Bara när du inte hör vågar jag säga så

Ska ta och läsa igenom skiten (samhällen) en sista gång och sedan sova. Länge. Hade jag tänkt.
Imorgon har jag utvecklingssamtal också. Svinkul verkligen.
Jaja, men snart är det helg i alla fall. (:
Hmm, kanske ska köra på en 0% smink dag imorgon bara för att protestera mot min kassa hy. Hmm, sounds good. (;
Puss
1 år sen. Pömsen flikka. Men allmänt skumma ögonbryn. Men det gillar vi! (;

What did you say

Jag var i skolan. Jag gymmade. Jag pluggade(ca 30 sek innan...) Jag somnade. Jag vaknade(panik). Jag kollade på TV. Jag pluggade. Jag somnade inte.
Är trött. Brukar aldrig somna sådär så tror att det är någon förkylning på g. JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE! Ta det om typ 2 veckor. Inte nu snälla snälla snälla. Det är för mycket nu.
Nu ska jag muntra upp mig med lite te.
Puss

sunsunsun


ringringring


Alla dessa smygbilder vad är detta? Jag som försöker leva ett normalt liv. (;

We just got the feeling that we need it

Tjollahoppsan. (fiiint)
Är fortfarande trött efter gympan idag. Jag är nog den mest otränade jag själv känner... Och ändå gymmar jag vad är det med dig Linn seriöst. Kör på liksom.
Kan också säga att det var varmt idag. Så sjukt skönt.
Fick ta världens språngmarsch till bussen också. Jag hann. Så har motionerat två gånger idag. Duktig tjaj! (:
Ska ta och ladda upp bilderna, spela lite gitarr och plugga. Jag har inte tillräckligt med självdiciplin för att orka plugga att ens lyfta upp boken, det sistnämda kanske beror mer på gympan. Vilken otur.

.

en riktig snyging.

long gone

Det blev en promenad. Även lite bilder blev tagna men de kommer ut imorgon. Hinner inte fixa till allt just nu.
Så jaapp, ska plugga lite och sedan sova. Det blir nog bra.
Puss
Märkte precis hur stort shoppingbehov jag är i just nu. Behöver nya kläder. Nu säger jag inte att jag inte har kläder. Det har jag. Men det måste rensas och lite vårkläder sitter aldrig fel. (:

the song we wrote

Hade halv buffertdag idag tydligen. Hade ingen aning om det. Men det var redigt gött faktiskt. Hade tänkt plugga. Men orkar verkligen inte. Jag har lite halvont i halsen och det är just därför man inte ska sjunga med för högt till musiken som spelas från spotify och inte så länge så du får bara skylla dig själv Linn.
Känner för att gå ut en sväng. Får se om det blir något med det för jag måste verkligen plugga. Har prov på fredag och jag har knappt orkat öppna boken. Så japp. Det är bara att köra igång!

Gonna change the ways

Jag gillar egentligen inte att prata om min vikt men nu när jag skriver här så ska jag göra slag i saken och nu finns det ingen återvändo. Idag satte jag upp ett mål för mig själv att efter sommarlovet är slut ska jag komma upp till min målvikt. Vilket just nu är 57-58 kg! Det betyder att jag har 3-5 kg kvar. Okej, nu vet ni det så ni får gärna påminna mig när sommaren börjar.
För nu klarar jag inte av att vara såhär längre. Jag vill inte ligga på bmi underviktig. Jag vill inte vara benig. Jag vill vara lagom. Lagom är alltid bäst. (;
Visst är det inte så vanligt att någon skriver att hon vill gå upp i vikt. Men nu har ni sett det också så kan ni pricka av det från listan också.
Världen är för utseendefixerad och det här himla size 0 är inte hälsosamt alls. Så nu tar jag och protesterar här lite tyst för mig själv. (:
Så nu kör jaaaag! (:

De som inte andra människor märker

eller bryr sig om...

Jag kan inte riktigt fatta hur vissa människor inte kan se alla. Är upptagna av sin egna glans. Sin egen status. För rädda att bli nedtryckta och få sitt namn släpas i smutsen om deras namn nämns med fel person. Eller de andras bönande blickar om att få vara med och få en bit utav just glansen. För att de vet att de är så mycket bättre. Att ingen riktigt vet vem de är. Tillslut ger de upp och går iväg. Blickarna finns inte kvar.
Alla borde få chanser. Flera. Det är alla värda.
Vi är bättre än alla grupperingar och kalla bitchblickar.

it won't break even, no.

Eftersom tiden ställdes om inatt är jag lite halvborta. Det var ju ljust typ vid 20. Helsjukt. Sen så snöade det. Blev sur. Men det får fungera ändå. Får hoppas på att allt smält tills imorgon.
Sen har lite ideer om vad som ska hända här så får så. När jag orkar vill och kan. ;)
Haha.
Men ni får har det gött!
Natti
Och bara för att få till en bild här så säger jag att jag älskar prickiga linnen. Punkt. (:

All my days were spent by the telephone, it never rang

Kaosdag är allt jag kan säga.
Och nu snöar det.
Och jag har faktiskt pluggat lite. (duktigt jag vet) :)))))
Ha det fint!

I got a ticket to get us out of here

Är just nu så trött så att jag skulle kunna sitta och sova, okej, kanske inte riktigt men nästan.
Har varit på födelsedagsfest i många timmar och sedan kom Emma hit en sväng. vi spelade ett skitspel åh vad jag hatar det spelet. Mest för att det gick så dåligt. Haha.
Ska se till att få lite sömn nu så ska jag fixa lite saker tills imorgon.
Ha det fint!
Puss
Jag vet att bilden också är världens snyggaste men tänkte att den kunde visa att solen sken idag och att det var 20 gradet i solen. Jajemän tro't eller ej. Sen att det var minus i skuggan på morgonen försöker jag ignorera.

Aldrig nummer ett

Nu när mars är snart är slut så har jag bestämt mig för att april ska bli en riktigt bra månad.
Och på påsklovet ska jag sluta med mina mediciner for real denna gången. Yes! Nu kör viiii! (:
.
Ska också snart se till att börja med nästa fotoprojekt så då kommer det lite nya och fräsha bilder hit. Själv tycker jag det låter riktigt trevligt. (; För har tappat gnistan här. Det finns inget att skriva för inget händer.
Förutom att det var 3 gubbar på bussen påväg hem från skolan som hade tagit en öl för mycket. Jag gissar på öl. De lät som ölgubbar. Det var rätt underhållande att lyssna på dem i ca 10 minuter och se dem ta kort på allt och alla. "Ey, något namn, du sitter på en buss le". Jag tror alla i bussen drog lite lätt på munnen.
Nu ska jag se till att få lite sömn för det händer inget annat just nu.
Puss
kan också säga att det fanns en tid då dessa jeans passade. Jag saknar dem lite. :( (;

I'm still in the middle

Nu ska jag fira den långa sovmorgonen vi har imorgon med att inte sätta något alarm! Jaaaaaa! (:

the best part of me was always you

Efter skolan stack jag och mor min till en musikaffär och köpte ett capo. Jippi! Vi har något liggandes någonstans men det leker lite kurragömma med oss just nu. Men nu är jag i alla fall ägare till ett sprillans nytt så jag är glad. Nu blir det gitarrspelande på allvar hära. haha. I like.
Annars har det väl inte hänt så jättemycket. har varit lite halvputt (sur) på lite alltmöjligt. Så jag fräste till ett tag där. Men jag är inte den som är den och nu är allt finfint. Ja, ni läste ju om capot. Då kan ju inte livet annat än leka. Haha. Men tror att det börjar bli en liten förkylning på g. För halsen börjar kännas. JAG VILL INTE! Jag vill vara den som säger ååååh jag har inte varit sjuk under 2011. Varförvarförvarför? Skrev just ett varför inlägg igår men valde att inte publicera det för det kändes lite för enformigt. (;
Puss
Hur sönderspelad den här låten än må vara så är den fortfarande lika söt.

I'm still alive but I'm barely breathing

För en timme sen gick jag upp och "hälsade" på Emma på ica, köpte choklad och sedan gick vi hem tillsammans i mörkret.
Ser så skumma saker när det är mörkt. Såg en gubbe på vattentornet samtidigt som ett helikopter eller om det var ett flygplan flög runt i cirklar över mig och vattentornet. Kan säga att det inte var en gubbe. Bara vattentornet som har några skumma torn på sig. Men det räckte i alla fall för att få mig lite halvrädd. Kan stressa upp mig rejält när det är mörkt ute. Haha. (;
Nu sitter och försöker lära mig en text och hitta de orden som saknas. Men det är lite för sent.
Kom precis på mig själv med att hålla andan det måste väl betyda att jag behöver sömn. Om man är tillräckligt trött för att glömma koncentrera sig på att andas. Okej, lite oseriös är jag. Menmen...
Puss <3

I got time while she got freedom

Man borde alltid ha såhär korta skoldagar. Asnice!
Fick reda på mitt matteprov det är alltid 1 poäng från mvg. Lite surt. Haha.
Jaja, ska ta och äta lite gifflar nu.
Ha det gött!
Puss

Mornings

Mår så sjukt illa men snart måste jag släpa mig till skolan. Puuuh, tur att det är en kort dag i alla fall...

Just a little late, you found me

Satt och kollade på olika bmi sidor. Ja, jag har rätt kul såhär vid 23 snåret.
Funderar på att sova lite. Har lång sovmorgon imorgon börjar först 12:25. Asnice. Eller var det 12:20?! :-S
Jaja, någon gång är det. Om några veckor är det påsklov. Bara någon månad kvar till mitt näst sista sommarlov! Underbart. Helt ärligt så vill jag bara få slut på skiten. Bli fri från skolan. Jag vet att det är så mycket annat som man måste tänka på då men jag orkar seriöst snart inte mer. Har spenderat större delen av mitt lilla liv i ett klassrum. Usch. (; Men jag tror det borde finnas något bättre utanför skolans tjocka väggar...
Jaja, sova kanske.
Puss

Even after all these years

Det har varit vår ute idag. Jag har gått med uppknäppt jacka och skjorta och med solglasögon. Gilla gånger 1000! (:
Måste bara säga att inatt väcktes jag av en smäll en av mina "fina" kissar välter ner mitt puder. Jag tror ni inte ens vill höra hur det slutade. Men kan säga att mitt golv blev välsminkat och att jag är ett puder fattigare.
Sorgligt...
Ha det fint
Puss <3

Look, I'm still around

Såg precis att "idol" kommer hit 9 april. Cicci och jag sa ju att vi skulle söka när förra året var slut och när jag fyllt 16. (Hatar att fylla år i december....) Bara för att det är en sådan sak man måste göra en gång i livet. Vara lite wild and crazy. Jag vet redan nu att jag inte har någon chans, jag kan inte sjunga, jag har inte utseendet för någon sådan person. Så ja det får förbli en dröm (inte att var med i idol. HAHA). Och drömmar är ju alltid fina. (: Jag kommer fortsätta vara en såndär "osynlig" person. Det kanske är för det bästa ändå.
Men får se om jag får med mig Cicci eller om vi båda skräms iväg av en viss Alexander Bard. Haha.
.
Jag borde egentligen sova nu. Men är inte trött och jag orkar inte ligga vaken i sängen flera timmar i sträck det är inte värt det. Igår låg jag och tänkte på matte, snälla fråga mig inte varför, och helt plötsligt kommer jag på ett fel jag gjorde på matteprovet. Gissa om jag blev sur. Haha. Sen låg jag och kollade på den enorma månen som lös in genom mitt fönster och gjorde så att mörkret inte verkade vara så mörkt längre. Rätt skönt.
.
Ska försöka fixa till något roligt här. HAr inget i hjärnan just nu och jag vill ha tips på bra låtar. För jag har totalt lyssnat sönder mina favoriter. Lite jobbigt faktiskt.
.
Puss.

I jakt på sanning

Fy, vad jag inte gillar måndagar. Somnade typ på franskan riktigt fint där Linn. Sen på väg hem vägrade min buss att komma och hämta mig så fick stå i brunnsparken ett år. Det förbättrade ju inte direkt det hela. Men när jag kom hem fick jag pannkakor. Njammi. (;
Ska ta något mer att äta nu och sedan ska jag slappa. Tycker att jag är värd det.
Ha det fint.
Puss

maybe we were driving, driving in you car

Jag sitter och kollar runt på lite olika sidor med skor. Jag älskar skor. (;
Har hittat ett par som jag har blivit lite smått kär i så ska nog springa dit och kolla någon dag.
Snart ska jag sätta mig framför TV:n Amazing race, haha, det är rätt kul. Jag lovar. Och idag ska de också sticka till Sverige tydligen vilket är ännu lite roligare. Har inget annat att skriva så nu ska jag ta och stoppa i mig lite choklad och sedan packa skolväskan. Orkar inte en skolvecka till. Lov nu tack!

sunday

Det går poliser med polishundar här utanför. Nu undrar vi alla vad som hänt. Rätt mycket jaaaapp. Det händer aldrig något här, typ.

Klockan styr, visarna tickar.


När tystnaden sakta lägger sig är det ändå alltid något som låter.
Tystnaden ringer i öronen.
Tankarna flyger i huvudet.
Ständigt något som hörs.
Rätt skönt ändå för jag kan vara fånigt rädd för tystnaden
för ensamheten, för mörkret...

I want to break free

Nu ska jag ta och gå ut med vännen min. Så blir dagens motion gjord också. Asnice!
Ha det fint.
Puss

Vår

Slowmotion

Håller på att städa mitt rum. Det var ett tag sen och det ser ut hej kom och hjälp mig. Så jag jobbar på det. Hatar att städa... Och solen skiner ute. Borde sticka ut. Men har ingen att gå ut med. Varför svarar ingen på mina fina sms?

Colour


Kände att prova på att vara modebloggare. Kolla vilka underbart snygga bilder det blev också. Ufff! (;
Oj, nu höll jag ju på att glömma att skriva var jag köpte allt.

Kofta-Indiska
Jeans-Levis, USA
Oversizelinne-BikBok
Flätat skärp-Hm
Strumpor- No idea
Smycken som inte ens synd skiter jag i...
Sen så syns min bh också ska man skriva ner den med? Haha.
Nej, modebloggare blir nog aldrig mitt forum men det var rätt kul.
Nu ska jag fika.
Puss <3
.
Och ja, jag är rätt oseriös skyller på att det är tidigt. Jag gillar modebloggar. Men jag blir aldrig någon eftersom jag för tillfället är en sådan som tar på sig det som är skönt vilket är typ leggins och oversizelinnen och kofta över det. Inte så intressant. Nej.

wanted to start all over again

Idag har jag fått nytt besöksrekord och om jag ska vara ärlig fattar jag inte hur det gick till. Och tack alla söta för allt kommentarer!
Ursäktar att bloggen varit så tråkig på senaste tiden men snart ska jag se till att det händer lite här. (:
.
Kom precis hem har varit och bowlat. Det gick skit kom som vanligt ca 100 poäng efter alla andra men det tar jag rätt lätt, någon måste ju komma sist.
Nu ska jag dricka upp min kopp te.
Kan också säga att huvudet är tillbaka på sin vanliga plats och mår bra igen. (;
Puss

the last song

Jag har en helt totalt normal katt. Totalt normal. Hon är den översta knölen till er som inte fattar. Och om ni fortfarande inte fattar så har hon lagt sig utanpå min rygg typ. På bandet till morgonrocken. Fnissar lite åt henne.
Tänkte också att ag kan skriva osm alla andra att jag hatar att det snöat inatt men är rätt glad att det mesta har smällt nu.
Nu ska jag ta en liten värktablett så jag är back on track igen så får vi se hur allt blir.
Puss.

mobil

Idag:
Hade svinont i huvudet gick hem efter första lektionen, fikade i massor och sov sedan i 1 timma. Nu känns det lite bättre i alla fall men tror en liten förkylning är på g. Orkar inte!

Sen så har jag fått tillbaka min mobil men med 0% mobilnummer. Underbart.
Nu ska jag drick aäppeljuice.
Puss 


Du säger att tiden aldrig kommer igen

Har suttit och kollat på Mr Sunshine. Har inte riktigt fattat det hela än men den är lite halvmysig sådär. (:
Funderar starkt på att sova nu så att man är pigg och glad imorgon. Sen att jag slutar halv fem kan ju dra ner humöret på vem som helst. Förutom de som slipper det kanske.
Och just nu är jag väldigt för fler platser på bussar och högre tak där bak eftersom jag slår i huvudet där konstant, vilket resulterar i bulor. Fiiiiiint!
Och eftersom jag var för något så ska man väl skriva något man är emot för tillfället.... Ehhhh. Grupptryck, att alla någon gång ska inse att alla har samma värde och Size 0 kanske. Usch, jo. Skulle egentligen kunna skriva hur långt som helst men det ska jag inte göra så ni kan andas ut. (;
Puss

Never the same

Har hunnit med att gymma, simma, sola och tappa bort mig på Valhalla. Det är bara sånt som kan hända mig och Emma vilket det gör. Kanske lite väl ofta. Haha. (;
Har inget annat att skriva nu så ni får ha det fint.
Puss

Something in your mind

Har fastnat vid ett spel. Kan inte sluta spela. Men nu lyckades jag äntligen slita ögonen från det och kolla lite snabbt på klockan såg också att jag fått 5 sms. Lite roligt sådär. (:
Imorgon är min enda/ändå (fattar fortfarande inte) tidiga dag. Så det kanske är bra med lite extra sömn. Sen ska jag iväg och gymma och simma efter skolan. Man får passa påååå. (:
Ha det fint!
Puss och godnatt. <3

pufuiii


Katt'astrof


Har några bilder för mycket så jobbar på det. (:
Fotorepotage.

Det har inget värde i all stress

Klorlukten förföljer mig verkligen även fast jag tog världens längsta dusch förut. Det är väl en av dessa lukter man får stå ut med ett tag framöver. Jaja, inget jag kan gör något åt.
Nu är jag så sjukt trött att jag skulle kunna falla ihop i en liten hög. Så det kanske ändå är dags att försöka somna nu för jag känner att det inte går att proppa inte mer matte i mitt huvud och de franska saker jag inte kan nu kommer jag aldrig kunna.
Ni får ha det fint.
Puss
Och jag är fortfarande rätt ledsen för att jag glömde mina solglasögon idag. SNÄLLA SÄG ATT SOLEN SKINER IMORGON MED. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA.

Du är så mycket mer

Känner mig just nu som en trött, torr klorboll. Jajemän, jag har gjort simprovet. Att simma är ju ändå helt okej förutom att det verkligen inte gå att andas. Men sedan att man måste visa upp sig sådär. Jag har rätt svårt för det. Kommer nog alltid vara en sådan som har komplex över kroppen. Men det är ju sånt man inte ska tänka på. Hur som helst har jag i alla fall gjort det nu och det är ju underbart. (:
Måste bara tillägga att jag älskar vågen på valhalla den är lite lagom rolig. Jag tror jag börjar bli viktfixerad.
Hur som helst så har jag matteprov och franska test imorgon så det blir till att kolla igenom all skit. Jag orkar inte.
Men med lite choklad känns allt bättre. (:
Och bara för att stämningen här är underbar så får ni en ursnygg bild. Enjoy!

Vilket du faktiskt säger att du gör

Imorgon ska jag försöka simma simprovet. Känner redan nu hur jobbigt det är. Visst gillar jag att simma och sådär men tycker 800 meter är överdrift. Jag tycker bättre om att plaska runt i havet under sommaren. Åh, sommar. (:
Så jag antar att jag uppdaterar när jag kommit hem imorgon om jag inte drunknat. 
Ni får ha det fint.
Puss
Typ sådär och om ni undrar vad jag gör så tränar jag för fullt. Situps you know. (; Haha.

We both want a brand new start



Nej och återigen nej. Men jag gillar photoshop. ((((:

.

Sova.
Kanske.

Dreams

Godmorgon.
Hur många nätter som helst nu har jag drömt att jag mördar någon som jag känner. Jag är nog en mördare innerst inne. Haha. Nejdå. Enbart på typ getingar och fästingar. Ewäääk.
Det skulle kunna vara lite coolt att kunna tolka drömmar för att kunna förstå.
.
Nej, nu ska jag ta och fika lite. Åh, mackor. (;

Men jag vet inte heller hur jag ska kunna undvika henne

Tänk alltid vad du ska säga innan du öppnar munnen. Vet inte hur många gånger jag tänker det. För jag är en sådan som oftast bara pratar så åker både det ena och andra ut som kan tolkas på helt fel sätt. Ju mer jag hör på mig själv känner jag mig bara självisk. Eftersom det bara blir jag. Jag överallt. Säger fel saker vid fel tillfällen.
Jag vill inte vara den människan.
Känns ibland som om jag är delad i två. Två halvor där de båda slåss om makten över mig. Som göra att kontrollen förloras.


allting har förändrats

jag vill stå på en tom scen
ha strålkastare emot mig
bli bländad av ljuset
med musik i örat
och berätta min historia
med toner
.
se ljusen tändas i publiken
tills det blir en himmel
och sluta ögonen
för att tänka bort tårarna
för att jag gör något jag älskar
.
Sedan med ett stort leende vara galen. Med dig.
.
Leva livet som i drömmen.
Min dröm.
Som bara blir sanning i mitt huvud.
Där allt oftast blir bättre.

and it feels like home

Idag har jag knappt varit hemma en sekund. Först var det stan som gällde, hittade asbra saker så jag är nöjd. (: Bla, solglasögonon, smycken, linne, bandeau och parfym. Asnice. (:
Och ja, jag vet att båda sitter snett men who cares? (:
När Emma och jag skulle komma hem var det koas i stan det var någon demonstration och våran buss kom aldrig. Men på något sett så kom vi hem tillslut och jag satte mig direkt i bilen för att åka upp och fira min faders bror och syster som fyllde år förra veckan. (tvillingar)
Nu ska jag bara ta det lugnt är så sjukt trött. Så ska bli rätt skönt. Hela jag stinker också herrparfym, vet inte riktigt hur det kommer sig men jaaa. Alltid trevligt.
Puss

jag vet att jag skulle kunna bli hel då, i dina armar


I wish you were

hur svårt ska allt vara?
varför finns det varken en början eller ett slut på något
känner att jag krymper
jag vill ha en början
en nystart
för just nu känns det inte som om jag finns överhuvudtaget.

krymper

Har varit allmänt seg hela dagen. Men jag vaknade till totalt under sista lektionen när en i klassen sa en sak som tolkades helt fel och alla fick ett liten fint skrattanfall.
På väg hem träffade jag min gamla klassföreståndare. Det var ett tag sen.
Nu har jag proppat magen full med mat. Så jag är nöjd.
Puss.

Just because I need someone

Den var rätt mysig. Mr Sunshine. Så nu vet jag vad jag ska göra varje torsdagskväll framöver.
Nu tror jag att jag ska sova för huvudet värker och magen skriker så hoppas på att det är bättre imorgon.
Ha det fint
Puss <3

Det enda du kan göra är att gå

Ska ta och kolla på Mr Sunshine nu. Det låter positivt och fint. (:
Imorgon är det fredag igen. Ååååååååh!
.
Och är det bara jag som inte har någon aning när man ska använda ända och enda? Noll koll. :-(

See that girl

Hejsan.
Kom precis hem från gymmet.
Shit, vad trött jag är. Körde ungefär samma tempo som förra gången men denna gången kändes det mycket mer. Jaja, jag får stå ut med att vara sjukt ovältränad medan Emma går och blir världens biff. Jag lovar det händer! (;
Nu ska jag få lite mat i min kurrande mage och sedan kolla en sak på photoshop. Finfint.

Photobooth

Riktigt fin underhållning. (:

.

Det här vädret kan ju bara få vem som helst att bara falla ihop i en liten hög.
Vinterskorna är på igen.
Och jag hatar det.

If you don't like my plans

Tiden går nog rätt fort ändå.
I måndags satt jag och lyssnade på musik på min gamla mobil under mattelektionen.
En gammal låt kommer upp (tänker inte ens säga vilken det är för den är töntig) som påminde något enormt om förrförra sommaren.
Underbart.
Och där kom sommarlängtan tillbaka.
Starkt.
.
.
.
Hade tänkt att sova men hamnade i en chattsituation som inte går att sluta. Just med personen som det över handlar en del om. Alltid kul.
Puss

Looking through my fingers


everything comes to an end

Håller på att fixa lite här men orkar inte mer just nu så det får vara halvfärdigt. Det får fungera helt enkelt. Och exakt när blev det mörkt ute? :-/

Standing at your door

Det är inte bra att lämna Linn ensam hemma för länge.
Nu är jag hes.
Det beror inte på att jag är förkyld eller något utan det är den där himla musiken som spelas konstant från spotify.
Med närmare eftertanke tror jag att jag är glad att inte någon var hemma...

...och så blev det tyst också


Wonderful

Och ja, Matilda. Jag gillar dina kommentarer BIG TIME! Det muntrade upp mig i snöslasket! (;

warm-hearted

Nu är jag hemma när resten av klassen ska simma. Simprov. Busigt. Eller snarare hälften utav klassen ska simma. Jag tror jag kommer ha en arg gympalärare efter mig imorgon.

Idag på första lektionen franska så börjar det helt plötsligt att snöa. Asmycket.
Och det la sig och jag hade converse på mig. Det var ju vår. Jag trodde vi alla hade kommit överens om det.
Sen så fick någon för sig att vi skulle äta ute. Bad idea. Man var vit, kall och genomblöt efter det. Och allt smink rinnandes ner för kinderna. Jättefint.
Nu ska jag ta och muntra upp mig med lite mat. Är fortfarande mätt. Men vad gör man inte.

Turn it up

Min hicka hade gått över. Nu kom den tillbaka igen. Vad är detta för skit?!
Och jag orkar inte gå och dricka vatten upp och ner. Jag sätter ändå bara i halsen. Menmen.

Behind his back

Jag tror det är kaos här på blogg.se. Det funkar inte att ladda upp någon skit. Men vad gör man.
Säger god natt nu i alla fall och hoppas på att detta kommer upp i sinom tid.
2 år sen, var blek och blond. Men det var grönt och varmt. Gillar Olli lite fint i bakgrunden. (Katten inte stenen) (; (Okej, jag är trött så jag förväntar mig inte ens att någon ska förstå mitt skämt. Men det är lugnt)

Jag kommer aldrig vara som Dig


I want a perfect soul

Fotorepotage på g. (:

Speed of sound

Har hicka. Hinner sitta och fnissa lite för mig själv mellan varje hick eftersom jag tycker det låter så grymt kul. Jag är nog uppe i fler hickningar än dagar jag levt för tillfället. Mysigt.
Nu blir det snart te framför House. Perfect! <3
Puss

Här är skorna och jeansen som fars broder tog med sig från Amerikatt. I like. Big times. (:

While I'm driving


Linn Abrahamsson:
Har fikat med snyggingen Malou och nu är jag hemma.
Dagarna borde alltid vara såhär! (:

Tycker att min facebook sammanfattade detta riktigt bra.
Hade bara en lektion idag så direkt när jag slutat så fikade jag med Malou. Riktigt mysigt.
Det var ett tag sen vi träffas nu eftersom varje gång vi bestämmer något så kommer någon sjukdom in i bilden. Helsjukt.
Sen drog jag hem. Gick en bit med solen i ögonen. Solglasögonen åkte på, kändes så sjukt bra. Det enda som förstörde det hela var knastret från gruset varje gång mina skor nuddade marken.
Väl hemma hann jag plugga, börja på svenskauppgiften, sortera tvätt, ta kort till repotaget. Känns redigt gött faktiskt. (:
Mår så bra. Är glad. (:




where the streetlight go

Igår satt jag och var inne på en blogg som en i min klass skriver. Jag satt med fingrarna på tangenterna och tänkte skriva en kommentar. Raderade sedan bort allt. Tänkte att det inte spelade någon roll. Kände att jag inte spelar någon roll.
Idag hade jag fått en kommentar av just henne. Så himla fint.
(:

the plan was carried through

Funderar på att lägga mig tidigt ikväll och försöka läsa några kapitel svenskabok. (:
Har något intressant på g här. You'll see tomorrow.
Mitt lillfinger är där är en anledning. Tro mig.

Mannen i den vita hatten

Jag vill att det ska hända något kul nu. Inte bara det gamla vanliga som skolan, skolan och återigen skolan. Utan något oväntat och kul typ. Något som livar upp inte för att solen och de få plusgrader inte gör det. Men något annat. Något som man kan sitta och tänka tillbaka på när man är äldre och sitter i sin gungstol och stickar.

Jaja, men ska istället ta och njuta utav solen och så får jag se vad som händer. Den som lever får se. Och jag tror det kan bli kul. (:

How many times will it last

Idag invigde jag mina converse för i år. Då är det inget annat än vår. Snart sommar. Varma underbara dagar.
Men det kändes sjukt skumt, det var mjukt och jag blev några centimeter kortare. Mina vinterskor var nog högre än vad jag trodde.

Sitter och jobbar lite med mitt fotoarbete. Kollar vad jag har för bilder och vad jag behöver. Men det funkar. Imorgon har jag bara en lektion. Asnice. Rätt skönt. Känner att en paus skulle sitta fint just nu.
Ha det fint
Puss

Goldies


You are talking shit again


Det var rätt varmt idag. Nu är våren verkligen påväg. Allt kändes verkligen bra när man kom ut. Det gick att andas.

Om du var verklighet

Nej, seriöst man kanske borde sova lite.
Tycker det låter som en bra ide men mina ben vill inte lyda. Så jag kommer väl sitta kvar och lyssna på någon låt till, vilket också är rätt trevligt.
Taking me so much higher

together

Tjollahopp. Hade bestämt mig för att inte sitta vid datan för mycket idag. Det gick ju inte helt susen mest för att jag skulle hjälpa min fars bror att ladda in bilder till facebook. Han är nu hemma från Amerikat och jag är ett par assnygga jeans, converse och t-shirt rikare. Kan visa någon dag om någon bryr sig. (;
Men jag är glad!
Snart är helgen slut igen.
Men jag tror en bra vecka väntar. Nu börjar det ju bli vår också. Då är ju allt underbart!
Vill bara ha lite värme nu.
Ha det finfint.
Puss

In this fairytale

Har suttit och kollat på Vasaloppet, nästan från start. Okej, inte riktigt men nästan. Så kan det gå. Solen skiner idag med och det är 8 grader i solen om inte mer nu.
Ska nog gå ut en liten sväng med Emma. Undra om man blir något brun ute nu också... Åh, det hade varit najs. Är så blek att mitt senast inköpta puder är för mörkt. Jobbigt livet kan vara ibland. haha. (;
Just nu är jag fett peppe på sommar så sitter iklädd bikinöverdel. Igen. Detta börjar bli min favorit utstyrsel. (;
Jättesnyggt. Ohja.

Roses


Grattis Angelica!

Det blev inget pardeey ikväll. Lite synd. Men vi får fira Angelica stort snart! PARTDEY
Så ikväll får väl jag ta och hitta på något annat istället. Antagligen en vanlig slappdag framför tv:n.
.
Men jag hoppas allt går bra med dig tjejen. Lider med dig.<3

Here comes the sun little darling

Tjollahopp.
Gick ut en sväng i morse. Äntligen har värmen kommit. Ångrade att jag inte tog vårjacka, converse och ett par solglasögon på mig. Det var första gången jag inte frös ut. Shit, vad skönt det var.
Ikväll ska jag iväg på en födelsedagsfest till en Angelica, så ska ta och börja fixa mig iordning och fixa det sista på presenten. Jajemän. (:
Ha det finfint!

nejnejnejnejnej

Denna lägger jag ut till Josefin bara för att jag fortfarande kan säga NEJ, jag kan inte. Och detta var ändå den minst hemska. Och ja, det var tidigt på morgonen. Kommer antagligen ta bort denna om ett litet tag men ja. Jag undrar fortfarande varför jag gör detta ibland. Jag borde kanske bli bilmekaniker istället? :-/

I've got another confession to make

Körde precis armbrytning mot min far. Osmart Linn. Riktigt osmart. Jag ville visa hur biff jag blivit. Haha. (; Okej, visst kunde jag hålla emot typ någon sekund, men fy vad det känns nu.
Jag får skylla mig själv. Det kanske var lite hybris dära. Jaja, skämt åsido.
Har inte orkat uppdatera idag. Har tagit och slappat rejält eftersom jag inte har något att plugga till. Asnice.
Lyckades välja i-val i skolan idag också så det är avklarat. Så det är lugnt.
Ha det fint.
Puss

din klocka har stannat, drömmarna svävar förbi

Den där killen som ringde imorse ringde tillbaka igen vid tre. Jag skäms seriöst. Men lite roligt var det ändå. Fnissar lite för mig själv.
.
Nu är snart denna underbart sköna lediga dag snart över. Man behöver dessa dagar ibland.
Imorgon ska jag ta och välja individuellt val. Det är ju seriöst assvårt. Tacka vet jag högstadiet. (;
Ska snart hoppa till kojs men ska lyssna på någon låt till och bara njuta de sista timmarna av denna dag.
Puss

It's a wonderful surprise

söt

If you never try you never know

Har precis dämpat mig enormt stora chokladbehov med ett antal chokladbitar eftersom jag nu äntligen kan tugga som en vanlig människa igen.
Är nu också grön i ansiktet, ansiktsmask. (;
Som snart ska sköljas av.
Åh, vad gött det är att vara ledig en dag mitt i veckan.
Mår riktigt gött!
Det är gött.
Gött är ordet.
Puss

fin morgon. ha ha ha


Like you always do

Nu börjar ögonen falla ihop så ska ta och sova nu.
Ha det fint så ska jag försöka uppdatera redigt bra imorgon.
Puss <3

You're drunk, you need it

Okej, bilderna är totaltseriösa. Och bikinibilden är mörk jaapp. Tyckte bara det var lite sommar över det hela. JAG HAR SERIÖST INGEN BIKINI TILL SIMPROVET! PANIIIIK.

like a butterfly


Varje morgon när jag går upp tar jag ett titt i spegeln, drar en djup suck. Cirka en halvtimma senare är jag tillbaka igen sätter på mig lite smink, försöker täcka de värsta finnar som finns och dra lite mascara på ögonfransarna och drar ytterligare en till suck. Djupare denna gången.
Jag bara väntar på att jag ska vara som en fjäril som helt plötsligt kryper fram ur sitt skal med vackra vingar och i underbara färger.
Eller som den fula ankungen som en dag blev en vacker svan.
Men det är sådant som bara inte händer.
På något sätt är allt hopp borta. Det lämnades nog någonstans för något år sen. Hoppet om allt.
Jag tror jag alltid kommer vara innerst inne tjejen med tänder åt alla håll. Hon som på något sätt inte visste något eller förstod.
Det som nu bara gör ont. Eller sådant som bara inte ens kom upp i ens huvud på den tiden.
Men livet går ju vidare.
Allt är inte rättvist.
Men ibland känns det bara som det ibland blir lite för mycket.
Det brister bara.
Nej.
Det ska nog bli bra.

blue blue blue blue


changes

Det kanske på ett sätt är bra att bli äldre och växa upp. Satt och kollade på lite gamla bilder. Rätt kul faktiskt. Och ja, även jag har haft minimala ögonbryn. Det var en fin period. (;

Var är känslan? Ge mig den, för jag tror jag behöver dig mer än någonsin.

Shit, vad trött jag är. Känner för att lägga mig ner och gå i dvala tills värmen kommer.
I skolan hände det inte så mycket, fick reda på att det är simprov om en vecka (shit). Jag orkar verkligen inte.
Hur som helst efter skolan stack jag och Emma iväg och gymmade detta kanske förklarar tröttheten. Jaja, nu ska min hungriga mage få lite mat och sedan får jag se vad som händer.
Puss


My face won't speak

Nej, sängen.
godnatt <3
Och jag måste bara säga, ni som säger att jag är smal nu kan ta en titt på bilderna över och konstatera att detta är en Linn ca 6-8 kilo lättare. Japp. Ville bara säga det! Ja, jag är fortfarande smal det säger jag inget om.

who do you think you are

Har sprungit fram och tillbaka mellan datan och tv:n. Men är det House så är det. Blir lite smått äcklad eftersom alla spyr överallt. Vardan detta liksom? Haha.
Men ska seriöst ta och kolla igenom franskan en sista gång. Jag tror jag gör det bara för att jag skriver det här. Man kan ju alltid hoppas.
Jaja, imorgon ska jag gymma. Är så sjukt taggad faktikst. Jag tror man fastnar rätt rejält efter ett tag. Och man mår ju inte direkt sämre av att träna och bli lite lagom biff. (;
I like it.
Puss

bad ones mad ones

Jag börjar ge upp om att få in mer franska i mitt huvud nu. Det funkar liksom bara inte. Men ska ändå försöka få i mig några fler ord och några fler meningar. Jag hoppas på det bästa. Provet är ju imorgon och jag vill gärna att min lärare ska tro att jag är lite bättre än vad jag egentligen är.
Men nu är det lite tv-tajm. Biggest loser. (;
Puss

Those small things

Dagen idag var väl inte helt toppen.
Bof, är väl alltid roligt. Men hjälp vad jag pratar jag kan inte få tyst på mig själv. Det är väl mest för att inte visa något överhuvudtaget.
Men det råkar alltid glida ur mig en och annan sak som jag önskar att jag inte sagt. Menmen det är inget att göra åt nu.
Hade tänkt att sätta mig i duschen och skölja bort allt. Ner i avloppet.
Usch, fy och blä.
Känner mig på något sätt ensam. Vilket jag vet att jag inte är.
Men jag kommer nog alltid vara en sådan person som är lite halvt missförstådd.
Duschen väntar.
Ni får ha det fint.
Puss <3

RSS 2.0