Jao

Den senaste veckan har både varit händelsefull och inte alls. 
Det började på fredagkvällen för en vecka sedan att jag fick lite småont i magen och mådde lite halvilla. Dagen därpå var det värre. Det slutade att jag större delen av dagen, kvällen och natten låg helt utslagen i soffan mer eller mindre obenägen att röra mig. Hade så ont i magen, mådde så fruktansvärt illa, var yr och hade ont i kroppen. Så älskling sprang runt och servade mig massa. Visserligen kunde jag inte äta något. 0 % aptit... (Där försvann 2-3 kg)
Sov i soffan den natten, just för att jag inte kunde flytta mig, ni hör, urkul tjej.
På söndagen var det bättre, men på kvällen kom det tillbaka igen. Så på måndagen med lite övertygelse så ringde jag och bokade tid på vårdcentralen. Därifrån slussades jag till akuten, tillsammans med mor som var mitt moraliska stöd (både bokstavlig och på alla möjliga sett)(yr tjej). Anton kom och anslöt någon timme senare.
Under tiden fick jag ta lite prover, de klämde och kände och frågade saker. Och sedan var det väntan. Och väntan. Och väntan.
 
Efter ca 5 timmar fick jag tillslut ett rum. Efter ca 5 timmar till kom läkaren. Så 10,5 timmar spenderade jag på akuten. Men hade fint sällskap och var nog ändå en av de med gladast humör där kan jag lugnt säga. Kom hem vid 02 snåret.
Jao, det var en upplevelse kan man lugnt säga.
Men som tur var så var det ingen akut buk (blindtarmen, tarmvred och liknande) som läkaren på vårdcentralen inte helt kunde utesluta och därför skickade mig dit i första hand.
Mina prover var fina förutom sänkan som var hög. Så jag säger för tillfället att jag har en "förkylning" i magen. Låter gulligt. 
Men nu i skrivade stund så känns det bättre. Så min teori om förkylning tycker jag låter fin ;)
Något som inte är så fint är den monsterdisk, som ligger i diskhon, på diskbänken och jag vet seriöst inte var den finns, överallt och den bara väntar på att diskas. Fyyyyyy. 
 
Men först ska det fixas lite mat och senare ikväll ska jag och Anton iväg på Veronica Maggio som spelar i Scandinavium. Fick det i födelsedagspresent av honom, så det ska bli kul. Känner att stå rätt långt bak och bara mysa är precis vad som passar en dag som denna.
 
Hoppas ni har det fint och inte svimmade av denna långa text.
 

RSS 2.0