Hej då morfar <3

Min förebild, världens snällaste, genuina och omtänksamma med världens underbaraste rethumor.

Min morfar.

Att du inte finns längre känns.
Att jag aldrig fick någon chans att säga hej då.
Att se dig ligga helt stilla, kall, men så fridfull med blommor på bröstet.
Kommer sakna dig.

Kommer alltid komma ihåg sista gången vi pratade, varje gång jag svarade i telefonen och du sa buuuuu, att du sa hej nu istället för hej då, att då lät mig hoppa i er soffa när jag var liten och varje gång vi lekte glasskiosk, varje gång du sa mig sa du att jag var så fin.

Min älskade morfar.

Det finns ingen som du, kommer aldrig finnas.
95 år skulle du bli i juli. 95, helt galet.


Morfar, jag saknar dig.

Men jag ska inte göra dig besviken, trots att tårarna runnit hela dagen så ska jag göra dig stolt. Du har alltid sagt att jag kommer att bli något stort, det ska jag bli. För dig.

Att min mor sa till mig när vi var inne hos dig att jag ärvt dina goda egenskaper att bry mig om andra mer än mig själv och ditt humör, din humor. Att ens få höra det fick tårarna att rinna ännu mer.

Det finns ingen som du.

gitarren

Hittade tillbaka till gitarren, precis. Kom på hur mycket jag saknat den.
Kom på hur kul det var och märkte hur mycket jag lagt av mig.
 
Nu ska jag plugga istället, mycket tråkigare dock...

the best part of me was always you

Anton kom till mig igår vid nio snåret och höll mig sällskap tills det var dags för honom att åka till jobbet.
Har jag världens underbaraste pojkvän eller vad liksom? <3
 
Hade en kort dag i skolan idag, där jag fick reda på ett prov, som hade gått riktigt bra, så det kändes gött. Sen träffade jag upp min mor handlade lite och åkte sedan hem och fixade gofika. Firade att projektarbetet är inlämnat och klart, woopaaaa!
 
Gjorde precis en mango-milkshake till mig och mor. Hon ska snart åka hem till morfar och ta hand om honom. Han fick inte stanna kvar på sjukhuset så det är skönt att mor håller lite koll på honom.
 
Själv så ska jag försöka plugga lite snart, precis uppdaterat min fotovägg (aka baksida på min garderob) där alla bilder varit nedtagna ett tag.
Gottigottiiiiii!

inför studenten

Fick ett litet ryck och gjorde ett evenemang till min studentfest. Ute i god tid, men vill man inte plugga och behöver tänka på något roligt så är det en underbart fin idé. Är riktigt nöjd med den, idén alltså!
36 personer blev, lika många till ska få annan inbjudan, då de inte har facebook eller inte är aktiva där eller att familj ska med osv. Så det kommer bli fullt hus i vår 3:a. KOMMER BLI SÅ KUL! Är superdupertaggad!

Update

Nu är morfar tillsammans med mor inne på akuten, på ett sätt känns det bra att båda mormor och morfar ligger inne då ingen av dem ensam behöver gå hemma och båda blir övervakade och omhändertagna på varsitt sjukhus.

Men fick en litet bryt när jag var ensam, då allt bara kom ut. Tror det är bra. Ska någon gång lära mig att inte stänga in mina känslor så mycket. Den enda som får se dem lite för mycket är min pojkvän och han är en av dem som förtjänar att få mina skratt och leenden. Men ja.
Det känns bättre nu, this is life.
Ska se positivt igen.

Sitter och lyssnar på Kent och dricker en stark latte liknande sak.

Tyvärr blev deet webbkamerabilder, men dessa är redigerade i Lightroom. Känn kvalitetsskillnaden, not...
Myser i Antons mysbyxor (förlåt att jag snor dina kläder älskling) också, lite närhet från honom även från hans byxor kan få mig lite mer positiv och lugn. 
Ja, jag är rätt sjuk.

 

Och en sak till;

JESSIE DU ÄR UNDERBAAAAR<333


mat mat mat mat

Sitter och pillar lite i lightroom som är installerat och fungerar finfint, så det kanske är dags att lägga upp lite mer välarbetetade bilder här istället för fula webbkamerabilder.
Samtidigt så kollar jag på jobbanonser på arbetsfömedlingen. Någon gång ska jag få ett jobb. Så snart som möjligt, men det är så fånigt jobbigt. Men borde ta tag i det nu innan det blir försent...
 
Ska ta och göra lite mat till mig och mor. Lite mat är aldrig fel.
Mina ben har försvunnit så massa mat ska det bli! (Mina jeans passar inte i låren utan är fint over-size)
Så mat it is!
 
Tjoooooo.
 

 

did you know?

Mormor är dålig och ligger på sjukhus, morfar är dålig men är än så länge hemma. Farmor var dålig för ett tag sen. Kjell syster opererades förra månaden för bröstcancer. Plus att jag ska på begravning på påsklovet.
Det har varit och är mycket just nu, det tär på mig.

Försöker gå runt och vara trevlig och snäll och glad på dagarna. Det tär också.

Blev att jag skrev till Anton igår, tillsammans med godnatt-smset. "Mår inte bra just nu och är less på det."

Kan inte vara annat än less på det. Förkylningen sitter kvar i bröstet på mig och gör det jättesvårt att andas till och från, hostar då och då. Och är så fruktansvärt trött.

Känner mig på något sätt ensam, ensam i en värld full av människor.

Skyller lite av detta på att jag sänkte dosen på mina antidepp för två veckor sen. Läkaren tyckte jag skulle göra det på prov. Gillar inte att bli experimenterad med. Är för ömtålig just nu märker jag.

Känner mig som världens jobbigaste och mest krävande, samtidigt som jag känner mig som världens ynkligaste och missförstådda.

Ja, där har ni mitt liv just nu.

Men psyket är ju ändå relativt stabilt så ska inte klaga egentligen.
Det är bara allt annat just nu.

Men solen har börjat skina och ska försöka utnyttja den och få dessa jobbiga dagar att bli lite bättre.

back on track ändå


stones

Vaknde feberfri igår och även idag. Så det känns toppen!
Är dock helt utmattad och fortfarande förkyld men det tar jag. Hellre det än att ha 39 graders feber som tempen gick upp till som mest i förrgår.
Ska försöka göra lite nytta nu; plugga och städa och sånt ni vet, som måste göras ibland, tyvärr....

finally over

Ett antal glee-avsnitt senare, timmar liggandes i soffan och sängen, glas proviva druckna och ett långt bad är nästan denna dagen över.
Det blir ingen skola för mig imorgon heller, men håller alla tummar för att febern ska vara borta när jag öppnar ögonen.

Emma sprang över hit en sväng och hämtade mitt leg, underbaringen ska hämta ut lite från apoteket till mig som jag glömt bort. Så himla snällt!

Nu ska jag hjälpa till att fixa lite te och vänta på att faren kommer hem med glassen jag längtat efter hela dagen.
MMMMMM, Mumma!!!

.

Istället för att vara negativ, som jag är rätt ofta, särskilt när jag är sjuk eller inte mår bra här jag bestämt mig för att se mer positivt på saker. Så här följer en liten lista på positiva saker med denna förkylning och annat.
-Ju mer sjuk jag är nu desto mindre risk är det att jag är sjuk på balen eller studenten, försöker jag intala mig.
-Att vara sjuk är ett fint tillfälle att gosa ner sig med någon gosig filt och kolla på film.
-Solen skiner inte idag så missar ingen d-vitamin eller varma solstrålar.
-min mens slutar om två dagar, det är positivt om något!
-Man blir omhändertagen plus för att man ska må bättra är det fullt tillåtet att äta onyttigt!

Et voilà!

nejnejnejnej

38,6 vad är detta för skit??? Jag har ju aldrig feber.

Ja kan ha en liten tendens att inte kunna göra tummen ner


bitterheten herself

Satte klockan på 8. Tog tempen, en bit över 38 grader. Sjukanmälde mig och låg kvar i sängen ett tag till tills jag kände att jag behövde något att äta.

Det är inte direkt den piggaste Linn som sitter här nu. Men ska försöka få lite plugg gjort, trots att det tar emot.

Vill vara frisk ju....

fortfarande lika bitter

Nej, orkar inte mer. Ska gå och lägga mig och tycka synd om mig själv istället, för då blir allt säker mycket bättre... NOT!
Asså, USCH!

Det blev inte så mycket "nytta" gjort idag. Skrev litelitelitelite på staden och framtiden redovisningen och räknade några mattetal. Kände att det räckte.

Godnatt på riktigt denna gången!

återigen bitter

Och så har jag blivit sjuk. Igen...
Seriöst vad är det med mitt immunförsvar??? Tror knappt det existerar. Mår just nu rätt dåligt. Huvudet dunkar, febern har kommit och hostar fint. Så har inte orkat göra så mycket mer än att kolla på Glee. Avbokade min körlektion imorgon också. Vill ju köra juu. Menmen, that's life.

Var hos psykologen en sväng idag också, behövde bara ventilera mig lite. Nog första gången det hänt under alla år jag gått hos henne. Haha. Men som sagt näst sista gången, woop woop.

Ska försöka kurera mig nu, för vill vara frisk till helgen. Orkar inte ligga sjuk igen.

Lite lagom bitter tjej just nu måste jag erkänna. Men är för seg för att orka ta ut det på något.

Godnatt eller något...

lalalallalalmfalfksgjos

Har gått och dragit på mig någon sorts fin hosta. Så det är vad jag gör just nu, hostar.

Har i alla fall lämnat in mitt cv på både ica munkebäck och lejonet och björnen idag, så det är överstökat, vilket känns skönt.
Lite körkortsteori har jag också hunnit med och nu är det bara resten kvar... Projektet och staden och framtiden..... Orkar inte!

Men Anton kommer hit snart och då tycker jag det känns onödigt att plugga. Han är min anledning att slippa plugga. Så ska sitta fram tills att han kommer, sen får det räcka!!

Lightroom 4

Ooooooooooooh, beställde precis Lightroom!!!! Gillar mecenatkortet ibland alltså, massa fin rabatt. Ingen aning om detta kommer gå men hoppas på det. TAGGAD!!!

playing with fire

Helgen har varit riktigt fin.
Fick löst allt som behövde lösas och allt blev bättre än vad det varit på länge.
Känns som om mitt mående äntligen kommit på hur man mår bättre. Det känns toppen. Då jag äntligen kan le och skratta utan att jag tänker för mig själv "vad gör jag".
 
Älskling har hjälpt mig med körkortsteori och han har läst igenom mitt projektarbete (har blivit blind av att läsa det så många gånger så ser inga fel längre, vilket jag vet finns), sen gick vi ut en låååång fotopromenad och pepprade bilder. Var längesedan jag fotade nu så det var kul. Tror jag fick till några fina bilder, i alla fall på Anton i sin fluffmössa. Det finaste och gulligaste jag någonsin sett. Haha.
 
Gick ner till Ica för att söka jobb idag men personalchefen hade precis gått, så lite bitter gick jag hem igen (dagens motion, check). Ska dock gå dit imorgon igen, men innan två istället för kvart över, ska passa på att söka på lejonet och björnen också (glassaffär, världens godaste glass). Känner att jag måste komma igång med jobben nu innan alla tar slut. Får inte och tänker inte sitta helt sysslolös efter studenten. Visserligen så hade det varit asskönt att bara tagit en paus och legat i soffan och degat ett bra tag. Men det får jag inte så jaaa, men nej, jobb ska det bli. Anmälde mig på arbetsförmedlingens hemsida också så känner att jag gjort så mycket jag kunnat snart. Men tror det ska gå bra tillslut.
 
Mitt projektarbete är nästan klart nu, sitter och har precis läst igenom den uttryckta versionen av min slutdiskussion och skrivit dit alla nya ändringar med bläck. Så fint med bläck kladdat på hela pappret.
 
Nu ska jag plugga ännu mer, staden och framtiden är det som gäller nu.
 
 

a lack of colour

Har varit och tränat idag. Blev mest styrka och sedan så promenerade jag hem. Trodde aldrig någonsin att jag skulle komma iväg men det lyckades med lite (otroligt mycket) övertalning av mig själv. Körde dessutom dit, min far har väl börjat acceptera att jag kan köra nu så till och med korsvägen vågade han låta mig köra på. Så slog två flugor i en smäll och det känns toppen.
Kom hem för en snart 2 timmar sen och sedan dess har jag duschat och fikat- fixade milkshakes, sååå gott!
Målade precis naglarna också, i en mörkblå nyans, går all in idag.

Om en timme ska jag åka till min fining och vara där resten av helgen. Ska försöka plugga lite på tåget dit men ja, kan ju inte säga att jag är jättepepp på det.

Haregött!
Bild från någon vecka sen. Solen skiner fortfarande lika fint och det gör mig glad.

fredagsmys

Nu ska det bli myskväll! När jag för en gångs skull är hemma på en fredag så ska det göras det bästa utav den utan att jag ska bli deprimerad och känna att jag inte har något att göra, vilket händer lite allt för ofta, tyvärr. Så ska poppa popcorn, ta fram chips, göra dipp, koka te och sätta på en film. En äkta myskväll a la familjen Abrahamsson.

Så hej så länge, ha en finfin fredag!

jag vill inte vara rädd

Dags att åka till skolan och jag blev precis klar med 7584 utkastet till min slutdiskussion, men denna gången blev det bra. Ska be min mor läsa igenom och komma med förslag, sen är mitt projektarbete nästan klart! LOVELYYYYY!!!!
 
Men nu måste jag springa.
Puss hej
hjäääärtaaaaa

Det kanske kommer en förändring

Trött.....
Nattsömnen var nog inte den bästa jag någonsin haft. Vaknade minst en gång i timman, vände på mig och försökte somna om.
Men hade världens finaste bredvid mig i sängen så att jag inte kunde somna om gjorde inte så mycket när man hade sällskap, trots att sällskapet sov så lugnt.

Har precis kört bil. Körde runt i området och ut till Kortedala, till Redbegs till Sanktas och hem. Ungefär så.

Min första lektion är inställd idag så ska försöka sätta mig med projektarbetet nu. Men har låst mig på något sätt. Inget går framåt...

Away

Så speciell läkare, men så rolig. Helt plötsligt kläckte han ur sig "fan", utan anledning och när han frågade mig något och jag började svara så hyschade han åt mig mitt i en mening. Han undrade om jag ville ta ett gravtest när jag egentligen skulle fråga om min käke. Asså, så himla kul. Kan inte sluta le. Fick ta blodprover och ska tillbaka till läkaren då mina mediciner tar slut om ca 1,5 månad.
Med käken så var han rätt bekymrad och sa åt mig att ringa tandläkaren hyffsat omgående, vilket jag nu gjort. Fick tid snabbt, till och med idag klockan 13:40 så ska snart sticka. Men känns bra att få allt gjort.

Efter tandläkaren blir det att åka till skolan och ha matte. Så en kort skoldag för mig idag, inte mig emot alls faktiskt.

I lost my place

Dags att sova nu. Det är ju trots allt skola imorgon även fast jag inte kommer gå på första lektionen. Men ändå. Skola. Är så otaggad så jag vet inte vad.
 
Har lyckats jobba lite till på projektet har typ bara slutdiskussionen att försöka fixa till nu. Har skrivit massa osammanhängande och nu gäller det bara att försöka få ihop det till en någorlunda sammanhängande text.
Kommer la gå sisådär. Men det får bli en annan dag.
 
Dags att borsta tänderna.
Godnatt på er<3
Saknar sommaren så mycket just nu! Vill ha värme!

whistle song

Överlevde motorvägen!
Det gick faktiskt förvånansvärt bra. Ska vara lite mer offensiv och lite mer defensiv och släppa kopplingen snabbare. Kopplingen är min vän ibland. Haha.

Köpte med mig massa gott från espressohouse hem. Så efter middagen blir det gooooofika. :)

fem steg bakåt två steg fram

Sov till 11 imorse. Skönt att för en gångs skull kunna sova ut ordentligen. Men är fortfarande trött. Hela överkroppen gör ont, särskilt mitt skulderblad och nacke. Men ska ju till läkaren imorgon och få nya recept utskrivna på antideppen så ska la passa på att klaga lite för honom också. Käken är dock första prioritet.

Så nu har jag fått klaga av mig lite.
Ska om ca 30 min ta bussen till körskolan för att ha en lektion, motorväg idag. Jag förväntar mig att dö lite smått. Särskilt så mitt självförtroende för tillfället har nått botten. Så det kan bli kul.
Nu ska jag läsa lite teori och kolla lite på projektet innan jag sticker.
Puss
Det är såhär man pluggar enligt Snusan, önskar jag var en katt ibland. Minus hårbollarna.

Tönten som tar lite för många egobilder...

Hittade min fars mockajacka, så nu börjar det bli dags att sno den igen. Tjooohoooo. 
Agnes och jag shoppade lite, pratade, var bittra och åt sushi. En fin dag!

 
 

nu sticker jag

Efter massa egobilder tagna istället för att plugga har det nu blivit dags att dra sig mot bussen.
Todeloooh.

Har på mig världens bästa linne idag


innan klockan slår

Det blev en rolig utgång igår, tog det lugnt och fint och tog sista bussen hem vid kvart i ett med Felix.
Gick upp för 3 timmar sedan och har äta frukost och fika, hunnit plugga lite, både projektarbete och körkortsteori. Min lärare har börjat ge mig läxor, tror han tror att jag inte har något annat att göra... Men ja, om några gånger så har jag gjort allt. Shit, känns helt knas. Trafikfaran Linn liksom.
 
Om en timme ska jag åka ner till stan och träffa Agnes och tjôta lite och kolla kläder. MMMMMM!
Sen så kommer älskling hit, ska bli mysmys. Kommer vara en lagom social flickvän som kommer sitta och skriva på sitt projektarbete menmen han får stå ut, han var också där en gång i tiden.
                         
Bild från i fredags! Hade fått en sån fin kommentar från denna underbaring när jag gick in på bloggen idag<3
 
 

eller något

 
Lyssna rpå Patrik Isaksson och har lite ensamparty i väntan på bussen.
Äcklas av mina nyckelben som sticker ut ännu mer då ännu ett kilo droppat av mig. Seriöst, det gör typ ont så mycket sticker det ut.
 
Någon som vill hjälpa mig upp till 55, tar emot alla tips!

pardey

Blir en spontanutgång nu, hejdå projektarbetet.........
 

Ta min hand eller låt bara bli

Jag lever.
Bara inte hunnit eller velat blogga. Livet har liksom kommit lite emellan.
Och ungefär här märkte jag att den ena katten spydde, på den andra katten, i min säng. Inget hamnade i sängen men Snusan fick ta smällen så nu har vi gjort rent stackarn.

I alla fall, hade en jättefin utgång i fredags och sa hejdå till Jessie som åkte till Plymouth i söndags.
I lördags så lyckades både jag och Anton (åkte till honom efter utgången), vakna tidigt, för tidigt. Men ingen av oss kunde somna om så det blev att gå upp och sedan gå och lägga sig igen lite senare på dagen. Var en lugn dag med filmtittande. Så himla härligt att bara ta det lugnt ibland.
I söndags så städade vi lite och Anton fixade massa med sitt jobb medan jag pluggade och sov. Somnar nästan alltid när jag pluggar. Ungefär så social är jag.
Gick och la oss hyffsat tidigt och låg och pratade. Sedan var det att gå upp klockan tidigt och bli skjutsad hem och säga hejdå till finingen.
Gick och la mig igen och sov till halv tolv. Sedan har jag lite till och från pluggat projektarbete och samtidigt hjälpt mor med tvätten och hunnit med att kolla på två glee-avsnitt. Så prioriteringen på plugget är väl inte det högsta just nu. Men jag jobbar på det.
Har man tre dagar ledigt för att jobba på projektet så borde man jobba på...

Det där med att sova

Återigen så funderar jag på att lägga mig tidigt, vet inte vad som hänt med mig men är sååå trött hela tiden. Lovar att jag skulle kunna somna ståendes. Visserligen ramla ihop efter ett tag, but still...

Nej, men vill vara pigg imorgon då är det partey. Var ett tag sen jag var ute nu så är pepp! Plus att vi ska sjunga singstar innan så dubbelpepp och en pizza på det! Ni fattar grejen hoppas jag.

Så godnatt på er. Kan nästan lova att jag inte gått och lagt mig om en timme, men det är tanken som räknas, sååå GODNATT!
Världens charmigaste bild från min första utgång. Har aldrig sett något charmigare faktiskt.
Jag undrar fortfarande vart de gula fjortisglasögonen försvann, sörjer dem...

nöjd?

Precis skrivit en recension till min svenskalärare, skulle egentligen varit på en teater jag inte sett, så istället för att visa att jag gjort något så recenserade jag min kväll då teatern var och berättade själva händelseförloppet under kvällen. Hon kommer skratta åt den. Menmen.
Ska få MVG i svenska, JAG SKA! Fast efter den recensionen så drog det nog ner mina chanser. Kaoset. Men tycker själv att jag var rolig och påhittig.

I alla fall i morse så fick jag och Felix våran tredje gratis kopp kaffe från espressohouse, det tackar man inte direkt nej till om man säger så.

Nu ska jag hoppa i badkaret och ta ett bad känner att jag är värd det just nu. Sen ska jag plugga lite om trygg stadsplanering och packa lite inför morgondagen.

Hoppas ni har det fint.
Puss
 

några projektarbetsbilder



lugnt igen

Åååååh, nu är det över. Fått tid 14 mars, galet snabbt. Ska passa på att fråga om käken då tyckte hon och annars ringa till tandläkaren sen beroende på vad han säger. 
Där var dagens jobbigaste avklarat, provet jag gjorde imorse inräknat. Så himla flummigt prov, kan inte säga om det gick bra eller dåligt, ingen aning, men det är väl så med filosofi. 
 
Nu ska jag fixa lite saker sen ska jag träffa Jessie, gå en promenad med henne och sedan ta tåget tillsammans med henne och sedan träffa Anton. Så en finfin dag framför mig.
Tänker ta ledigt från allt plugg också. Såååå det är gött nu, känner att en "ledig" dag är vad jag behöver nu. 
 
Hoppas ni har det fint<3

tough

Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, 4 minuter kvar. HJÄRTKLAPPNING!
Tycker sånthär är så fånigt jobbigt menmen!
Men tid behöver beställas och en käke behövs kollas upp två saker som verkligen behövs göras så det är bara att ta tummen ur och sluta tycka det är jobbigt. Känner mig fånig.
Återkommer efter telefonsamtalet...

"Men jag tror att alla snart har fått nog av mig"

Känner mig heldum som ens tänker tanken att gå och lägga mig nu, men är utmattad och min käke värker som aldrig tidigare. Så imorgon ska jag ringa vårdcentralen för orkar inte mer. 
Men tro inte att det är dags att sova än, nejnejnejnej, läsa igenom alla 44 filosofi-sidorna blir det. Woop woop, eller något. Känns som om detta provet kommer gå helt totalt jätteunderbart, eller inte.
 
Kommer känna mig totaltjättesuperduper-ledig imrgon efter provet då det mest bara är pa-arbetet man ska syssla med. Kommer ha fritid, I LIKE!
 
Så "godnatt" på er finingar!
 
Imorgon ska bli en fin dag, med fina människor, riktigt längtar.
 
Förresten så måste jag bara tillägga att jag återigen fastnat för Veronica Maggio igen, dock den gamla Veronica. Hon var bättre förr. (Pensionären Linn)
 
Har ni hört denna?
Men måndagsbarn och 17 år går ju inte av för hackor så det är ju inte bara gamla, bara inte senaste skivan. Då hon blev riktigt stor för hela massan eller vad man ska säga. x) Åhhhhh, så pensionär är du Linn....

hemska besked

Tom och trött, chockad och jag vet inte vad.
Fick reda för någon timme sedan att en släkting gått bort. Helt oväntat, bara jättesnabbt. Hux flux. Så vet inte riktigt. Det var inte väntat. Inte alls.

Förutom detta besked så har jag varit i skolan, pratat med skolsyster om min käke, haft dubbellektion och sedan tränat. Så en rätt intensiv dag som den senaste timmen ägnats åt plugg.
Men det har varit lite svårt att koncentrara sig måste jag säga. Även fast det inte är någon av mina närmsta släktingar så är det ändå någon nära, som jag träffade för någon vecka sen bara och då var allt bra...

Varje gång något sånthär händer så får man en total tankeställare, måste säga att jag är glad som lever.
För livet är fint.
 
 
 
 
 
 

Jag blundar och håller andan lite till, hjärtat stannar, fan vad ska jag ta mig till?

Träffade fining igår, gjorde inget speciellt, pratade om fina saker, kollade på serien vi följer och bara myste. Ungefär det jag behövde. Allt jag behöver för att bli lugn är honom.

Idag är all ångest nästan borta. Fick kaffe i brunnsparken, pga att de ska öppna en ny Espresso House vid Nordstan så det lyste upp både min och Felix morgon. Efter första lektionen så blev det en svinlång håltimme, så åkte hem och passade först på att gå upp till chefen på Ljungs, ica, och prata med honom igen. Kanske kan få jobb där till sommaren om jag har tur och det behövs. Så det känns asbra!!!!
Nu ska jag snart åka tillbaka till skolan igen på dagens sista lektion.
Har dock proppat i mit liiiiite för mycket choklad (som vanligt) så mår galet illa men det ska nog gå ändå, ingen ångest i alla fall. FRAMSTEG!

Nu ska jag läsa några sidor filisofi och sedan stick.

Hej så länge (:

tell the world I'm here to change it

Ångesten är ännu bättre idag, så nu känner jag mig nästan som en normal människa igen. Dock har min kropp fått enorma efterdyningar efter denna pers men det får man stå ut med.

Idag har jag varit ute och kört bil; backat runt hörn, parkerat och bara kört lite runt omkring. Gick helt okej, hatar fortfarande att backa runt hörn då jag verkligen inte får in tekniken men det går bättre och bättre, parkeringen sitter i alla fall och det känns bra.

Nu sitter jag med mitt projektarbete och skriver på rapporten, håller på med inledningen och sammandraget, snart dags för slutdiskussionen som just nu är totalt ordbajs. Men det ska nog gå att få lite ordning på den också.

Så pluggapluggaplugga it is!

soovaaa

Blev en spontan biltur med Emma precis, fint med vänner som har körkort, så efter hon skjutsat hem sin syster och hennes pojkvän så höjde vi musiken och hade party i bilen, iförda myskläder. Så party det kan bli!
Nu ska jag ta och försöka sova och få bort halsontet tills imogron och samtidigt försöka få min käke att sluta göra ont, låtsas att det hjälper att massera den. För kan knappt öppna munnen, eller jo det kan jag men ungefär hälften av vad en "normal" människa klarar av. Kuuuuul.
Men nej, sova!
Nattinatti på er<3
Gammal bil-bild. Det är inte så partymusik på p4 kan man inte säga....

.

Nu ska jag sticka, mår illa så ska bli skönt att komma ut lite.
Hoppas ni har det fint.
(Lovar snart ska jag sluta klaga inom en snar framtid)
It's so fluffy I'm gonna die!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

If it brings me back to you

Ångesten är bättre idag, känns skönt. Älskar att vara bättre. Så allt känns helt plötsligt känns allt lättare, förutom halsen som fortfarande gör ont. Men den struntar jag i.
 
Men åker ändå inte till Skövde, utan stannar hemma, pluggar och andas. För är inte säker att jag klarar det än och med ond hals känns det inte jättelockande heller...
 
Var precis ute en sväng och gick ner till apoteket, hämtade ut recept, köpte tandborstar och en annan medicin jag märkt att jag behövde. Det blåser galet mycket ute ungefär så mycket så att all smuts och sand som ligger på marken flyger upp och bildar en stor tornado, in i ens mun, mumma!
 
Om någon timme ska jag träffa Emma på ytterligare en promenad, känner att sysselsätta sig är det bästa jag kan göra just nu. Sjuka huvud...
Men vi ska i alla fall prata lite skit och det ska bli härligt, bara prata massa strunt med ens bästavän är sånt man behöver ibland. 
 
Men nu är det plugga som gäller, tyvärr...

hej egoisten

Ledsen och illamående. 
Skulle kunna sitta och storgråta just nu men nej, big girls don't cry, BIGGEST LIE EVER, i alla fall när det gäller mig.
Sitter i alla fall och stresstuggar tuggummi efter tuggummi. Som sagt, hej spyfobi, I LOVE YOU, hej ångest, I LOVE YOU TOO!
 
Men har båda katterna hos mig som håller mig sällskap och håller mig ångestnivå tillräckligt låg och hanterbar.
En av dem har lagt sig i min kofta. Ser ut som om jag antingen fått väldiga hängtuttar eller är gravid i åttonde månaden, vet inte riktigt vilket som är värst faktiskt. Haha.
Men mysigt är det, hon är varm och spinner så fint.
 
Är iklädd pojkväns tröja idag med, är det mys så är det och när man vet att man inte kommer träffas på ett tag så får man. När han ska åka till Skövde och jag väljer att inte åka med och träffa hans underbara vänner. Men det är bäst så. Litar inte på mig själv alls just nu. 
Men helt ärligt önskar jag att han bara stannade kvar hos mig. Själviskt och egoistiskt. Jag vet.
Men det är väl jag. En jävla egoistisk människa.
Men vill ändå att han ska åka, ha ett liv, ha kul, med underbara, härliga människor.
 
 
Babbel och återigen babbel, kanske märker ni hur sjukt mitt huvud är just nu.
Men ska försöka få tillbaka det till sitt "normala" tillstånd efter helgen, försöker intala mig att jag behöver sömn, lugn och ro och djupa andetag.
Så fint ligger pissekatten nu. Så varmt och gott. Hon har slutat spinna nu och snarkar lite istället, snutten.

RSS 2.0