Lite träning på g.

Är ensam hemma hela dagen och hela natten, så efter jobbet nu så ska jag dra iväg och träna. Ska dra iväg mig själv. Sen ska det bli en god middag. JA!
 

juppjupp

Sitter just i denna stund och väntar på att Anton ska komma hem, stackarn har varit tvungen att jobba över.
Själv så har jag varit ledig idag. Min mor och jag var hos mormor och fixade adventsfint hos henne, åt lunch och pratade. Annars under dagen har jag lagat stooorkok, diskat porslin vi fått, kollat på play, duschat och bara chillat.
Imorgon så är det jobb några timmar, sedan har jag inget planerat. Blir en ensam kväll imorgon med då sambon min ska på julbord med jobbet. (Är inte avundsjuk) Men kanske bra för mig att sova tidigt då helgen är jobb för mig. Kul.
.
.....
........
...........

Men vet ni vad?! Nästa helg är det Håkan som gäller. :)

Är peppad. tror jag.


Eller nja, det är jag inte.....

Nu är jag nöjd

 
 
 

Finally

Ikväll efter Anton slutat jobbet är det finally dags för mig att träna igen. Då jag nästan är "återställd" efter min förkylning, känns det toppen att komma igång igen. Det blir ett lugnt pass, men bättre än inget. Får pusha på Anton istället.
Men innan det är dags för träning så tänker jag bara ta det lugnt och snart göra dagens latte och bara mysa.

med kinden mot din hals

Idag har jag lekt rörmokare i ca 5 minuter. Då röret från handfatet ner till golvet och avloppet helt plötsligt lossnat någonstans på mitten. Hoppas jag lyckades någorlunda i alla fall, är ju inte direkt den händigaste jag själv känner.

Annars så har jag mestadels chillat idag och ätit lite. Precis stoppat in min och Antons middag i ugnen så det ska vara klart när han kommer. Det är skönt att få någon dag ledig mitt i veckan.

work

Får hoppa in på ett jobbpass idag. Inte jättepepp, men då jag var sjuk förra veckan och förlorade lite pengar på det så är det rätt värt. Har som sagt ett jobb. Så ska inte klaga. Men hade inte tackat nej till att fortsätta mysa i soffan och kolla på film med ytterligare en kopp kaffe. Mmmmm.
Men det får bli imorgon istället.

Uppdaterar sämst

Nu är det dags för jobb. Känns konstigt.
Mörkt har det hunnit bli också. Nu är det verkligen höst.
Måste springa nu!
och en liten glad bild från studenten

Uppdatering

Under de dagarna jag inte bloggat har jag hunnit med att bli och vara redigt förkyld. Är nästan frisk igen, med enbart lite hosta och huvudvärk kvar.
Snart kommer en av Antons kompisar hit, vi ska äta och chilla lite.
Imorgon är det måndag igen och dags för jobb. Jobbade inget förra veckan pga, min förkylning som total-däckade mig i 4 dagar. Så nu är det dags att komma igång igen.

Otränad liten människa

Har haft lite besök här i lägenheten det senaste.
Emma var här igår, vi fikade och pratade massa om lite allt möjligt. Vi träffas ju mest på jobbet för tillfället och där är det ju lite svårt att prata om annat än jobbrelaterade saker och liknande så det var riktigt najs. Sen följde jag med henne och tränade. Ni förstår inte min träningsvärk idag. Har inte tränat sedan flytten påbörjades så senaste gången var i augusti någon gång.
Så träningsvärken är väl inte så förvånande ändå.
Kan inte gå riktigt normalt och min mage gör att jag knappt kan resa mig upp när jag suttit ner. Alltså, det är sjukt. Känner mig otränad....
Och en 3 eller 4 år gammal bild får passa fint in här. 
 

RSS 2.0