ingen kunde röra oss

Kände för att klä upp mig lite ändå + tofflor som fick bli pricken över i:et. Snart blir det lite middag här sen får jag se vad som händer. Kanske lite spel eller film.
 
Saknar Anton just nu så galet mycket...

Fina saker 2012

Året 2012
 
Firade in 2012 i Torslanda och hade så galet kul
Började smsa mer och mer med Anton
Blev tillsammans med honom den 27 februari
Varit på finfina filmkvällar hos Matilda
Träffat nya underbara människor
Mått bättre än vad jag på många många år
Paddlar kanot och bott på en ö mitt i sommaren med älskligen
Festat
Fyllt 18
Gått ut på krogen
Fått en surprise-drink
Pussats väldigt mycket
Är kär
Sov på en madrass i vardagsrummet då mitt rum var upptaget
Fotograferat mycket
Köpt flouffen <3 (;
Skrivit upp mig på lägenhetskö
Klarat skolan riktigt bra
Haft vattkoppar(det är rätt kul när man tänker tillbaka på det)
Vart på konserter, KENT<33
Varit på kräftskiva
Varit uppe sent 
Sovit bättre på länge
Sluppit känna mig ensam
Lyckats vara mer social och prata mer
Börjat övningsköra
Firat många månadsdagar
Varit lycklig
Börjat mitt sista år på gymnasiet
Shoppat
Ätit frukost med Emma på le petit cafe
Skrattat
Haft mysiga tjejkvällar med gänget
Träffat mitt gamla gäng från gamla klassen
Sommarjobbat och fått massa fina kommentarer av barnen
Varit modell för kompisar
Fotat med Annie och låtsas vara coola i min långkjol
Tränat mycket enda till December där gick det utför
Köpt nyy objektiv till kameran, sååå braaaa!
Druckit vin
Försökt lära mig dricka öl
Åkt massa tåg
Lyssnat på massa musik
Call me-kvällen <3
Varit på Matildas landställe
Räknat timmar älsklingen var borta i Portugal, lyckan när han kom hem igen.
Spelat med andra ord och druckit nubbar på midsommar
Picknickfestivalen
Slätten
Valborg hos Matilda
Gått på studenter
Fått finaste armbandet och flouffvantar <3
Skickat in bilder till modellagenturer
Pluggat ute i solen
Suttit på en brygga med Agnes och pratat om livet
Gått långa promenader

 
 
 
 
Påfyllning kommer komma...
 
 

Ledsen Linn

Besviken, ledsen och helt totalt likgiltig.
Blir nyår hemma för mig. För att bara vänja mig vid tanken tog det ungefär hela natten, i tårar. Vet in hur länge jag sov men kanske 3 timmar ungefär, resten var tårar. Patetiskt men sant.

Vill ju vara med min pojkvän på nyår och med hans underbara vänner. Vill få min första riktiga nyårskyss, vill dansa till hög musik, skratta med härliga människor, kramas, sjunga tills man blir hes, stå ute på tolvslaget och se fyrverkerier med tomtebloss och skumpa i handen men fina människor runt omkring.

Nu blir det inte så. Just nu hade jag gjort vad som helst för en kram av Anton. Håller på att bryta ihop igen nu. Men nej Linn, inga mer tårar nyår är överskattat. Det finns 364 andra dagar på året så ska försöka tänka på dem istället. Ska också tänka på allt fint som hänt i år och göra en lista på det som kommer upp här snart.

Det blir inte alltid som man vill och man får inte alltid allt.
Nu ska jag istället göra 2013 till bästa året någonsin, det ska till och med slå 2012, vilket kommer bli galet svårt!

underbara dagar

Hemma igen efter massa dagar hos min underbaring. Älskar honom något galet.

Men en sak som är lite jobbig nu tror jag att det inte blir något nyårsfirande för min del då jag har dragit på mig en finfin förkylning. Usch... Menmen, man kan träffa vänner och ha kul de andra 364 dagarna på året so I'll survive. Men nyårkyssen kan man bara få en gång per år och den vill jag gärna ha.
Men som sagt man kan inte få allt här i livet.

Nu ska jag dricka te och sedan sova och hoppas på att jag mirakulöst vaknar imorgon och är frisk.
Puss

utgång

Det ska bli utgång ikväll. Mår inte så bra så ska bli skönt att komma ut och träffa fina människor även fast det tar lite emot. Men man måste göra saker och det är bara bra att utmana sig själv!
Hoppas ni får en massa rolig kväll för det ska jag ha!
Pussen
 
 
Nytt linne jag fick i julklapp, assnygg (:
Nu ska jag fixa det sista och sedan åka in till centralen.

yeppyepp

Ett år sen
nu

Julafton

God jul på er alla fina! <3
 
Årets julutstyrsel, liknar förra årets om man säger så. Bara annorlund hår( som tydligen hade bestämt sig för att bli ett affro när jag vaknade av någon underlig anledning, har spenderat ett bra tag på att försöka platta ner det), andra leggins och rödare läppar.
 

The day before tomorrow

Julafton imrogon! Helt brutalt galet!!!!
Men ska bli asmys!
Nu väntar sängen godnatt på er fina <3

Senaste dagarna

Okej, en liten kort sammanfattning av dagarna. Min blogg består typ enbart av sammanfattningar. Onsdagen blev inget Liseberg utan det blev istället att åka hem till Anton och sova där.
 
Upp tidigt på torsdagen, hem och sova 2 timmar för att sedan gå upp igen och ha körlektion. Totalt sämsta lektionen hittills. Shit alltså. Vissa saker gick ju jättebra, men hakade upp mig totalt på annat. Menmen. (:
På natten kom finingen och sov hos mig, en fin överraskning.
 
Fredagen var jag på stan med mor och köpte de sista julklapparna, äntligen. Sen kom återigen Anton efter han slutat jobbet(semester för honom nu<3) han har typ bott hos mig hela veckan nu känns det som. Inte mig emot. Men det blev i alla fall Liseberg då istället. Gå runt och mysa, ta kort och få en puss under misteln och vinna en andra vinst på chokladhjulet hann vi med innan vi gick hem, åt och sov.
 
Lördagen hände det inget speciellt på på förmiddagen tog det mest lugnt. Men på kvällen blev det utgång med Anton och några av hans vänner. Vi hamnade på Kellys på andra lång. Det var jättekul. Kom hem vid halvtre tiden och somnade som en stock lite efter tre.
 
Vaknade någon gång bredvid min fining gav honom massa pussar och sen gick vi up och åt frukost. Sedan åkte han iväg. Känns tomt.

Men det har varit massa fina dagar och utgången blev som sagt jättekul och Liseberg var jättemys så tror inte jag skulle kunna fått en så mycket bättre början på mitt lov faktiskt.

1,2,3...

LOOOOOOOOOV!!!!!<3333333
Körde på röda läppar dagen till ära det är liksom bara julavslutning en gång per år och detta är min sista julavslutning någonsin så varför inte pynta till fejset med lite extra rött liksom? ;)
 
Snart så kommer älsklingen hit och då ska vi gå på Liseberg. Ska bli mysmys. Fint sätt att inleda lovet på.
Hej så länge :)))

så gott som redan släckt

Mor och jag har precis länsat huset på 5-kronor. Ett fint tisdagsnöje vi brukar ha... Eller inte riktigt. Men alltid kul när det händer något nytt liksom. Nu ska jag ta och sova. Uppe med tuppen imorgon för ett åka till mormor och morfar och hjälpa dem med lite saker sedan blir det att åka till skolan för julavslutning. Sååååå naaaaajs!!! Förövrig så måste jag städa mitt rum, kallabalik efter 5-kronors-jakten. Men godnatt på er!

1 dag kvar sen loooooov

Är just i denna stund galet trött. Lyckats göra dagen galet effektiv. Först varit i skolan, sedan åkt och övningskört för att sedan äta middag och bli skjutsad hem. Väl hemma har jag skickat in sista inlämninguppgiften(EN DAG I FÖRVÄG) och tillslut så har jag också skickat in ytterligare en jobbansökan. Känner mig duktig som varken krockade med bilar idag då jag flög fram med femmans växel på galen väg och att jag är klar med plugget för nu. Under lovet kommer det bli körkortsteori och projektarbete som gäller. Great...

heeeeelgen, snart looooooov<33333

Helgen var fin!
Utgången var kulkul. Träffade "David Guetta"(okej, en look-a-like, men ändå!!!), bartendern gjorde en surprisedrink till mig som var såååå god, fick glasögon och gratis vin, dansade, pratade med människor, klunkade vatten och åkte sedan till max med fina människor för att äta för att sedan gå till bussen. Låg väl i sängen vid 3 tiden.
Morgonen var mys. Älskar att vakna bredvid min fining, älskar att få morgonpussar, älskar honom.
Lördagkvällen kom vi i säng vid 4-snåret, på en madrass i en källare. 
Väl hemma hos Anton igen på söndagen så kollade vi på adventskalendern och bara tog det lugnt. Fin kväll. Som vanligt. Upp tidigt och sedan iväg till skolan. Fick jobba hemifrån på sista lektionen så slutade tidigt. Så det var gött. Sen dess har jag typ suttit och pluggat med en del pauser. Sista saken innan lovet på onsdag! WONDERFUL!!
 
Nu ska jag ta och sova och försöka komma upp ur sängen imorgonbitti, det är en omöjlighet just nu. Ska bli så galet skönt med lov alltså!!!
Matilda, jag och Guetta iförda de fina glasögonen. Dock försvann båda mina s och helt plötsligt så hade jag ett par orangea igen. Skumt de där. Haha.
 

Känner mig klar, nu kör vi!!!!

 

Tonight's the night

Första utgången skrev ikväll!
Jag är så taggad just nu (: Ska precis börja göra mig iordning lite inför kvällen och natten.
Vid 19-tiden kommer fina människor för att föra och bara ha det trevligt, sen drar vi till Henriksberg.
SKA BLI AWESOME!!!!
En än så länge  osminkad tjej, med fuktigt hår ifördmorgonrock. SVINSNYGGT!

18 år

Vill tacka alla fina för gårdagen! Bästa födelsedagen någonsin!
Tack för alla fina ord, kramar, sånger, presenter, blogginlägg, kärlek, skratt, leenden.
Ni är helt underbara!
Hela gårdagen gick jag runt med världens största leende hela dagen. Så lycklig tjej.
Ni är underbara <3
 

fin start på dagen

Världens bästa pojkvän och föräldrar kom klockan 00 in och sjöng för mig. Anton hade de lyckats smussla in utan att jag märkte det trots att jag fortfarande var vaken, fick present och champagne. Denna dagen börjar riktigt bra är så lycklig just nu!

awake

Och gissa vad, kan självklart inte somna. Legat här sen lite innan 22. Kul. Jag lyckades lägga mig tidigt. Men varför ska man somna då? Helt idiotiskt faktiskt... Ska göra ett nytt försök att somna innan jag börjar ställa in mig på idén att dynga. Provet imorgon kommer gå fint då;)

Night

Tandborstning, läsa igenom allt inför provet, smsa en vän och sedan sova. Så ser planerna ut just nu. Godnatt eller något.
 
Har fortfarande inte insett att jag faktiskt fyller år om typ 3 timmar. Är fast någonstans i början av november. Som typ varje år...
 

oh, darling, I wish you were here

Har prov imorgon, orkar inte plugga mer. Nu får det gå som det går. Ska istället fixa lite te till familjen för magen kurrar och te är aldrig fel. Sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig hyffsat tidigt för vill vara pigg imorgon. Låter som en fin ide, det svåra blir bara att genomföra det hela...
Bakade lussekatter med Anton för några dagar sen. Slängde inte alls mjöl på honom... Är ju en sååå snäll flicka!

De senaste dagarna återigen....

Har återigen varit lite försvunnen här. Livet kommer i vägen ibland.
Men livet är fint just nu så känner att jag får.

Som jag skrev i fredags så åkte jag till Anton. På lördagen var det först pepparkaksbak med hans släktingar, så galen julstämning på det va! Sen åkte vi med ilfart hem till mig. Jag bytte kläder till lite mer partymode för släkt och familjevänner-kalas. Sen så strömmade folket in. Hade en massa rolig kväll med massa skratt, god mat, gott vin, fina presenter och helt underbara människor.

När jag och Anton vaknat till liv i söndags så åkte vi ner till stan och julshoppade( jag julshoppade). Sen blev det hem till mig igen och ha mysmiddag rester från gårdagen(såååå gott), vin och tända ljus.

Så bara massa mys her det varit denna helgen, en superduperhelg. Vaknade upp på måndagmorgonen och fick heldå-pussar av min fining som skulle till jobbet. En timme senare var det dags för mig att gå upp till skolan.
Och påbörja ännu en vecka med lite julshopping med mor och körlektion på håltimmen som faktiskt gick fint! Läraren skrattar fortfarande åt mig, men han får. Jag är rätt underhållande.

Idag är det tisdag... Och imorgon fyller jag år... 18... Minstingen blir tillslut 18. Jajemän.
 
Lite oredigerade bilder från finfina kvällen och natten!

Snow snow snow, here we go

Minus 15 grader var det när jag vaknade imorse, så kallt så det känns som om näshåren fryser till is så fort man andas resten av näsan också för den delen.

Nu är det äntligen helg igen och jag ska snart åka mot Anton imorgon blir det för oss båda att åka hem till mig igen för då är det mitt släkt och familjevännerskalas. (: Så ska bli en massa mys helg.

He det fint!
Puss

Snaaaart heeeeeelg, hatar för tillfället rubriker.... JAAAAAA!!!

Lyckats plugga lite. Med betoning på lite. Har tappat koncentrationsförmågan helt och inget fastnar. Tror jag ställt in mig på lov. Knappt 2 veckor kvar nu! Underbart! ((: Annars om någon noterade det på bilden i förra inlägget så har mitt hår blivit några nyanser mörkare. Tonade det igår. Födelsedagsfin, liksom. (; Lyckades också precis sätta mig på min sötnos-katt som hade gosat in sig under mina två stickade tröjor som låg på min skrivbordsstol. Kanske inte direkt världens smartaste ide om man säger så...

Ett år som tandställningslös idag! <333

Behövde inte åka till skolan igår, så spenderade dagen hemma och åkte sedan ner till centralen och mötte Anton där för att sedan åka hem till honom, fixade det sista på julklappen, sedan kom Shawn och vi sa hejdå till honom eftersom han reser iväg nästa vecka och blir borta ett tag. Shawn hade med sig glögg och pepparkakor så det blev ett äkta julmys med lussekatter och julmusik dessutom. Haha.
Sen var det dags att sova. Vaknade med jättehuvudvärk som jag hoppades skulle vara över efter lite drygt en timmes sömn, vilket den självklart inte var. Så stängde av alarmet och sov till 12. Så inga lektioner för mig idag heller. Woupsi. Ibland är det bara skönt att vara hemma utan att vara dödssjuk.
Huvudet känns i alla fall bättre nu, vilket är gött.
Var också precis ute på en promenad med Emma och Frans i snön och han prata igenom livet.
En glad Linn, som rubriken säger, varit räls-lös i exakt ett år idag! Kaos, vad tiden går fort!

De senaste dagarna

Fredag; Före adventsmys med Emma och hennes föräldrar, vi åt på restaurang och gick sedan hem till mig på glögg.

Lördag; Stan en snabbsväng med Emma, gå och slå huvudena i juldekorationerna de hängt upp, är man för lång då?
Sedan åkte jag till stan och träffade Anton och hans familj och gick till en släkting också på adventsmys. Glögg andra dagen irad.
Var hos Anton vid 00, snåret. Sov väl mellan 2 och 3 tiden.

Söndag; Vaknade upp bredvid min älskling, fortsatte fixa med hans föräldrars julklapp som vi fixat med de senaste veckorna, myste och bakade på kvällen lussekatter och drack glögg. Tredje dagen i rad. Jag bangar inte faktiskt. Sååå gott!
Skulle egentligen åkt hem här men så blev det inte.

Måndag; Snö... Men Alingsåspendeln var ändå i tid och kom hem vid 7:30 snåret för att sedan åka till skolan. Efter skolan var det lite plugg och sedan massa sömn.

Tisdag, idag; Försov mig, kan inte gå upp när det är mörkt ute. Hade två lektioner och slutade tidigt. När jag slutat satte jag mig på espressohouse, köpte en macka och cappucino och pluggade innan jag en timme senare skulle till körskolan och köra.... I snö... Det gick ändå förvånansvärt bra, min lärare skrattade åt mig i typ en kvart. Så rolig är jag när allt kaosar. Efter lektionen mötte jag upp Josefin och åkte hem till henne och myste med pepparkakor och te, då det blivit att vi stått ute i typ 15 minuter och förfrusit lite. Sedan så fixade hon mina ögonfransar så de är massa långa och fina. Haha. Massa kul. (:
Kom hem vid 20 snåret.

Det var la det som hänt de senaste dagarna!
Hoppas ni haft det fint
Puss

RSS 2.0