ibland är det riktigt fint att vara ledig


sol och värme

Ni förstår inte hur skönt jag har det just nu.  Sitter utanför lägenheten, på en bänk, iförd linne.  Ja, ni läste rätt, linne! Sverige är bra underbart när vädret är såhär. 
 
Fåglarna har fått spatt mer eller mindre och sjunger som bara den runt mitt huvud.  Och änderna som bor vid dammen vi har utanför lägenheten leker och plaskar massa i vattnet även kråka håller på.  Så det är inte bara jag som har det lite för gött i denna stund. 
Önskar att jag kunde sitt här hela dagen.  Men tyvärr väntar jobbet på mig och innan det måste det göras lunch.  Men en timme ute i solen är ju aldrig fel
.

borde sova

Anton och jag gick och la oss tidigt idag, och läste. Jag håller på med Hunger Games just nu och shit, vad bra den är.  Köpte den till Anton i julklapp,( som en liten utmaning är den på engelska). Så helt enkelt har jag snott den. Läst en timme längre än Anton som tyckte det var dags att försöka sova, smart när man går upp mellan 5 och 6 på morgon. 
Själv har jag blivit så uppjagad att jag knappast kan somna.  Har väl lite knappt 100 sidor kvar...  Så japp,  här ligger jag i mörkret,vaken ...  Jag ska inte upp förrän 9 imorgon så det är ju hellugnt. 
Vill läsa mer, men tror ljuset stör Anton mer än vad det stör mig att inte läsa mer.
Så ska nu försöka tänka lugna,  sövande tankar. 


Godnatt på er som känner att sömnen närmar sig! 

påskafton

Tiden bara springer, det är påsk, påskafton. Var det inte precis vinter och december? Nu är Anton och jag på födelsedag/påskfest. Härligt att för en gångs skull kunna slappna av och kunna släppa jobbet för några dagar. Vi har ätit god mat och jag sitter nu med en Ginger Joe och bara myser. 
Det är viktigt att bara vara här och nu, släppa det som hände igår och sluta oroa sig inför morgondagen.

Glad påsk på er.

RSS 2.0