bara vart lugnt. Funderar på att sova nu för är fortfarande så galet trött och mår lite halvt illa. Imorgon är det ju bara en lektion så det är chillchill, efter det ska vi väl försöka fixa ihop vårt grupparbete inför fredag.

Sedan ska jag till psykologen. En av de sista gångerna i mitt liv jag går till henne nu.
Men vet fortfarande inte om det är min grej det här med psykologer, har aldrig känt att det riktigt hjälpt. Har alltid gillat att klara mig själv och hjälpa andra istället. Gillar inte att visa mig svag på något sätt. Vill klara saker och låtsas som inget. Tänker väl att det ska försvinna. Och med fina människor runt omkring så blir allt bättre.
Men undrar fortfarande om jag någonsin kommer kunna kalla mig och känna mig helt frisk...

Men godnatt<3
Två vita duvor satt utanför vårt klassrum för en vecka sedan och var allmänt snuttiga.

darker

Har gått och blivit mörkbrunhårig igen. Känns gött.
:)))))))

lights

När jag öppnade ögonen idag så kändes det med en gång att det inte skulle bli en toppendag. Menmen, alla har sådana dagar då och då.
Började skolan vid 8 med matte. Sedan var det bild då vi var tvungna att måla självporträtt med kol. sedan ett till med skuggor och ljus. Kändes lagom bra när man känner sig lite lagom ful så ska man måla sig själv och sedan blir bilderna ännu fulare. Sååå jaaa. Det var kul. Eller inte.
Men är hemma nu och har ätit massa. Farväl sunda liv. Orkar inteee.


<3

Ska sova nu. Börjar 8 imorgon och behöver lite sömn.
Hatar att sova utan min finaste pojkvän just nu. Sover så mycket bättre när han är nära och fina kramar är aldrig fel.
Är väl bara sällskapssjuk.

R.I.P.

-

hold your head up high

Fick sluta tidigare idag så här blev det inget 17.10 inte. SÅÅÅÅ HÄRLIGT! Ska fixa mig lite att äta. Blev 2 cheeseburgare till lunch, fina 600 kalorier där med en gång. Men det är ju sååå gott så varför inte.
Har hunnit göra en läxa så nu ska jag bara ta det lugnt. Är lite trötter nämligen.
ytterligare en bild från Linneas plåtning.

det löser sej

Var och tränade på gymmet på första gången på nästan en månad. Gick bra. Körde mest kondition iofs men det kändes gött att komma igång igen och träna bort lite kaka som jag ätit i helgen. Inte okej Linn. Sunda livet skulle ju vara nu. Men jag höll det under skolveckan i alla fall.

Nu väntar jag på att min pojkvän ska komma. Behöver lite av hans kramar idag känner jag. Så ska bli mysmysmys (:
Bild från Linneas modeplåtning

bra

När man inte hittar den bh:n man vill ha i någon affär så gör man en själv. Från och med nu har jag kommit fram till att jag ska bli bhdesigner när jag börjar jobba aka blir "stor"/vuxen, you name it.
Haha.

made of stone

Det var en bra stanrunda idag.
Hittade finfina saker som stickad tröja, skjorta utan ärmar, t-shirt, torrshampoo, hårinpackning, nagellack, clinique-rengöring såå jag är redigt nöjd. Galet trött i fötterna och fint mätt. Fika in my <3

tied together with a smile

Ska åka iväg till stan med Emma om en halvtimme. Ska bli naaaajs. Hoppas på att hitta lite fina saker. Och efter problemet att hitta kläder att ha på sig idag så kanske det behövs lite nytt. Har en byrå och en garderob fulla med kläder ändå känns det som om jag inte har något alls. Galet Linn, GALET!

RSS 2.0