Maybe I'm dreaming

Jag är sååå glad att våran klass (de som inte har träslöjd) har sovmorgon. En lång och trevlig en.
Åhhh, jag gillar deeeet. :D
.
Min far satt precis och kollade på ishockey Sverige-Norge. Han är en sådan rolig en att han blir helt uppslukad. Märker inget. Hör inget. Så man kan prata om vad som helst runt omkring honom. Lite gulligt sådär. ;)
Samtidigt så irriterar han sig på de manliga reklamrösterna i reklamavbrotten, ni vet hur de låter, i alla fall så är han alltid tvungen att härma dessa röster. Och jag är ju en liten retsticka när det gäller och ibland får jag till riktigt trevliga kommentarer till just detta. Vi håller på att retas hela tiden så jag är rätt van om man säger så och man blir bättre med tiden. Eller man kan ju alltid hoppas på det i alla fall. (;
.
För tillfället sitter jag med en tandborste i munnen och lyssnar på Lykke Li och har självklart spinnande Olli i knät. Oui.
.
HAHAH. Snusan har precis krypit ner i en av mina byrålådor och ligger och kollar på mig med en liten lurig blick. Det enda man ser är hennes ögon. Hon skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig. Väntar bara på att hon ska hoppa på mina stackars nakna tår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0