jag skulle ge dig allting du pekar på

En lite sisådär dragen vän ringde precis. Var ett tag sen nu. Haha.
Alltid kul.
Men ska ta och bädda min säng nu och sedan sova lite för börjar "normal" tid imorgon. Så måste gå upp tidigare igen. Men det är helg sen så det funkar faktiskt.
Direkt eftersom skolan imorgon ska jag gymma också så känner mig riktigt duktig ska återigen satsa på beach 2016 kanske? ;) Haha, menmen.
Ha det fint.
Puss <3
Och lite allmäna bilder. Jag gillar min webbkamera. Hah. (;

Genomskinligt grå

orkar inte skriva ett inlägg om dagen så jaaa, pratar om det istället. Blir lite väl urringat på slutet. Men det bjuder jag på och orkade inte heller spela in nytt. Såå enjoy. (;

Hey baby, I think I wanna marry you

Idag har jag faktiskt suttit större delen av dagen vid datan vet inte riktigt hur det hände. Menmen. Idag tog treorna på skolan studenten kommer bli lite skumt att inte se dem något mer. Jag vill verkligen också ta studenten nu. Ska bli så skönt att vara klar sen så sprakas man ju ut i det så kallade riktiga livet. Men det får man ta då. (:

Sen var jag med Matilda en sväng och hade det allmänt kul. (:
Älska sådana här chilldagar.
Funderar på att få lite sömn nu.
Ha det fint människor <3
Riktigt charmig bild.  Har gårdagens frisyr och smink, vilket inte var något. så jaja. Skit samma. (;

Something in you eyes

Kom hem nu. Två filmer senare och en promenad från kaggeledstorget. Men det gick fint och jag kom hem. Hel. Hade Felix med mig annars hade jag väl avlidit lite skulle jag kunna tro. Men det var skönt ute och regnade inte. Riktigt mysigt. Nu ska jag nog sova borde äta något men är för trött för att göra det. Får fixa det imorgon istället.
Ha det fint alla! <3
fiiiiiin

Where the streets have no name

Skulle precis springa till bussen för att åka mot Matildas place. När jackan var på erbjöds sig far min att skjutsa mig. Det tackade jag ju självklart inte nej till eftersom vädret inte är toppen ute och jag kommer ändå få min lilla promenad mellan matilda och nathalie så det blir braaaa.
Nu ska jag bara hoppas på att det inte blir någon för läskig film eftersom jag är en mes när det gäller sånt.
Haha.
Hadegöööött! (:
Och ja, jag trotsar min hy och kör på osminkat. I like. (:

önskar att någon

Bara för att jag inte har något speciellt att skriva så får ni en liten låt. Alltid trevligt.
Imorgon är det ju morsdag och då åker vi till mormor och morfar en sväng och äter thaimat. Mumma!
Sen på kvällen blir det liten filmkväll så det blir mys. (:
Ha det fint!

like a dream

Åkte upp en sväng till landet. Det är så sjukt kallt så sitter här med dubbla tröjor och jacka. Är det inte sommar
nu egentligen?  Jaja. Bara för att bevisa att det är det åt jag precis en glass. Mumma. Åker hem snart igen.
Ha det fint!

Snurra du min värld

Det här uttrycket "att var normal", har aldrig riktigt förstått mig på det.
Känner inte att jag någonsin passat in i den ramen. Har aldrig brytt mig om att vara som alla andra. Hur kul skulle det vara. Världen måste kunna vara lite spejsad och galen. Jag kan säga vad jag vill, göra det jag känner för. Hellre leva ut och göra det man vill istället för att bara stå och tänka på det och missa något. Hur ska man annars komma någon vart. Spontanitet människor.
Nu ska ni inte tro att jag är heeelt crazy, vilket jag inte är. Bara lite mer halvflippad och tar livet med en nypa salt och kan skratta åt det senare.

Jaja, hur som helst så vill jag bara lägga till att jag inte tycker det finns något normalt. Det finns inte någon eller något som är det eller som borde vara det. Alla är sina egna på sitt egna sätt, vilket gör oss till de unika personer vi är idag. Detta ska vi ta vara på. Våran personlighet kan ta oss långt och få drömmar att bli sanna.
Så sitt inte och fundera om du ska göra något du har chansen till. Satsa det finns inget att förlora. Om det inte går bra kommer det alltid nya chanser även om dessa ibland kan vara svåra att upptäcka.
Och bara för att detta ska bli riktigt fint har jag bestämt mig att spela inte en ny låt och arbeta lite mer med det denna gången och orka med att lära mig hela låten(kanske inte för att det kommer låta så mycket bättre utan bara för att jag tycker det är så himla kul!). Haha. Ska jobba på det. ;)
Har fått en liten kick. Har bestämt mig att allt är möjligt och att allt kan gå.
Det är den synen man ska ha på livet hur det än känns. Allt är möjligt.

butterflies

just precis.

tiden har jagat oss

Lovade precis mig själv att fixa en ny design hit när allt är lite lugnare. Börjar tröttna något enormt.
Hur som helst så har dagen varit helt okej, det gick bra på fotoredovisningen och jag kan få mvg i svenska så det känns bra. (:
Ska ta och göra det sista på min himla inlämning nu men det börjar tack och lov bli klar såå ja. Ska bara fixa så texten hänger samman och lägga till lite saker om det behövs.
Sen så har jag inga stora saker i skolan så då slipper ni höra mina klagomål på dem. Haha.
Ha det fint <3

so damn ugly so damn cute



När man försöker hålla masken
för att inte visa besvikelsen
klämmer fram ett skratt
några glada ord
uppmuntrande glädje
samtidigt som man försöker sluta tänka för sig själv
"varför är inte det jag"
"varför kan inte det hända mig någon gång"
När är min tur?

You need it now

Har faktiskt fått ihop lite ord på sh uppgiften men det är långt kvar. Så himla jobbigt. Så om någon där ute är väldigt bra på samhällskunskap om EU så får den personen gärna komma hit. Eller inte.
Hatar detta!

En underbart snygg bild i brist på annat... Seriöst så vet jag inte mina tänder försvann. Kanske tappade dem under soffan eller något...

för många mornar utan kyssar




Dina ord om natten är det enda som når mig


Je ne comprend pas

Tror ni det var någon matte? Icke. Så tog och hoppade av bussen i farten efter ett antal hållplatsern. Hmmm.. Så nu hade jag tänkt att jag skulle komma igång på riktigt med den underbara sh uppgiften. AAAAAH!




Det blåser ute. Tror inte riktigt bilden gör det rättvisa. Men ville bara säga det. Blåste halvt iväg när jag gick upp för världens längsta backe påväg hem.








maaais oui


the eastern sky

det hugger

My hit speaks a language I don't understand

Sista nationella gjort. Känns riktigt gött.
Nu ska jag sticka härifrån och göra något bättre.
Imorgon ska jag göra sista inlämningsuppgiften innan lovet. Efter det är det seriöst lov.
AAAAAH!
Ha det fint!

Om jag hade en sista önskan


All my life I have been waiting for something lasting

Idag var det frivilla lektioner hit och dit fick egentligen inget gjort. Lite genomgångar av matteläraren av det som vi 5 som var i klassrummet tyckte var lite svårt. Eftersom det är nationella imorgon satt det rätt bra faktiskt. Vill så gärna få MVG på detta för att kompensera upp mitt IG jag fick idag på franska tal idag. Okej, jag fick G- på en del också så ska inte klaga. Men det var mitt första IG någonsin. Känns bra.
.
Efter skolan gick jag med Matilda ut med hundarna, precis innanför dörren så sätter jag mig på huk och skulle hälsa på de båda väldigt glada voffsar som kom fram. Återigen spelar min usla balans mig ett spratt och hundarna välter mig mot ytterdörren som sakta men säkert går upp så tillslut ligger halva jag ute och resten innan men två hundar överallt. Då brast det för mig. Började skratta.
Jag skrattade så jag grät.
Kunde inte sluta.
Har seriöst inte skrattat så mycket på hur länge som helst utav riktig glädje så det var vl allt som kom ut på en gång. Men kul var det i alla fall.
Ska snart gå och lägga mig för att vara hyffsat pigg imorgon det gäller bara att kunna somna men det tar vi en annan gång.
Ha det fint!
Puss <3

inevitable

Imorgon ska  jag skratta med matilda, det har hon nu lovat mig. Känner mig alltid lika dum om jag sitter och fnissar för mig själv.
Så puss och hej för idag.

Vi fick inte åka någonstans inte ens till Köpenhamn


Det börjar närma sig slutet med bilderna nu. Men har ca 20 bilder för mycket. Aaahh! Stora problem. Riktigt stora.
Borde egentligen sitta och råplugga franska nu för jag har nationella tal imorgon. Kan jag prata franska? Nej.
Huvudet har börjat sätta sig in i att det är lov snart. Mitt nästsista. Ahhh. (:

It's all the same

Gårdagen var riktigt mysig. Tills påvägen hem men allt gick bra i alla fall. Kan inte säga vad som hände riktigt men en kompis behöde lite hjälp. Träffade i alla fall roliga människor och hade det mysigt. (:

Idag har jag pluggat. Sitter och redigerar bilder till fotoprojektet det tar aldrig slut! Hann gå ut på en lång solglasögonletartur. Alltid något. Men de är fortfarande borta kan tilläggas. Rest in peace Matildas solglasögon. (;


Nu sitter jag här och försöker höra mitt hjärta slå.

bad ones mad ones

ska iväg till delsjön om en liten stund. Trodde det skulle bli för en timme sedan så stressade som en idiot. Haha. Så går det när man stannar kvar lite för länge i skolan för att måla en bild som en fågel precis bajsat på. Drar historien senare. Sedan var spårvagnen trasig och det var så trångt och så varmt. Heeelsjukt.
Men nu ska jag kolla facebook och sedan sticka.
Puss <3
Liten outfit bild. Såå intressant eller inte.
Smycken: Armband och räls. Jag ska göra räls trendig har jag bestämt mig för. Man behöver inga smycken. Fatta vad najs man har reda på tänderna och som det glänser. Underbart!

Without a sound

En dag kvar. Sen helg. Känner återigen att jag behöver en paus.
Behöver andas och samla ihop alla tankar och bara bli hel.
Men nu är det inte ens en månad kvar så jag ska inte klaga alls.
Allt kunde alltid vara mycket värre. Alltid.
_
Idag kom jag också på den riktiga lösningen på den "stora" mattenationella uppgiften. Om jag blev sur? Ja.
Menmen, gjort är gjort.
Tidsmaskinen är inte uppfunnen än.
Men vem vet vad so har hänt om 40 år. Men eftersom jorden tydligen ska gå under i övermorgon så får vi aldrig veta. Pytsan. (Nytt ord för dagen)
Hur som helst ni kommer i alla fall höra av mig på söndag. (;
Ha det fint!
Puss <3

Om man är över 15 vårar, finns inga känslor kvar

Har precis suttit och skrivit ett långt mail till en vän som är i Usa. Tänkte att hon måste ju ha något roliga att göra när hon kommer hem. Min humor är just nu på topp och jag själv tycker att jag är jätterolig. (;
Men nu ska jag ta och borsta tänderna och sätta in dubbla gummiband så att jag inte kan röra käften men vad gör man inte för att få fina raka tänder?!
.
Förresten så gick mattenationella idag bra. Tror det blir vg. Bara för jag säger det så kommer det bli g. Det får inte bli g. Ahhhh. Nejdå, det gick bra. Kommer ändå få vg i betyg så det är lugnt om jag inte skulle råka få mvg på nationella men det kommer ju inte direkt hända.
Jaja.
Ha det fint.
Puss <3
Måste också bara tillägga att jag skulle ta bilder till mitt fotoprojekt idag och eftersom det är vatten så kan jag säga att nästan hela golvet var blött efter min framfart så fick lägga mig och torka upp. Men nu skiner det. Haha. Kan visa resultatet på bilderna när de är redigerade och klara så tror jag ni förstår mitt problem + att jag var ensam så var allt lite svårt om man säger så.

Det som sakta försvinner

Kom hem för ca en timme sedan har hunnit äta potatismos och fisk, det enda som går ner när rälsen är nyspänd.
Sitter och lyssnar på BD om jag hade orkat hade jag hoppat upp och ner och bara varit lite allmänt galen. Men orienteringsdagen gör sig påmind särskilt i mina fötter och ena ben som antagligen åkt på någon form av sträckning eller belastningsfel. Jag vet seriöst inte. Haha.
Hann ialla fall prata med lite fina människor idag. Allt känns lite bättre nu. Känner att de sista åren faktiskt kan bli rätt bra.
Tog sedan och gick hem med Felix. Nu är jag som sagt slut.
Men ska ta och räkna lite matte nu eftersom nationella är imorgon. Fyyyyyy.
Sedan ta världens längsta dusch och bara låta allt åka ner i avloppet. Allt.
Ha det fint!
Något av det finaste.

som en sista önskan

n Det var kanske bara en dröm
sången jag hörde
luften jag andades
människan jag såg
...
komma närmare och närmare
...
längre och längre bort

Let me apologize for all those things I've done


letters

Har varit en lugn dag idag. Varit riktigt skönt. Imorgon är det en ny vecka, Bara några veckor kvar innan lovet. (:

en sommar melodi

Ska iväg nu.
Kör på en tunn kostym. Känner mig som en businesswoman for real. (;

med sol i melodin

Kom hem vid ett imorse. La mig typ direkt i sängen var så sjukt trött. Somnade fort och blev väkt vid halv nio imorse för att fadern skulle stänga min dörr. Inte så diskret kan tilläggas.
Jaja.
Ialla fall igår så var jag ju på klassåterträff med ca 15 av mina gamla klasskamrater. Jag märkte verkligen hur mycket jag saknat vissa som jag inte träffat på ett tag nu. Så det var bara kul att träffas och prata lite. Hann inte prata med alla eller så men några.
Saknar 9a3. Seriöst.

Jag tror det skulle vara lättare att acceptera den nya klassen om alla i alla fall försökte. Men det gör ju typ ingen. Men det är bara 2 år kvar som jag sa till Angelica igår. Bara dubbelt så långt kvar av det som gått.
Haha.
Men det kan bara bli bättre.

Hoppas ni alla får och har en fin lördag!


En bild till fotoprojektet. (:
Modell: Annie

Den kvällen jag gick hem

Idag har jag haft sommarjobbsmöte. Var sjukt skumt. Haha. Men det gick hur som helst bra så är nu redo att jobba i 4 veckor. Puuuh. Men det är pengar människor.. :)
Ska om en timma bege mig bort till en föredetta klasskamrat i förra klassen och ha klassåterträff. Kan nog blir riktigt kul. Men måste verkligen börja göra mig iordning eftersom jag sitter här i morgonrock och inte har gjort ett piss. Menmen.
Ha en fin fredagkväll.
Puss <3

alla bara pratar är det sant och jag har hört om dig

Det här med gymnasium och skit. Jag har snart gått mitt första år. Allt har gått sjukt fort. Verkligen.
Men har knappt hunnit prata med alla än. Jag trodde att det skulle vara filmkvällar med hela klassen att alla var med alla eller i alla fall försökte lära känna varandra.
Nu är så inte fallet. I alla fall inte för mig. Men jag är ju inte den där högstatus tjejen heller. Kommer aldrig bli, det gör mig egentligen ingenting. Men jag vet själv att jag är så mycket mer än vad som egentligen visas utåt.
Skulle egentligen vilja börja om.
Byta klass, skola, stad, land, universum.
Vara den som försvann.
Den som lyckades på håll.

Something new

ASch, orkar inte skriva något nu. Vill sova.
Puss
BLoggen är intressant nuförtiden.
Jag vet. (:

On y va

Nu ska sömn försökas ta i kapp.
Har en liten test i huvudet mitt bland alla hejaramsor från igår. Helsjukt.
Men den kommer nog imorgon. (:
Ha det fint!
Puss <3

yeees...


On serait juste Toi et Moi Près d'ici ou là-bas Sans règles dignes et sans foie Quand tu veux on y va Toutes les couleurs du ciel Un pleins de bouteilles

Seriöst Linn. Gå och lägg dig.
Har bara några minuter kvar på min spotify.
Ledsamt.
Imorgon har jag ett nationelltprov till. Åh, dessa underbara prov. Ehrm jaaa.
Nattinatti så länge.

something old

Varför kan man inte få gå ute i bandeau utan att man ska kolla (samma som på bilden i inlägget nedan)? Det är ju typ samma som bikini. Okej, det gloddes lika mycket om inte mer på Matilda som just hade bikini och återigen hon har ju kroppen man vill ha sp det kanske inte är så konstigt, vad hon än säger... (;
Just samtidigt som vi går där + Felix som inte heller har någon tröja på sig så cyklar min förra no-lärare förbi.
HA HA HA HA är det ända jag kan säga åt det.
Nu känner att jag behöver några stora koppar te. Och sedan ska jag kolla på House. (:
Ska försöka hoppa ner i sängs i tid idag för är totalt bombad. Så nu vet ni det. (;
Och jaa, jag gillar bakåtvända smileysar.
Puss
Hittade en bild för ett och ett halvt år sen sitter och fnissar lite åt den. Inte bara den utan flera för just under den perioden så redigerade jag mina ben. Inte så som ni tror nu. Jag gjorde dem större. Lillalilla Linn.
syns inre så bra men om ni kollar vid höfterna och början av låren ser man en liten suddig linje

everyday we have a litte war

Är så himla trött, varm och gnällig. Det är det som bilden nedanför ska visa.
Nationella var rätt svårt. Men det får gå som det går. Huvudsaken är ju att man får G som sagt. Det andra är bara bonus. Idag var "slaget om innerstan" seriöst så tror jag att jag förlorat hörseln efter det, 4 skolor som tävlar i olika grenar, självklart så kom ju schillerska sist(haha). Själv satt jag med alla andra på läktaren och hejade på. Som sagt hörselskador. Älskar våran skolmaskot. Helt underbar. (:
Nu ska jag hoppa in i duschen och stanna där tills jag ruttnar. Känner just nu att jag inte orkar med vissa människor men det är inget man kan visa eller något. Bara köra på som vanligt. Spela.
Det är mig det stora problemet ligger hos tror jag. Jaja. Men ja, småsmåsmå.
Ha det fint i solen.
Puss

For you

Fick ett förslag för ett tag sen. Ju mer jag tänker på det låter det bättre och bättre. Det kanske är vad som behövs just nu. Men en månad får gå i alla fall. Får se om jag skriver lite mer om det senare. Antagligen inte. Beror på vad som händer. Men jag tror det blir lättare. (:
Puss och godnatt imorgon ska jag upp tidigt. Nationelltprov. Underbart...

yesterday is today


summerfling

Bussarna i detta väder blir outhärdliga. Kom precis hem från dagens sista bussfärd jag avled lite långsamt. Hela bussen var proppfull också. Sedan utanför ullevi var det enormt många ifk-fans. Sjukt många. Tänkte att det förklarade de få ifk-halsdukarna i skolan idag. Haha.
Nu ska jag få lite mat i hungriga magen sedan duscha och få upp bilderna jag tog igår och förrgår.
Ska försöka fixa en ny profilbild på facebook. Det behövs. (;
Ha det fint!

När allt man säger vänds emot en

Jag är hemma. Har spenderat dagen på landet. Tror jag fått lite färg. Har i alla fall varit nere vid havet ett antal timma med Annie. Bilder kommer imorgon. Orkar inte lägga upp dem nu tyvärr.
Har även några bilder från gårdagen från Josefins födelsedagsfest. Det var finfint. Gick ute i shorts klockan 1 på natten. Kändes lite som sommar ändå. Haha.
Detta skulle upp igår natt....

Det folk ser men inte orkar höra

Känner mig redigt ful idag menmen. Inga kläder passar. Sminket kletar. Nagellacket hamnar utanför.
Allt bara hänger. Fyy, för dessa dagar. Varför kan jag aldrig få ha en riktig snyggdag någon gång. Seriöst.
Men får skita i det nu och låta mina vänner skina utav snygghet . (:
Nu ska jag fixa det sista och sedan åka.
Puss

sju sorger och åtta bedrövelser

Spenderade många timmar på stan. Fick tag i mycket. Det gillas! (: Har hunnit få i mig lite mat och ska snart göra mig iordning inför kvällen som spenderas i Askim på födelsedagsfest. Najsnajs.
Ha det fint!
Puss

a frozen heart

Fastnade framför en film som jag sett förut. Kollade klart den igen. Precis som förra gången. Nu är jag ledsen. Filmen är allt jag vill ha. Seriöst. Och nej, jag tänker inte skriva filmen för det är fööööör hemskt. Men jag antar att alla vet ändå. Jaja. Synd att inget sånt kan hända... Varför kan inget sånt hända?... En sån som mig?
En vanlig människa som inte syns, hörs eller märks i mängden. Borde vara min tur i alla fall någonstans.
Något värt att kämpa för.
Något värt att leva för.

Disco 2000

Änteligen helg! Har suttit den senaste timmer och försökt få ihop lite bilder till mitt sista fotoprojekt. Det blir nog bra.
Idag har jag haft sån hemsk huvudvärk exakt hela dagen vet inte om det är förkylningen jag fick för typ 1,5 månader sen som aldrig går över riktigt eller om det var en av katterna som väckte mig inatt av att hon vill spy i min säng. Men det gick inte! Jag sparkade ner henne. Vad hemskt det låter... Och sen kunde jag inte somna. Menmen, nu är det helg så det spelar ingen roll. (:
Ha det fint!



Och två gamla bilder. Det gillar vi. Och ja, jag var rätt spinkig på första.

I lost him in the club

Just nu är det så himla mycket som händer. Känner mig stressad på något sätt. Det är tjejmiddagar, tandläkartider, sommarjobbsmöte, psykologtid, läkartid, en eventuell klassfest, 3 nationella prov nästa vecka kanske till fyra och sedan måste jag få tag i ett par jeansshorts. Det minst viktiga i det hela. Men jag är i stort behov av det om det enbart är mina lår som tänker ändras i min sakta men säkra viktuppgång så behövs det en liten annan storlek. Lite sorgligt faktiskt gillar inte riktigt att lämna 34 bakom mig. Och jag är ändå smal. Vem kan då ha 34? Små 11 åringar? :-/
Jaja, ska ge mig nu. Har en lång sovmorgon imorgon och det är ju rättskönt men hade hellre sluppit att sluta halv fem. Aaaaah!
Och nej, jag putar självklart inte med läpparna. De ser ut såhär. Seriöst!!!!!!! (haha)
.
och jag har snart lyssnat ut mina 10 timmar spotify för denna månaden och det har gått 4 dagar. Inte okej!

Är jag den enda som ser att livet tappar höjd

Nu är ena ögat gjort också. Fiiint Linn. Det syns mycket mer än på bilden kan tilläggas. Olika Lila nyanser. -.-' Enbart ögonskugga kan tilläggas. Seriöst Linn
.
Jaja, kan passa på att berätta lite om dagen. Idag var den sista kulturdagen. Jag och typ 100 till satt i aulan och kollade på uppträdanden eller snarare folk som sjöng. Vissa var riktigt bra och vissa var lite sämre. Blev bara ett tillfälle då jag ville ta och slänga ut min egen hjärna. Jag är extremt känslig mot falska toner till mitt försvar. Haha. Nej, men det var kul. Jag vill upp dit nästa år även fast jag kommer bjuda på fler falska toner än vad någon någonsin hört. Så måste jag upp dit. Jooo. det var väl det.

Det är dags att våga vara rädd

Varför blir det alltid såhär när jag ska städa. Nu syftar jag inte på den oerhört kelsjuka katt jag har i knät utan på mina ögonbryn. Jag kan inte låta saker som ligger framme vara. Så nu säger jag. Hej jag heter Linn jag har jätteifyllda ögonbryn och ser inte klok ut. Punkt. Varför kan jag inte se bra ut i något. Inte för att jag vill ha ifyllda ögonbryn men ni fattar vad jag menar. Jag blir så ledsen. :( (Den meningen sa jag exakt hela tiden i nian så ingen förstår det roliga i det hela nu) Jobbigt.

the day


ha ha ha ha ha

sååå fult. Skiten skyller jag på Matilda. (; Haha. Nejdå. det är ju jag, så jag tar på mig skiten.

Det spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll

Dagarna just nu känns bara onödiga. Ge mig sommarlov typ nu. Jag skiter seriöst i nationella eller okej, det gör jag inte. Men jag orkar inte. Energin är i botten och jag drömde världens konstigaste dröm inatt. Jaja, har bestämt mig för att ta lite bilder sen och öva in en ny låt bara för att Matilda ville det. Haha. Hon kommer nog ta tillbaka det snart menmen. (; Jag håller fortfarande fast vid att jag inte kan. Meeeen positivt tänktande däääär Linn. Jag har positivt tänkande om det mesta förutom det som gäller mig själv. Haha. Känner att jag skriver "haha" hela tiden. Men det är la kul. HA HA HA HA!
Känner också att det är en total snyggdag eller inte... Varför kan jag aldrig ha en riktigt snygg dag?
Har btw gått upp ett halvkilo (jihoo) Men skiten sätter sig på låten hela tiden. Varför? Såå, nu var det ur världen också. Jag är på klagohumör idag tyvärr. Det är väl en liten sån dag idag. Haha.

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely Ooh, I don't wanna be by myself. Ooh, don't wanna be lonely. Why ain't anybody loving me

Åhhhh, slutet på dagens House avsnitt var något av det roligaste. Sitter fortfarande och fnittrar lite men jag är ju också en sådan som hakar upp mig på sånt. Menmen, nog om det. (:
Ska snart lägga mig eftersom det är nationella tidigt imorgon och jag tror jag behöver lite sömn för att vara på topp. Men först ska favoritlåtarna spelas ut högtalarna. Mår bättre nu också. Så det är riktigt gött. (:
Puss

som du och jag


I'm gonna wright you a good song, something you may need

Stannade hemma från skolan idag. Vaknade med ont i magen som nu mer och mer har gått över i huvudvärk och yrsel. Svinkul. Verkligen. Har hunnit kolla igenom lite vänner-avsnitt och kollat på franskapapper.
Det hade varit askul att se invigningen till kulturdagarna som vi har i skolan just nu. Men de kommer ju nästa år igen så jag får ta det då. (:  Sen att jag missade mina vänner som sjöng i kören är ju också lite surt. Men jag får väl en liten catch up imorgon efter nationellaprovet. puuh.
Ha det fint
Och vad är det med vädret idag egentligen snö, hagel, regn och sol. När mor min väckte mig imorse och sa att det snöade trodde jag hon skämtade med mig. Seriöst... -.-' Som tur är har inget lagt sig. Men vad hände med sommarvärmen?

Just gonna stand there and watch me burn

Mår inte så bra så ska ta och gå och lägga snart och hoppas på att det är borta imorgon. Kanske förvirringen tar sig ut på detta sett. Men seriöst mår så illa. Ni alla vet att jag får panik då. Pga min fobi. Menmen, det är inget jag kan göra något åt nu.
Jag förstår inte när det helt plötsligt blev så grönt ute. Det bara kom. Precis som när isen smälte på kanalen inne i stan. Helt plötsligt borta. Jag hänger inte med längre.
Hoppas ni mår finfint!
Puss

Allt börjar om, om, om igen

Det blev inte många timmars sömn inatt. Gick och la mig lite för sent. Sen vaknade jag vid fem pga en mardröm. Har inte drömt något sånt på år och dagar. Bara söta och fina drömmar. Sen kunde jag självklart inte somna om heller. Sen vaknade jag igen när väckarklockan på mobilen ringde. Men åh, vad skön min säng var vid det tillfället. Men jag tog mig upp i alla fall. Undrar fortfarande hur det gick till.
Men nu är jag sjukt trött och mår sjukt illa. Det var också längesen. Så sitter här och tycker lite synd om mig själv. Haha, nejdå. (;
Det var allt för nu...
Puss <3

Den väntar

Jaaa, kära nån så är även denna helgen över. Jobbigt.
Veckan som kommer gör mig bara förvirrad.
Så istället för att tänka på det ska jag försöka få lite sömn.
Då kanske några frågeteckan klaras upp.

you're my everything

Jag är hemma. Tror jag fått lite bränna till. Tackar och tar emot.  (:
Tack vare min skitdåliga vattenfastamascara är mina ögonfransar på vissa ställen på ena ögat ca en millimeter. (intresseklubben antecknar) Och ja, jag är sur. Har tagit lite bilder också får se om jag orkar ladda in dem idag. Troligtvis inte. (inte bilder på mina ögonfransar. HA HA HA)
Men ni får ha det finfint!
Puss <3
Seriöst så har jag aldrig sett något såhär charmigt i hela mitt liv. Jaaa, det gäller ju att bjuda på sig själv om man ska komma någon vart här i livet sååå jaa. Here you go. (;

RSS 2.0