I'm living the life

Har lov nu och har för mycket saker runt omkring mig som händer för att hinna uppdatera. Men dagarna som gått sedan jag uppdaterade senast har varit jätteroliga och mysiga. Så jag är nöjd! Idag har jag ätit frukostmed Emma och sedan shoppat. Fick tag i en vinterjacka som jag behövde så jag är nööööjd! (: På hemvägen sökte jag jobb också. Hoppas på att få det nu. Hade varit underbart!
Här är lite bilder från dagen. Puss <3
 
 

I'm Alive

Jag överlevde provet och min mor har nu rättat det! Fick ungefär 20 rätt av 40 på alla. Är så galet nöjd!
Om en liten stund ska jag gå ut och ta bussen ner till centralen för att ta tåget till Anton. Mys. Längtar så galet! <3
Puss

provet

Gjort de tre första proven, två kvar. Börjar bli lite trött nu och proven är upplagda på samma sätt. Han som vaktar oss är galet förvirrade och glömmer tider. Men snart är det klart för denna gången. Har lunch just nu och har ätit min andra nacka och min andra banan så är i god form inför nästa prov! Full med energi. Not(;
Hoppas ni har det fint!

bed

Om ett tag är det sova som gäller. Känns helt galet på en fredagkväll. Med en brutal betoning på galen. Ska bra kolla klart på tv:n och fixa lite andra saker. Längtar lite till sängen. Den ser så skön ut!!!!

inside my mind

Jag har lov!!!!! I en hel vecka! Underbart!
Men kan fortfarande säga att jag är grymt opeppad inför morgondagen. Det är typ det enda jag kan prata om. Men 16.20 är ju det över och då ska jag hem och äta och sedan åka till min fining. Så dagen kommer ju få ett fint slut. Och jag har ju som sagt lov så det är ju gött! Så ska inte låta ett högskoleprov i 8 timmar dra ner mig ;)

Det där med att plugga...

Sista provet innan lovet imorgon. Försöker plugga så gott jag kan men koncentrationen är väck. Men det får funka ändå. Kan allt i stora drag och hoppas det är i stora drag provet är. Hur kommer det sig att jag altlid sjunker ner så långt ner i stolen som möjligt. Det är pluggställningen foshoooo. Sedan blir skrivbordet perfekt stöd för benen och jag kan visa mina mystofflor i cammen. De ser ut som en vit klump. Och det är väl ungefär vad de är...
Ska snart fixa lite te och sedan plugga det sista.

Efter högskoleprovet på lördag kommer jag få lov på riktigt. Det ska jag fira med myskväll och 8månadersdag med min underbaring. <3

lost in the eco

Känner att det skulle vara rätt skönt att gå och lägga sig nu! Mmmmm.
Hunnit prata med Anton på skype i en timme och till och med hunnit dricka min kopp te.
Plugget gav jag upp för två timmar sen och målade naglarna istället. Mycket roligare!

like one two three

Är påväg mot skolan nu. Snart halva veckan gjord. Känns gött! Kommer kännas ännu goare när detta provet är gjort. Jag kommer känna mig fri på lördag efter högskoleprovet. Haha.

Gårdagens kväll spenderades hos Matilda med plugg och prat. Mys.

holding your hand

Jag har nog lärt mig det där med att underhålla mig själv rätt fint. Sitter just nu och myser i min flouff oxh lyssnar på musik. Ska börja plugga också men hittar inte riktigt motivationen.
 
Förresten på bildlektionen idag hade vi allsång till Kent, fin stund. Fin stund.
Sen att det luktade spya på bussen och att jag inte kan släppa det och har mått illa sen dess tänker jag fint ignorera. Åh, varför kan jag inte få vara en frisk människa???!??! Haha.

påväg hem

Påväg hem från skolan nu. Står i Brunnsparken och fryser om näsan. Hemma väntar fika och plugg.

Hade en sån mysig kväll och natt och morgon, känner mig bara så glad och lycklig. Det är inte alltid.
Puss

sweetness

Helt plötsligt frågar min älskling om han får komma hit och kolla på om hans kollega är med på färjan idag. Min lycka är gjord. trots mitt illamående. Men whatever. I'll survive. Skar mig när jag rakade benen också. Varfor. Eller kan knappast kalla det raka benen snarare kaosa loss inne på toan med raklödder på de värstastubbtoffsarna. Hatar stubb. Orkade inte ens ta låren. Jaaa, now you know. Intresseklubben antecknar. Men jag är glad. Och illamående. Puss hej <3

jobb och bilar

Förresten kom igång rejält nu och bokade in både riskettan och en körlektion. NU JÄVLAR!!!!!! Ska även lämna in mitt cv på ica för att försöka få jobb där till våren! Hoppas på det! (((((: Är seg som sirap med att komma iväg och lämna in det, bara för att jag tycker det är så fånigt jobbigt. Haha.

Party and Party and HEEEEEEY

 
Spenderat större delen av helgen med Anton spelat teater, myst, pluggat och ätit tacos, fikat ute och delat på en morotskaka(ssåååå lady&lufsen, japp, det enda jag kunde tänka på) Haha. Tönt är jag :DDDDD Nu ska jag fortsätta plugga. Kom hem tidigare idag så blev att äta lite thaimat och sedan en kopp kaffe. Mmmmm. Men som sagt plugga!!!
Min egna prins <3

Studentmössa<33333333333



Hours

Har designat och beställt min studentmössa, fått två poäng ifrån mvg på matteprovet, varav det mesta var slarvfel, hade fått mvg annars, (Så fatta att jag är nöjd!) pratat med min älskling och provat studentmössor. Så en bra dag helt enkelt. Har lyckats plugga lite och känner att provet får gå som det går imorgon, det är snarare ett läxförhör. Kan det mesta och det får duga. Men först så är det guidning i stan av olika arkitekturstilar. Jag har inte pluggat på det något men kan min del så det får la gå. Sedan hur provet i det ämnet kommer gå om en vecka är ännu mer osäkert. Bara hel skumt. 
 
Men hur som helst så funderar jag på att snart börja dra mig mot sängen.(Ja, jag är cool) Måste ju vara pigg inför helgen liksom! Ha det finfint!
Pussen
 
Laddade förövrigt in alla mina mobilbilder på datorn så blir att sitta och kolla igenom ca 500 bilder innan jag ska sova. Lär ta en timme typ...

hide away

Fixade kvällsmat till föräldrarna är nu massa mätt.
MEN NU SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MIG! 
Har längtat i flera timmar nu.
Tyvärr sover jag ensam inatt och det känns lite jobbigt faktiskt. Dock får Anton sova riktigt gött då han inte har någon som snor täcket hela tiden, snarkar honom i öronen och kramar honom i sömnen. Jag är jobbig och kärleksfull när jag sover...
Fast det är jag ju iofs när jag är vaken också.
Skit också! (;
 
Men nu tandborstning.
Pussen!
Choklad hade så mycket inte suttit fel nu alltså. Men nej, nu ska jag vara sund!!! JA!!!! 

sleeeeeeeeeeeeep<3333

Är så galet trött efter gymmet. Som jag skrev innan skulle jag kunna stå och sova. Satte mig för att plugga lite i soffan blev istället att ögonen gick i kors. Men fick lite gjort. Lite. 
Varför är jag så trött? Fattar inte!
Börjr bli lite småhungrig också så det blir väl att fixa lite att äta till familjen och mig när de kommer hem från maxi.
 
Nu ska jag fortsätta med att försöka plugga, höll seriöst på att skriva sova. Men det ska jag inte göra! PLUGGA LINN! PLUGGA! ÅÅÅÅÅH, SHIT VAD KUL! JA. JÄTTEKUL!
ÅÅÅH, CAPSLOCK!!!!!!

Bara för att mina vänner gjorde denna så måste självklart jag ocksååååå (:

1.Fullständigt namn? – Linn Abrahamsson (obvious) Mitt mellannamn lämnar jag utanför här, tycker det är fult. Dock inte lika fult som mitt efternamn.
2. Tycker du om din mamma & pappa? – Klart! 
3. Vart bor du? – Götelabôôrg
4. Bor tillsammans med? - Moren och faren och Snusen och Ollisen
5. Husdjur? - Två katter
6. Färg på ditt hus? – Lägenhet* Blandade gråa nyanser, typ.
7. När är du född? –  Om 56 dagar så är det 18 år sen!
8. Födelsemärken - Överallt!
9. Vilket år tog du studenten? - En termin kvar. Kan inte bli mer tagga
10. Något jobb? – Jag jobbar på det. Kommer bara inte iväg och lämnar in mitt cv. Är en stor fet seeeegis!
11. När ska du sova ikväll? – Så tidigt som möjligt är så sömnig just nu så jag skulle kunna stå och sova. Hoppas på att inte somna när jag pluggar.

VARÖFR SAKNAS 12???????
13. Duschat idag? - Jajemän. Duschar typ varje dag!
14. Kramat någon idag? - Jaaaaaa
15. Pussat någon idag? - Jaaaaaa ((((((((:
16. Vad har du ätit? – Havregrynsgröt, macka, någon felix-rätt dom delade ut på stan (eller var det findus??),  och lite thaimat på det eftersom både jag och min mor skulle dela på allt och sedan när jag kom hem från gymmet en smoothie. Mer mat lär det bliii. Mmmmmmmm.
17. Dagens klädsel? – Leggins, tajt kjol, linne och tjocktröja. Sedan träningskläder och nu morgonrock. Mmmmmmmm!
19. Dagens sötnos? – Snusan som har förlåtit mig efter jag avmaskade henne och nu ligger och spinner i mitt knä. 
20. Dagens roligaste händelse? – Få mat på stan och inte ha någon väska att lägga den i så får springa runt med en iskall matlåda i skolan. Förfrös händerna typ. Det var nog ite roligare för andra än för mig.
21. Har du många vänner? - Jag klarar mig!
22. Hur många har du kysst? – Är det hemskt att jag faktiskt vet hur många?! 
23. Vem kramade du senast? - Anton <3
24. Hur många vill du ha sex med? – Jag nöjer mig med min pojkvän rätt bra faktiskt.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? – Ingen och det är jag glad för.
26. Vem pratade du med i telefon senast? - Mormor :)))))
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? –  Min mor tror jag som bara svarade på mitt sms. Inget intressant direkt.

FAVORIT:

 31. Film? – Åh käranån, Väääätinteeeeh.
32. Låt? –  Drogar fortfarande Klåparen med Kent och hur skulle jag inte kunna älska Call me med Shinedown?!
33. Mat? – MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT<<<<<<<<<<<<<33333 Det mesta förutom korv och lite andra otrevligheter.
34. Dryck? - Vatten och te 

35 och 36???????
37. Stad? – Det finns sååå många städer.
38. Land? – Har inte vart i så många länder snarare två, Danmark och Sverige så får nog säga Sverige på den.
39. Ämne i skolan? – Vet inte. Jag överlever allt men inget är speciellt jättekul kan jag inte säga.
40. År? - 2012 har varit ett rätt fint år faktiskt

 SENASTE:

 41. Personen du tänkte på? – Har tänkt på Anton ända(snälla kan någon lära mig när man ska använda enda och ända???!!!!) sen jag skrev hans namn lite högre upp... (tönt är jag)
42. Gången du spydde? – Åh... Typ 8 år sen eller något. Och fler år ska det bli!!! *PEPPAR PEPPAR*
43. Gången du grät? – Igår
44. Pizzan du åt? – Vi hade pizzabuffe hos Anton för ett tag sen så åt några olika.
45. Gången du var i Göteborg? – Hmmmmm, nu!
46. Gången du var i Stockholm? – Förra sommaren med Emmmaaa. (Linn sluta dra ut på bokstäverna)
47. Gången du var full? - He he he he he he he. 

48, 49, 50???????

 ANTINGEN ELLER:

 51. Svart eller vitt? - Svart och vitt tillsammans <333
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Gillar båda men om jag bara får välja en så säger jag hemma och mysa med någon fin person.
 54. Tv-spel eller datorspel? - Suger på allt sånt där men tv-spel har lite mer känsla i sig alltså. 
55 och 56?????
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - skojar ni med mig?!
58. Ragga eller bli uppraggad? – Uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise hotel 
60. Svart hår eller blondt? - Brunt kanske. Don't know
61. Blå ögon eller bruna? - Blå<3 Eller om det är på mig det syftar på så har jag bruna
62. Choklad eller lakrits? – Choklad!!!!! Choklad gör mig tjock!
63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg att bo i Stockholm att turista i.
 64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
 65. Coca-cola eller fanta? - Coca-cola, men ännu hellre julmust. Dricker typ aldrig läsk förövrigt.
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt och prickigt!
68. Älska eller älskas? – "Älskas av den man älskar är ju ganska så fint" Citerar det Matilda skrev. Det var djupt och fint.
69. Leva eller dö? - Skulle nog säga att jag föredrar att leva
70-80?????

 VEM:

 81. Ska du träffa imorgon? – Alla i skolan, föräldrar. Sen får vi se om jag träffar någon annan rolig.
82. Sjöng du senast för? - Mig själv. Klinkade på pianot till också eftersom gitarren har förlorat en sträng. Ni fattar inte hur fint det lät!
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Shit, Matilda kanske?
84. Spelade du tv-spel med senast? – Annie
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Min fining<3
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - HahahahahHA HAHAHAHAHAH! ORKAR INTE!
87. Förtjänar att dö? – Om man lever förtjänar man att leva.
88, 89???????

VAD:

 90. Gör dig glad? – Fina människor, mys, kramar, pussar, musik, skratt osv i alla oändlighet. Är rätt lätt att få glad.
91. Gör dig ledsen? – Är rätt lätt att få ledsen också. Så det beror helt på dagen så det kan vara en liten skitsak.
92. Vad vill du helst göra nu? – Sova! Men borde inte sitta här i alla fall. Borde plugga men neeeeeej!
93. Önskar du att du slapp göra? – Plugga och gå i skolan överhuvudtaget just nu. Fast det ska iofs bli kul att prova studentmössa imorgon!
94. Vill du ha nu? – En kram av min älskling och något att äta. En fin kombo alltså!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Har allt jag behöver och vill ha. Klyshigt men sant.
 96. Längtar du till? –  Helg och lov
97. Tycker du om dina betyg? – Är ett vg-barn rätt igenom med några mvg här och där och med g i franska och gympa typ.
98. Ångrar du i ditt liv? – Äsch, lev i nuet och tänk inte på gammal skit. Gjort är gjort.
99. Är det bästa som har hänt dig? – Min pojkvän. Återigen klyscjigt men sant.

 

 

Och nej, jag vet inte vad som hänt med alla frågor. Puts veck typ.

 


off to the gym


don't you worry, you'll find yourself, follow your heart

Har kommit hem från skolan ätit lunch och druckit kaffe och ätit en kärleksmmums. För gott.
Har pluggat lite, med betoning på lite. Ska försöka koncentrera mig lite mer och komma igång. Men tankarna är lite överallt just nu, förutom just på pluggandet.

Men tror jag ska dra iväg och träna om en stund. Har blivit för mycket onyttigt det senaste. Haha. Men orka ha ett sunt liv när det finns så mycket gott. Mmmmmm.
Seeeee ya later fooolks

Paybacktime

 

diamonds

 

 
Spenderade gårdagen och natten hos min älskling. Låter fånigt att skriva det. Men han är min älsklig så whyy not liksom.
Åkte tåget tidigt för att komma hem och sedan vända för att åka mot skolan, för veckans första lektion. Fick i alla fall sluta lite tidigare idag så var väl hemma vid 16.30 i alla fall. Så nu har jag hunnit äta, duscha och plugga lite.
Ska fortsätta att plugga nu och hoppas på att Anton kommer till mig snart och håller mig sällskap när jag ska kolla på torka aldrig tårar tan handskar, eftersom jag tycker den är så hemsk. Så jag behöver lite moraliskt stöd.
That's about it.
Hoppas ni har det finfint! <3

I wish I was strong enough to lift not one, but both of us

Känner att jag tappat gnistan att uppdatera. Det händer för mycket runt omkring nu. Skolan tar tid och allt annat också för den delen.
Har varit nere och tränat och kom hem för ett bra tag sen. Annars så har jag pluggat en del. Både idag och igår.
Var trött igår, la mig tidigt och sov 13 timmar. Det är inte likt mig. Hej, höstdepressionen I haven't missed you at all.
Ska ta och fortsätta plugga lite nu och sedan äta middag. Är hungrig och trött(trodde det var omöjligt efter nattens sömn). Känner mig tjock och ful.
Åh, vad jag gillar hösten.........

Heeeej, jag kommer inte ha något liv innan höstlovet


To the unknown

Borde sova nu. Men har inte ro att gå mot sängen. Har varit jobbigt pms:ig de senaste två dagarna.
Det har också blivit en liten paus härifrån.
Spenderade helgen med Anton och en av hans vänner med film och mys. Sedan tvätta bilen på ca 5 timmar. Shit, vad den blänkte sen alltså.
Igår så körde jag bilen igen. Kom ut på en liten väg. Men pågrund av faren som blev så stressad så blev jag stressad och fick nog rekord på kärringstopp. Men typ 10 gången jag kör så man fåååååår.
Kom typ precis, eller för en timme sen, hem från en promenad med MAtilda och vovvarna. Ibland är det bara skönt att gå ut lite och bara prata om allt möjligt, typ.
Annars så har jag pluggat. Det består mitt liv av just nu. Känner att jag pluggar massa i förväg men min hjärna är lite överarbetad just nu så den behöver några dagar i förvägs pluggning för att kunna få in något.

Detta var nog det röriga inlägg jag någonsin har skrivit. Kan passa på att nämna att jag ätit 3 chokladbollar och 3st Marabou bitar + ett antal pepparkakor. Förstår ni att jag ska träna imorgon? (;
Haha, men nu ska jag resa mig och borsta tänderna. (lycka till Linn)

Invigde min egna flouff idag också, aka pälsmössa, aka björnfitta.
Behöver inte längre sno Agnes som på bilden.

En miljon bilder på min lilla floouuff<3

Ska ge mig ut i skivädret nu. Inviger min lilla flouufff. Har tunna leggins så känns som en fin kombo. (;
Ha en finfinfin fredagkväll nu!

when I look at you

Ska snart åka till Matilda på sushidejt. Även Anton kommer dit. Så det kommer bli en mysmys kväll. Ångrar lite nu i efterhand att jag åt så mycket när jag kom hem, men aja, lite matkoma är aldrig fel. Eller något...
Under natten någon gång så drar jag och Anton hem till honom och jag stannar där till lördag någon gång. Sen får vi se vad som händer. Men denna helgen kommer bli fin.
Känns skönt med helg nu också. Liten fin paus sådär.
Men nu ska jag göra mig iordning och packa väskan och allt sånt.

style

 
 
Flummade runt på matten. Satt kvar med Felix till sist, även läraren gick. Hon väntade på att vi skulle ryka ihop, vilket aldrig hände. Haha. Sen åkte vi hem gick och köpte kanelbullar på en fik i närheten och sedan traskade jag hem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Ätit massa. Ytterligare en kanelbulle till. Sååå goott. Men nu ska jag ta och skriva en ideskiss till mitt projektarbete. Todelooooh<3
Bilden är från en av de finaste dagarna<3 Suddig men fin

Ja, jag har kuuuul

Vad är du rädd för: Att spy och trånga utrymmen. Disktrasor är förövrig väldigt äckliga. Men de är inte speciellt skrämmande.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Utseendemässigt mina läppar typ fast knappt det ens, min längd är jag nöjd med fina 179 cm <33333

Det roligaste jobbet du haft/har: Ehhhh, årets var nog det roligaste. På dagiset. Tror jag.

Har du körkort och egen bil: JAG JOBBAR PÅ DET!!!!

När tog du ditt körkort: JOBBAR PÅ DET!

När grät du senast: Hmmm, förra veckan någon gång.

När skrattade du senast: Skrattar typ konstant så inte jättelängesedan.

Vem åkte du bil med sist: Faren min

Vem åt du mat med sist: Moren min

Vem sov du hos sist: Anton<3 

Vem sov hos dig sist: Samma som föregående<3

Vad var du rädd för när du var liten: Döden och massa runt det typ.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Något med djur. Typ hunddagis eller något. Haha.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Har väl åkt in akut några gånger kanske 4 eller något. Inte så farligt. Sen så har jag ju gått dit på olika röntgenbesök och hörsel-och syntest när de skulle kolla upp massa saker med mig. 

Värsta smärtan du råkat ut för: Magknipen jag hade för typ en månadsen- Aldrig varit med om något mer brutalt. Kunde inte röra mig, tårarna sprutade och jag kallsvettades som en idiot. Skulle åkt in till akuten om det inte lugnade sig. Som tur var gjorde det det efter en plågsam halvtimme typ. Har säkert varit något annat. Men den sitter kvar i minnet rätt starkt.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min pojkvän är nog den som betyder mest, som fått mig levande och lycklig och massa glad. Men sen finns akka fina vänner och familj och mina söta små katter<3 Massa fina är ni alla!

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Har väldigt svårt att bli riktigt förbannad men det händer ju någon gång då och då. Vet var det var senast men det vill jag inte gå in på här. Top secret typ (;

Har du någonsin sportat: Nja, kan jag inte direkt säga. Dansade en termin. Sen gick jag på friskis och svettis ett år och nu har jag gymmat snart 1,5 år tillbaka i tiden.

Någon du ser upp till: Finns inte så många som är längre än mig... Skämt åsido. Jocke Berg om man tar någon känd fin person. Annars kan jag se upp till de flesta människor om de gjort något bra eller varit starka på något sätt. (:

Vad finns alltid i din handväska: Beror på hur stor väskan är... Men nycklar, hörlurar (om jaginte glömmer dem), tuggummi, busskort, några lösa mynt. I skolan tillkommer det massa böcker skrivbok och oftast en vattenflaska och ibland plånboken.

Har du varit utomlands någon gång: Danmark, he he eeeeeeeh.

Vilken plats var finast: Jag gillar Götebooorg<333

Största stad/städer du varit i: Stockholm typ befolkningsmässigt. Till ytan vet jag inte. x)

 

 Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Är en äkta cooling som inte röker!

Snusat: Felix jobbar på det. Men uuuusch!

Druckit: Mumma

Har du piercing eller tatuering: Öronen 

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Som min älskling. Har  egentligen inget specifikt utseende jag faller för. Bara personligheten är underbar så är jag fast. <3

Finaste komplimang du fått: Den håller jag för mig själv<3

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: -

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Har klarat mig hyffsat faktiskt... Typ...

Har du någonsin gjort något kriminellt: Jag var med när felix tog några stift till en penna. Fett kriminellt. Annars har jag inte gjort något. Snäll som en jaaaa, vet inte vad riktigt...

Har du snattat: nejsh 

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad

Hamburgare eller pizza: Ååååh, beror helt på dag. Men nu hamburgare. Eller pizza.... VET INTE!!!!

Kött eller fisk: FESK!

Hund eller katt: Mina katter<3333 Världens sötaste. Annars gillar jag båda.

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: En snabb cheeseburgare på Donken och mål på Max.

Vin eller Öl: Viiiiiiiiiiiiiin<3333333 (överdrivet många hjärtan)

Charter- eller skidsemester: Värmen hade varit rätt fin just nu faktiskt.

Sverige eller Utlandet: Sverige är väl gulligt.

Sport eller nyheter: Eh, beror la på men man får ju reda på lite mer om vad som hänt i världen av nyheter och det är ju braa. (:

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Min pojke!

Sommar eller vinter: sommar, mmmm, värmen!

Vår eller höst: Vår alla gånger. JAg och hösten har något emot varandra. Men färgerna på löven gillar jag, innan de blir bruna.

Flyg eller tåg: Aldrig flugit faktiskt och gillar tåg så får bli tåg

Bil eller buss: Bil


I love the way you smile

Har haft prov idag. Det gick faktiskt bra. Hoppas jag.
Efter det så har jag alltid en låååång håltimme på torsdagar som blev ännuuu längre idag på grund av provet så jag skyndade mig hem och la mig i sängen och sov en timme. Sååå skönt. Sen var det lunch och kaffe och kanelbulle på det. Det är ju trots allt kanelbullensdag. Åh, shit vad gott det var.
Nu ska jag snart om 14 minuter gå iväg mot bussen och åka tillbaka till skolan igen för att ha matte. Ska försöka fatta allt idag. Ligger så efter och är lost. Så det är kul. Jättekul!!!! :D
Det gick inte att bli bra på bild idag såååå jaaaa, resultatet är vackert. Och japp, jag har snott min älsklings halsband igen. Jag var nog kleptoman i mitt förra liv.
 
Nu är det bara 6 minuter innan jag ska gå. Det tog tid att vara dålig på bild!
 
Pussen

bil bil bil bil bil bi

Var ute och övningskörde med min far första gången på typ 3 månader. Men det gick bra. Så otroligt mycket över mina förväntningar. Så snart femmans växel är du min!!!! HE HE HE HE HE! Snart äkta huvudled har jag dig!!!! HEHEHEHEHEHEHEHEH!!!
 
Är lite hyper och överdrivet glad vet inte om der beror på bilkörningen eller på det något för många pepparkakorna jag precis åt... Hmmmmm... Allt för att göra dagens träningspass ogjort. Lovely. (;

little ball of furr

Känner mig rätt duktig just nu. Bilderna blev asbra, gymmade efteråt, 40 min styrka och 35 min kondition, åt middag när jag kom hem och nu sitter jag nedsjunken i min stol med en spinnande katt i knät och pluggar samtidigt som jag taggar inför träningsvärken jag kommer ha imorgon. Tjoho. Eller något. (;

no expression

Ska ta och gör mig lite lunch nu. Fikade massa mycket för typ bara en timme sen så är fortfarande mätt men ska snart åka iväg och vara fotograf. Ska faktiskt bli askul. Funderar på att träna efter det också. Bara för att jag kan typ.

°

 
Och nej Linn, du ska inte sitta här och skriva utan plugga naturkunskap och skriva ideskissen till ditt projektarbete.
KOM IGEN NU!!!!! :@
I'm watching you!
 
 
 
 
 

how I found you

Slutar tidigt idag, 11:15 så är nu hemma och sitter och dricker en kopp med latte som jag lyxat till lite genom att lägga i två chokladbitar. Mumma!
 
I alla fall på bilden, som är dagens enda lektion, så ska vi börja med ett självporträtt i valfritt material, valfri färg och valfri teknik. Så i början var det mest att man satt och glodde in i spegeln man hade framför sig och kritiserade sitt utseendet. Näsor var dagens populära ämne. Haha.
Kom väl igång lite på slutet med betoning på lite. Kan inte måla mig själv. Eller det ser inte ut som mig hur jag än gör... Såååååååå jaaaaaaa...
Och, jaaa mina tuttar har fått lite växtkaos eller ialla fall så har jag lyckats få till en finfin klyfta. Hur nu det lyckats. Tack, p-piller eller något... x) Haha.

like yesterday

Mysdag igår. Mysigaste på länge
Med middag och sällskap över natten.
Gick upp tidigt imorse med min kärlek och åt frukost för att sedan gå och lägga mig igen efter han åkt och sova till 20 minuter innan jag skulle gå till bussen.

Idag har vi haft kickoff om projektarbetet i skolan. Känner mig kanske inte jätteinformerad men det ska nog gå. Har vant mig vid att inte känna mig så informerad efter typ 2,5 år på denna skolan.

Nu ska jag sätta mig framför TV:n för att sedan sova.

Imorgon ska jag agera fotograf och hjälpa en vän med hennes projektarbete.

Puss

RSS 2.0