!!!!!!!!

JAG TAR STUDENTEN IMORGON!!!!!!!!!!!
OM JAG HAR LITE HALVPANIK?! JAAAAPPP!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

2 dagar till studenten!!!!!

Åkte ner till Hisingen igår för att kolla på älskling när han kom i mål efter Hisingen runt, 15 mil. 15!!!
Så duktig fining har jag.
Det blev att jag följde med honom hem, åt grillat och la oss tidigt.

Helgen har varit så fin. Verkligen vad jag behövde, shopping med Anton och sedan mat på restaurang i lördags. Det är något speciellt att sitta på restaurang med den personen man gillar mest i hela världen. Så ja, jag vart lycklig.


Men nu är det dags för allvar och halkkörningen, ska åka om lite knappt en timma. Sedan bär det av mot Halmstad, kommer hem ikväll någon gång. Helt okej taggad ändå. Nu ska vi gliiiiiiiida.

Så fin helg uppföljd av en hal måndag, kan bli bra alltså.

Todeloooooh
 

Just happiness

Innan balen, med den finaste människan jag vet. <3

än så länge

Fick precis reda på att jag fick mvg i naturkunskap B, skrattar lite.
Men jag tackar och bugar eller något.

Jag och mor har varit nere i stan en snabbis, köpt fika, varit på Body Shop som har 25 års jubileum (goodiebags <33333333333)

Snart har jag körlektion, men först fika!

-

Min morgonrock luktar älskling.
 
 
 
<3

-

Känner mig ostadig, yr, vilket leder till och blir illamående. Då kommer tvångstankarna och ångestkänslorna krypandes tillbaka. Varför?
 
Längesedan tvångstankarna härjade nu, det är väl enbart att hälsa dem välkomna för att sedan köra ut dem... Så snart som möjligt, men nu orkar jag inte... Snart kanske.

don't leave me here alone

Det blev bara en kortsväng i skolan, fick reda på betyg och fick sedan åka hem. Satte mig på ett café med några i klassen och pratade och drack kaffe innan vi drog oss hemåt.
Nu ska jag fixa lite lunch och sedan plugga körteori.
EN VECKA KVAR TILL STUDENTEN IDAG!!!!!!!

fining

Körde hem igår från Annelis jobb igår efter att ha lekt fotograf, upp till det som en gång var mormors och morfars lägenhet hämtade post, åkte tillbaka till Annelis jobb och hämtade Anneli för att åka hem mitt under de största störtregnet och blixtar som slog ner lite varstans. Helt plötsligt ringde min mobil. Fick reda på sedan när jag kollade att det var Anton, som istället hade smsat då jag inte svarade, som skrev att han skulle komma till mig om en liten stund, helt oförberett, så det var en glad Linn som körde bilen hemåt. Gillar att bli överraskad av att en av de finaste och underbaraste människan jag vet helt plötsligt är påväg mot mig utan att jag från början visste om det.
Sa någon regn??

medicin-nropshj<å

Fick reda på att min överrörlighet, kan ha gett mig en ofarlig sjukdom som gör att man får blåmärken lätt.
Känner jag att det stämmer in? Japp.. Hela mina ben är typ blå, nästan, men känns ändå skönt att veta anledningen.
 
I alla fall var hos läkaren igår. Han sa att han egentligen ville byta en medicin på mig  men att han inte ville att jag i sådan ung ålder skulle vara någon medicinsk försökskanin. Känns bra att han sa det, att han faktiskt bryr sig. Det är ungefär vad jag känt mig som, en försökskanin, trots att jag behöver vissa mediciner så känns det lite väl att i sin dag ha tagit 5 olika sorters astmamediciner, 3 olika antidepressiva, varav 2 gav mig kraftiga biverkningar och ett antal olika magmediciner för magkatarren. Så därför fick jag bli kvar på de mediciner jag har för att de funkar utan för jobbiga biverkningar.
 
Så japp, ibland önskar jag bara att jag slapp. Men ska inte klaga, får den hjälp jag behöver. Vissa får inte det och jag har det inte så jobbigt ändå. Lever rätt gött ändå alltså.

bilen

Sitter och pluggar massa körteori, kommer somna inom 5 minuter... Får inte somna. Upp och gör lunch med dig latmask!!!!!! Asså, seriöst fattar inte att jag snart har uppkörning. Lite panik dock. Och total JÄTTEPANIK! Men först halkan på måndag. Woop wooooooop.

bpshdåhbj

Ensam hemma för tillfället, har varit hos läkaren på vårdcentralen. Känner att det kanske inte är det mest ultimata stället att vara på just nu när man är såpass bacillrädd som jag är just nu. Enbart för att jag inte vill vara sjuk på studenten och då halsen redan känns lite så tänker jag inte göra det värre. Tror dock det är pollen som härjar men ändå.

Vill. Inte. Bli. Sjuk!

Men istället för att sitta här och vara lite allmänt hypokondrisk ska jag fixa lite lunch och sedan åka till Annelis jobb där jag ska agera fotograf idag, ska bli kul.

Lite mobilbild från de senaste dagarna



Vad som händer i centrala Göteborg

Det händer en hel del när man är i stan ensam, så drar några saker som jag fortfarande sitter och fnissar åt som hände under gårdagen, natten och tidigt på morgonen.
Först inne på Pressbyrån för att köpa energidricka. Jag står nästlängst fram i kön, helt plötsligt hör jag någon säga bakom mig "Det var väldigt vad du var lång!!!!(med typ 15 utropstecken). Jag vänder sakta på huvudet och där står en medelålders man, kan tänka mig att han var någon berusad. Han upprepar återigen att han tyckte jag var väldigt lång och att ungdomar nuförtiden är så långa. Sedan går han så långt att han säger att jag bodre gå med i ett basketlag. Fnissandes svarar jag honom att jag får höra det ibland, men att basket inte riktigt är min sport, jag må vara lång och kan blockera rätt fint, men är för klumpig och har för dålig bollkänsla.
 
En lite halv rolig sak hände när jag satt och väntade på bussen vid 2-tiden. En kille i sällskap med 2 tjejer går förbi mig där jag sitter på en bänk innen i kuren. Killen kommer fram till mig hälsar, säger att jag var snygg, presenterar sig och tar i hand. Sedan börjar han beatboxa för mig. Står en halvmeter ifrån mig och stirrar mig i ögonen. Så håller han på i någon minut tills han frågade om det var bra. Jag svarade "Ja, det lät asbra". Då får man komentaren "Kan inte jag få ditt nummer, du var så snygg, så snälla numret". Svaret blev nej, han frågade om jag var upptagen och där blev svaret ja. Då gick han några meter bort till sina tjejvänner som stått och lett mot honom under tider tiden han stått framför mig. 10 minuter senare kommer min buss varav jag reser mig och ska gå förbi honom. Då ställer han sig i vägen för mig och undrar vart jag ska. Jag svarade "Jag ska slänga mitt hamnburgarepapper och på bussen som kommer där". Han släpper förbi mig och ger mig en kram(?). Då jag gått något steg så ropar han efter mig "Varför kan jag inte få ditt nummer, kan jag inte få det????", svaret blev återigen nej, "men bara som vän då?", ryckte på axlarna och gick på bussen med ett rätt stort leende på läpparna.
 
Två av flera random händelser som hände igår. 
Som sagt fnissar lite fortfarnde.
 

Lite skillnad på gårdagen och dagens göra...


The day before tomorrow

Passade på att sova länge imorse för att sedan äta frukost ute på gården, iförd bikinöverdel coh shorts. UNDERBART! Hoppas på solen tog lite för hade inte varit fel att få lite bruna ben inför studenten.
 
Ikväll ska jag antagligen iväg på fest i Floda med några vänner. Anton är ju inte hemma så känns skumt att åka till Floda för att inte träffa honom måste jag säga.
 
Så nu är det duschen som gäller.
Hej så länge!
 

Suttit ute på gården såhär med mor, SOMMAR!

 

Lovely

Fortfarande så underbart väder ute! Jag har suttit ute med mor på balkongern enda tills nu, vi har druckit några glas vin och kvällsfikat och pratat massa.
Ska snart gå och lägga mig, men allt känns rätt okej just nu, så vill bara leva kvar i den känslan en liten stund till.

Okej, är galet trött som syns lite för väl på bilderna så blir kanske att lägga sig hyffsat snart ändå...

wise words

En vän sa till mig för två veckor sen; man möter kanske en person för att möta en annan. Sedan kan man släppa iväg den första personen för att det egentligen inte var meningen att var något.
Vet inte varför det fastnade. Min vän är klok och jag tror faktiskt det stämmer.
 
Ibland är livet kanske förutbestämt. Vem vet.

Balbomb


En bild på mig och fining innan balen

Och med det säger jag godnatt.
Fler bilder kommer när jag har tid för er som är nyfikna, håll ut. Eller något i den stilen.

tjooooo

Sitter och tar en liten paus från portfolio-tillverkning och redigerar istället bilder från balen.
Fattar seriöst inte hur jag kan se så groteskt ful ut på vissa bilder. Men den fina humorn jag har gör att jag istället sitter och fnissar åt dem istället.
Om en timme ska jag ta en promenad med bästis och sedan får man väl se vad som händer.
Todeloooooh
 

hahaha

Helt utan förvarning får man en stor anklagelse kastad över sig på instagram, jag är sårad!
Riktigt fin pojkvän jag har, hörselkåporna är riktigt sexiga. 


brumbrum

Hemkommen från dagens körlektion. Det gick riktigt bra idag så börjar känna mig lite säkrare, vill verkligen klara uppkörningen och teoriprovet på första försöket. Vill verkligen.
Nu ska jag hoppa in i duschen, tar och berättar lite mer om balen senare.

Sen är det plugg som gäller fram tills älskling kommer.

TAR STUDENTEN OM 2 VECKOR!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trötter

En rätt trött Linn (läs: väldigt) ska nu iväg till psykologen. SISTA GÅNGEN! Förhoppningsvis föralltid. JAg skrivs ut där eftersom jag går ut gymnasiet nu så det känns gött. Underbart gött. Kan intala mig själv att jag är frisk. Positivt tänkande är ju alltid bra.
Sedan så är det körlektion som gäller. Hoppas att alkoholen försvunnit ur kroppen för att det ska gå att köra, annars får jag ta den smällen, tog det trots allt lugnt.

Ikväll kommer Anton hit igen, blir lite hejdå inför de 4 dagar han ska vara i Gotland. Första helgen på länge vi inte kommer träffas. But I'm a strong independent woman who'll survive. Eller något i den stilen. Lät fint i alla fall.
(som sagt, trött)

-

Varför känner jag på mig att denna kväll kommer slut i tårar?
Varför känner jag på mig att något kommer hända?
Varför känner jag på mig att jag kommer känna mig ensam?
Varför känner jag på mig att det jag inte vill ska hända, kommer hända.
 
 
Varför alla dessa varför?

smink och hår check

 
Hej, en miljon bilder!

just nu

Snart kommer min vän Josefin hit som ska fixa mitt hår och smink inför balen. Känns skönt att slippa göra det själv, då jag inte är speciellt duktig. Josefin går på stylistlinjen så jag har min egna personliga stylist. Nej, jag skryter inte eller så, inte alls....... ;)
 
Jag, mitt blöta hår och min överrörliga tumme.

odontologen

När man möts av detta på odontologen, "tänker du på samma sak som jag b1? Ja, jag tror det b2!" 
Haha.
Det gick i alla fall bra, var hos två studenter som utbildar sig till någon form av tandläkare. Båda var så otroligt trevliga satt och skrattade och skämtade samtidigt som jag grimagerade rejält då de tog på min käke. Sedan kom deras mentor och kollade så de gjort allt och gick igenom vad de kommit fram till osv. Var riktigt intressant faktiskt. Han vill att de skulle kolla min rörlighet och det visade sig att jag är överrörlig i 8/9 leder de kollade på. Kul.
Och det var antagligen därför min käke har blivit som den blivit att jag varit överrörlig där och på så sätt så har disken ovanför käken börjat "klicka" och sedan åkt helt snett och det är den som gör att jag inte kan öppna munnen. Sen på grund av detta har jag antagligen gått och spänt mig så jag fått en artros också. Därför den molande värken. Så min uppgift nu är att tänja och strecha min lilla käke så får vi se om det går. Om inte blir det operation.... Så ska se till att detta går bra, med streching.
Så japp, det var dagens äventyr.

godnatt

Nu är det sova som gäller, ska gå upp vid halv sju imorgon för att åka mot tandläkaren vid halv åtta. Blir en lång dag. Just nu är jag inte ens pepp på bal, men det kommer väl.
(positivt Linn var det)
(shit, vad bra det går)
(jaaaaaa)
(16 dagar kvar till studenten!!!!!!!!!!)

jaa, vad ska man säga?

Helgerna nuförtiden går lite för fort.
Men måndagen är i alla fall över. Ett prov och en redovisning gjorda.
Dessutom ett par nya balskor köpta, kände inte för att bli 195 cm lång så köpta några som var lite längre, inte lika snygga men de får funka. Vill gärna ha benen i behåll till studenten. Lovar att om jag får ha benen i behåll så kommer jag ha åkt på en dunderförkylning eller något. Skulle vara så typiskt mig. Verkligen.
 
Imorgon är det bal som står på schemat och vet ni vad?! Jag fick tid för min käke på odontologen!! Det lönar sig ibland att ha en mor som ringer och klagar lite vänligt, så de 4 månaderna blev väl knappt 2 veckor.
Härligt är det enda jag kan säga.
 
Annars så fick jag reda på att det antagligen går kräksjuka på mormors äldreboende, så är lite halvångest-fylld. Vet inte varför den kommer uppflygandes såhär helt onödigt. Vet inte riktigt hur jag ska klara av vissa saker om den ska dyka upp. Att älskling åker till Gotland i 4 dagar, halkkörningen i Halmstad och rädslan att bli sjuk är saker som börjar kännas jobbiga, riktigt jobba. Men sånthär går i perioder, det vet jag. Någon gång i mitt liv ska jag bli frisk. Om inte för min skull så för Antons, han förtjänar en frisk flickvän. Men ska försöka tänka på positiva fina saker istället. Så jag lär överleva även detta. Än är jag inte sjuk, halkan är den 27, alltså långt kvar. Älskling är bara borta 4 dagar, kom igen, 4 dagar... Jag är töntig...

Varför känns detta så otroligt långt bort?


bortbortbort

Jag ska snart åka mot centralen och ta tåget mot Floda till Anton.
Kände mig lite allmänt vårig idag så fick bli kjol, en färgglad sådan.
Ska passa på att plugga lite på tåget, känns som om jag kan koncentrera mig bäst där, minus åksjuka..
Men nu måste jag göra mig lite iordning för min buss går om 20 minuter.
Ha en fin fortsatt helg nu. Det ska jag ha, så därför tänker jag inte ägna bloggen någon mer tanke denna veckan. 
Puss hej

Inviger kjolen

 

.

För första gången på väldigt länge blev jag arg...
Vilket slutade upp gråtandes i min skrivbordsstol.
 
 
Jag må tänka mycket på mig själv och prata om mig själv och roffa åt mig saker före alla andra, men det är inget mot vad du gör. Så när är det dags att du gör något för någon annan? Det är något jag gör i alla fall, människorna jag har runt omkring mig är de som får mig att vilja leva. Så hur självisk jag än kan låta, så tänker jag ändå mer på andra. Helt ärligt så bryr jag mig inte om mig själv. Även fast man inte kan tro det.
 
Ska sluta låta självisk.
Vill inte bli som han.
 
Så från och med nu så ska jag ändra mitt prat, jag är inte intressant.
 
 
Ska inte bli som han, ska bli som morfar var.
Åh, morfar vad jag saknar dig nu...

ör-dummer

Mitt öra har blött exkt hela dagen... Idioten slutar inte heller blöda.
Så detta var lösningen, ett ytterst fint örhänge i form av ett plåster. Som är ett plåster.
Borde bli nytt mode alltså, så galet snyggt!

my own

Är lite frusen så ska hoppa in och ta ett bad. Ska bli riktigt skönt. Har lyckats göra en hel del på designuppgiften nu, sedan är det naturkunskap som gäller.
Pratade med fining i telefon för ett tag sen, fattar inte hur en människa kan göra en så glad och lycklig!

woopwoop

Större delen av gårdagen spenderades på gymmet, eller i alla fall 2,5 timmar. Kan ju säga att jag har rejäl träningsvärk idag. Känns gött, både att träna och att det känns såhär i efterhand. Hade kvar mina muskler också så det kändes bra. Dock är det inte så kul att träna med pojkvännen då han är så otroligt mycket starkare, kände mig som en liten svag sak när han tog typ 10 kg tyngre hantlar än mig och typ 30-40 kg mer i bänkpress. Mmmmmmm......
Skyller på att jag inte har några direkta armmuskler. Mina magmuskler däremot. Grrr.
Okej.
Annars hände det inte så mycket igår, myste mest, åt och jag övningskörde en sväng. Börjar få in det riktigt bra nu, så ska bestämt klara uppkörningen på första försöket nu alltså!

Kom precis hem från mormor nu där jag spenderat någon timme. Nu ska det bli lite plugg och sedan myskväll.

Haregööött
Älskar att det äntligen blivit varmt nu. Igår var det underbart, trots lite regn då och då. Idag är det också varmt trots moln... Jag trivs.

stand by

Åh, kära nån vilket totalt-jätte-flum-prov detta var. Hoppas jag var tillräckligt filosofisk, eller tillräckligt bra på att ordbajsa och skriva av saker som stod i boken för att få ett bra betyg. Men man vet ju aldrig.

Men näst sista provet är gjort och nu är det "helg". Ledig torsdag och fredag. Gillar klämdagar. Så mysiga.

Om någon timme kommer Anton hit, vi ska spendera dagen imorgon tillsammans, ska bli fint. Har blivit så ruskigt saknig av mig. Skulle kunna sätta mig ner och störtböla för att jag saknar honom så mycket, till detta kan tilläggas att vi sågs senas i måndagsmorse. Lite störd är jag, japp.

Men ska försöka hinna med lite mer plugg, naturkunskap, design och körteori.
Det känna att det går mot slutet nu och det är helt totalt underbart!
(ca 1,5 timmar innan min fina solbränna dök upp)
 

your darkest moments

Är redo för att sova nu, men nejnejnej, eftersom jag skjutit upp plugget större delen av dagen får jag ta det nu. Om jag kommer somna? Japp.

Och en bild på en liiiten Linn.


everything is turning dark

Var ute och sprang. Lite imponerad av mig själv. Samtidigt så bitter för att jag är så dålig. I så brutalt dålig form och min kondition är botten. Undrar helt seriöst hur jag kan vara underviktig...

Men är i alla fall härligt trött som man blir efter man tränat och varit ute i solen. Tror jag lyckades bättra på brännan lite så sååå brun känner jag mig just nu. Typ.

Kan tillägga att jag sökt ännu fler jobb. Börjar jag bli desperat? Japp.

tydligen

NEJ NU SKA JAG UT OCH SPRINGA! När jag skrivit det här går det inte att ändra på! ...skit också....

soool

Blev att jag gick ut och träffade Emma och hennes syster Johanna som solade. Så jättemycket pluggande blev det inte kan jag inte säga. Gick in fixade lunch och åt ute på balkongen i linne(!). Sen läste jag igenom häftet till filosofin som är det jag försökt ta mig igenom den senaste tiden, vilket aldrig har gått riktigt bra.
Men om jag ska vara ärligt så kan jag inget och kommer inte ihåg ett piss. 
Det är roligt att vara mig just nu.
Lyckades inte heller få bort min "fina" linne-bränna. Men någon gång går det kanske. Eller så får jag gå med ett vitt linne på mig hela sommaren i form av min egen solbränna.

over

Mattenationella gick väl helt okej. Är säker på att jag får g. Dock inte så säker om det blir så mycket mer. Man jag tar det.
Kom hem för 1,5 timmar sen, har ätit några torra brödbitar och funderar på att gå ut i solen och sätta mig och plugga där. Finns inte så mycket distraktioner ute som det gör inne. Datorn till exempel.
Ska försöka träna lite idag också. Var för längesedan och jag vill inte att alla mina muskler ska försvinna.
 
Så japp. PLUGGAPLUGGAPLUGGA.

OH SHIT MODEBLOGGERSKA PÅ HÖG NIVÅ!!!!!!!!

Kanske är dags att börja fota lite med min systemkamera igen, saknar honom lite. Han ligger bredvid datorn och ser så söt ut.

Mattenationella

Åh, vad bra min fina svenskalärare var. Jag och mor satt bänkade vid tv:n och blev bittra på Jan Björklund, som vanligt.
 
Försöker samtidigt tagga upp mig inför mattenationella. Ska packa ner något att äta under tiden då provet är 4 timmar. Åh.... Kommer bli sååååååå kul. 
Inte.
 
Men ska bli skönt när det är över. Nu ska jag snart åka så kan inte sitta här längre!

we should all start to live before we get too old

Plockat ner miniräknare, massa pennor, sudd och linjal inför imorgon.
MATTENATIONELLA HERE I COME!
Ska försöka få vg. Så hoppas det är lätt och fint.
Men ska faktiskt gå upp lite tidigare än vad jag egentligen behöver imorgon för min underbara svenskalärare ska vara med i tv4, nyhetsmorgon. Så 7:45 tänker jag sitta bänkad. Då hon är där tillsammans med Jan Björklund kan det bli lite kul. Tänk att lilla Karin blev lite kändis efter sin video hon la ut på youtube. Men snart ska jag sova. Ska först smörja in mina halvrosa kroppsdelar, spela ett spel (nörd) och dricka ett antal liter vatten. Så törstig.
Men säger godnatt sålänge.

allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig

Blev inte så mycket plugg. Blev några sidor lästa sedan lockade duschen mer. Känner mig lite nere och ledsen på något sätt. Allt blir väl inte alltid som man tänkt sig. Eller något. Funderar på att skippa plugget nu. Det får gå som det går. Har jag förresten sagt att min näsa är rosa och min hy är total kollapsad?
 

Lite bilder från de senaste(instagram)

1. Fina brännan. 2. I lördags då det inte var lika fint väder såg min plugghörna ut såhär i Antons säng. Massa böcker... 3. Med mat i magen vägde jag 54, vilket betyder att jag väger 53 nu, vilket betyder att jag gått upp. WIHOOOOOOO! Typ 5 kg kvar.

Lalallalla

Hemma och määäätt.
Har varit en rätt upptagen dag hittills idag. 
Vaknade vid halv 6 då Antons alarm ringde, åt lite och blev sedan hemskjutsad. Passade på att sova i 40 min till innan det var dags att gå upp, äta dagens andra frukost och sedan åka till skolan.
Direkt efter skolan var det dubbel körlektion som gällde. Gick bra och nu är både datum för halkan, teoriprovet och uppkörningen satt. Galet.
Efter körningen så mötte jag upp mor och hämtade ut mitt nya pass och id-kort. Bilden blev mycket bättre än mitt förra id-kort. Det går typ inte att se värre ut, seriöst.
Haha.
Men har ätit nu och ska sätta mig på balkongen och plugga filosofi och matte.



Såhär kan man se ut efter 2 timmar i solen på en balkong i Floda. Anton och jag satt och spelade kort och sedan pluggade jag ett tag och sen var jag såhär snygg. Likadant på andra axeln kan tilläggas.
 
Men haft en massa fin helg, fina helger är braaaaaaa.
 
 

Looking for heaven found the devil in me

Snart dags att dra sig. Inviger ett rätt fult halsband jag fick som "gåva" från bikbok för ett tag sen. Men lite blinbling är aldrig fel eller något i den stilen.
Shit, vad jag borde bli modebloggerska. Detta är ju verkligen min grej. Och japp, kör fortfarande på fjortistema. Duckface förföljer mig!!!!!!!!!!!

jaa, de glääääänser

Jag kan meddela att våra handfat och toa aldrig någonsin varit så här fina, rena och glänsande som de är just nu. Mina två veckor som lokalvårdare för två somrar sedan måste gjort susen, alltså!

sweet and simple

Det är i alla fall helg nu, såå skönt! Blev bara en lektion idag då ena läraren var sjuk så åkte till mormor istället för att ha lektion. Hon låg i sängen och jag satt bredvid, shit vad mycket skit vi snackade. Riktigt kul. Sen så är mitt reviderade pa inlämnat också så en sak mindre kvar att göra. Göttgöttgöttgött! Nu står städning på schemat, ikväll blir det mys med fina människor på café Vasa.

käk-dummer

Idag fick jag bekräftelse på att remissen från min tandläkare landat tryggt och fint hos odontologen. Dock var väntetiden 4 månader. Och ungefär där fick jag lite halvpanik, 4 månader av smärta till. Så min underbara mor ringde och nu står jag på akutlistan så om någon tid blir ledig så kanske jag har tur att få den. Så det gäller att bara stå ut eller tag till. Sen hoppas jag detta får ett slut!

Fina dagar

Har trott att det var måndag i stort sett hela dagen, lättnaden som uppstår när jag inser att det inte är måndag är enorm.
Men bara för att skriva lite för att det inte hänt på ett tag så kan jag säga att Valborg var finfin.

Jag och Anton åkte först hem till Sofie för att kolla på hennes och hennes pojkväns lägenhet. Mmmm, så fin var den.
Vid 21 snåret efter vissa av oss druckit lite öl i shotglas åkte vi in till Järntorget och Andra Lång och gick till Kellys där Jessie, Emma, Tom och Sandra väntade. Sen anslöt fler människor och några andra av Antons vänner svängde förbi och förundrades över att jag hade en banan i väskan, den bananen fick rätt mycket uppmärksamhet den kvällen kan tilläggas. Men drack något glas vin (såå gott vin där, seriööööst), pratade med mina fina vänner, mätte mig med random folk, stoppade foten i en toa och sedan var det ungefär dags att åka hem. På vägen hem träffade vi ännu mer folk vi kände så det blev att stå och prata där en stund. Var väl hemma innan tre någon gång. Då fixade jag och Anton nattmat för att sedan gå och lägga oss och sova till 12 ungefär.

1 maj, spendarades med plugg, mys och prat. Inte så mycket gjort men all tid jag får spendera med min fina pojkvän är bara underbar så då behövs det inte göras något speciellt.
Sen så blev det att gå och lägga sig tidigt, prata lite och kramas och sedan sova för att sedan vakna till alarmet som ringde klockan 6.
2 timmar senare gick en fruktansvärt trött Linn upp för att ta sig till skolan. Och that's about it.
Hade körlektion idag, som gick bra. Uppkörning, teoritest och halkan ska det sättas tid på nu. SHITSHITSHITSHIT!
Sen tillbaka i skolan igen för matte. Nationella snart, som jag måste få VG på. SHITSHITSHITSHIT!
 
 
(Bilder kommer kanske, med betoning på kanske) Eller här är en, kände för att leka fjortis. Det händer ibland och tycker resultatet blir riktigt bra, tror jag missat något i mitt liv alltså. (Jag hatar egentligen spegelbilder kan tilläggas... Och duckface är jättecharmigt.)

RSS 2.0