sleepysleepsleepsleeeeeeep

Mår fortfarande men SKA släpa mig väg till skolan imorgon på i alla fall en lektion. Jag SKA! Ska också försöka sova snart. Satsar på mer än 4 timmars sömn inatt. Woop woop!

sick thoughts

Stannade hemma idag också, mår inte toppen kan jag inte säga med det är i alla fall inte sämre än igår. Dag 2 av anibiotikan också, mår lite smått illa nu. Vet inte om det är något jag bara föreställer mig eller om det är tabletterna då jag vet att en biverkan är illamående. Men antagligen är det min kära hjärna som spelar mig ett spratt som vanligt...

Idag har jag pluggat, sovit en timme mitt på dagen, pluggat lite mer, skissat och så vidare.

Ska försöka ta mig till skolan imorgon för får så otroligt mycket onödig frånvaro. Orkar inte.
Men just nu känns en dag i skolan rätt långt bort men jag ska försöka!

Tog precis en dusch och efter det min zuuuuper-nässpray så nu sitter jag och låtsas att allt blev bättre, lite positiva tankar skadar aldrig.
 

Blood Bank

Sitter och hostar som en galning och lyssnar på Blood bank med Bon Iver fastnat totalt för låten igen så fiiiiin. Den får mig dock att sakna fining så mycket. Vill att han ska hålla om mig och bara säga att allt blir bra snart. Att du snart är frisk. Är så himla ynklig när jag är sjuk så det är nästan sjukt.
Och ja, jag är ungefär lika pigg som jag ser ut. Fy fan om jag får uttrycka mig så.
Så istället för att kolla på min förkylda och trötta nuna får ni kolla på min buss jag tog imorse, kul va?

they all went pretty

Träffade Emma och fixade lite saker med henne, vi satte och fikade och myste.
Samtidigt så lämnade jag tillbaka den klänningen från nelly jag inte ska ha, eller lämnade var en överdrift. Jag försökte trycka ner den i brevlådan, lättare sagt än gjort kan jag lugnt säga...
Väl hemma igen lyckades jag plugga några sidor och ska snart fortsätta, men mår inte bra och är så trött så jag håller på att somna ståendes. Fin syn hade det varit.
 

Medicin

Fått antibiotika och en zuper-nässpray. Så ska snart ta de första två tabletterna tillsammans med maten min mor och jag ska ta och äta nu. Sen är det nio dagar medicinering sen tänker jag vara frisk i 3 år. Okej?!

det gick

Läkartid klockan 11, snabbt och effektivt. Tyvärr så hinner jag inte till skolan, hej massa frånvaro.
Så ska istället sätta mig och plugga lite för att sedan bege mig mot läkaren.

läkare

Vaknade upp förkyld, igen.
Kunde inte heller somna inatt.
Återigen en butter Linn som sitter här, är trött på att vara butter. Väntar på att läkaren ska ringa upp för nu ska jag seriöst få bukt med detta. Över en månad känner jag är lite för lång tid.
Så ska hoppa in i duschen nu och sedan vänta på att telefonen ska ringa runt 8.15 så går i alla fall inte på min första lektion.
Håller tummarna att detta ska gå bra nu.

punkt

Kan. Inte. Somna.

utgång, sova, 11 månadersdag

Men för att vända det hela lite med positivt så kan jag berätta lite om helgen. På fredagen blev det utgång efter lite tvek fram och tillbaka men det behövdes och ville träffa lite andra människor och vi hade jättekul, verkligen. (: Blev först ett glas vin på Vasa cafe och sedan iväg till Henriksberg där vi stannade till lite innan två, missade bussjäveln och kom hem en timme senare, somnade vid 4 ungefär.
 
Lördagen gjordes det inte så mycket på, chillades mest, pluggades lite. Sov mycket. Mmmmmmmm.
 
Söndagen vara min och älsklings 11 månadersdag, vi bestämde att "fira" den lite mer rejält då vår ett årsdag är en onsdag, tjoho. Dagen blev jättefin med pussar på morgonen, eftermiddagen, kvällen och natten, jag lekte hemmafru och lagade trerätters, kollade på film, pratade, skrattade och bara hade det underbart mys.
 
Såhär kan en katt också ligga och spinna som en galning. 
 

bitter

När jag äntligen börjat känna mig bättre så grötar halsen ihop sig igen och gör ont. Mys...
Tror det blir att ringa läkaren imorgon, då jag vart sjuk i över en månad nu och detta är fjärde gången jag blir sämre igen. Så ni kan ana hur glad jag är just nu......................

sängen

Att komma upp ur sängen på morgonen är seriöst något av det svåraste som finns, legat här i en halvtimma nu utan att gå upp. Bussen går om en timma börjar tvivla på om jag kommit upp innan dess...
Men det är fredag, tjoho!

one day

Matteprovet idag gick nog fatkiskt rätt bra. Hoppas på ett vg. Känns som om det kommer bli det, men vågar inte hoppas för mycket för kommer bara bli besviken då. Min hjärna var inte där den borde vara, helt utmattad och borta så hoppas jag inte bara fick för mig att vissa tal faktiskt gick att lösa. Men vad vet jag.
Jag gick när det var ungefär 20 minuter kvar och ringde älskling och pratade med honom hela vägen hem. Det gjorde genast mig lite piggare. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, säger det alltid och det går aldrig, men jaja.
Imorgon är det fredag och helg så ska hålla ut det sista nu, snart kan jag sova ut och försöka bli frisk.
Håller tummarna att friskheten slår till imorgon, för har blivit frågad om jag vill följa med på utgång, men får se. Satsar på hälsan just nu, framför allt. Men vill träffa de fina människorna... Så får se vad som händer (:
 
Nu ska jag försöka städa det sista i mitt rum, imorgon kommer också litelite släkt för att fira min mor en sväng så det är bäst att allt är rent och fint.
 
Hej så länge!
 

Dresses

De två klänningarna jag beställde i slutet av förra veckan har nu kommit. Och tror jag har min balklänning nu! Känns bra att för en gångs skull vara ute i god tid. Hur den ser ut behåller jag för mig själv, men det blev inte den som de flesta jag frågade tyckte, för den tyckte inte jag. Så länge jag tycker att den är fin så är jag nöjd! (:
Så jag är nöjd just nu.
 

seeeeegt

Blev inte mycket pluggat, sov i två timmar istället. Kände att jag behövde det. Fortfarande lika trött så tror jag ska ta och lägga mig om en liten stund. Är grymt opepp på morgondagen, lång dag + prov. Men hoppas jag mår ännu bättre då så ska det nog gå att klara av. Sen så är det ju fredag och helg igen och det är ju fint.
 
Hur som helst har jag i alla fall kollat igenom lite matte, kände att den satt hyffsat så det får räcka. Koncentrationen infinner sig inte. Tror jag sover inombords...

hemma igen

Hemma igen efter en kortisdag i skolan + fika och en sväng på apoteket med min mor. Nu är jag rätt slut och mätt. Galet mätt. Tror förövrigt jag drack den godaste varma chokladen ever!
Och de saker jag skulle köpa på apoteket som egentligen skulle kostat drygt 1200 fick jag för drygt 400, tack snälla högkostnadsskydd!!!!! Nu ska det pluggas, hoppas på att inte totaldäcka, vilket är en risk.

Godmorgon

Dags att pallra sig iväg till skolan. Mår fortfarande inte bra, men känner att jag inte vill missa vår första filosofilektion, känns som om det ämnet kan bli väldigt flummigt.
Gick upp med älskling och kände att det inte var värt att lägga sig igen, så sitter och lyssnar lite tyst på musik och skissar kläder till mitt projektarbete. Ska åka om ca 2 timmar så jag tror jag kan hinna klart med den skissen jag håller på med nu om jag har tur.
Hoppas ni sover gott

På bättringsvägen

Mår äntligen bättre! Känns skönt!
När far kommer hem ska vi fira min mor lite med thaimat och sedan lite tårta, även fast själva släkten är framflyttad tar vi och firar idag!
Älskling kommer också så lite mer kalasaktigt blir det ju då och en ännu gladare Linn. Har till och med sminkat mig lite, med betoning på lite dagen till ära. Har gått sminkfri de senaste dagarna kan tilläggas.

lost in space

Kan inte somna. Då min far inte hade gått och lagt sig än bestämde vi oss för att uppvakta moren efter tolv, då jag också var uppe för kattskrället spydde och självklart så trampar jag i kräkhelvetet så det blev upp och skölja foten.
Men nu är jag tillbaka i min säng igen, efter sången. Känner att jag inte kommer somna på ett tag. Önskar jag hade min älskling här, hans armar runt en på natten får en att må så bra, känna sig så trygg och lycklig. Men nu är det inte så, ligger här ensam. Har jag tur så kommer någon katt snart. Sällskap är fint.
Nu ska jag ligga här och fundera lite på livet och tänka på fina saker.
Hoppas ni sover gott!

nighty nighty

Dags att försöka sova. Det blir upp tidigt imorgon för att sjunga för min mor. JAg för min del ska försöka att inte hosta under tiden. Men klart man ska upp och sjunga så mycket man kan för sin finaste mor. Godnatt på er! <3

sickness and health

Det blir ingen skola imorgon heller.
Jag har inte direkt gjort många knop idag, kollat på några glee-avsnitt, räknat lite matte, plockat lite i rummet, klappat katterna, lyssnat lite lugnt på musik, saknat min älsklig och ätit lite är väl ungefär vad min dag har bestått av.

Imorgon fyller min mor år och vi var tvugna att ställa in den lilla mysiga släktträffen vi skulle ha på eftermiddagen på grund av min förkylning. För vill inte smitta de gamle.
Men hoppas på att vakna upp piggare och bättre imorgon.
Hoppas ni haft en fin dag.

p3 guld

Men för att tänka på något annat istället för min förkylning så kan jag säga att p3 guld var jättekul. Fick bra platser, musiken var bra, lät så otroligt mycket bättre live än vad det gjorde i tvn. Att Kent vann ett pris gjorde ju inte det hela sämre, synd bara att de inte var där. Men det var däremot Timo som helt överraskande kom in och inledde en Linnea Henriksson låt, så en glad Linn var det. Sen var det lite kul att kolla vad de klippt bort och det var en del. Så upplevelsen att vara där var bättre än att sitta i tv-soffan, kan rekommendera det starkt!!! Tackat min älskling massa gånger för den finfina födelsedagspresenten. Vi skulle egentligen gått ut och satt oss och tagit något glas på något ställe men eftersom jag inte mådde så jättebra åkte vi hem istället och myste till det med film, dipp, te, nyponsoppa och massa filtar. Somnade lite innan fyra tiden. En riktigt fin dag, med min underbaraste, finaste pojkvän

nu

Vaknade idag, fortfarande jätteförkyld. Mer än i förrgår. Någon vill mig något. Mår inte bra alls kan inte röra mig utan att det hugger till i huvudet än mindre att hosta. Och är så fånigt försiktig med tabletter så jag vet inte. Halvsitter i sängen och försöker att bara andas, vilket inte är det lättaste med en galet täppt näsa. Älskling har åkt till jobbet nu också så jag får ligga här och andas själv. Utan hans andetag, utan hans armar. Det känns lite. Kanske därför tårarna började rinna när vi sa hejdå, är lite känslig när jag är sjuk tillsammans med början på fel vecka på månaden så är jag en helt underbart trevlig person. Ha ha ha.
Känner mig äcklig.

usch

Vaknade precis, svinförkyld.
Orkar inte...

Gimp

Laddade precis ner ett nytt redigeringsprogram. Då jag inte har photoshop på macen, vilket jag sörjer en del men min plånbok vill inte lägga pengar på det så jaaa. Då får man klara sig med det som finns gratis online. Provredigerade en bild lite snabbt bara för att känna på det. Blev sisådär men fick känna på programmet i alla fall.
Nu ska jag ta ett varmt bad.
Puss på er<3

helghelghelghleg

Mår sämre idag, men inte jättedåligt. Denna idiotförkylning vägrar att ge sig. Men jag jobbar på det.
Nu är det i alla fall helg, vilket är asgött!
Ska ta och städa nu och rensa ut kläder och vika fint i lådorna. Sedan får jag väl plugga lite matte också. Kuuuuul...

dumma hals

Har återigen fått ont i halsen, inte så farligt men det känns. Hoppas bara på att den är ansträngd eller något för en till förkylning tänker jag inte orka med nu.

Så imorgon ska halsen vara frisk och jättefin. Druckit 4 koppar te så känner att det borde göra susen i alla fall så kommer jag behöva springa på toa och kissa ungefär hela natten. Men det får man la ta för det är sååå gott!

Körlektionen idag gick bra, väldigt bra faktiskt. Känner att jag börjar få in det ännu mer nu. Nästa gång blir det stadstrafik. Kaoset. Trafikfaran Linn ska ge sig in i centrala Göteborg. Shit!

Men nu ska det försöka sovas, men först plugga lite körteori!
Puss och godnatt <3
Satt och frös fullt påklädd+morgonrock i förmiddags. Så galet kallt!

torsdag

Gårdagen var fin,"lillen" som nu är lika lång som mig, blev fint firad, vi åt god mat, pratade och hade det trevligt.

Idag så gick jag inte på första lektionen då jag hade tid hos ungdomsmottagningen. Allt gick bra där, fick svar på det jag ville så det var gött.
Nu ska jag snart åka iväg på körlektion och sedan direkt efter det åka på min sista mattelektion innan provet så ska räkna på.

paint the silence

Inga lektioner idag så passade på att sova lite längre. Vid halv elva gick jag upp fixade frukost och pluggade lite matte. Sen åkte jag iväg en sväng. Väl hemma igen blev det fika med mor och ett glee avsnitt. (:

Blir snart upphämtad av Anton för att åka hem till honom och fira hans lillebror på födelsedagen. Håller just nu på att försöka få ut alla tovor i mitt hår, lättare sagt än gjort. Måste lära mig att borsta håret lite oftare.

 

Mmmmmm, te!

Kom in för en liten stund sen efter en dryg timmes promenad. Har hunnit äta lite och sitter och myser med min tredje kopp te. Mmmm, så gott. Ännu godare efter man varit ute i kylan.
Invigde mina nya skor, soom funkade riktigt fint!
Hann prata om det mesta och jag fick prata av mig lite. Skönt. 
Världens finaste Emma<3

Dagen

Kort dag i skolan. Räknat matte och målat. Träffade sedan upp moren i stan, fikade, shoppade och fixade saker till Antons lillebror Arvids födelsedagspresent. Så effektiv dag. Lyckades fynda hyffsade vinterskor för 200 spänn! Gillar halva reapriset alltså. Men behövde verkligen nya skor eftersom mina fötter är kaos, som vanligt. Köpte trosor, knästrumpor, ett linne och en stickad tröja så dagens mellandagsrea-shopping gick betydligt bättre än den i söndags om man säger så!
När vi kom hem satte vi oss båda direkt för att fixa med födelsedagspresenten, som nu är klar och blev riktigt snajsig! (;

Nu ska jag om en liten stund ta och gå ut en promenad med min finfina vän.
Hej så länge!
Så otroligt vackert! (;

sleep?

Dags att försöka sova nu.
Good luck Linn...
Men börjar man 8 så gör man.............
Ni märker hur pepp jag är va?
Får bli en massa fin bild på söten istället (:
 

vantar inomhus

Sitter just nu, nyduschad, i min otroligt mjuka och mysiga morgonrock med vantar på händerna. Det är inte för att det är kallt utan för att mina idioter till händer lyckats få så galet mycket exem så det är massa insmorda händer med vantar på. Mmmmm, så mjukt och skönt. (;
Fast lite kallt är det faktiskt med närmare eftertanke........

those days

Helgen var mys. Började kolla på en ny serie med Anton efter att gästerna gått. Så nu har vi något att följa i framtiden eftersom vi har totalt olika filmsmak hör det till ovanligheten att det finns något som båda kan tänka sig att kolla på. Okej, det finns ju endel men det kryllar inte.
På söndagen gick jag upp lite tidigare och fixa lite frukost till finingen för det förtjänar han. Sen fick jag ett litet ryck vilket förstörde stämningen lite, men fick prata ut och det är väl alltid bra. Sen åkte vi till stan och kollade det sista på mellandagsrean, hittade inget förutom 2 par trosor så kan ju inte säga att jag är superduper nöjd... Sen så fick vi för oss att äta på restaurang så så blev det. Massa mys och god mat. Var hemma efter åttasnåret någon gång. Drack lite te och gick sedan och la oss.

Självklart så försov jag mig imorse. Känner att jag startar den nya terminen fint. Men kom till lektionen 10 minuter sent. Hann göra mig iordning på en kvart, så lite stolt över mig själv är jag. (;

På dagens andra lektion fick vi reda på hur nationella i svenska gått. Mitt tal hade gått bra, väldigt bra faktiskt. JAg som tycker det är så jobbigt att stå och prata med människor kan inte vara nöjdare typ. Skrivuppgiften gick sämre, men med förkylning i kroppen, ingen sömn och hjärnsläpp förväntade jag mig inte bättre. Men min söting till lärare uppmuntrade mig och nu har jag mvg i sikte. Känns bra. Så nu jävlar ska jag få mvg i svenska. Punkt slut!


Embrace the world

 Vaknade vid 11 snåret med lockigt hår, nöjd Linn. Inte ens gjort något för det så det kom som en fin överraskning, somo sagt mitt hår lever sitt egna liv. Inviger också en ny tröja som jag fick av faster i födelsedagspresent, assnygg i ryggen. Mmmmmmm<3
Snart kommer min älskling och några andra gäster hit. Ska bli mysmys.
Ikväll blir det kanske utgång, dock inte bestämt än. Den som lever får se.
Ha en jättehärlig lördag!
Puss och kram

Fortunecake

Agnes, Angelica och jag gick en sväng på stan och fick helt plötsligt ett ryck och köpte oss varsin lyckokaka. Detta var vad som stod i min. Stämmer in rätt bra ändå faktiskt. Tycker det är lite mys med lyckokakor ändå, lite speciellt, trots att det är bluff så är det ändå lite kul. 
 
 
 
 

we are the numbers, you and me

Har ägnat kvällen åt att städa. Då julsakerna försvann igår behövdes det ett rejält tag då det ligger granbarr ungefär överallt tack vare katterna. Lyckats städa några lådor och dammtorkat lite också, bara fått lite ordning på allt.
Pallrade mig till skolan idag också, trots förkylning, och det gick bra. Fick hjälp med de mattetalen jag behövde hjälp med så jag är nöjd.

Så nu tycker jag att jag är värd en paus vad datorn så sitter och myser i stolen och kollar om det hänt något kul i världen.
Ska snart ta en kopp te, mmmmmm.

Lista om 2012

ÅRET.

Hur har året varit för dig? Det har varit ett av de bästa hittills.
Bättre än förra året? Bättra!
Någonting du aldrig kommer glömma som hänt under året? Ja, det är klart. Att bli tillsammans med Anton är inte något man glömmer i första taget. Att ha träffat så många nya underbara människor. Att skrattat och haft så kul. Gått på Kent. Och massamassa mer (:
Har du flyttat under i år? Najnajnaj
Har du hittat en ny låt som du älskar? Lite för många 
Isåfall vilken? Call me kommer alltid ha en speciell plats.
Har du druckit alkohol? Ja
Har du kysst en främling? nej
Hur har din kärlek varit? Den har varit fin (:
Har du varit kär? Jaaaaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? Jaaaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaaaaa
Har du haft ett hemligt förhållande? Eh, det var kanske ett hemligt förhållande innan det kom ut att vi var tillsammans. Men nej x)
Har någon i din släkt avlidit? Nepp, eller inte nära släkt.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Ja
Varit i slagsmål? Nepp
Har du gjort någonting du ångrar? Det gör man väl alltid men det är sånt man ska försöka släppa... Fast jag har jättesvårt att göra det men jag försöker bättre mig.
Isåfall vad? som sagt släppa. Men det är en del...
Har du skämt ut dig? Klart! Jag är Linn och vad gör jag bättre än skämma ut mig? (;
Har du ljugit för en vän? Jo, det har nog blivit så, tyvärr.
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej, är så snäll 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Jaaa
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? Japp
Vilken skola går du på? Schillerska gymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? Neeej, eller joo.. Matilda och Klara slår mig varje dag samtidigt som Angelica och Linnea håller fast mig samtidigt som Agnes snor mina skor. Nej, alla är så snälla sååå.
Hatar du ngn på din skola? nej.
Har du gjort ngt framsteg? Framsteg?
Haft alla rätt på ett prov? Nej... 2 poäng ifrån ;)
Har du förlorat en vän? Det kan man nog säga jaa...
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Faktiskt 
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej, aldrig!
Har du ljugit för din bästavän? nej
Har du haft en relation med en vän? Min pojkvän är min vän?
Har du många killkompisar? jorååå, lagom. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo. men det gör man väl alltid?
Höll du några av dina nyårslöften? Ja, jag tränade bra. Mådde bättre. Slutade. Hittade kärleken(som egentligen inte var ett nyårslöfte, men det gjorde mig lycklig)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja

Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Sverige, wooop wopppp
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Jag vill vara friskare! Inte lika sjuk! Ett friskt år tack!

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 27/2
Vad var din största framgång 2013? Mår mycket bättre!
Har du varit sjuk? Lite för mycket

Bästa köpet? ÅH!!! Vet inte... Mitt kameraobjektiv kanske...
Vad spenderade du mest pengar på? Mat, typ. Så går det när bambamaten inte är god... Men la nog lite mer pengar på kläder tror jag faktiskt...
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jajemän.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? call me, kallernavn, klåparen, 999, fallskärm

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare

Vad önskar du att du gjort mer? Inte varit så feg, sagt ja lite mer.
Vad önskar du att du gjort mindre? Att jag inte vart sjuk så mycket!!!!
Hur tillbringar du julen? hemma med lilla tjocka släkten 
Favoritprogram på TV? vänner, glee, big bang theory typ...
Bästa boken du läste i år? Vet fatiskt inte. Har inte läst jättemycket iår...
Största musikaliska upptäckten? Shinedown
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inget speciellt, kände att jag har allt jag behöver 

Något du önskade dig men inte fick? -

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Gick ut och åt med älskling och drack första lagliga glaset med honom, sedan åkte vi hit och firade med lite släkt och vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo, att jag varit frisk på nyår... 
Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Min egen
Vad fick dig att må bra? Anton, vänner, familj, musik, sol, katterna.
Vad är dina nyårslöften? Börja träna bra igen, må bra, vara mycket med vänner och med pojkvännen, få jobb!
 

Projektet...

Lyckats jobba lite med projektarbetet. Den boken jag just nu hållit på och tagit information ur är nu slut. Lättnaden. Nu har jag rätt mycket material att jobba med så det känns bra. Bara att köra igång helt enkelt och skissa bilder och fotografera. Detta ska nog gå ska ni se! (:

I won't let you down

Igår gjorde jag inget direkt effektivt. Större delen av all feber var borta men hade istället gått över till en jätteförkyld Linn. Men lyckades släpa mig ner till tandläkaren och få tandställningen fastsatt igen. Efter det mådde jag faktiskt bättre. En liten stund kom min älskling och höll mig sällskap på kvällen, natten och morgonen ända tills han var tvungen att åka till jobbet. Så mysigt ändå.
 
Stannade hemma från skolan idag med, ligger på 37,5 grader nu så ingen feber. Tjooohoooo. Har plockat ner alla julsaker här hemma minus granen och adventsljusstakarna. Hunnit äta två rostade mackor, en med Anton och en 5 timmar senare själv med en milkshake till. Mmmm, gott. Min aptit är inte som den borde vara. Dumma förkylning.
 
Men nu ska jag försöka plugga till mitt projektarbete.
 
Och imorgon ska jag vara tillräckligt bra för att gå till skolan igen, det har jag bestämt!
Hej så länge! (:
 

alltid denna vikt

Vägde mig igår, mest för skojs skull då jag inte gjort det på väldigt länge. Vågen visade att jag var ett kilo under min gräns. Vilket betyder att jag gått ner 3 kilo. Så en grymt förvånad Linn blev det.

night

Tog tempen vid 18 snåret och märkte att jag helt plötsligt fått 38,5 graders feber. En ytterst vacker överraskning... Och jag som aldrig har feber typ, men men. Sen dess har jag befunnit mig i min säng, lite halvt borta, har även hunnit prata med Anton i 50 minuter. Han fick mig genast på bättre humör, vilket tyvärr börjar försvinna nu. Men något positivt är i alla fall att jag helt plötsligt blev lite sugen på något att äta så det fick bli en clementin, mmm, så gott det var. Så ser mig själv som på bättringsvägen nu. Imorgon ska jag vara feberfri! Punkt slut!

Ska försöka somna nu så godnatt på er finingar<3

Somrarna, minns du somrarna?

Lyckats bli ännu sämre idag. 
Just nu gör allt ont. Hela min kropp gör uppror, varje andetag känns för att inte tala om varje gång jag hostar+feber på det.
Men har tagit mig igenom dagen riktigt bra ändå först så ringde jag alla telefonsamtalen jag skulle, allt gick bra och jag kände mig så duktigt och mogen. Sen så var det bio med Emma, Hitta Nemo 3d, sån underbar film är den. Nästan direkt efter bion var det körlektion. Gick väl bra till och från i alla fall.
Sen fick jag äntligen släpa mig hem, äta lite mat och sedan lägga mig i badet. 
Ska försöka plugga lite nu, kanske ringa  min älskling och sedan lägga mig tidigt för det här går inte...
 
 

bitter

Min tandställning jag har bakomtänderna efter att rälsen togs bort har börjat lossna på ena sidan. Fatta att det är en lagom purken Linn som sitter här, inte nog med att jag ska ringa både banken och umo imorgon så ska jag dessutom ringa tandläkaren. Min favoritsyssla är inte riktigt att prata i telefon med främlingar om man säger så men det är saker som måste göras så försöker peppa mig själv. Eller något i den stilen...
Ska snart försöka lägga mig. Kommer nog gå sisådär som vanligt men försöka kan man alltid.

Så puss och "godnatt" på er!
En random bild från skolan någon gång när snön började komma och det vara massa minusgrader. Imorgon är sista dagen på lovet. Kan inte direkt säga att jag längtar tillbaka till skolan... Bara en termin kvar nu, innan man slängs ut i det "verkliga" livet. Måste verkligen få jobb. Börjar få en aningens lite panik över just den punkten. Menmen. Det ska gå!

Lite bilder från Sticky fingers i torsdags med fina människor


Färskpressade apelsiner

Lyckades precis få tillbaka febern igen. Seriöst varfooooor?
Men tänker återigen ignorera den för imorgon är det full rulle. Sitter just nu och försöker kurera både febern och hostan med ett glas med pressade apelsiner, så galet gott.
(Ja, mitt hår är både rufsigt och smutsigt. I like it that way! OKEJ! Kanske inte...)
Fin träning för händerna också att pressa apelsiner. Märker att jag inte tränat på över en månad!
Idag har dagen spenderats med projektarbetsplugg. Kollat igenom böcker och skrivit upp information. Inte det roligaste man kan göra kan jag inte säga... Men känns bra att ändå komma någon vart med projektarbetet för hade nog fått lite lagom panik annars.
Jag har också hunnit med att prata i drygt 45 minuter med min älskling, vi hostade ikapp. Alltid fint att vara sjuka samtidigt eller något. x)

Men nu ska jag ta och fortsätta plugga!
Puss

broken record

Låg och räknade matte i sängen igår till 1 tiden ungefär då talen inte kängre gick att lösa så gav jag upp och började plugga körkortsteori istället. Har man vänt lite på dygnet så har man. Men tillslut släkte jag lampan och somnade.
Under dagen har jag hunnit med att vara en sväng hos mormor och morfar och hjälp dem med lite olika saker, jag har löst de olösbara mattetalen, ätit thaimat, börjat med projektarbetet och chillat på det.
 
Tror jag ska försöka lägga mig nu så jag hinner vända tillbaka dygnet någorlunda innan skolan börjar igen. Lycka till, Linn.... Särrskilt med den hostan jag fått så kommer det gå utmärkt att somna. Jag som ville träna nu också, men nejnej. Jag är född för att bli tjock. GODNATT!
mmmmmm, jättekul att äta clementinen. Så totalt ocharmig men så glad.

dansa i mörkret

Haft fina dagar sen jag uppdaterade här sist.
Tror jag behövde det.
Fick tillslut min nyårspuss lite i efterskott.
Vi, jag och Anton, gick på bio och kollad på Berättelsen om Pi. Den var bra. Passade på att sitta och proppa i mig popcorn under hela filmen. När ljuset väl tändes hade jag väl ca 20% i knät. Charmig värre.
 
Hemma vid tolv tiden ungefär sedan blev det lite nattfika och sedan sömn.
För att sedan gå upp några timmar senare och åka till Ullared. Hittade massa bra och onödiga saker. Men man köper ju alltid upp ett lager så det blir alltid lite dyrare än vad man tänkt sig från början. Menmen.
Direkt när vi kom hem igen var det att göra sig iordning för att åka till Matilda på tårtkalas och sedan utgång. Hon fyllde år igår, den tredje, GRATTIS IGEN SNYGGING!
 
Hade en riktigt bra utgång, träffade massa fina människor och hade bara kul. Två cheeseburgare i väntan på vagnen för att sedan gå sista biten hem då bussen slutat gå.
Men en riktigt fin kväll och natt.

Vaknade vid ett idag och har väl inte varit jätteproduktiv kan jag inte säga. Anton åkte härifrån vid sju snåret. Så är ensam nu. Eller ja, ensam och ensam. Min familj är ju här och katterna också. Så det är fint.

Annars så är förkylningen bättre också inte fullkomligt 100% frisk än men jag jobbar på det.

Puss
 

Mys

Så grymt party tjej just nu. Men myser i min flouff det gör jag (:

Nu

Är väl inte världens gladaste idag heller kan man inte säga men det kommer väl.
Vill bara träffa Anton och ge honom världens största och längsta kram för det känner jag att han förtjänar samtidigt som jag behöver det.
 
Annars så ska jag ta och träffa Emma om en liten stund och bara prata om lite allt möjligt.
Förkylningen är bättre idag, har bara lite feber som jag tänker ignorera, så passar på att göra lite saker.

Nyårslöften

När jag pratade med Anton i telefon vid 3 tiden inatt så kom vi att prata om nyårslöften och att jag inte ens hunnit tänka på det. Så har ägnat några minuter av denna dag att fundera lite...

*Börja träna minst en gång i veckan igen
*Vara mer med vänner
*Vara en bra flickvän, lika underbar som min underbaring är mot mig och dessutom ha tid att träffa honom mycket också!
*Vara glad och leva livet
*Få jobb
*Flytta hemifrån om tillfället kommer...
*Våga mer

Så långt har jag kommit hittills! (:

1 januari 2013

Lyckats bryta ihop ett antal gånger idag.
Men vet ni det skulle kunna vara mycket värre!
Okej, att jag inte mått bra varken fysiskt eller psykiskt men har ändå haft det bra. Spelat spel, ätit god mat, druckit vin och skumpa, kollat på film, eldat tomtebloss.
Så vad har jag att klaga på?

Nu är det dags för sömn! Att somna kommer bli svårt med det ska gå!
Puss och kram

RSS 2.0