never go back

Shit vad skönt det är här nu. Detta var precis vad jag behövde för tillfället. Bara chilla i solen. Underbart. :) hade ju fortfarande vart bättre omjag förstod varför stämningen är så skum. Asså seriöst så känner jag mig lite osynlig just nu. Jag fattar verkligen ingenting. Och ingen verkar vilja förklara för mig heller. Men vad ska man göra?! Hoppas ni har det fint i alla fall! Puss

it is never toolate

Inatt somnade jag med armarna runt min gosedjurskatt som legat undangömd i år. Men just inatt kom hon fram igen. Jag är ett litet barn. Ett litert barn som håller på att lära sig att bli vuxen. Det tar sin tid bakslag kommer så som framsteg. Men man ska inte skynda att bli vuxen och mogen även om man ser ut så utifrån. Hur gammal man än ser ut att vara kan man fortfarande vara ett litet barn där inne som behöver omtanke och kärlek ibland även ett litet gosedjur när det känns som om världen sviiker. Imorse när jag vaknade hade jag fortfarande armarna runt henne. Tror det behövdes. Eller så är det bara närheten jag är ute efter. Men kan fortfarande inte gråta. Borde inte det vara ett tecken på att jag vuxit upp. Att jag inte längre behöver fälla en tår för minsta lilla. Vad vet jag. Men snart är det min tur att flyga ut. Att bli vuxen. Att bli fri från det lilla barnet där inne.

But I need more than myself this time

Ska nog dra mig mot landet om ett tag. Orkar inte vara kvar här.
Känns bara som alla är sura på mig utan anledning och i denna familjen stänger man inne med sina känslor och berättar inte ett piss så jag fattar som sagt just inte ett piss just nu.
Men känner att landet känns bäst för tillfället. Behöver slappna av lite igen.
Packningen är nästan klar... Så vet inte riktigt när vi åker än.
.
Men Stockholm var asnice. Hotellet var asnice. Är fortfarande sjukt förvirrad av denna stad men jaaa. Har shoppat lite för mycket. Men jag gillar det. (:
.
Idag ökade jag dosen också. Så märker väl om det kommer några biverkningar. Wiho. Typ. -.-'
Ni får ha det fint!
Bilder kommer någon gång i framtiden.
Puss hej.

.

Hemma. Skriver om allt imorgon orkar inte nu.

today

Sitter just nu i världens skönaste säng kommer sova så sjukt skönt inatt. Imorgon blir det shopping på hög nivå. Haha. Denna staden förvirrar mig lite. Men man lär sig nog snart. Puss

stockholm

Nu sticker viiiii.
Ha det göööött i regnet! (;

Your great idea

Imorgon klockan nio noll noll bär det av mot Stockholm. Tror jag har packat ner det mesta. Har säkert glömt något av det mest väsentliga. Menmen. Det märker jag väl när jag kommer fram och det är bara två nätter så jag överlever nog.
Men det ska bli najs i alla fall ska försöka shoppa loss och lära mig Stockholm igen eftersom jag inte vart där på ca 7 år typ. Och det är ju ett tag. (;
Så vet inte hur uppdateringen blir. Men tar med kameran så lite bilder blir det nog i alla fall! (:
Ni får ha det finfint!

nu ser jag klart

Jag är så jävla svag.
Har försökt intala mig själv att jag är stark. Vissa stunder är jag det och har blivit så otroligt mycket starkare genom åren. Men är ändå så sjukt svag. Vet inte vad jag ska göra klarar inte av att göra saker. Inget förbättras ändå. Känns inget skillnad med medicinerna allt känns som innan.
Det är väl inget jag kan göra något åt men vill seriöst bara bli frisk. Kunna göra det jag vill utan att känna stor fet panik. Inte för att jag gjort det på länge. Bara för att jag undvikit dessa saker som skulle utlösa det. Och vågar fortfarande inte. Är för svag. Men vill inte såra människor säga nej. Men whaaaaa.

images fills my mind

Fina dagar. Och ja, min näsa må svälla upp i solljus. (;

22/7

Skriver som många andra.
Tänker på människorna i Norge. Fyyyyy, vad hemskt! Det är så nära men ändå så långt borta. Det är något man tror aldrig ska hända. När det väl gör det blir man bara så tom.
Lider med familjerna och vännerna.

nothing at all

Ibland undrar jag om det fortfarande var jag.
Undrar fortfarande om det är värt något.
Ofta inser jag att det inte är det.
Men ett djupt andetag och tankarna på annat håll
så får det vara det ändå.

You know I'm no good

Kom precis hem. Laddat in bilder.
Åh, vilken helg helt underbar. Har övat upp magmusklerna rejält i form av skratt.
Har känt mig nära inpå hel. Eller i alla fall inte hunnit känna något annat eftersom det är fullfart och att hon är så himla underbar den tjejen. Seriöst!
Alla borde ha en liten Matilda att ha i fickan och ja, hon får plats där jag har provat. ;)
Haha, jaja. Hur som helst. Underbar helg.
Hoppas ni hade det lika fint!

down to the river

nu sticker vi! (:

blurr

Är hemma en snabbsväng. Ska fira morfar som fyller 93 idag. Sedan drar vi upp igen med Matilda till urskogarna över helgen. Ska bli aaaasnice! (:
Har tagit många bilder som kommer upp här nästa gång jag kommer hem.
Ha det fint! <3


lightning strikes inside, my chest to keep me up at night

Idag har det inte hänt något speciellt.
Tog dagens motion med Emma en sväng runt området och lite till typ. Älskar att promenera.
Imorgon bär det av till landet igen. vet inte hur länge jag stannar men kommer hem senast på söndag igen.
På tisdag nästa vecka åker jag till och Emma plus familj till Stockholm ska bli asnice. Har inte varit där på jag vet inte hur länge så kommer antagligen tappa bort mig själv lite överallt.
Men vem vet det kanske är min framtida hemstad eller jag kanske behöver något ännu större. Vem vet. Vem vet.
Nej, men jag trivs i lilla Göteborg. (; Haha.
Nu har jag snart packat klart allt. Det sista tar jag imorgon. Hoppas allt är bra med er!
Puss
Vet seriöst inte varför jag laddar upp dessa ocharmiga bilderna men något ska ni ha att mobba mig för so here you have! Haha, min hals ser ut att vara 2 meter. ^^
Och ja, jag har på mig samma tröja som igår. Jag är cool.

slim fit

Kollade på reprisen av finalen av project runway förut blev riktigt glad att han jag hejat på under hela säsongen vann. Sånt händer liksom bara inte. Men det var inte det jag tänkte skriva utan tänkte snarare syfta på modellerna som gick på deras visning. Seriöst deras vader var som mina armar. Seriöst.
Eller så är det kanske jag som inte har de smalaste vaderna men ändå. Skrämmande. :-O
Ni fattar inte i vilken rolig ställning jag var tvungen att stå i för att lyckas med denna bild. Haha.
Vader gör sig inte riktigt på bild och ser nog liiite större ut än vanligt... Menmen. Detta var den mest smickrande. Haha. Jag kan underhålla mig själv rätt bra.

Nu ska jag återgår och kolla på Harry Potter and the deathly hallows part 1.
Solong!

every teardrop is a waterfall


no crazy faces

Tror jag hittat mitt sjättesinne. Haha.
Hade anat det redan innan men ändå.

Inget blir som man riktigt tänkt sig och allt kan hända.
Men det var fortfarande roligt att träffa tjejerna idag och gå igenom det viktigaste som hänt och det lite mindre viktiga också iofs.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill träffa någon människa för vill inte bara sitta här just nu men alla är typ upptagna så vad gör man? Haha. Heeeej, typ inga vänner. (;
Menmen.
Är för mätt ändå.

completely

Vill bli upptäckt. Behöver något annat att leva för.
Personer kan försvinna ur ens liv, därför behöver livet en annan mening.
Behöver något värt att leva för. Något man kan dö för.
Som inte lever eller andas som inte har ett hjärta som slår.
Men som får mitt att slå fortare. Just det vill jag ha.
Jobbet.
och läpparna är varken så rosaröda eller fläckiga som de ser ut. Kände bara att tillägga det.

that smile

Om ca 40 minuter drar jag in mot staden. Är klar. Sånär som i alla fall ska bara packa väskan. Skulle egentligen tagit klackarna med eftersom vädret är som det är idag så blir det inte så lite synd. Jag gillar att vara huvudet längre än alla andra tjejer. ;)
Ett par röda läppar på detta and I'm ready to slå klackarna i taket. Eller något i den stilen.
Men ni får ha det göttans!
Puss

olive you (haha)

Träffade Matilda en sväng. Chillade på läget. Härligt. (:
Sen efter mycket om och men träffade jag Carro och gick en promenad hade så mycket spring i benen så var tvungen att springa en bit. Detta förvånade mig mycket. Jag brukar aldrig vilja springa. Med betoning på aldrig. Men tack vare det kanske konditionen tar sig några hack uppåt. Det skulle jag inte säga nej till just nu.
Nu ska jag sova lite och imorgon ska jag träffa tjejerna från klassen igen och det ska bli asnice att få träffa dem igen.
Ha det fint!
Puss <3

dot dot dot

seeeriöst svara när jag ringer!
edit: Nu gjorde hon det. Glaaaad tjej.

days comes and goes but my feelings for you are forever

kände att det var dags för ett nytt. :D

Bildbomb


Och bara för att jag har kroppsnoja så blir det extra många bikinibilder och lite andra närbilder på ansiktet med smink rinnandes all over the place som kanske inte är de allra charmigaste. Men jag bryr mig inte. Haha. Detta är vad jag gjort idag redigerat bilder. Jajemän.

Who says I can't be free from all of the things that I used to be? Rewrite my history Who says I can't be free?

Jajemän, jag är hemma igen och det känns ungefär såååååhäääär bra! :D
Läste ut den sista boken igår. Sen när jag väl vaknade och inte kunde somna om så kunde jag inte få den ur huvudet så låg där och tänkte i fyra timmar (3-7) tills jag återigen somnade och vaknade vid 10. Hyffsat pigg. Precis som jag varit under den tid jag varit vaken. Men nu börjar tröttheten närma sig rejält.
.
Jag som kände att mitt självförstroende helt plötsligt började stiga lite i alla fall från noll till ett och nu tror jag det ramlade ner igen. Förstog precis att drömmar var orealistiska och ramlade ner på marken igen. Varför ska allt vara så omöjligt. Dumma tandställning. :( Dumma hy. Dumma allt.
Har btw gått upp i vikt igen. Vågen här hemma börjar närma sig 57 kg. Förut skulle jag vara glad att jag äntligen lyckats med det jag jobbat på så himla länge. Min tid som väldigt underviktig skulle vara förbi. 12 kg tyngre 2 år senare. Men mitt huvud har fått en knäpp som jag så starkt försöker ignorera för detta orkar jag inte med just nu!
.
Har också snart ätit tabletterna i en vecka. Och jag mår inte så mycket sämre som de sa att jag kunde göra. Vissa stunder mår jag så mycket bättre även fast de inte ens har börjat värka än sen så är det så mycket sämre ibland. Mitt psyke säger jag bara. Hej humörsvängningar.
.
Men nu ska jag inte trötta ut er mer med onödigt snack. Återigen jag är hemma och det är asssssgött! Imorgon ska jag försöka ladda upp lite bilder om jag orkar. Man vet aldrig när det gäller mig jag kanske sover hela dagen istället. Skulle vara skönt.
.
Btw, träffade en gammal vän för ett antal dagar sen på torp oväntat och jättekul. Man glömmer så lätt.
Bara för att få lite färg på det hela så blir det en liten bild som togs för ett antal timmar sen lite spontant sådär. Men den får duga så länge.
Puss <3

airhead

Vaknade klockan tre i natt efter att ha sovit två timmar. Är vaken än och nu börjar det nästan kännas lite ovärt att ens försöka somna om. Det är så ljust ute också. Jaja, jag har sommarlov.

Runaway

Så sjukt skönt är det i solen just nu. Har spenderat större delen av dagen just där. I solen. Samtidigt som jag har börjat läsa tredje och sista delen i den bokserie jag läser just nu. Sååå himla bra och jag brukar aldrig bli riktigt så uppslukad av böcker. Kanske just det att jag nog vill vara lite som henne. Men det är väl så det ska vara. Haha.
Har i alla fall lyckats att bli några nyanser brunare, vilket jag starkt välkomnar eftersom fyra veckor instäng på ett äldreboende inte direkt gjort susen för solbrännan. ;)
Hoppas ni har det fint! Imorgon kommer jag hem så då ska jag försöka ladda upp lite bilder och träffa människor jag saknat och planera lite saker.
Men mår faktiskt förhållandevis bra. Är fortfarande helt borta och halvt yr antagligen på grund av vätskebrist och sängen känns fortfarande sjukt lockande. Men annars känns det bra. Det känns att jag lever i alla fall och det ska bli grymt skönt att komma hem till stan igen.

i'm gonna love you like I've never been here before

Min hjärna känns för tillfället som en lullig geleklump med små lokala dimmor lite här och var. Så det känns som om min kropp reagerar och rör sig av egen vilja. Typ. Jag Ser allt utifrån på nångot sätt. Sen känns mitt hjärta. Visst har jag känt mitt hjärta många gågnger färut. Men det gör ont. Känns verkligen och jag vet inte ens varför. Kanske för att jag just nu inte gör vad jag egentligen skulle vilja göra. Men ändå. Snart är det försent. Jag börjar bli gammal. Känns lite hemskt att en 16 åring säger det. Haha. Hela livet ligger ju franför mina fötter ohc jag ska se till att det blir bra. Riktigt bra! lite sömn på detta så är jag nog vid liv imorgon igen ;) puss

vad har du gjort för att bli dig själv.

Känner mig för tillfället så orkeslös. Orkar inte göra något känner inte för att göra något. Sängen är iofs rätt lockande och att sitta i solen och läsa. Den himla boken förstör mitt liv typ. Vill ha det livet. Det jobbet och de människorna i min närhet. Whaa.hon tar iofs dumma beslut hela tiden men det hade ju knappast blivit en bok annars och jag hade väl bara dött lite ännu mer här i skogarna. Nej. Men ska kanske satsa nu ändå. Hallå. I need your help. Eller något. Men vill. Just nu så himla mycket. Har till och med blivit pepp på att träna igen.. Man liksom bara what. Detta kanske inte låter så orkeslöst idenna stund menmen. Någon gång ska det vara min tur. Hoppas det i alla fall. Måste bara tillägga att jag äntligen blivit lite brunare. I like. Ha det fint <3

who says you're not perfect?

Internet finns knappt just nu. Men tvingar det till en liten uppdatering här i alla fall.
Igår var jag med Annie hela dagen. Jag badade kan tilläggas. Haha. Alltid bra att veta. Hittade fina smycken och lite annat gött på Torp så det var najs.
Idag har det inte hänt och kommer antagligen inte hända något alls.
Är bara rätt trött. Försöker ta igen all sömn jag förlorat under dessa jobbveckor. Jag jobbar på det.
Men hoppas ni har det bra i alla fall!!
Vet inte när jag skriver nästa gång. Det får bli en överraskning helt enkelt!
Puss


What does it take to get you when I never met you

Nu drar jag snart till landet och stannar där ett antal dagar framöver.
Har precis packat klart nu. Hoppas jag. Jag har en tendens att ta med mig alldeles för mycket saker. Woupsi. (;
Var ju hos läkaren idag så från och med nu och ett tag framöver ska jag äta fluoxetin. Japp. Nu är det min tur att bli tipp topp. om ni vet vad det är så finns alltid wikipedia. Haha.

every step you take and every move you make, i'll be watching you


Don't let me go

Sommarlov. Så himla gött. Har bara chillat när jag kom hem. Ätit det jag fått i mig, tagit en powernap och packat lite inför landet. Asgöööött! (:
Ni alla vet väl vad modelljakten är?! Helt ärligt är jag lite sugen på att söka. Litelitelitelite. Det kan aldrig skada. Ska fundera på detta i någon vecka. What do you think? Och nej, jag vet att jag kanske inte har de rätta förutsättningarna. Men jag är lång och smal och det skulle vara lite kul. he he he.
Jaja.
Ni får ha det gött.
Imorgon väntar läkaren. Och sen är Linn inte medicinfri längre. Whaaa.
från landet förrförra helgen. (:

walagaga


All I ever wanted all I ever needed

Gör mannagrynsgröt.
Jajemän!

You got a fast car I got a ticket to get us out of here

Myyskväll.
Nu är det enda jag vill att sova så ska ta och göra det.
Ha det fint, mina vänner!
Puss <3

do you know what we're fighting for when it's not worth dying for

Angelica lämnade nyss mitt hem efter någon timmes prat. Mys.
Nu ska jag dra mig mot Matildas place för lite chillkväll. (:
Idag har jag också levt på flytande föda och risifrutti. Känns ju underbart. Haha.
Ha det gött. :)

time is on your side

Vet inte vad jag ska säga.
Vet inte vad jag ska skriva.
Kvällen som började så bra och kändes så bra slutade inte lika bra för min del.
Kände bara att jag skulle bryta ihop. Var tvungen att bara springa iväg. Ville bara skrika.
Vilket är lite svårt eftersom jag knappt kan göra det, lika mycket som jag kan gråta.
Men hur som helst. Början var fin med mycket skratt.
Fina vänner som har fina vänner som man kan skratta med.
På något sätt så måste allt hända på en och samma  gång. Som knytnävsslag inifrån.
Som ingen hör eller ser.

Spände rälsen idag också- smärta.
Har fått 6 st gummiband i käften, känns bra.
Dessa gör att jag spottar på allt och alla. Typ.
Hatar.
Men blir antagligen av med den till jul om inget skumt händer och det känns sååå bra.
3 jobbdagar kvar nu! UNDERBART!
Men nu kallar sömnen. Yepp.
Ha det fint.
Puss

This time would last forever

Hittade finfina grejor på stan. Aaaasnöjd!
Tog årets första dopp i Delsjön. Tack vare att Annie fick värmeslag. Haha.
Matilda hängde på också. Wiiii.
Jag som verkligen är sämst på att byta om flashade lite allt möjligt. Som tur var var vi lite ensamma just där. Så jaaa.
Sen blev det lite tutningar och vinkningar på vägen hem. Alltid lika kul. x)
Tänk att man har så snygga vänner <3
Nu är det snart sovtajm för snart börjar min sista vecka. Tjohooo! :D
Ha det fint!

Today is gonna be the day

Ska dra mig till stan och möta upp Annie som kommer med ett av tågen om ca 30 minuter. Ska kanske möta upp lite andra människor också men får se hur det blir med det. (:
Ha det göööttt!
'
dagens.

sun, sun, sun here it comes

Har inte varit utanför dörren idag. Whaaa. Men har i alla fall fått ordning på mitt rum nu. Känns gött. Ska fixa det sista imorgon och sen kommer Annie. Ska bli kulkulkul. (:
Ha det fint.

as cold as you

Just i denna stund är jag sjukt sugen på att bada. Inte i badkaret utan ute, somewhere. Det är så varmt att man smälter här inne och jag har varit duktig och städat. Att det just nu ser värre ut än när jag började försöker jag ignorera. (:

Things are going to change

Noll insperation.
Ville skriva en text.
Huvudet är tomt
Men nu är det helg och det är underbart!
Nästa vecka ska jag träffa massa människor och på torsdag är det sommarlov for real. Yes.
Snart slipper ni jobbsnacket på bloggen. (;
Jag vet att ni blir glada då.

RSS 2.0