Live in the moment

Nu är det inte många dagar innan jag och Anton har nyckeln i våra händer. 
I lördags var vi på en låååååång möbel-och-annat-bra-att-ha-kolla-köpa-runda. Vi fick med oss en del.
För någon dag sen beställde vi en soffa. Vi har fått stolar som vi håller på att måla. Ett antal av mina hårstrån på huvudet har nu en fin vit kulör. Lägger ju alltid huvudet på fel ställen.
 
Jobbet rullar på. Kanske får fast anställning. Med det menas eventuellt en dag i veckan och var fjärde helg. Men det är ju inte tillräckligt så snart, väldigt snart, ska jag ut på söka-jobb-runda. Det blir att trycka ut massa ny-uppdaterade cv:n och personliga brev, sätta på sig sitt bästa leende och bara köra på. Man har ju inget att förlora!
 
Nu är det dags för mig att sova, är galet trött och har mycket som händer det närmaste som sagt, så det är bäst att vara så pigg som man kan...
Massa kramar <3
 
 

Little by little, inch by inch

Har börjat göra mig lite iordning för att åka mot älskling för att sedan gemensamt åka vidare till festen om någon timme.
Imorgon ska vi antingen kolla på möbler eller åka med hans familj på kajakutbildning under hela dagen, ska bli spännande och se vilket det blir. Ser fram emot vilket.
 
 
En annan sak som den bilden över får visualisera är att jag lyckats gå upp i vikt. Vilket märks på mina armar, "överarmen" är nu äntligen större än "underarmen", "överarmen" åker inte längre in så man ser skelettet. Så jag är nöjd + extra muskler på det. WOHO! Man ska glädja sig för det lilla, vikt är bara en siffra och jag väger mig ytterst sällan nuförtiden. Huvudsaken att man mår bra. Tänk på det!
 

moving

Nu är det inte långt kvar tills nycklarna är våra. Känns helt sjukt. Det rullar runt i mina tankar nästan konstant och det känns så otroligt bra.
Börjat plocka ihop i lite fler lådor nu. Innan hade jag 3 lådor från studenten, nu är väl större delen av mitt rum täckt. Asså, shit.
Plockade upp en låda där bland annat min studentmössa låg i. Lämnade mössan framme. Gick ut från mitt rum ett tag, när jag sedan kom tillbaka hade en katt lagt sig i den. Mer eller mindre. Hur hon lyckades är ett mysterium då hon visserligen är en liten katt, men sååå lång och jag har ett litet huvud. Men där låg hon i alla fall och myste.

Imorgon ska jag på fest och samtidigt säga hejdå till en vän som flyttar till Uppsala för att plugga. Känns lite sisådär. Det är endel som flyttar från stan nu eller reser iväg. Ovant.


Annars så sitter jag och redigerar bilder som snart ska göras något med, vet inte vad riktigt... Men det går framåt.
 

Livet <3

Åh, shit vad jag inte finns här alls just nu.
Men det är bara så mycket nu. Planerar inför flytten. Blev en brödrost rikare igår. Jag jobbar som en galning, passar på så länge jag har tider. 10 timmar igår och 10 timmar idag, det tröttar ut, särskilt när man jobbat dagarna innan och ska jobba imorgon med, 9 timmar. Men pengar. Pengar behövs verkligen. Ska på något sätt bli vuxen på riktigt. Inte bara 18 utan, vuxen. Sambo. Egen ekonomi. Självständig. JAg vet inte vad. Ibland undrar jag om jag klarar det.
Samtidigt längtar jag så det gör ont. En halv månad kvar tills vi får nycklarna. Så otroligt taggad på allt från att bestämma vad vi ska ha för mat i våra skåp, till att köpa möbler, möblera, måla om, sova första natten där, gå på toa första gången där, låsa dörren om sig, sätta om foton på väggarna. Allt. Verkligen allt. Och att få dela allt detta med den personen jag älskar mest i hela världen är helt underbart. Okej, behöver inte dela mina toabesök med honom. Dem håller jag gärna för mig själv...

När det inte har varit jobb eller fix inför flytten har jag varit med vänner och försökt slappna av. Skulle egentligen behöva åka upp till landet och bara andas ut på riktigt. Det är så full rulle. Hela tiden.
Men egentligen klagar jag inte. Mitt psyke behöver ha något att göra och det vet jag så detta är ju bara bra för mig. Men snart får det bli en liten paus.
Nästa vecka kanske?!

Men allt är bra, helt sjukt och underbart.
I Helsingborg den 22 juli. Den 22 juli var den dagen då morfar skulle blivit 95. Snart är det 5 månader sedan han lämnade oss. Tror aldrig att jag saknat någon såhär mycket, det gör ont. På hans dag strosade jag runt i Halland och Skåne större delen av dagen iförd hans hatt, för att på något sätt hedra honom och tänka lite extra på honom. I en hatt jag tog och fick för ett bra tag sen, som för just snart 5 månader sedan fick en extra stor betydelse för mig. 

Somewhere you can land

Jag har faktiskt lyckats börja träna igen.., Den gången jag skrev om med mig själv och en gång med Anton.(Det räknas som att komma igång med träningen!!!!!) 
Så nu är jag på g igen. Visserligen förstörde jag väl den träningen med de 2 fester i helgen. Men det var det värt. Hade galet kul och det var fint att träffa människor man inte träffat på länge.
Annars så jobbar jag hela tiden. 7 dagar i rad nästa... Så dags att sova nu för att vara någorlunda pigg på jobbet imorgon. Har jag sovit lite halvt på jobbet i helgen kan jag ju säga. Men som sagt det var det värt.
 
Imorgon efter jobbet ska jag på bio med Emma och sedan den största saken på länge, det är dags för mig och Anton att skriva kontrakt på lägenheten. Äntligen. Min finaste snart sambo <3
 
Men som sagt sova. Någon gång ska det bli ordning på uppdateringen, eller inte. Bilder kommer. Men just nu går livet före.
 
Puss och kram lingonbanan.

RSS 2.0