Talking talking talking

Jag kollade
Han såg
Han vinkade
Jag log och vinkade tillbaka...

Sommarstugan kan vara rätt fin ibland. (;

Förutom när katten kommer men en fågel i munnen och fjädrar överallt i morrhåren. Hon är för smart för sitt eget bästa den katten.
Och datan råkade följa med ändå.


Har äntligen fått hit lite glass också från glassbilen. Toppen.
Får se vad kvällen har att bjuda på. (:

You can count on me because I can count on you

Uppe i ottan. Är trött eftersom jag som sagt satt uppe lite för länge och tog farväl av spotify eftersom ingen data tas med upp idag. Haha. Men lite för lite sömn skadar aldrig. Får väl sova ikapp i bilen även fast det inte händer.
Men åker om en liten stund ska passa på att sitta ute i solen. Sen får vi se vad som händer lite senare. (:
Ha en underbar helg!
Puss

Will I go

Jag och Matilda var ute länge. Vi träffade Josef på vägen och gick samma runda igen. Sen blev det en kopp te här hemma kolla lite på Mamma Mia. Myyys. Den filmen är totalt min humor. Jag dör lite. Haha. Men nu sitter jag här ensam igen och lyssnar på spotify innan det fria försvinner tills det bara blir någon timme i månaden. Inte okej!
Men ha det finfint!
Puss <3

You've been there before

Ska snart dra mig ut på en promenad med Matilda. Känner att jag behöver komma ut lite. Tar med kameran så får vi se om det blir några roliga bilder. (:

Finns det en så finns det flera

Nu är det helg igen. Kom hem för ca en timme sen. Hatar mina sena fredagar.
Kan också berätta att jag fick reda på mitt sommarjobb igår. Det är nära och bra. Så jag är hyffsat nöjd. (: Hoppas det regnar dessa 3,5 veckorna. (;
Har inget mer att skriva nu så jaaa.
Haregött.
Puss <3

someone told you

För att citera Chandler 'ska jag använda min osynlighet för att bekämpa brott eller till ondska'. Han är rätt fin.

Så längesedan

Kan fortfarande inte sluta lyssna på Veronica Maggios nya. Har totalfastnat för "Sju sorger". Något av det finaste. (:
Nu ska jag snart göra mig iordning för natten. Eller inte. det kommer istället bli att jag sitter uppe här några minuter för länge. Men det kan jag ta, jag klarar det. (:
Ni får ha det fint <3
Ja, min lugg ska vara sådär. Har en riktigt seg katt i knät. En spinnande sådan så himla mysigt. (:

Andas andas andas, allt snurrar runt

Idag känns det lite som det har varit full fart hela dagen. Under själva skoldagen hände det väl inte så mycket. Förutom att våran svenskalärare fick reda på lite väl mycket information av en viss person. (; Haha, fortfarande så kuuul. Jaja, det är inget jag kan skriva om här... När skolan var slut gick jag och le gang till en filmcasting. Jo, precis ni hörde rätt. Okej, såg rätt. Jag känner mig lite igång nu. Haha. Fattar fortfarande inte varför jag gjorde det. Menmen. (;
Direkt när jag kommit hem så stack jag och Emma iväg till Härlandatjärn och gick en redig sväng runt där. Jag belönade mig själv med en isglass efteråt. På den 1,5 timmen vi var ute hann vi prata igenom allt mellan himmel och jord seriöst. Det är väldigt skönt ibland. Bara att prata obehindrat men någon nära då man inte behöver tänkta på vad man säger. (:

The best of you

De flesta bilder på mig och Annie ser ut som sista. Vet inte hur det blir så. Men orkar vara seriös. Mycket roligare att köra på och ha kul på vägen liksom. (; Och jag diggar starkt min dubbelhaka, och trippelhaka kanske. (;
Haha.

sinking like stone, all that we fought for

Det känns som om jag har gått ner i vikt. Men det har jag inte. Ligger kvar vid 54 kg strecket. Fattar inte hur det ska vara så himla svårt att gå upp lite. Come on! Jag äter som en varg tränar en gång i veckan. Vad är felet. Fattar nada seriöst. Orkar inte bry mig egentligen. Men det stör mig. Men har nästan lärt mig att acceptera mig som jag är. Jag ser ut som jag gör. Det är bara att acceptera. Jag gillar som sagt mina ben. (; Alltid något. Haha.
Men en som är 178 ska inte väga 54 kg. Seriöst...
Och då fick jag det ur systemet. Tack för mig! (:

så kan det gå

...där var min far en glass fattigare, vilken otur.

every night I'm talking to the moon

Kände att det var dags för ett litet videoinlägg. (:
Vet seriöst inte varför jag himlar med ögonen typ konstant. Typ ticks.

I don't want be the one left in there

Sitter och sjunger med till musiken som spelas i lägenheten. Lite roligare än att packa skolväskan måste jag säga. (;
Dagens outfit så att säga. (; Har inget bättre för mig. Jag är inte riktigt inne i poser och så. Gillar armen på första bilden starkt.
Men ni får ha en fin dag! (:

Taking everything back

Jag har bäddat sängen med nya saker. Helt nytt. Härligt. Prickigt ftw. Inte för att man ser det så bra.
Bilden skulle säga att jag... Ärligt vet jag inte. Skulle väl se lite förvånad och allmänt skum ut. Jag vet att jag misslyckades med det. Okej, skum kanske funkar fortfarande. Seriöst mitt finger. Jag säger ju att de inte kan göra sig på bild. Sen ber jag om ursäkt för att jag sitter i Bh, men det är så varmt i mitt rum att jag avlider. Sen att mina bröst ser större ut än vad de egentligen är gör inte mig något. Menmen. Vad gör man. (;
Haha, onödigt pladder. Jag vet. Har i alla fall sovmorgon imorgon så passar på att sova en timme till. Aaaasbra. (:
Puss

Heartbeats

Denna är bara så fin. Annie och jag totaldrogade den i helgen. Bättre än originalet så att säga. Ville bara dela med mig av det.
Nu börjar snart House! Underbart!

Already gone

Skolan idag kändes bara onödig men så är det nästan alltid första dagen efter lovet.
Men fick i alla fall gjort muntliga engelskanationella. Vet faktiskt inte hur det gick men min lärare blev väldigt intresserad av mitt idolsökande och mina intressen så det kanske blev ett litet plus i kanten även fast jag pratar som en kratta. (:
Efter skolan köpte Matilda, Felix och jag glass. Kände att det behövdes efter dagen. Känner mig inte riktigt närvarande.
Mår bra fast ändå inte. Vet inte vad som händer. Jag tror jag just nu är i stort behov av någon än någon gång innan. För det känns som om alla har någon eller får någon och här är jag. Som vanligt. Alltid som vanligt.
Ha det fint för det ska jag. Tv:n väntar och lite choklad och sedan en stoooor kopp te!
Puss <3

You barely holding on

Lite halvfula bilder. Men vad gör man. Älskar denna platsen.
Och ni som tycker jag har smala ben kan ju lägga ner det snacket typ nu. De är lagom. Jag gilla dem ibland. (: Faktiskt. (;

Never good enough

Allt jag vill göra. Mina drömmar. Känns så långt borta.
Känns som om jag inte har en chans. Det finns för många människor och varför skulle de se just mig.
Men positivt tänkande... Det sägs ju vara bra.
Sedan påminner jag mig om att jag bara är 16, snart 17 men shit the same. Livet ligger framför mina fötter.
Även fast de flesta börjar i denna åldern.
_
Tyvärr är jag ju fortfarande den inte tillräckligt snygga tjejen med tandställning som bara är allmänt skum.
Hur ska hon någonsin kunna lyckas?
_
Hon är inte till för att lyckas.

You said you could

Lite bilder från helgen. Mer kommer imorgon för nu ska jag sussa. Puss <3

You've got a soul even though you're heartless


Damage control

Sitter på en solig veranda igen. Solen har ju skinit nästan hela lovet. Det är ju heeeelsjukt. Men jag gillar det rätt mycket. Men nu när skolan börjar får det gärna bli lite sämre väder igen så man inte sitter och längtar ut hela tiden. Vilket jag kommer göra ändå. Menmen.
Om någon timme åker vi hem till Göteborg igen.
Men först ska jag äta upp godispåsen som fortfarande är halvfull. Okej, jag kommer inte äta upp den. Men det är ju trots allt påsk. Då är godis tillåtet. mycket godis. :))))))
Ha det fint så ska jag ladda upp lite bilder när jag kommer hem.
Puss <3

Måste säga att jag gillar min bikini. (;

utan ett ljud

Idag har dagen spenderats med att kolla på ögongodiset som åkt fram och tillbaka i backen på sin leksak, fyrhjulingen och sin enorma bil. Inte mig emot så att säga.
Vid tre kom Annie ut vi satte strängar på hennes gitarr och begav oss sedan ner till havet. Idag var det inte alls lika kallt. Fick inte ens kramp. Det ni. (;
Imorgon bär det av hem till stan igen och lovet tar slut. Jaja. 8 veckor kvar till sommarlov. Taaaagggaaaa! (:

Ha det fint! Puss <3


Jag är rätt sne, jag vet. (;

utan ett ljud

Idag har dagen spenderats med att kolla på ögongodiset som åkt fram och tillbaka i backen på sin leksak, fyrhjulingen och sin enorma bil. Inte mig emot så att säga. Inte för att det egentligen är så mycket ögongodis över det hela men det är klart det bästa som finns här i backen och som inte är 40-60 år med blek utbuktande mage. (; 
Vid tre kom Annie ut vi satte strängar på hennes gitarr och begav oss sedan ner till havet. Idag var det inte alls lika kallt. Fick inte ens kramp. Det ni. (;
Imorgon bär det av hem till stan igen och lovet tar slut. Jaja. 8 veckor kvar till sommarlov. Taaaagggaaaa! (:

Ha det fint! Puss <3


Jag är rätt sne, jag vet. (;

feathers

tjollahoppsan.
Har precis hittat webbkameran på denna datan och alla dess inställningar. Det får underhålla mig tillräckligt just nu och hästarnas gnägg. Nu galopperade de till och med låter så himla härligt. Tyvärr är jag ingen hästtjej. Annars hade nog detta varit underbart. (;
Sitter och lyssnar på spotify som hakar sig hela tiden. Börjar bli lite irriterad men det är bättre än inget i alla fall för Linn behöver sin dagliga dos av musik. (:
Nu kom katten och hoppade upp i stolen bredvid så ska borsta ur alla fästingar i pälsen på henne. ååååh, vad jag hatar dem. Fästingarna alltså. Riktigt äckliga.
Puss


Livet är inte tillräckligt långt för att gottgöra det man gjort


Sitter på verandan igen. Solen har försvunnit härifrån så det börjar bli lite kallt. Nu fungerar internet och spotify på datan så detta ska jag utnyttja en liten stund även fast det är rätt skönt att ta en paus från allt som har med detta att göra.
Har precis ätit påskmat. Gottans. Nu blir det lite kladdkaka. Snacka om att jag kommer gå upp lite efter detta lov. Men det gillar jag. Haha. Ha det fint så länge så ska jag försöka uppdatera lite senare igen!
Puss <3

whatever you want to say

Åh, det är så skönt hår. Glad påsk förresten. :) idag ska jag bara ta det lugnt inte ta någon cykeltur och sedan få för sig att cykla upp för backen. Man blir bara trött. Haha. Och man mårker också att konditionen är på botten. Synd eftersom vi snart ska springa i skolan. Kommer ju gå asbra. (; nu ska jag fortsätta chilla på läget och sedan äta mat och sedan fortsätta bygga på brännan. Lite. Puss.

days come and goes but this lasts forever

Det är så tyst här att man hör bilar åka på vägarna två km bort men hör blodet åka runt i kroppen och man hör hjärtat slå. Nästan i alla fall. Idag har jag varit med Annie. Har varit ute i stort sätt hela dagen. Till och med doppat fötterna i havet. Det var iskallt kan tilläggas. Vi var där nere ett tag och satt och tog bilder på en brygga då hör vi släpande steg komma ifrån en liten skogsdunge en bit ifrån oss. Lättskrämd som man är hoppar jag högt och kan inte släppa bilcken från området där stegen kom ifrån. Vi trodde vi skulle bli mördade minst.(; Vet fortfarande inte vad eller vem det vare hoppas starkt på ett rådjur. ;) nu ska jag ta och sova. Puss

So, is this over

Sååå nu sticker jag snart ut i solljuset. Ååååh, vad jag ska pressa. Haha. (; Kanske inte. Jag är inget stort fan av det kan jag inte säga men att bli lite brun skadar ju faktiskt inte. (:
Ni får ha det fint så skriver jag någon gång för vet inte hur internet fungerar ute i urskogarna.
Puss <3

Ingen ingen ingen

Återigen hemma. Jag gillar nätter på något sätt bara min slipper vara ensam. Men jag har turen att ha fint sällskap runt mig hela tiden så det är lugnt. Sitter nu här framför datan och dricker en kopp te och lyssnar på en och samma låt på repeat. Det är rätt mysigt här faktiskt. (:
Om några timmar drar jag till landet och kommer hem antingen söndag eller måndag. Ska försöka fixa till det lite roligare här och få tillbaka mina bortblåsta läsare. Även fast denna är mer för mig själv men saknar kommentarerna. Haha. (;
Ni får ha det finfint!
Puss <3
Ja kan inte säga att jag gör mig på bild vid denna tiden. Men vad gör man inte?(;
.
Passar på att säga grattis till mormor också som jag varit hos en sväng idag(igår) och grattat! (:

Visst känns det som om kärleken väntar

Ibland kan jag gilla mörkret och tystnaden
men just nu påminner det mig bara om ensamhet.
Övergivenhet.
Instängdhet.
I min egen bubbla.
Det är egentligen inte så jobbigt.
Men jag fattar aldrig varför inget händer.
Tomheten tar över.
Tungan kan inte längre forma orden som så lätt bara kom ut förut.
Undrar återigen varför inget händer.
Varför ingen kan se just mig med andra ögon.
.
Nu börjar äntligen tröttheten komma ifatt.
Puss och godnatt.
Imorgon ska jag träna som bara den. Känns bra. (:

split my personality

Jag är hemma igen. Det var mysigt.
Men det känns som om någon sakta men säkert trycker in en kniv mot mitt hjärta och sakta börjar vrida. Långsamt.
Jag ska egentligen inte klaga för har riktigt fina vänner och det är väl det man behöver. (:
Är inte ens det minsta trött än så kommer nog sitta kvar framför datan lite väl länge och spela lite väl många låtar. Men det är okej. Tycker jag.
I helgen satt jag seriöst såhär och frös. Fina katthår på jackan också...

long night

Ska ta och sticka på filmkväll nu. (:
Kör på slappt och myyys stilen just nu. Haha. Passar helt enkelt bäst.
Ha en fin kväll!
Som sagt. (:

Look how they shine for you

Satt ute och åt på balkongen. Åååååh, så skönt det var. Nu ska jag ta och träffa Carro och köpa glass på lejonet och björnen. Kan det bli bättre? Tror inte det. Kan bli mer mätt? Tror inte det heller. (:

Tills du orkar se

Nu sitter jag här i bikini igen. Fattar inte varför det alltid händer. Kanske för att jag just nu kom till den lådan i min byrå och kände för att sitta lite halvnaken ( i bikinin kan tilläggas). Men jag gillar det. Känner mig lite halvfri och eftersom jag bor rätt högt upp är det ingen som ser mig. Så kommer nog går runt såhär ett tag. Fortfarande i bikini. Haha.
Och woupsi här kom en bild på håret också. Lockigt också. (;

look after you

Linn är nyklippt. Mitt huvud är en miljon gånger lättare än innan. Jag tror hälften av mitt hår låg på golvet när hon var klar. Menmen, har man lite väl tjockt hår så har man... :)
Ska rensa ut mina sista byrålådor nu eller snarare vika och lägga fint i små högar. Inte bara kasta in och sedan låta lådan stå öppen för att den inte går att stänga helt så att sedan en katt kom hoppa dit och lägga sig. Självklart på allt det mörka som sedan inte är så mörkt längre. Men de är rätt söta så jag får väl gilla dem ändå. (;
Puss

Got your picture in my hand

Har lyssnat på enormt mycket musik och rensat mina två översta byrålådor. Så nu känns allt helt okej. Förutom att min hals kliar som jag vet inte vad och att jag hostar stup i kvarten. Men allt kan ju inte alltid vara bra.
Hoppas ni har det fint i alla fall!
Puss <3

flower power


(:

Skrattar åt denna stillbilden rejält. Varför blir det alltid såhär?

Gårdagen<3


Scared of the dark

Efter regn kommer solsken som brukar säga. Det måste ju betyda att regnet kommer igen efter solsken.
Det gör det i alla fall här. Hos mig.
Fina dagar. Med fina vänner.
Men jag var inte riktigt närvarande idag. Inte känt mig behövd inte känt att jag behövt vara där inte gjort någon skillnad. Vandrat som en skugga inte kunnat prata. Försökt men det funkar aldrig.
Har i alla fall ätit sushi idag det var faktiskt helt okej faktiskt. Så det ska jag äta någon mer gång. Kanske kommer bli som alla andra någon gång. Till och med kunna hålla i pinnarna.
.
Nu ska jag ta och äta och dricka och försöka tänka på fina saker.
Undrar ibland varför livet inte är en dans på rosor. Vad är det egentligen värt?
.
Ha det fint <3
För att lätta upp det hela kör jag en ursnygg bild på min obäddade säng. Onödigt. Men jag gillar mina shorts. ((:
Fattar inte heller varför mitt besökarantal sjukt till botten. Hallååå. Jag gillade ju er. :( Jag kanske är lite för tråkig just nu. Kan ta det. (:

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Jag är hemma igen. Shit vad kul det var. Satt och stekte i solen i typ 2 timmar. Så skönt var det. Sedan åt vi på Utby pizzeria som tydligen är känt för att Zlatan varit där. Jag missade det kan tilläggas. Lyssnade på Kent. Det bandet säger jag bara... (((((: Har tagit en del bilder med lillkameran ska försöka lägga ut dem imorgon.
Imorgon ska jag också äta sushi för andra gången i mitt liv hoppas det blir en bättre upplevelse denna gången. (;
Nu ska jag ta och lyssna på några låtar till och sedan bums i säng. Ska blir riktigt skönt att få sova lite nu.
Ha det finfint<3
Puss

right now

Sitter just nu på Linneas uteplats med matilda agnes och linnea själv. Snart ska vi äta oss rullandes på pizza asnice. Det är sjukt varmt här. Sitter barbent i linne och är fortfarnde varm. Lite sommar kanske. Åh så underbart det är. Kände bara att jag åt lite väl många chips men det är lov så vem bryr sig. Snart borde de sista människorna komma hit så vi får våran pizza. Underbart. puss.

Love generation

Ska snart börja göra mig iordning och packa väska för snart sticker jag iväg på tjejmiddag.
Känner mig fortfarande lite halvkrasslig och jag mår illa.
Illamåendet skyller jag på att jag har slutat med mina tabletter. Har varit fri i ett dygn nu, lite applåder för det. Tack. (:
Ha det fint!
Puss <3

ha ha ha

Borstade precis tänderna med min fars tandborste. Trött? Något.

sunset

Kolla brännan liksooom! Tyvärr ser den röd ut men vad ska man göra? (:
Ska snart hoppa i säng. Ska försöka sova ikapp under lovet. Fiiinfffiiiiint!

It reminds me

Är hemma. Eller kom hem för ett antal timmar sen men har varit lite upptagen. Laddade precis in alla bilder också. För många är allt jag kan säga. Så tyvärr vägrar jag sitta och kolla igenom vilka som är bäst för att sedan redigera dem. Där tar det stopp för idag.
Är lite halvbitter för att jag har fått ont i halsen igen. Vad är detta för skit?
Hoppas ni har det bra i alla fall.
Puss <3

Det får räcka ska försöka fixa några tills imorgon. (:

this way


Hittade data och internet. Glad tjej. Även om det går hur segt som helst.
Idag har jag varit ute hela dagen och till och med fått lite färg på näsan. Det gillas!
Ska åka hem till Göteborg om någon timme ska försöka skriva då lite då och ladda in bilder. Men man vet aldrig vad som händer. ;)
Puss

solsken

Jag sitter just nu i en solstol på verandan och pressar. Om man nu kan pressa med jeans ich kofta uppknäppt i halsen.. Men det är i alla fall en bit påpväg. Det gillas starkt. Ni får ha det fint! Puss

Maybe I can't get famous but I'm still the man who can't be moved

God morgon alla fina.
Vaknade tidigt med ett leende på läpparna. Detta ska bli en finfin dag. Har bestämt mig för att fota en massa så nu får min väldigt bildlösa blogg lite bilder. Asnice. Hörs på söndag om det inte går att mobilblogga.
Puss <3

They will sing the songs I sing

Kom precis hem och det näst första jag gör är att sätta mig vid datan. Inte alls beroende. Nejnej. Men har i alla fall hunnit dricka en kopp te och ska snart hoppa till kojs.
Mår så himla bra.
Hade så himla kul.
Skrattade så jag dog. Det blir nog redig träningsvärk på det imorgon. (;
Jag blir så hyper i dessa situationer.
Vi kollade på zombiefilm kommer nu drömma om dessa. Jag är lite rädd måste jag erkänna. Haha.
Men ni får ha det fint. Imorgon tidigt åker jag till landet och är där över helgen så får se om jag hinner uppdatera. Ska jobba på det!
Puss <3

Just got the feeling

Det är looov! Åh, så skönt det är! (:
Har tagit världens längsta dusch kände att det behövdes. Så nu är jag på topp igen nästan. Tröttheten tränger sig på. Men nu ska jag ha kul för ska snart ge mig av till Matilda för lite kvällshäng med lite andra människor. Ska bli asnice.
Ha en finfin fredag nu!
Puss <3
.
Måste bara tillägga att jag precis provade förra årets balklänning. Den är pågränsen till liten nu så dess kilon märks över magen och ryggen. Men ryggen är nog snarare träningen. Så jag är glad. Men synd på den fina klänningen men ska försöka tränga mig i den ett tag till framöver. Så lätt kommer den inte ifrån mig. (;

Ingen kommer undan

Tjollahopp.
En rätt fin dag idag. Passade på att köpa glass också sååå sjukt najs.
Imorse på fotot var jag ute större delen av tiden med Matilda, Felix och Olle. Riktigt kul. (;
Sen stack jag ock Matilda till HM. Klänningen var skum så den sket jag i men hittade en tröja. Så jag är glad. Nu har jag kläder i överflöd. I like.
Ska ta och plugga lite engelskaverb nu och sedan sova (det sistnämda kommer inte hända på ett tag menmen)
Ni får ha det fint!
Puss <3
Imorgon är det sista dagen innan lovet. Och detta kommer nog bli ett finfint lov.
Är nästan frisk också så det är fint.
Tummen upp.
Pömsen flicka!

up in the sky

Har spenderat dagen på ullared, med förkylning och allt men hjäääälp vad jag har fyndat. Är så sjukt nöjd så jag sitter och hoppar här på stolen, okej jag tänker att jag hoppar. Jag är helt slut.
Imorgon ska jag äntligen iväg till skolan igen innan jag möglar här hemma och ska också se om lilla klänningen från consious collectionen från hm passar. Naaaaajs.
Ha det fint och sussa sött.
Puss <3

what do you say

Det blev inget provskrivande idag. Men mår i alla fall lite bättre idag.
Annie är i Götet och kommer hit en liten sväng innan hon måste ta tåget hem. Ska bli kul även fast jag inte är i min snyggaste fas just nu.(: Men jag tror hon klarar det. :)
Har kollat på ett antal vänner-avsnitt och kollat på Days of our life, det är en typisk serie man kollar på när man är sjuk. Det har knappt hänt något sen sist. (;
Ha det fint!

have we heard it before?

Om någon skulle be mig spela rudolf med röda mulen skulle jag kunna ställa upp utan problem. Åh, dessa röda rinnande näsor och ögon som svider. Jag blir såå arg.
Tror också jag satt nytt rekord på antal nysningar på ett dygn. Fiiiiiint!
Men imorgon satsar jag på att må bra. Jag gör verkligen det. För nu är det snart lov och det ska bli asskönt och då kan man ju inte vara sjuk!
Sen när lovet är över är det bara 8 veckor kvar till sommarlovet. Undrar fortfarande vad jag fick för jobb. Det får jag veta inom en snar framtid asnice.
Hoppas ni mår bra!
Puss


never the same

Förkyld.
Jag orkar inte.
Men imorgon tänker jag åka till skolan och skriva prov. Kommer vara fint.
Jag är väldigt fin som förkyld. (:

someday I live in a big city

Ska sova. Mår inte på topp. Ni får ha det bra!
Puss <3

.

Känner att detta räckte för idag. Måste säga att jag tycker det är rätt kul att vara hes.

You know my face

Min statistikmätare har fastnat på något skumt sätt. Menmen.
Är hes och har fortfarande ont i halsen. Men jag bryr mig inte ett piss om det. (:
Har fått för mig att det är söndag idag och ni fattar inte hur skönt jag tycker det är att det inte är det.
Är i stort behov av en paus. Men om en vecka är det lov. Underbart. (:
Tydligen så har idol öppet portarna imorgon också då ska några vänner söka så önskar lycka till till dem och hoppas att de inte blir nervösa och sedan sjunger skiten ur hela juryn.
Imorgon ska jag själv ta en lång sovmorgon och kurera min hals och ta det lugnt. Sedan är det bara att köra på. Inget är omöjligt.
Livet är underbart nästan jämt.
Puss

Idol 2011


På något sätt så lyckades jag och Cicci komma in efter ca 20-30 minuters köande. En studioman kom och vinkade in oss och ett 50 tal människor till. När vi kommit in ställde han sig på ett bord och berättade för att göra det hela mer effektivt så fick vi gå före alla och vara de första som sjöng. Vi stod nästan längst bak i kön kan tilläggas eftersom vi kom dit ca kvart över nio.
Så ett liten jubel bröt ut och sen började kaoset. Vi blev förda genom en gång och kom fram till några människor som skulle ge oss nummerlappar och kolla leg. Var tydligen lite väl snabb för jag och Cicci var de absolut första upp till salen. Den var helt tom. Då slog det mig helt plötsligt att det var på riktigt och nervositeten började sätta fart. Inte så konstigt eftersom jag aldrig någonsin sjungit för någon annan än mig själv och webbkameran. Hann fylla i lapparna man skulle fylla i och sätta på mig nummerlappen sen ropade dom upp mitt nummer. Jag var nästförst. Snacka om att hjärtat började slå rejält. Satt och pratade lite med en kille och en tjej och småskämtade lite tills det var min tur. Då var hela jag helt skakis. Helsjukt var det. Trodde att jag var en sådan som var lugn som en filbunke. Haha.
Väl inne satt två män i 30-års åldern. De var verkligen jättesnälla och förstående mot mina darrande fingrar och skakiga röst. Min nervositet sabbade tyvärr allt för eftersom min röst var så darrig hörde jag själv att varje ton jag tog togs med världens vibrato. Okej, lite överdrivet kanske. Hatar vibrato kan tilläggas.
Kommer seriöst inte ihåg någonting av hur jag själv sjöng kommer inte ihåg och jag sjöng rätt text eller något annat. När jag var klar sa dem att jag var riktigt mysig och att jag absolut skulle fortsätta med musiken men att jag inte riktigt nådde höjden just nu.
Så jag tackade och gick med världens största leende och var så sjukt glad.
Fattar inte att jag verkligen gjorde det och det var något av det roligaste på länge. Synd bara att jag inte hann prata med så mycket människor eller sjunga upp eller något allt var så himla stressigt. Men kul.
Om det blir ett år till är jag absolut där. 100%.
Det är fortfarande världens kö kvar så hade ju jättetur.
Kommer vara enormt glad och hyper ett tag framöver.
Och nu vet jag verkligen att det är detta jag vill göra. For Real.
.
Puss och Kram alla Underbara <3
Har blivit ruskigt hes så det låter ju som det låter. Men här är i alla fall låten. Med lite fel ord och en hoppad rad. Men vad gör det? (:

From the past

Okej, nu ska jag snart hoppa till sängs. Har packat lite och ska snart sätta klockan på ca halv sju. Yeees. Kommer inte bli mycket bloggande imorgon kanske kan försöka få upp ett mobilbloggsinlägg och internet fungerar och jag inte har något bättre för mig.
Men ni får ha det fint.
För det ska jag och ska riktigt njuta av livet.
Puss <3
Det verkar som om hela Göteborg går och bär på samma förkylning nu också. Det är fiiiint. (;
Har också blivit väldigt bildlöst här och det ursäktar jag för.

När allt började

Morgondagen kommer bli lång. Riktigt lång.
Min hals svider men det tänker jag bara ignorera då. För detta ska bli kul.
Nu känner jag verkligen att det allvar. Haha.
Ska snart gå och lägga mig. (not)

Everything

Ja, jag erkänner att det på senaste tiden har varit rätt dålig stämning här. Lovar att imorgon ska lilla Linn vara på göttans gött humör och om inte det händer så ska jag i alla fall skriva något trevligt.
Mina få fast fina läsare är bäst <3
Puss

en vind blåser skratt genom korridoren, en sista gång

Känns som jag har ca ett kilo övervikt i revbensregionen. Det beror inte på den senaste en kilos viktuppgången, som jag förövrigt tackar för, detta sitter djupare.
Jag vet inte vad jag vill, vet inte vad jag vill göra. Är bara allmänt förvirrad.
Kanske ska få koll på läget och hitta någon som vet.
Förresten på lördag smäller det och jag fattar inte varför min halvonda hals inte ger med sig.
Jag orkar inte mer. Trött.
Och där var dagens klagostund.
Ha det fint.
Puss <3

Det är mitt tåg, dags för avgång

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving

starting from zero got nothing to lose

Fick sluta tidigare idag igen. Jag bara tackar och tar emot. (;
Solen skiner igen och det är varmt. Wihooo.
Ska snart sticka iväg och träna med Emma. Beach 2011 here I come. (haha)
.
Kan också tillägga att varje gång jag rapar vilket händer ca 1 gång om året eller något i den stilen. Nej, jag kan inte rapa. (intressant) I alla fall så tror jag att jag är dödssjuk och ska spy typ 500 gånger om. Har det någonsin hänt? Svar: Nej.
.
En annan sak är att jag börjar irritera mig mer och mer på mig själv som inte kan göra utlopp (eller vad man nu säger) för min ilska. Det bara går inte. Den lagras inom mig tills något minimalt gör att allt kokar över. Inte ens då blir jag riktigt arg. Det blir snarare något surt sms till någon vän där jag skriver hur arg jag är. Kanske dags att ta itu med saker och ting Linn?! Eller så är det kanske någon annan som behöver göra det... ÅÅÅH! (okej, jag är fortfarande lite sur)
Har också kommit på att jag uttrycker mig bättre över skrift. Har kommit in i en period igen när orden bara stockar sig i halsen på mig. Jaja, mina fingrar är det inget fel på i alla fall så de skriver för glatta livet.
.
Nu ska jag ta och packa och sedan rusha iväg ut i våren.
Puss alla fina.
.
Måste bara tillägga att jag har de finaste vännerna någon kan ha! Punkt slut.

sch

Sitter i skolan och har foto nu. Peps Person sjunger över hela klassrummet. Heeelsjukt. Snart ska jag nog ut och fota.
Hej så länge. <3

There was a time

Veronica Maggio är rätt fin ändå. (:
Snart helg. Wiho. Har inget att skriva just nu. Så ja.
Godnatt.

the best, the best, the best of you

Precis när jag fått låten ur huvudet så spelas den på spotify... Exakt när la jag till den där. Nu är jag lite småputt.
Har ont i halsen och i hela käften. Dumma tandställningsskit och förkylningsjävel. (Far min är sjuk om han smittar mig så kommer jag dö lite halvt) Jag är lite halvbitter idag måste jag erkänna. Haha.
Så nu var det ur världen. (; En hyffsat kort dag imorgon och inget speciellt som händer så det är skönt.
Ha det fint!
Puss <3
Kan också tillägga att jag fick springa till bussen idag igen i ösregn. Myyys.

Rolling in the deep

Den här låten har varit fast i mitt huvud hela dagen. Jag vaknade med den. Och nu funkar det inte längre eftersom det går på repeat hela tiden. Shit...

I'm not gonna move

Funderar att hoppa till kojs. Missar första lektionen imorgon och provet. Oupsi. Men ska till tandläkaren och spänna rälsen och sätta tillbaka ploppen som hoppat ur. fiint.
Puss
den får det bli.

porträtt


Inte klara än. Men vilka snyggingar till vänner jag har!

porträtt


Porträtt. Långt ifrån klara men en liten tjuvtitt.

freedom


Inget kommer ändras av sången jag sjunger

Från att vara jättemolningt tråkigt väder skiner nu solen. Satt till och med på balkongen och åt. Sjukt skönt. Men tror jag fick i mig mer katthår än mat. Menmen. Det mättar i alla fall.
Har ont i magen igen. Tror den har fått lite halvspader. Ska snart sätta mig och plugga lite. Puuuh.

I want to believe

Har sovmorgon imorgon igen. Hade tänkt att ta igen alla sovtimmar jag missat senaste tiden men den planen har redan gått i stöpet. Men jaja. Bilderna kommer upp imorgon. Jag lovar. Haha. (;
Ni får ha det fint!
Puss <3
Mina händer gör sig aldrig på bild. Vet inte riktigt vad som händer... (;

lämnade stan

Håller på att kolla igenom alla bilder jag tagit både gårdagens och dagens. Det ser finfint ut. Ska se till att lägga upp lite bilder här snart men nu väntar lite tv-tittande. (:
Kan också tillägga att jag har ont i magen vilket resulterar i att den växer sig ca 3 gånger så stor så det ser ut som jag är i fjärde månaden. Fiiiint. :(

c'est la vie

Är hemma från landet. Har hunnit ta ett varmt bad och ätit mig rullandes av thaimat och morotskaka. Underbart.
Bilder kommer senare. (:
Nu ska jag bara och sitta och lata mig här. Så himla härligt.
Puss

I would never left you broken

helghelghelg!
För att fira det lyssnar jag på the Fray var seriöst hur längesen som helst. Men det är mysigt.
Imorgon ska jag åka iväg till landet ska faktiskt bli rätt skönt. Komma bort från all stress lite och så ska jag kolla om jag kan träffa Annie också för det var ett bra tag sen vi sågs nu. (:
Sen så har en bit från min räls lossnat så nu gör hela käften ont. Ska låtsas som ingenting tills på tisdag då jag ska spänna skiten igen.

RSS 2.0