I need som safety

Halsen gör ont och ångesten gör sig påmind. Hatar att få dippar med ångesten, men det var längesedan nu, flera år sedan. Så det var väl dags nu och en såpass "kraftig" attack jag fick i förrgår får ofta efterdyningar, men hade gjort vad som helst för att slippa. Jag kände mig ju "frisk" från detta nu. Men nej.
 
Hade egentligen buffertdag idag men min mattelärare hade lagt in en mattelektion, så klockan 12 var jag i skolan och lämnade inte byggnaden förrän vid 16 snåret, förutom vid 14 snåret då jag gick ut och köpte en chokladboll en kopp te. Såå gott.
 
Har varit rätt saknig hela dagen, att Anton inte ska sova här inatt känns så därför har jag gått runt i hans tröja hela dagen. Det finns någon trygghet i den, samtidigt som den luktar så gott. Men det är trygghet jag behöver nu. Trygghet och kramar.
Kärlek och förståelse.
 
Skulle åkt till Skövde i helgen men är osäker om jag klarar av det. Termen "klara av" har jag inte använt på länge. De två orden får mig att känna mig handikappad, instängd, jobbig och förstörd.
 
Men det enda att göra är att tänka positivt. Hade en underbar kväll med älskling igår, 1 år, efter restaurangen drack vi glögg. Senare precis som för ett år sen så råkade jag spotta ut allt vatten jag hade i munnen mitt i en skrattattack, samma sak hände 27 februari för ett år sen också, borde bli en tradition. Eller så får folk helt enkelt sluta få mig att skratta när jag har munnen proppfull med vatten.
Men kul var det. Fick springa upp mitt i natten och byta lakan då det var genomblött både pågrund av mig och att Anton tappat taget om vattenflaskan, vilket var anledningen till min skrattattack.
 
Myströjan<3

the best part of me is you

Nu ska jag och älskling gå ut äta och ha en mysig kväll. Fick precis blommor och är såå glaaad just nu<3

Idag är det ingen vanlig dag för det är

 
Är så lycklig att jag har fått vara tillsammans med denna underbara människan i ett helt år nu.
Han gör mig till världens lyckligaste tjej.
Att han ens åkte till mig inatt då jag hade panikattack efter panikattack och grät som en galning, för att min mor spytt en gång, hej spyfobi. Det säger bara lite hur underbar och omtänksam han är. Vet inte hur jag någonsin ska kunna återgälda allt han gjort för mig. Han betyder allt och är allt, mitt liv, min familj.
Anton, jag älskar dig, föralltid!
<3
Det är töntigt att skriva föralltid jag vet, men vet att detta kommer vara föralltid och vet att jag alltid kommer älska honom vad som än händer.
Världens bästa, underbaraste, snyggaste, snällaste pojkvän och människa<3
 
 
 

blundar

Trött som jag vet inte vad. Skulle egentligen varit på Stadsteatern nu och kollat på Djävlar på hjul, men orken infann sig inte. Har istället pluggat lite, kollat lite på projektet, skrivit staden och framtiden och jaa, thats about it. 
Ska lägga mig hyffsat snart (om någon timme) för jag vill vara pigg imorgon för då är en speciell dag. <3
 
Hoppas ni har det fint!
Puss
Att solen skiner nuförtiden är underbart, att den dessutom värmer gör allt ännu bättre

mondayyyyy

Kom precis hem till Anton och sitter nu och chillar med en macka och väntar på att han ska duscha klart.
Har vart en fin dag idag. Solen har skinit och det har varit mys.
Men nu ska jag sluta innan min kära pojkvän kommer, han ska bli överöst med kramar.
Ha en fin kväll, puss!

Dagens kalasutstyrsel

 

999

Åkte iväg vid 11 snåret för att träffa Joan vid Backaplan för att övningsköra. Satt på 60 bussen och solen sken in och värmde mitt ansikte, helt plötsligt börjar 999 med Kent spelas i mina hölurar. Så total sommarkänsla och lycka. Kändes så fint och fick ett leende på läpparna. Fin start på dagen. Nu är det molnigt igen... och snart kommer lite släkt hit som ska fira faren min.

Händelseförloppet då man sitter och rensar ut sina tofs-och hårspännelåda

Linn, du är hopplös!

gissa vad jag gör...

 
Japp, rensat ut smycken.... Och när jag ändå håller på måste jag alltid, alltid, ALLTID prova minst allt 58 gånger. Detta är väl 1/4 av armbanden. Nu tänker jag inte ta av mig dem. Känner mig så sparkle sparkle!
Har städat mitt rum också och rensat ut smink och städat nattduksbordet. Känner mig effektiv. Det är trevlig att komma hem vid 11. Wihoooo. Nu ska jag fixa mitt ruffs innan älskling kommer hit och får en smärre chock. Haha. Efter håret så ska jag läsa igenom hela mitt projekt för det börjar närma sig slutet. Wiho. Bara några till bilder och skisser och sedan ännu mer igenomläsning. Sen så ska bara slutdiskussionen och annat som jag glöm fixas och sen klarrrtt!

you better drive

Körningen gick bra, förvånandsvärt bra för att vara mig. Fick till och med godkänt på 3 övningar och massa beröm. Kändes fint. Min lärare är underbar och underlättar allt, man kan retas och samtidigt prata allvar och det är sånt jag behöver och när saker sitter så säger han att det är toppen när jag gör fel så har det hänt att jag fått en vattenflaska i huvudet. Men sånt får man ta, hämnades med vattenflaskan kan tilläggas, förra veckan...
Passade på att köra med min far lite snabbt vid 20 snåret och backa runt hörn, det är det enda jag verkligen inte kan få in. Svinsvårt. Det går ju bättre. Men shit, vad svårt det är!

Skulle ju pluggat till provet jag har imorgon också, men så mycket med det har det inte blivit, woupsi. Men hoppas på att det går bra ändå, känner att jag har koll på det mesta så nu jävlar ska det bli MVG alltså!!!!!!!!
Eller kanske inte......

Nu ska jag hoppa i säng och plugga lite körkortsteori och naturkunskap.
Tjollehoppi!

(japp, håret är uppsatt i maaaaassa bollar=affro imorgon)



jag har inte råd

Typiskt när man har en timma att spendera på espresso house och plugga innan man ska ha körlektion så har man glömt plånbok...
Men lyckades skrapa ihop 23 spänn som jag hittade i mina fickor på jackan, så en chokladboll fick det bli. Men såå himla typiskt!
Nu ska jag plugga och sedan köra massa bil.

3


Tre namn du går under:
1. Linn
2. linnabb
3. Linnis
(hej, jag har inga smeknamn)
 
Tre saker som skrämmer dig:
1. Att förlora någon utav de jag älskar
2. Spy och trånga utrymmen
3. Mörkret som ingen vet något om, det som kanske händer efter döden. Om det är mörker som händer skrämmer det mig om det inte är det så är jag lugn. Men mörkret skrämmer. Och nu menar jag inte på natten.
 
Tre saker som är typiskt dig:
1. Noll procent talförmåga
2. Klumpig
3. Glada färger och skumma mönster(särskilt på sommaren)
 
Tre av dina bästa egenskaper:
1. Vill alla väl
2. Snäll
3. Lätt att förlåta
 
Tre av dina sämsta egenskaper:
1. Godtrogen(kan vara en bra egenskap också, på gott och ont så att säga)
2. Svårt att glömma saker som sårat mig
3. Dåligt självförtroende/osäkerhet, vilket påverkar typ allt. Att jag har svårt att tro människor kan tycka om att vara med mig, att jag tycker jag är ful.. Ja, allt.
 
Tre av dina favoritartister:
1. Kent
2. Bon Iver
3. Coldplay

Tre sanningar:
1. Jag har svårt att lita på människor
2. Min pojkvän har gjort mig lyckligare än jag någonsin trott jag kunnat bli
3. Att jag är trött på det mesta, särskilt skolan, skulle kunna ha lov en månad till, minst.
 
Tre av dina hobbys:
1. Foto+redigering av dessa när jag har tid
2. Att umgås med nära och kära om det kan ses som hobby
3. Kläder i lagom mängd, måla, musik. Det mesta kan sättas här.

Tre saker du verkligen verkligen vill ha:
1. Det senaste Photoshop och Lightroom
2. En lägenhet
3. Mitt körkort

-

När personer ändras är det enda jag kan tänka på
 
 
-VARFÖR?

jobbmässan

Ungefär såhär glad är jag just nu. dock fastnade inte ögonen på bild så munnen får vara glad.
Har nu sökt jobb. Lagt in mitt cv på nätet på till ett företag ska fortsätta imorgon. Men det kanske blir ett litet jobb även till mig till sommaren, håller tummarna för det!

Agnes och jag satte och och tog en stor och god fika och pratade massa som vi inte hunnit prata om på länge, innan vi traskade till svenskan mässan. Först var vi helt lost, men sen sprang vi runt som galningar, lämnade cv:n och pratade med människor och var så glada och trevliga såååå. Har nog aldrig vart så trevlig i hela mitt liv. Haha, skämt åsido.
Har även hunnit plugga! Känner mig duktig faktiskt, för ovanlighetens skull.

Nu är det te och sedan sömn. Är trött som en hel ko.
 

eey, mannen plugga dååå.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!

You can break everything I am

Det där med att plugga är inte min grej.
Kommer inte igång och det stör mig lite.
 
Överlevde dagen förövrigt, vilket ni nog förstod då jag skriver... (åh, ironiiiin)
Halsen känns fortfarande, åt för mycket igen (VARFÖR LINN, VARFÖR????????) och magen kommer och går. Men det känns att man lever i alla fall och det är ju fint. Så man inte glömmer bort det i allt som händer.
 
Hittade ett fint kort från Anton i min jackficka som grattade mig på fritjof-dagen. Ja, jag har namnsdag idag, dock så heter jag inte Fritjof utan Frida. Ett tidigt internskämt. Att det redan gått ett år. Brutalitet. Men den fina människan vet hur man gör mig glad. Älskar honom så mycket! 
Och ungefär ett år gammal bild. Enjoy.
 
Imorgon är det en kortis-dag i skolan då jag inte har någon matte. Detta glädjer mig något enormt! Men istället så ska jag och Agnes direkt efter skolan gå till jobbmässan. Nu jävlar ska det skaffas jobb!
 
Men än är det inte imorgon utan bara idag, och idag ska det pluggas.... Ska verkligen försöka.......

.

 står på centralen och väntar på 2an. Med lite förmycket frukost i magen, en lite ond hals, mensvärk och ett brutalt illamående, växer paniken när och mer. Fasar inför för denna dagen!

älskar när webbkameran gör en helvit...

Ska snart dra mig mot stan, målat naglarna röda dagen till ära. Mest för att jag kände mig så svart och grå.

what if

Gick upp vid 10 snåret och har faktiskt lyckats plugga de sista sidorna på naturkunskapen. Detta är stort alltså!
Fick ett sms för ett litet tag sen som inte kan få mig att sluta le. Asså shiiiiiit!(Ja, jag säger inget mer än så)
 
Snart ska jag åka ner till stan och träffa Emma och Jessie på en fika och prata lite. Sen så tar jag tåget till Anton och stannar där resten av lovet. Så det kommer bli fina sista dagar. 
 
Men nu ska jag packa och göra mig lite iordning.
Puss hej <3

I would do anything for you

Lyckades övningsköra riktigt fint igår faktiskt, så bra att jag inte ens tänkte på att jag körde bil då jag var fullt upp med att prata, ser det som en liten framgång. Men det gick bra förutom en av de sista svvängarna vi skulle ta då farten var lite för hög och det var lite halt på vägen, men även det gick.
 
Sen kom fining. Han fick några alla <3 dags pussar.
Vi båda ser all <3 dag som överskattad och tänker att man kan vara gullig och och ge varandra saker de alla andra 364 dagarna på året, när man kanske behöver det eller blir mest överraskad. Överraskningen är ju rolig och får en att känna sig så älskad. :)
Men vi åt god middag och kollade på film innan det var dags att sova. Upp med tuppen igen och äta frukost med honom och pussas hej då. Lika jobbigt varje gång.
 
Sen sov jag 4 timmar till gick sedan upp, åkte till biblioteket och lämnade in böcker och sedan direkt till gymmet. Riktigt gött var det.
 
Kom precis hem från en biltur med Emma, första bilturen med henne som körkortsägare, så avundsjuk och så glad för hennes skull fortfarande! Vi pratade massa skit, eller mestadels jag. Pratar bara massa hela tiden ska lära mig att sansa mig lite någon gång. Haha.
 
Men nu är det tyvärr dags att plugga... Projektarbete och naturkunskap väntar..... Kul. Men det måste bli gjort. Sen ska jag bara ha en lugn mysig kväll, det behövs.
Puss
 
 
 
 

Those happy days

 
Var tvungen att publicera om detta inlägg då bilden vägrade komma med och hela datorn kaosade loss.....
 
Emma kom hit vid 20 snåret och fikade med oss och bara myste. Ska träffas på fredag igen och prata massa. Det är härligt med lov, man har så mycket tid till annat. Man kan umgås med de människorna man verkligen mår bra av och bara njuta. Men just nu blir det inte så mycket mer njutning utan istället plugg.
 
Hej projektarbete <333 Hej körkortsteori <33 Heeeeeeej naturkunskapsprov<3<3333333<3<3<3<3 MMMMMMMM! För att lätta upp min lilla bitterhet så får ni en bild på en glad Linn från i fredags, så fint var det. <3

Lite bilder från dagen

Ledsna katter och ett snyggt halsband.

Dagen

Blev hemskjutsad av älskling imorse och dunsade ner i sängen vid 7 snåret och sov till 10 då alarmet ringde. Pluggade lite och mötte upp Malou i stan, var typ ett år sen vi träffades "på riktigt" sist så det var jättekul. Gick runt i affärer och pratade om lite allt möjligt. Jag köpte det jag behövde och sen lunchade vi på Lydias, mumma!

(bilden vill inte lägga sig rättvänd hur ja gän gör, så en sne Malou får ni)

Kom hem vid halv fyra igen drack kaffe och fortsatte med pluggandet. Nu ska jag snart hjälpa till att få upp katterna till veterinären, då de båda ska vaccineras sen ska jag kanske träffa Emma och mysaaaaa. Känner att det är det jag behöver just nu, mys!

Gå till veterinär-outifitten är fixad. Borde bli modebloggare på heltid alltså!
Hej så länge!

En snabbredigerad bild som togs idag.


helg

Tänkte dra helgen lite snabbt.
 
Fredagen blev bra. Tänkte inte. Ibland så slank det bara ut, hatar att prata "skit" men var bara tvungen och folk förstod och det kändes skönt. Att jag för en gångs skull gjort rätt!
Vi åt tacos, pratade, drack lite och hade det bara massa kul.
Sen så drog vi till Henriksberg och det var finfint. Sen hände en liten incident, vilket ledde till lite tårar. Inget som handlade om mig men det blev bara att jag stod där och grät tillsammans med en annan. Allt kom bara ut, pga incidenten, det som hänt tidigare på dagen, ilskan, ja allt. Kändes egentligen fel då det inte handlade om mig, vill inte ta uppmärksamheten från någon som behöver den. Men allt slutade bra tillslut. Kramade om personer som behövde det.
Vi drog lite innan två, Anton och jag missade självklart bussen som vanligt så det blev två cheeseburgare på McDonalds. Göttans. 
Sen hem och sova. Länge.
 
Lördagen blev det att gå upp göra sig iordning för att åka på 25 års fest i Uddevalla. Svängde förbi landet först för att kolla att lilla huset stod kvar, vilket det gjorde. 
Kvällen blev trevlig och vi var väl hemma igen vid 1 snåret.
Sova.
 
Söndagen vakanade jag förhållandevis tidigt, vid 9 låg vaken gick sedan upp och ett bra tag senare gick jag in och pussade lite på Anton som sov lite för gott. Man kan ju inte sova när Linn är vaken liksom, går inte!
Vi åkte iväg till gymmet och jag gymmade för första gången för detta året. Känns toppenbra, särskilt då det gick bra, att inte dessa 2,5 månader som gått sen jag tränade sist inte gjort mig svagare. Sen hem och äta. Och på kvällen vid 21 snåret gick vi upp till Emmas jobb och promenerade hem och pratade om lite allt möjligt.
 
Så det har varit en fin helg med fina människor.
 

Måndag utan skola

Måndag igen, men denna måndagen behöver man inte spendera i skolan.
Har istället fixat med mitt projektarbete. Josefin och Joan kom hit. Josefin stylade massa fint och nu har jag finfina bilder jag ska använda så det känns bra! Skulle egentligen övningkört med Joan idag, men tiden försvann så det blir på torsdag istället. 
Har ändå dubbellektion på körskolan imorgon så köra får jag ju göra ändå, det går framåt. 
Lyckats borsta ur tuperingen, så ovan att sen mig själv i plattat genomborstat hår. Men det funkar det med.

Looov!

Dagen som började dåligt, blev bara bättre och bättre. Kände att jag behöve skicka iväg ett sms till en som vart fin idag och bara säga hur söt hon är.

Sen så skickade Emma ett sms till mig och sa att hon klarade uppkörningen och numera har körkort, så glad för hennes skull!

Snart kommer älskling hit, sen kommer resten av människorna och det blir lita förkrök hos mig innan vi ska ut någonstans. Så tror denna dagen får ett finfint slut. Dessutom är det lov nu. Kan det bli bättre?!


?

Varför måste jag alltid förstöra allt? Göra allt fel?

Let's live for the moment

Luffen igår var skön, tänkte på annat, skrattade och hade snöbollskrig. Måste öve upp min träffsäkerhet. Då jag var helt vit var de andra så gott som "torra". Jaja, man kan ju inte vara bra på allt liksom. ;)
 
Somnade sent, upp tidigt, blev hemskjutsad och kastade mig ner i sängen och sov en timme till, upp 15 minuter innan bussen skulle gå, äta lite, klä på sig och sedan rusa. Naturkunskap och labb på det, sen körlektion första riktiga på länge och det gick helt okej, fortfarande endel att få in men kan verkligen köra nu och det känns bra, nu är det bara blickar som ska fastna och inte bara fokusera på det som händer nu utan det som händer längre fram.
Sen struntade jag i sista lektionen för att istället åka hem och plugga, köpte med mig en semla till min mor och en till mig. Vi satte oss och drack varm choklad mumsade på vår semla samtidigt som vi kollade på glee.
 
Nu ska vi ta och äta lite middag och sedan ska jag plugga lite till och sedan ska resten av kvällen ägnas åt att städa då jag har folk som kommer hit imorgon. Ska bli kulkul! (:
 
Och tog sista antibiotikan igår! WIIIHOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Så galet lycklig!

wicked thing

Efter en timmes sovstund är jag lite piggare. Bad även min mor att förhöra mig på provet, så vi har lyckats gå igenom alla sidor och det känns ändå okej. Inte bra. Men okej.

Om ett tag ska jag äta lite sedan ska jag åka iväg till älskling och luffa(promenera) med honom och Shawn. Är grymt taggad. Behöver komma bort från plugget och datorn där dumma saker skrivs.
 
 

nattinatti

Och nu säger jag godnatt.
Dags att borsta tänderna sedan ska jag försöka läsa några sidor till, till provet.
Sen sova!
 
Puss

sanningen är

Vill ni veta sanningen?
Sanningen att jag är så trött just nu.
Trött på att inte uppmärksammas när jag gör något bra, på bekräftelsen.
På att jag aldrig kan acceptera mig själv, att jag tycker jag är så ful så jag inte fattar hur folk står ut.
Att jag inte orkar gå upp ur sängen på morgonen.
Att jag tröttnat.
Att jag snart inte kommer ha några vänner kvar, då jag stöter bort alla eller bara tröttnat på att vara snäll. Eller tröttnat på att allt hela tiden måste handla om någon.
Jag vill bara ha lov. Vill sova. Vill inte plugga. Vill ingenting, förutom vara i min pojkväns famn. Fattar inte ens hur han orkar med mig. Hur han står ut med mig. Saknar honom så mycket men att det känns som om han är sur på mig just nu.

Just för anledningen att man inte kan stå ut med mig.

Önskar bara att jag någon gång kunde acceptera, inte vara så osäker. Släppa in människor igen. Har blivit en försvarsmekanism.
Och helt ärligt bryr jag mig inte.
De människor jag gillar orkar jag med, jag orkar vara snäll, jag orkar bry mig. Men känslan av att inte vara gillad tillbaka finns hela tiden och den äter upp mig lite. Och den tycker inte jag smakar gott...

Allt, livet.

Kan inte plugga heller för kan inte tänka. Tänka på något annat än vad jag skrev över, särskilt en sak.

HEJ DÅ!

(och nej, jag har inte gått och blivit deprimerad igen, är bara trött och orkeslös, mår egentligen bra, men allt bara tär så mycket på en.)

dagen

Det är inte lätt att komma upp ur sängen på morgonen. Så fort man sticker foten utanför täckte märker man hur kallt det är och hur varmt och skönt det är under täcket. Så går det när man har fönstret öppet... Så får väl egentligen skylla mig själv.
 
Lyckades i alla fall komma i tid till skolan, eller lagom tills lektionen började, trots att jag missade bussjäveln.
Men något som gjorde mig gladare var att träffa Sofie på centralen, ett litet lyckopiller den människan (:
Sen så såg jag att jag fått massa meddelande på facebook varav ett var från Shawn som sa att han var hemma, min retkompis är äntligen hemma och snart, nästa gång jag är hos Anton blir det luff (promenad). Så ska han få berätta om sina äventyr i central Amerika, blir kulkul.
 
På lektionen i sig hände det inte så mycket, satt och skissade och pratade med min projekthandledare och kom fram till hur jag skulle göra med en sak.
Efter lektionens slut så mötte jag upp min mor, Josefin och Joan. 
Josefin som har körkort nu kom med bilen, sååååå avundsjuk alltså! Sen snodde jag bilen och övningskörde med Joan i typ en och en halv timme. Det gick bra om man tänker på hur längesedan det var jag körde så är pepp på att ta kortet nu, nästa körlektion är på torsdag, så taggar!!!!
 
Men nu är det dags att plugga på provet vi ska ha på fredag som jag fortfarande inte fattar något av, känner att det kommer gå toppen...
Dagens frukost + en rostad macka. Näst sista dagen med antibiotika!!! LYCKAAAAA!

jappjappjappjappjapp

Min sista lektion var inställd idag, så shit vad mycket tid jag fick över till att spendera för plugg.......
Det gick ju lite sisådär med det. Ögonen började gå ikors så fort jag öppnade boken, tillslut efter ca 10 sidor bestämde jag mig att det inte längre gick och sov istället. Alarmet som ringde en timme senare var något av det plågsammaste på länge, hade nog kunnat sova hela natten och vaknat av alarmet imorgon bitti vid 8 typ.
Ungefär så trött har jag varit idag.
Men nu ska jag försöka plugga lite i alla fall.
Sen ska jag vara en gullig dotter och fixa kvällsfika till familjen när de kommer hem.
 
Imorgon ska jag köra bilen igen, så inatt ska det sovas! Längtar redan!

like a skyscraper

Har varit vaken i typ 2 timmar, kom hem för 40 minuter sen.
Bestämde mig för att inte försöka somna om, så nu sitter jag här, kanontrött.
Ska snart fixa en jättefrukost till mig själv. Tycker det låter fint.
Och sedan försöka mig hålla vaken när jag åker till skolan.
Kan bli en utmaning.
Men först ska jag försöka hitta min naturkunskapsbok som på något sätt försvunnit i röran...
Någon gång i mitt liv ska jag lära mig att hålla ordning  på saker.
 
Åkte till älskling igår eftermiddag och spenderade kvällen och natten där.
Var ett tag sen jag var där nu, så det var fint att träffa hans fina familj igen.
 
Men nu är det frukost och sedan naturkunskapsboks-letande som gäller.
Haha.
 
Puss

detta plugg

Vaknade tidigt. Piggare. Så det var skönt.
Ska se om jag snart får ett sms jag väntar på. Håller tummarna.
Sitter och lyssnar på musik och pluggar, återigen. Kan seriöst inte plugga. 0% koncentrationsförmåga som vanligt.
Men det är tanken som räknas och sitter ju med boken framför mig så det är väldigt mycket tanke i det faktiskt! (;

natt

En rätt utmattad Linn har nu kommit hem och lagt sig.
Har haft en så galet kul och härlig kväll.
Pratat, skrattat, druckit vin, ätit gott, sjungit massa med mina sysslingar till Håkan, Kent och massa andra artister samt kommit på skumma sånglekar som sedan min ena sysslings nyblivna brittiska man var tvungen att vara med på. Så galet kul. Har haft det så fint:-) Ska försöka sova nu, men det går inte så bra, saknar min älskling lite för mycket. Men det är inget att göra något åt och sova är fint! Så godnatt på er finingar:-)

Allt fixat förutom håret, nu smäller det, bröllopsfest!


Glee

Okej, koncentrationen försvann precis. Har fått totalryck och sitter och dansar till glee.(Ja, jag kan sitta och dansa) Har kul. Föröker skriva typ en gång i minuten. Knappt.
Men är faktiskt glad. Haha.
Det är kul när man kan underhålla sig själv. Det positiva med att vara endabarn. (;
Åhhhhh, asså shiiit. Linn, du ska plugga!!!!!

I'm not the one

Äntligen tagit tummen ur och bokat nya körlektioner har inte kört på länge nu då jag vart sjuk, men nu är det dags igen. Och jag ska ju försöka ta kortjäveln innan studenten så jag ska kämpa helt enkelt.

Sitter och försöker plugga. Men har fått någon form av darrningsattack pga astmamedicinen, lite kul faktiskt så det är lite svårt att sitta och skriva. Tror det är lite väl för min kropp att ta olika 5 mediciner på morgonen. Haha, känner mig gammal. x)

Hoppas ni får en super lördag!
Puss


Hej sommar, jag saknar dig. Just nu tycker jag det är totalt oförståeligt hur man kan gå i enbart linne ute. HUUUUUR?!

två tummar upp för helgen

Sitter och försöker plugga fortfarande, lättare sagt än gjort det där. Finns alltid roligare saker som drar till sig min uppmärksamhet och ju tröttare jag blir desto sämre går det logiskt nog. Så snar ska jag nog försöka sova och sova länge och vakna upp pigg imorgon. YES!

working nine to five

Söker jobb just nu. Man kunde lämna in cv över nätet så tänkte why not liksom. Ska ta mig till ställena och visa upp min underbart vackra nuna och säga tjolevippen. Sen så skrev jag till en på facebook som jag knappt känner om ett jobb och hon gav mig massa fina tips. Så är glad just nu. Hoppas på att det här med jobbet ska lösa sig. Hoppas verkligen!
 
Samtidigt så sitter jag och försöker sammanfatta sidorna i en bok som vi har prov på nästa vecka, går väl lite sisådär men jobbar på det också.

endings

Nu är det helg i alla fall och det är så brutalt skönt. Känner mig totalt utmattad och orkar typ inget. Men nu ska jag inte skriva så utan plugga istället. Man orkar mer än vad man tror! Helgen hoppas jag blir rätt lugn, känner att jag behöver det. Det blir en bröllopsfest och sen får jag se vad som händer om det blir utgång eller inte.

I won't give up

Okej, måste bara lägga mig i lite i allt nu.

Efter nyår så börjar ju väldigt många människor med sina nyårslöften "ett hälsosammare liv", "gå ner i vikt" osv.
Det går massa reklam om olika bantningsdieter på TV:n och även på internet så dyker reklam upp.
Jag bara stör mig just nu.
Vikten är en siffra. Bara för att man väger 60, 70 eller 80 behöver det inte betyda att man är ful eller fet.
Okej, det är onyttigt att vara för stor men det är lika farligt att vara för smal. Allt detta blir en fix-ide. Tro mig jag vet.
Om man vill gå ner 5 kg säger vi kan ma fortsätta rasa utan att man vill. Det ger mig lite panik.

Men vad har jag att säga till om egentligen? Har inte haft problemet, varit besatt av vikten har jag varit... Men har ändå alltid eller de senaste 10 åren varit underviktig och går ner i vikt varje vinter. Går ner brutalt lätt utan anledning egentligen.
Så mitt mål är nu att gå upp till 55 igen. 2-3 kg ska jag klara!
Jag vill bara meddela att det inte alla som kämpar för att gå ner i vikt, de finns de som faktiskt vill gå upp, som kämpar lika mycket.
När min mor konstaterade för någon dag sen att jag var en mager skrika satte det sig verkligen i huvudet. Vill inte att m ina höftben och nyckelben ska sticka ut såhär mycket, vill att mina jeans ska passa i låren igen.
Jag vill vara hälsosam, inte mager.

Så till er som kämpar, kämpa på. Men låt det inte gå för långt. Hellre hälsosam. Hälsosam är det man ska gå efter. Var nöjd som du är. Ingen är som du och du är fin som du är! Jag lovar!

RSS 2.0