Vardagsunderhållning

Den senaste timmen har jag suttit och sopat kläder mer eller mindra fria från katthår. En procedur som tar lång tid... Kläderna läggs ner i lådor för att sedan köras hem till mig och Anton. Mer än hälften av mina kläder är redan där men vill ju gärna ha mina jeans med mig till lägenheten. Hade känt mig lite naken och exposed annars.
 
Igår spenderades nästan hela dagen på Ullared där jag och sambo köpte upp hela varuhuset, kändes det som. Men fick tag i massa suuuuper-saker som vi behövde till "billiga pengar" så det kändes bra.
 
Somnade i bilen på vägen hem, ungefär så trött var jag. Känner mig som riktigt roligt resesällskap. Samtidigt var jag väldigt glad att jag körde sträckan ner till Ullared och inte tillbaka. Hade inte varit så kul att somna vid ratten.
 
Nu ska jag återgå till mina kläder efter denna välbehövliga paus.
 
Om någon dag flyttar vi for real. Bara sängen kvar så smäller det. Är mer än taggad!
 
 

I go back

Snart är det dags för mig att åka upp till lägenheten. Snartsnartsnart klara. Känns toppen. Min säng är kvar att hämta även byrån och mina kläder och that's it. Crazy shit!
Ska väl mer eller mindre spendera hela helgen där så säger todelivippen nu för några dagar framåt.
Hare göttans!

the heart of life

Har jobbat de senaste dagarna, blivit tillfrågad om tider som jag bara inte kunnat tacka nej till. Så det har inte blivit mycket lägenhets-fix för min del. Men min kära pojkvän har fixat en del och imorgon kör vi tillsammans igen.
Tänkte åka dit tidigt och börja så smått.

Så nu vet nu var ni har mig.

Har varit en fin jobbdag idag, hittade en plånbok som jag visste vems det var gick hem till henne och lämnade tillbaka den. En sådan glad människa jag möttes av på andra sidan dörren. Hon ville ge mig något, jag avböjde, hon kramade mig 2 gånger och kallade mig ängel och underbar osv i ca 15 minuter. Så är lite härligt glad.

Godnatt på er finingar

A promise

Fattar seriöst inte hur jag kan ha så galet många besökare om man tänker på min låga och tråkiga uppdatering. Men vill bara säga tack, ni är fina! <3
Ska försöka blir lite bättre här snarast!

När lyktorna tänds

Ska ta och dra mig mot lägenheten nu och städa lite innan Anton kommer dit.
Känner mig lite halvborta fortfarande. Men whatever. 
Tagit det lugnt idag, inte gjort något speciellt. Passar mig utmärkt en dag som denna.
Vet att alla saknat webbkamerabilderna sååå mycket!

lemons

Känner mig lite halv-nere och lite ledsen idag. Men så kan det ju vara ibland. Brukar bli så efter en riktigt bradag. Plus att min egen kropp motarbetar mig lite.
 
Annars så gick det bra på jobbet. Scannade in alla varor så fint så och stängde affären så fint såååå, med hjälp av kollega och väktare som vanligt. Fått ännu fler jobbtimmar och dagar nu framöver av flera olika kollegor så det känns toppen. Visserligen är det mycket helger och kvällar, men det är det värt. Man får ju mycket mer pengar. Ob (nej, inte tampong-märket) in my heart.
 
Här kommer istället lite bilder från Skåne med sambo, mest för att försöka muntra upp mig själv lite.
 
 

Bara dårar rusar in

Har varit lite småförkyld de senaste dagarna inte jättekul, men det har inte hindrat mig från att fixa i lägenheten och packa ännu mer i mitt rum hos mina föräldrar. Det börjar bli rätt tomt här nu. Kan tänka mig att älskling och jag flyttar in mer eller mindre på riktigt nästa vecka. Känns toppen.
 
Fick ett extra jobbpass idag också så ska snart upp dit, ska bara packa lite mer och dricka en kopp latte innan jag sticker.
 
Igår var det min älsklings och sambos födelsedag, så större delen av dagen gick åt att fira honom. Jag överraskade honom i vår lägenhet med presenter och blommor. Vi stannade där tills vi skulle möta upp hans föräldrar och bror på Moon thai kitchen. Kan verkligen rekommendera den restaurangen, så himla mysig.
Det blev en riktigt lyckad dag med mycket skratt, presenter, god mat och två regnbågar.
 
Nej, nu var det ju packa och kaffe som gällde...
Toodeloooh
 

<3

Det är mycket fix med lägenheten nu. Det bärs flyttlådor upp till tredje våningen, det målas och slipas, det skruvas och bärs soffor och bord. Det går långsamt men framåt.
 
Fick idag reda på att jag fått fast jobb också. Än så länge två eftermiddagar/kvällar i veckan och var fjärde helg. Känns så toppen. Behöver dock lite mer jobb för vill inte att allt ska gå till lägenheten hyra, mat som det nästan kommer göra nu. Alltid bra att spara lite.
 
Det enda som jag kan se som negativt just nu är min hals som börjat strejka. Den gör ont. Så hoppas att den bara är ansträngd (som det faktiskt känns som) så att det inte är en förkylning på g. För det hinner jag inte med...
 

Lite från sommarens paddling

 
 
 

RSS 2.0