Nedräkning

Nu är det snart dags att dra sig. 
Min plan var att ha vågigt hår, men det gick åt skogen. Så blir mitt vanligt yrväder till hår... Lätt sotade ögon och lite halvröda läppar och sparkle-sparkle kläder!!!!
Hoppas ni halla kommer ha en superduper kväll!
 

nyår

Just nu håller jag på att göra mig iordning inför kvällen, natten och morgonen. Jag förstår inte att det är nyårsafton idag. Visserligen har jag knappt förstått att det är december och att julafton varit. Men hur som helst så ser jag fram emot kvällen, tror verkligen den kommer bli toppen!
För ett år sedan.
 

Sjukt

Jag har fått ett jobberbjudande. En heltid. Inom handels och sälj. Det ingår egen bil och fast lön. Men det är en resa upp till Stockholm som tar emot, en utbildning på 3 dagar. Är detta något jobb jag egentligen vill ha. Det är ett jobb som merchandiser, alltså att åka runt till olika stora livsmedelsbutiker i Göteborgsområdet och hjälpa dem, komma med erbjudanden som kan hjälpa dem i deras försäljning och fronta de produkter som jag har ansvaret för. Det är lockande. Men ändå inte. Det är nytt. Jag gillar det jag är van vid och har ibland väldigt svårt för förändring, särskilt när jag inte vet vad det nya riktigt innebär. Jag vet bara att det är mer jobb, mer pengar och en bil. Ett team på 3 är vi.
Jag vet inte. Jag är klyven.
Måste meddela mitt svar snarast och det drar i mig, ångestkänslor kommer då och då.
Och jag vet ärligt inte.
Ska man våga hoppa och prova på något nytt eller stanna på det gamla, man kan och som man egentligen vet att man inte kommer vilja göra mer än 2 år till....
Klyven och rädd.

Ska det nya året inledas med en förändring eller inte?

Svaret har inte jag.....
Än.

Snow

Igår hände det, första träningen i december är nu avklarad!
Det är så mycket som händer under denna månaden så träningen har hamnat lite bakom allt. Plus en förkylning på det har ju inte gjort det hela bättre.
Idag slogs vi med alla andra på mellandagsrean. Hittade en klänning, ett par byxor och en stoooor duschcreme från bodyshop, så jag är rätt nöjd. En tomtelatte på det och allt var på topp!
Så fort man gick ut från någon affär så kom snöflingorna nersinglandes i ens ögon. Så lite vinter har det faktiskt blivit.


jag lever

Är det fel att säga att jag gillar luddet i hjärnan. Att bara få slappna av för en gångs skull.  Slippa det jobbiga och bara kunna andas. Imorgon eller om 8 timmar är det jobb som gäller med Emma så då är det back om track som gäller.  Tillbaka till verkligheten.
Tack för ikväll underbara människor! 💜 

9 december

Igår fick jag min första kortisoninjektion. I käken.
Det kändes kan jag säga.
Nu känns det ännu värre.
Har aldrig haft så ont i den som jag har just nu.
Men det är tydligen så det blir, några dygn med mer smärta innan det eventuellt kan bli bättre.
Jag håller alla tummar och tår för att detta försök faktiskt ska hjälpa, i alla fall lite...
Så de ingrepp som förut låg på bordet är bortskjutna än så länge i alla fall. Eller tror snarare att min något förvirrade tandläkare som hade en icke-fungerande dator hade glömt bort vad vi pratade om förra gången. Men det spelar ingen roll. Så länge hon vill hjälpa mig och kommer med fina övningar och nu med kortisonsprutor i högsta hugg. 
Försöker se allt från en mer komisk sida, här där jag sitter med smärta och fortfarande täppt nos som vägrar ge sig, dum förkylning. Men hoppas att lite panodil hjälper för ska jobba klockan 16. 
 
Nog med klagomål från mig. 
Jag har haft på Musikhjälpen hela dagen, skänkte pengar igår kväll. Och vet ni vad? Det tycker jag att ni också ska göra. Önska en låt eller något annat kul! Tycker pengarna går till en väldigt bra grej i år och det är härliga personer som leder det hela. Så kommer vara upptagen all min lediga tid med att kolla och lyssna på detta!
 
Nu ska mitt kaffe drickas upp.
 
Och en liten varmare midsommarbild på det!
 

dust to dust

Och där kom förkylningen och svepte in mig i sin luddiga dimma.
Japp, är förvånad att jag faktiskt klarat mig så länge som jag gjort. Men i torsdags gick det inte längre.
Så här sitter jag nu några dagar senare och snorar på. Kul.
Men mår ändå förhållandevis okej.
Om en liten stund blir det pizza-middag. Vet ni hur länge jag längtat efter pizza?! FÖR länge! Så detta ska bli så gott.
Munnen vattnas typ när jag tänker på det!
Hoppas ni haft en lite friskare och lite mer aktiv helg än mig!
 

Beroende

 
Sedan Emma, Johan, Anton och jag var på Mockinjay i lördags har jag lyssnat på denna ca 100 gånger(typ helt seriöst också). 
 

RSS 2.0