Nöjd tjaj med pälsflouff

 

Like 1, 2, 3

Målat naglarna i favoritnagellacket jag fick i nian trodde det var totaltorrkat, men så var inte fallet så jag är glader (:
Har börjar sminka mig så smått, vilket inte bilden ger den bästa bild av... eheee. 
Men nu ska vi snart gå så dags att ta på sig lite mer kläder kanske.. VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!!!!!!!!
Ha en mys fredagkväll!
Puss
 
 

the end of time

DET ÄR HEEEEEEELG!!!!!
Överlevde talet, har iofs en totalblackout om vad jag sa, men hoppas det gick bra. Var annars en rolig lektion. Skrattade de sista 5 minutrarna på lektionen och det höll i sig ett bra tag efter. Fint tal var det i alla fall ;) Vår lärare blev helt förstörd, så kul var det att se.
Nu har jag städat mitt rum, det nästan glänser, kanske inte...
Men ska träffa Emma med förräldrar om ett tag med mina försäldrar och gå och äta på restaurang och sedan gå hem till mig för glöggen. Så mys fredag. (:

haha

 
Hahaha, sa jag något om att göra sig iordning och sova?! Här får ni istället en Twiggybild.
oredigerad kan tilläggas

koncentrationsförmågan på topp....

Oj, vad mycket jag har pluggat mitt tal!!!!! NOT!!!!!
Men det ska nog gå ändå. Med lite extra sömn går allt så nu är det tandborstning som gäller för hela slanten. Väl i sängen ska jag läsa igenom talet igen, för mitt eget bästa.

SEN ÄR DET HEEEEEEEELG <33333333

Saknar mig älskling massor, ville bara dela med mig av det också <3

rubrikeeeeen

Sitter och försöker plugga in mitt tal. Annars så är provet gjort och det känns asbra, bara talet kvar nu sen känns det som lov... Typ...
Men ska snart dra mig tillbaka till skolan igen, mattelektion. Det är galet lockande att skolka men det ska jag inte göra är ju inte duktig flicka ni vet. Haha.

Annars så har jag fått ett massa fint sms idag som gjorde mig massa fånigt glad, som vanligt. Fånigt leende mot mobilen är något jag kan riktigt bra faktiskt.

Men nu ska jag ta och prata igenom talet för mig själv igen, känns inte alls dumt, nejnej...... Åh, varför kan det inte vara fredag eftermiddag???!??!?!!??!?
Skulle lägga upp en normalt fin bild, det gick inte att ta en fin bild, tog istället några där jag räckte ut tungan vilket blev ännu värre. Så jag har slitit. Så här har ni en lagom ful bild. Haha.
 

oh, so unpretty

Lektionen idag gick otroligt mycket bättre än gårdagens, skrek inte ens lika mycket. Bara lite.
Men fick inte kommentaren att jag lät som en stucken gris i alla fall. (;
Nästa lektion blir på tisdag. Det går braa nu.
 
Annars så saknar jag Anton, gått typ 14 timmar sen jag senast såg honom senast, så det är sjukt...
Känns förövrigt som om jag har något som trycker över bröstet, har ont i magen och lsååå vidare... Hela listan ska jag inte tråka ut er med. Men hheeeej, stress vad trevligt att du visar dig en så fin onsdagkväll som denna... NOT! Nu ska jag borsta tänderna istället och sedan plugga det sista innan mina ögon går i kors. Puss
Linn in action så att säga, känner mig så otroligt snygg ibland va... -.-'
 

lalalalalalalalalal

Snart är det dags att sticka, eller okej om 30 min. Ska försöka plugga intensivt under den tiden men koncentrationen infinner sig inte... Skyller på hantverkarna! Haha.

köra bileeeeeeen

Det är jobbigt att plugga, har suttit och försökt få i mig mitt tal jag skahålla på fredag... svenska nationella... Sen har jag prov imorgon också men det tar jag lite senare efter veckans andra körlektion i rad. Asså, gårdagens körlektion var svår. Jämfört med att köra på vägen och det jag gör nu är vägen så galet lätt. För vägen är verkligen lätt. Så jag säger bara såhär om ni råkar vara i Gårda mellan 14:05 och 14:45, SE UPP!!!!!!!!!!

Helgen

Men för att berätta lite snabbt om helgen också innan jag fortsätter med pluggandet, som inte går jättebra måste jag erkänna....
 
Fredag: Åkte till Anton för att sedan gå till Shawn och fest med massa härliga människor. Fick vin spillt över mig, fick en mosig banan kastad på mig(eller den blev mosig när den träffade mig), blev upplyft uppochnerpå och även fälld ett antal gånger. Japp, så kul har jag det på fester. Folk har en tendens att tycka det är kul att reta mig på ett eller annat sätt.
Men vi lyssnade på musik, var ute och gled i regnet på altanen, sjöng, myste, körde 21 och bara pratade om allt möjligt. Var en fin fredag.
Gick vid halv fem-tiden och låg i sängen hos Anton lite efter 5.
Denna bild tog när de flesta hade gått och vi bara var 8 st kvar som satt och flummade i soffan. Fina människor<3
 
Lördag: Vaknade och gjorde inget speciellt egentligen, fixade med en julklapp till Antons föräldrar, kollade på film och bara myste.
 
Söndag: Skulle egentligen åkt hem hyffsat tidigt men det blev istället att både jag och Anton åkte hem till mig vid 18-tiden.
 
Så en myshelg med min älskling och en fest på det, kan det bli bättre?! (:
 
 
 

vattenläcka

Hantverkare har sprungit här hela morgonen, vattenläcka... Toppen........
Den har dessutom hållit på i typ 1 månad så lägenheten under har en stor vattenskada i taket. LOVELY!!!

Lovely

Eftermiddagen idag ägnas helt åt min älsklig!
9 månader idag och jag blir bara mer och mer kär i honom för varje dag som går<3

Dags att sticka! Ha en finfin fredag <3





 

747

Lyckades göra svenska nationella på knappt två timmar. Tror det gick helt okej. Inte mvg, men det förväntar jag mig inte heller.
Vid 16 tiden ska jag och Emma på bio och efter det bli det kaosfart mot vagnen för att hinna till en fest. Ska bli kulkul. Tror denna helgen kommer bli bra.

På hemvägen idag så var det en spya bakom hållplatsen så tvingade felix att gå med mig till nästa hållplats. Heeeej, spyfobi <333
Om jag blir kräksjuk nu alltså då vet jag inte riktigt vad jag gör.
Men nu ska jag göra mig iordning och packa väskan och äta lite.
Puss hej (:

Twiggy

Förresten två snabbredigerade bilder från plåtningen!
 

jajajajajajajjafkföhfhgjf

Ska om en liten stund åka ner till tåget och åka till Anton. Mysmys.
Passar på att utnyttja tiden på tåget för genomläsning av svenskanationellahäftet. Två flugor i en smäll liksom! (;
HEEEEEJ EGOBILDER!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

ibland så går det!

Lyckade tillslut ta mig i kragen och läsa igenom naturkunskapen. Det tog emot men det gick. Nu är nästan all tvätt uppe från tvättstuga, så känner mig riktigt duktig faktiskt! Ska ta och kolla igenom svenskanationellahäftet så jag har lite koll på fredag i alla fall.

Tvättaaaaa

Tvätten föll på mid även denna veckan! Kul... Not! Men återigen, vuxenpoäng. Börjar känna mig som en äkta 18 åring nu alltså ;)
Passade på att träna lite snabbt efter skolan också, blev drygt 30 min kondition och 20 min styrka. Kände att det räckte. Åkte sedan hem och åt massa gott. Borde sedan ha börjat plugga, gjorde jag det?! ICKE! Har fortfarande inte börjat. Bara filat lite mer på talet, men det är inte det viktigaste just nu. Men känner om jag ska sätta mig och läsa igenom något nu kommer jag somna och det känner jag inte riktigt för... Har ju tvätt att passa liksom!
Denna veckns underbart snygga tvätt-outfit! Känner mig jättecharmig, mer mysbyxor, en nästan förliten skjorta, en massa stor och mysig halsduk, blött hår och helt osminkad. Det är jag i ett nötskal just nu!

Vad som händer när man gör ett evenemang på facebook

Pojkvännens kompis är inte så bra på photoshop... Världens mest klockrena bild though, har skrattat ett bra tag åt det bara för att den är så ful. Men har världens finaste ballong så är glad. Om ni undrar varför jag helt plötsligt fick denna bild så gjorde jag ett evenemang för min första utgång och bjöd in massa människor. Och helt plötsligt bara, baaaaaam, så får man denna bild. Fånigt glad tjej. (; Om 23 dagar smäller det! :))

Helgen

Förövrigt helgen spenderades först med långpromenad med Emma, myset.
På lördag förmiddag kom Josefin hit och stylade mig till Twiggy, oredigerade bilder finns, sörjer....
Men var askul, har ju en förkärlek att bli stylad och stå framför kameran. Så jaaaa, ni förstår. (:
Sen så en liten stund efter att Josefin åkt så tog jag tåget till min fining och spenderade resten av helgen där och kom hem tidigt imorse.
Men plugga var det Linn!
En liten tjuvkik på en oerhört oredigerad bild och halvful Linn, men det får duga. Hade massa lösögonfransaaaaaaar <333

NOOOOOOOO

Mitt hår har nog aldrig varit finare faktiskt. Ytterst vackert med två antenner...
Och med detta ville jag också meddela att jag inte kan redigera mina bilder i pixlr längre då det inte går att spara bilderna, så jag är grrrryyymt deprimerad just nu... :(:(
 
Annars så har jag pluggat naturkunskap och skrivit på mitt svenskanationella tal. Talet börjar ta form i stora drag och jag tror det kan bli rätt bra. Hoppas jag...
 
Nu ska jag fortsätta plugga men det kommer bli att jag sörjer mitt redigeringsprogram istället...
ÅÅÅH, SÅÅÅ DEPRIMERANDE!!!!!!!!!!

You are loved, don't give up

Har precis varit ute en långpromenad med bästa vännen. Vi hittade en gungbräda som underhöll oss i närmre en halvtimme, glömt att det är så kul. Ska snart göra mig iordning för ska upp tidigt imorgon. Puss hej

varfoooooor

Det är helg, har inte gjort något speciellt sen efter jag kom hem. Ätit, städat ur lådor och ätit min vikt i chips. Låter kul va?!
Men som sagt det är helg och imorgon ska jag stylas och fotas. Hoppas på att känna mig riktigt snygg. Känner för att känna mig riktigt snygg.
Resten utav helgen vet jag inte vad som händer, har inte fått besked. Känns som om det händer mer intressanta saker än att hänga med mig.
Heeeeej, småbitter tjej. Nejdå!
Nu ska jag dricka te och då kan man ju inte vara bitter.
Puss

a thousand miles

Rätt trött, funderar på att göra mig iordning och sova. Måste ju vara pigg inför helgen eller något.
Annars idag så var det kulturdag i skolan så var där till 12 ungefär sedan åt jag och Matilda sushi och åkte sedan över till Backaplan för att kolla i en affär. Sedan drog vi hem. Efter det har jag suttit vid datorn och pluggat. Tempot idag går på 110 km/h, kanske inte. Men ska bli redigt gött med helg. Och på första lektionen imorgon ska vi kolla på bio. Så heeeeelt okej alltså.

Körlektionen

Förövrig så gick min körlektion riktigt bra. Körde på vägen som en äkta fartdåre, var uppe på 4:ans växel. Körde 70 km/h när man skulle köra 50 så kände mig redigt cool alltså. Stannade vid rödljus, åkte i rondeller, svängde runt som en galning, u-svängar, upp och nerväxlingar, krypkörning och akta oss för farthinder hann vi med idag. Misstaget idag var att jag höll på att svänga in i en stolpe, det blev för mycket på en gång. Att både hålla koll på gasen, bromsen och kopplingen samtidigt som man ska svänga och kolla i alla backspeglar så det blev kaos och pep till, vilket min lärare tycker är jättekul sedan sa han agera, inte bara reagera. För vet ju mycket väl vad och hur jag ska göra men min kropp lyder inte. Kan inte göra flera saker samtidigt. Är nog en äkta man.
Men annars så gick det jättebra. Var jättekul. Trots att jag var rädd för alla närliggande bilar och att jag råkade röra ratten då och då när jag växlade. Men vem gillar inte lite instabil körning.
Nästa lektion inbokad om 2 veckor då ska vi gå igenom dolda korsningar, detta kan bli intressant om man säger så.
Men det ska nog gå bra! (:

INGA KLÄDER!

Känslan när man inte har något att ta på sig förutom underkläder och ett par svarta jeans.....
Förresten pga av all träning de sista så ser ni hur mina magmuskler bara väller fram. Det är helt galet vad de syns!
Not.
Men ville väl också lägga ut dessa bilder för att säga att ni ska vara nöjda med vilka ni är och hur ni ser ut för ingen är eller ser ut som du. Du är unik och det ät totalt jättetoppen!!!! :D

nu

Och ungefär där var mina 20 minuters lektion över. Gick till Valand och står nu och väntar på vagnen. Är faktiskt lite nervös inför vad som komma skall men det ska nog gå bra!(:

monsters

AAAAAAH! Har dubbelelktion på körskolan imorgon, kaaaaoooset.
Hinner vara med 30 min på min enda lektion jag har imorgon. Så kortisdag, är rätt taggad faktiskt. Sen på eftermiddagen kommer Anton så det blir nog en finfin dag.
Ska försöka att inte köra över någon eller något denna gången heller.
Uppdaterar er imorgon om hur det gick. Är väldigt nyfiken själv faktiskt.
 
Snart ska jag göra mig iordning för sängen, om typ en timme. Jag lägger mig så galet tidigt under skoldagarna, brutalt tidigt. Men är man en trött tonåring så är man, (;

chillin'

Har spenderat de senaste 2 timmarna efter jag kom hem från gymmet med att försöka komma igång med mitt projketarbete. Har väl gått sisådär men har hunnit gå igenom en bok och skrivit ner lite viktiga årtal och så. Detta ska nog gå. Så småningom.
Stack, som jag skrev, och tränade direkt efter skolan och det kändes och gick bra. Den första låten som spelades när jag kom in på gymmet var Sundance Kid med Kent. Mmmmm, så fint<3
Men nu ska jag ta och springa ner till tvättstugan. Nackdelen att vara ensam hemma på en tisdag, tvätten faller på en. Men vuxen poäng på det. (;
Hej så länge
Snyggaste tvättoutfiten. Är galet nöjd faktiskt. (; Kolla på strumporna bara liksom. Grrrrrrrrrrr.

Ouuuuuut

Ska dra ut på en promenad med Matilda nu. 
Plugget får vänta.
Todelooooh så länge (:

Come back, be here

Helgen var finast. Med min fining. Mår bara så bra och är så glad idag.
Fick sluta tidigare idag och kom hem vid halv fyra och åt då sushi som jag köpt med mig. Så galet gott. Men har total matkoma nu, 9 bitar är en del. (;
Sen har jag suttit och kollat igenom en bok som handlar om modet under 1900-talet. Så någon gång ska jag väl komma igång med mitt projektarbete.... Någon gång. Good luck Chuck. Eller något.


På lördag ska jag återigen bli stylad och fotad av min fina vän. Ska bli kulkul! (:

 

I'm falling in love with your favorite song I'm gonna sing it all night long

Om lite minde än en timme så ska jag åka ner till stan och möta upp Anton. Vi ska köpa lite grejer och sedan spenderar jag resten av helgen hos honom. Mys.

Annars så mår jag lite halvilla just nu. Men när vinterkräksjukan härjar så förväntar jag mig inget annat med min spyfobi. Men hade ju vart gött att inte må illa så länge till. Typ 5 minuter till räcker.

Hoppas ni har det finfint!
Puss

HAR SPOTIFY PREMIUM IGEN!!!!!!!!!

Smet ifrån lektion idag med Matilda för att gå på riskettan. Det visade sig bli riktigt roligt och träffade många roliga människor. Satt och småfnissade med Matilda, Emma och Louise under rasterna. Planerade en resa till Storselen med några i gruppen och la upp vilken bil vi skulle ha, hur vi skulle köra, när vi skulle stanna och så vidare. Var riktigt kul.

Nu har jag hunnit äta middag och ska sedan åka till Matilda på myskväll.
Så det var la det.
FREDAGSMYYYYYYS!

Tung skolväska

Har nog aldrig varit med om en sådan tung skolväska som jag hade på hemvägen idag.
Men för att ta det hela från början så efter första lektionen idag så passade vi i lilla gänget på att gå på kunskap och framtidsmässan för att se om det klarnade upp lite vilket universitet och liknande man tyckte passade en.
På väg mot denna fina mässa så åker min älskling förbi i sin jobbil och jag får ju lite lyckorus och skuttar fram till honom (han parkerade bilen en bit bort) och gav honom en kram och puss. Sen stod vi och pratade en stund innan vi bestämde oss för att fortsätta traska mot mässan.
Väl där så plockade jag på mig en del kataloger, den ena större än den andra+ en mattebok och en vattenflaska på det resulterar i en väldigt tung väska.
Jag som redan hade träningsvärk idag efter gårdagens träning lär ha ännu mer imorgon.
Jaja, jag klagar inte känns bra att man gjort som anstränger den gamla, slöa kroppen lite.
 
Nu ska jag snart börja fixa lite te. Sååå törstig och sugen på något att äta.
Galet sötsugen också för den delen. Men man får.
 
Ytterligare en annan sak så säger typ alla människor runt omkring mig att de börjar bli förkylda, PANIK, typ. Vill inte bli sjuk och jag med mitt "toppenimmunförsvar" lär ju åka dit rätt snart. Menmen. Jag slapp åtminstone vara sjuk på lovet. Tummen upp på det! :)
Hej så länge!
Finingen och jag på öde ön i somras <3

lite för tidigt?!

Inte nog med att mitt spotify premium har tagit slut så spelas det dessutom lite för ofta olika reklaminslag varav 50% är en och samma, som är en reklam med massa jullåtar. Shit vad kul... DET ÄR EN OCH EN HALV MÅNAD KVAR!!! CHILLA! 
 
Och ytterligare en hemsk sak är att det helt plötsligt håller på att ploppa upp en finne på min kind. VAD VILL VÄRLDEN MIG?!?!?!?!!?

"köra bilen"

Överlevde övningskörningen. Klarade även av att växla fint och stanna vid trafikljus och väja från bilar som stod där de inte skulle stå. Läraren skrattar fortfarande åt mina små pip och hur jag frenetiskt trycker ner kopplingen ibland helt utan anledning. Blev i alla fall att jag bokade en dubbellektion om precis en vecka. Så nu jävlar ska det köras massa bil! 
Sen så blev det träning. Promenerade från körskolan till gymmet i regnet och satte sedan igång. Kändes bra att komma igång igen. Hade inte varit på gymmet sen den 17 oktober, dåligt Linn, dåligt!
Nu har jag hunnit äta två mackor och druckit en drickyoghurt och ska nu hoppa in i duschen.
Farväl!
Körskolan, lärarna och receptionisterna låtsasbråkade under tiden jag satt och väntade på min lektion. Så hade fin underhållning och var tvungen att lägga mig i lite. Men det fick jag inte för att jag var en elev så en lärare retsamt. Så ibland kan man ha kul. (;

shout out loud

Kortis dag i skolan även idag! Snart ska jag ta och sätta mig på bussen och åka till Heden för min andra körlektion på körskolan.
Eftersom jag och min far inte kört på ett tag nu så är det faktiskt lite nervöst. Önska mig lycka till och att jag inte ska köra över någon eller något. 
Skriver senare hur det gick, om jag överlever vill säga.
Om jag överlever så ska jag gymma direkt efter lektionen. Första gången på typ 2,5 veckor. Känner mig lite otränad för tillfället. Men man fåååååår.
Puss på er
 

love you

Nu ska jag snart och åka iväg till min fining och krama på honom massa. Ska bli fint.
Han förtjänar allt kramar i världen <3

Äntligen fri

"Jag är fri" var det första som kom ur min mun då jag och min mor lämnade rummet vi suttit i hos bup. Gjorde min sista ifyllningslapp för att se hur depressionen var.
Min sista!
Och resultatet på den var det bästa hittills. Låg på måttlig depression när jag var där förra våren på gränsen till grov och nu är den lätt. Hur underbart är inte det? Tabletterna blir kvar i alla fall till nästa vår. Men det stör mig egentligen inte så mycket.
Mår bra. Och det är så härligt.

Jag brukar inte må bra på hösten normalt så det säger ju en hel del. :)))))))))) (många dubbelhakor på det)

Designarbete: check

 
Modell: Annie
Fotograf: Jag
Väska: Lång tid i photoshop men tycker ändå den blev helt okej förutom banden som ser väldigt fake ut. Men själva väskan/ryggsäcken är väldigt jag and I like it! :D

When everything dissapears

Det blev ingen lång paus här.
Idag känns allt bättre och större delen av mitt minne har kommit tillbaka från lördagskvällen. Fick något som kallades brown out tydligen och kom inte ihåg något när jag kom hem. Hade sån panik.
Men det var lite alkohol i kombination med min medicin som fick någon konstig effekt på mig. För kände mig klar hela kvällen tills jag kom på att jag inte kom ihåg något.
Så skumt allt kan bli ibland. Det är då man är så glad att man har världens finaste pojkvän som kom och tog hand om mig hela natten. Tog över efter min mor som suttit med mig ett tag. Vi pratade sedan igenom hela kvällen och kvällen för att se när allt försvann. Efter ett tag dök fler och fler minnen upp. Och idag är det mesta tillbaka förutom just hemfärden. Men hem kom jag så allt gick ju bra ändå. (:
Hade jättekul i alla fall med fina människor. Nästa gång så blir det ett glas vin som gäller för mig sen så blir det nyktert resten av kvällen. Men hoppas på att få sluta med mina mediciner inom en snar framtid. Mår bra. Så mycket bättre. Ska till bup för sista gången i mitt liv imorgon. Så får se vad de säger om det hela. Kanske till våren/sommaren hoppas på det bästa. För våren och sommaren är fin.
Luddigt inlägg men ville nog mest bara skriva av mig lite. Få det ur hjärnan.
Puss på er alla fina människor. Ni betyder så mycket.

what did we do last night

Kommer ta en liten paus någon dag härifrån. Måste reda upp mitt huvud efter gårdagen. Dagen idag har bestått av tårar och ännu mer tårar. Får jag säga igen att jag har världens bästa pojkvän som har tagit hand om mig. Under hela natten till klockan 11 idag.
Mitt minne från gårkvällen börjar komma tillbaka lite men allt känns som en dröm. Vet inte hur jag kom hem. Men det gjorde jag ju hur som helst.
Är bara ledsen just nu.
Väldigt ledsen.
Imorgon börjar skolan också. Kan bli kul att se hur det går.

the world was on fire

Idag är det en äkta chilldag. Sov länge och blev väckt med ett glatt godmorgon av moren som fixat frukost. Så mysigt. Sedan dess har jag tagit ett fotbad och duschat. Mina fötter är som små fina bebisfötter nu. Vill bara klappa på dem hela tiden. Typ. Okej, inte riktigt. Gillar inte mina fötter. 
 
Hur som helst så ska jag ta och börja plocka undan lite i mitt rum som är stökigt igen. Kan inte hålla det städat och det stör mig lite.
Sedan ikväll så åker jag till Anton ska bli mys. Tror vi ska kolla på Iron man 2 som vi inte hann kolla på förra gången då vi blev avbrutna av att lite människor kom. Inte fel det heller måste jag säga.
Men nu väntar tyvärr städning.
Puss

gårdagen <3



the way I love you

Imorse när jag gick upp såg jag dessa vantar ligga på mitt tangentbord med ett litet kort till. Och ungefär sen dess är min dag gjord. Så fluffiga och fina. Har världens bästa pojkvän säger bara det.
 
Idag har jag varit iväg och klippt mig frisören lockade till mitt hår så nu är jag stylad och fin. Passar perfekt eftersom Annie som kommer om ca en halvtimme och jag ska fota bara för att det är kul. Hoppas bara att vädret håller upp. Förövrig så är tröjan jag har på bilden ny. Fast den syns inte och ser svart ut. Den är vinröd och stickad. Det kunde man inte gissa va? (;

RSS 2.0