Want to make you feel like the only one in the world

Är förvånad hur många som faktiskt går in och läser här när uppdateringen är lika med noll.
Har annars haft underbara dagar. Det var massa fint i Skåne, tagit över 1000 bilder. Hotellet var underbart. Lite egentid med min underbara pojkvän och komma iväg från "vardagen". Så himla fint!
Sen dess har jag träffat vänner och jobbat. Mest jobbat. Nu är jag ledig i 2 dagar innan det blir jobb igen hela helgen. Ska dock hinna med 2 fester där emellan. Kan nog bli en lite trött Linn både på lördagen och söndagen. Men det är det värt.

Idag gymmade jag dessutom för första gången sedan den 20 maj. GALET! Men det gick bra, hade inte förlorat så mycket muskler som jag trodde. Mer kondition skulle jag tro istället.

Imorgon åker jag till Anton, ska njuta ordentligen av de sista av hans semesterdagar som vi två är med varandra.
Så det ska bli fint.
Någon gång i framtiden kommer det bilder från de senaste veckorna.
Puss och hej så länge.

Förövrigt 1 månad kvar tills jag blir sambo och får tillgång till lägenheten! CRAZY!!!!!!!!! Blir så fånigt glad varje gång jag tänker på det.

Men nej nu ska jag inte sitta här och skriva strunt utan göra mig iordning och sova.
Ha det fint!

Fina tider

Har haft helt underbara dagar ute på sjön, bott på samma lilla ö som förra året. Bara njutit av tystnaden, att rå sig själv och vara med den jag älskar mest i hela världen. Vädret var helt okej, inget regn och sol mestadels av tiden. Har dragit på mig en väldigt fin bränna över hela kroppen. Jag klagar inte.
(som sagt)(dock är jag brun och itne röd som min mindre bra webbkamera fick det att se ut som)
Idag sov jag ett tag, man blir rätt trött av att paddla och bo på ö. Sängen var galet skön i alla fall. Så vid 10 gick jag upp, började packa inför måndag, då jag och fining åker iväg igen, till Skåne denna gången. Vi ska bila runt där. En del av min studentpresent av honom, så vi gjorde det hela till en resa. Ska bli så himla kul.

Sen var det jobb som gällde, från 15-21. Fick min första lön på detta jobbet idag, naaaajs När passet var över gick jag hem till toner av Robbie Williams från Ullevi. Hörde honom galet bra även från balkongen där jag och familjen sedan satt och åt kvällsmat och drack te.
Imorgon är det jobb i 10 timmar som gäller, sedan packa det sista, sova och sedan åka iväg.

Chasing the shadows

Nu är det snart dags att dra, allt packat förutom maten som ska ner i kylväskorna. Perfekt väder. NU KÖR VI!!!!
Känns så galet bra.

Igår bokade vi förövrigt en hotellnatt plus en vandrarhemsnatt till nästa vecka, övriga två nätterna vi ska vara borta får vi se vad som händer. Så taggad på det med.

Sitter och lyssnar högt på Shinedown medan älskling gör sig iordning. Asså, åååååååååååh!!!! :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Förra året, förra paddlingen.

It's always darkest before the dawn

Har packat större delen av det jag ska ha med mig imorgon. Ska möta upp Anton vid 13 snåret och handla all mat vi behöver. Är riktigt taggad faktiskt. Att få komma bort lite känns bra. Få huvudet lite klarare och lättare.
 
Sitter och lyssnar på Glee, mest för Corys död. Mest för att jag tycker det är sorgligt. Mest för att jag inte vill sova. Mest allt.
 
Detta är antaligen det sista ni hör från mig på ett antal dagar.
Så ha det så bra, njut av sommaren och ät många glassar!
 

en fin dag med Annie(hon är galet snygg, veeeeet)

 
 

Latest

En 10 timmars jobbdag är över. Nu har jag en 5 dagars ledighet framför mig, vilket känns riktigt gött.
De senaste dagarna, har jag vart med fining, "dubbeldejtat" med Emma och Johan, tagit alla våra lådor från mormor och morfars gamla lägenhet, promenerat, ätit, sovit, varit ute och solat, träffat Annie, varit vid aspens badplats med fina människor och skrattat. Seriöst vet typ inte vad jag gjort. Det händer så mycket och samtidigt ingenting speciellt. Men det är småsakerna som gör allt speciellt. Det som får en att bli lite småglad i vardagen.Att se att älskling bäddat sängen efter han gick imorse efter jag gått till jobbet (fatta hur avundsjuk jag var på honom som gick och la sig igen innan jag gick), att se en igelkott helt random, att hitta bilder man glömt på mobilen, lära sig norska ord av en kund, fota och så vidare. Det finns så otroligt mycket fint.
 
I veckan så ska jag och Anton paddla iväg, som förra året. Hoppas på lika fantastiska dagar som förra året. Veckan därpå åker vi till Skåne och blir borta i 5 dagar. Vi kommer hem lagom tills det är dags för mig att  jobba igen nästnästa vecka.
 
Så ja, lite snabb summering.
 
Nu är det dags för sömn, jag och mor ska åka till stan imorgon, äta frukost och köpa saker till mormor som hon behöver.
 
Hoppas allt är fint med er. Är så glad att jag ser att ni fortfarande kollar in här då och då. Trots att jag blir mer och mer ointressent, mer mer seg uppdaterad. Jag vet inte vad. Men ni gör mig glad.
 
Puss

:))

Nu är jag gladare. Måste någon gång lära mig kontrollera mina humörsvängningar. Men nu väntar sängen om en stund.
Börjar jobba först vid 16 imorgon och fram till stängning. Så kan sova ut imorgon, sedan väntar städning av mitt rum som jag enbart kan beskriva som kaos.
Nattens på er<3
 

Ge mig något lika trasigt som du och jag

Jobbet gick bra. Trots att ja fick veta saker jag inte ville veta, såg en sak jag inte ville se, tänkte på saker jag inte ville tänka på, trots att allt kanske inte blev helt rätt, trots allt.
Är lite ledsen och besviken. Men jag överlever. (hej klago-jönsen)
Satt och kollade på Håkan med lite halvtårar i ögonen hela konserten. Att det hela började med "vid protesfabrikens stängsel" gjorde kanske inte allt bättre då det var en av låtarna jag valde skulle spelas under avskedet av min älskade morfar. På något sätt lyckas den mannen sätta ord på sådant som är svårt. Fast Kent är ännu bättre. Inget slår Kent. Jocke kan ju liksom sjunga superduper. Jaja, nog om det.
Imorgon tänker jag vara mer positivt inställd till livet och lite gladare. Hoppas bara att det jag inte vill ska hända händer under de närmsta veckorna. (Hatar att skriva såhär hemlighetsfullt, säga a men inte b. Men det fick bli så nu. Behövde få det ur mig. Ni fattar grejen...)

Och för att avsluta med något ytterst kul (not). Morgonen och kvällens outfit. Annars rockar jag ica-outfiten. SCHNYGGAST EVER!!!!
 
Förövrig så vill jag bli helt frisk snart så jag kan träna. Känner mig "tjock" eller tjock är fel ord. Känner mig otränad o-musklig. Haha. Tjock var en överdrift..... 
Tooodelooooh

Trött tjej med kelsjuk katt i knät

Borde sova nu....
 

Dags att dra sig mot jobbet

 

:)

Jag kom hem för en liten stund sedan.
Röntgen är avklarad. Jag överlevde. Nu hoppas jag bara att min käke också överlever så att jag snart kan gapa som en normal människa plus att den ska sluta göra ont.
Blev i alla fall att jag fick gå upp bustidigt imorse för att ta tåget 6:15. Anton var snäll och skjutsade mig. Sedan var det att säga hej då och gå till hållplatsen. Det där att säga hej då och lämna honom är något av det jobbigaste. Känner mig jättefånig när jag sitter där bredvid honom och bara känner att jag inte vill gå, inte kan slita mig, att den sista hej då pussen inte kan vara den sista. Och så vidare...

Har vart en fint helg i stora drag. Har haft min älskling nära så som det ska vara. Han håller ihop mig och gör mig till en bättre människa. Synd bara att den där gamla dyker upp ibland.

Menmen. Nog om det. Ska hoppa in i duschen nu. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Så går det när man inte tvättat det på lite för länge. I eftermiddag är det jobb som gäller.

vikthets.

Var på um idag för att fixa nya recept. När hon frågade min vikt och jag sa att jag inte visste, ville hon väga mig. Sa att jag visste att det var 50-något. Men det dög inte. Så nu vet jag vad jag väger igen, med mat i magen och kläder. 53,6........ Det där med att gå upp går la inte toppen. Men trivs rätt bra såhär. Ser inte så smal ut som min vikt säger och det är ju alltid något. Lite dryga 52 till nästan 180 borde väl vara lite lite... Eller jag vet inte längre. Ska fortsätta att försöka sluta bry mig och inte väga mig allt för mycket förutom när det är fest och man hittar en rolig våg i ett badrum (hände senast i lördags).
 
Ha en fin helg alla fina.
 
Dags att ta en mackis och sedan sticka. Woop woop

Partyhelg

 
Fina jobbskjortan i bakgrunden.
Mag peek-a-bo. Den har inte sett mycket ljus i sommar så det får duga.
Snart dags för ehlgens fest numero 1.
Imorgon blir nästa. Jag är taggad, trots min förkylning fortfarande härjar fritt. Bitter är jag, lite. Jaaaooo.
 

just like you imagined

En 10 timmars lång jobbdag är över. Har hunnit äta massa mackor och jordgubbar så sitter här nu mätt och nöjd och väldigt, väldigt trött.
Har inte blivit jättemycket sömn det senaste då hostan har hållit mig vaken. Inatt var älskling ett sällskap och erbjöd sig till och med att följa med mig upp vid tre tiden då den värsta attacken satt igång.
Imorse när jag gått upp låg det en gullig liten lapp på mitt skrivbord, tillräcklig för att göra min dag. Det är sådana småsaker som kan göra en riktigt glad.

Nu ska jag ta ett långt bad och bara slappna av. Inget jobb förrän på måndag så nu ska här chillas!
Toodoelooooh
Vid halv fyra snåret i söndags morse.

måndag

Min röst är fortfarande ett minne blott. Men idag är den ändå bättre.
(Wihoooo)
Börjar jobba om 2 timmar så ska ta och fixa mig själv lite lunch snart. Sov lite för länge idag så har inte gjort något vettigt. Men som sagt "sommarlov" typ.
Så ja, då får man sova länge och inte bry sig riktigt.

Jag har fått en liten knäck och känner att människor börjar ogilla mig. Det händer ju lite då och då. Mitt osäkra jag klarar inte av att människor ogillar en. Men det är väl oftast bara en känsla som jag överanalyserar hela tiden. Alltid. Konstant.
Det hade kunnat vara fint att bli av med det och sluta bry sig. Men tydligen går det inte.

Men nej, nu ska jag inte trötta ut er med massa skitsnack (som vanligt) utan istället hoppa in i duschen och sedan fixa lunch.

Ha det gött!

RSS 2.0