d

Carro gick precis och nu vilket sekund som helst så kommer Matilda.
Lyckades faktiskt plugga lite. Med betoning på lite, läsa igenom sidorna typ. Men det räcker!
Ska se till att fixa lite lunch till oss. Sen ska vi nog bara mysa och vara lite allmänt tjejiga och måla naglarna. Mitt svarta nagellack Josefin målade på mig i måndags har åkt av på vissa ställen och är inte jättecharmigt längre. Synd faktiskt.
Mår faktiskt lite bättre nu, när jag vart uppe ett tag. Så det är gött
Men hej så länge nu kanske hör av mig senare vem vet.

hosta

Somnade inte alls tidigt som jag tänkt mig. Låg och hostade som en idiot, tills jag fick kväljningar och sprang upp och tog hostmedicin. Så det blev inte så mycket sömn. När jag vaknade imorse hade jag totalt tappat rösten. Igen. Fast om man jämför mot förra gången så är det nu ännu värre. Jag låter som en cykeldäck som pyser luft. Haha. Men det lär bli bättre under dagen får jag hoppas. För orkar inte mer nu. Min mor åkte iväg för ca en timme sen också och återkommer på lördag kväll.jag lär nog överleva utan henne dessa dagar ändå, har annat folk som får ta hand om mig. Haha. Nu ska jag gå upp klunka lite hostmedicin, äta lite frukost och försöka få tillbaka rösten och undvika att spy. Vill inte spy, okej?! Mitt största problem i livet typ haha.

breathe

Har inte orkat uppdatera idag. Men när faktiskt bättre, även fast det är lite så är det ändå en förbättring. Och vem tackar nej till det liksom?! Satsar på att vara ännu piggare imorgon. Lyckades få till sällskap hela dagen imorgon så ska nog lyckas överleva den på ett mer eller mindre fint sätt. Haha. Ska träffa Anton på kvällen, jag längtar verkligen, kommer vara ett övergosigt krammonster typ, för att beskriva det på ett fint sätt. Carro och Matilda kommer till mig på dagen, så det kommer gå bra. Allt kommer gå fint. Ska faktiskt sova nu. Huvudvärken gör sig påmind igen, som den gjort varje kväll de senaste dagarna. Fy! Men godnatt på er fina<3

fick för mig att borsta katten lite bara


enorm jätte-ego-bildbomb

Hatar egentligen att lägga upp såhär många bilder på mig själv. Men enjoy eller något.

team building

Bara efter att ha gått några steg, langat upp saker i ett skåp är jag helt slut.
Totalt kaputt.
Huvudet bultar och jag känner mig sämre.
Men nej, nu jävlar ska jag bli frisk.
Ska försöka hitta lite sällskap till mig själv på torsdag dag. Behöver det känner jag. (:
Men ska hoppa in i duschen, sitta där ett tag och sedan sova. Ska vara bättre imorgon. Måste!
Jag är rolig ju. :(

ouiouiouioui

Känner mig sjukt charmig. Är nu inne på dagens andra äpple. Hur kommer det sig att jag inte äter det oftare?! Jättegott ju!!!!

sötnosar

Har suttit och klappat på Snusan ätit ett äpple och försökt få bort mitt illamående efter omeletten jag gjorde. Ägg och jag är egentligen inte så bra vänner. Blir bara illamående efteråt men whatever.
Min röst är nu ännu mer tillbaka, bara 10 nyanser mörkare än vanligt, som sedan går upp i något fint målbrottspip då och då. Har fått lite mer feber och känner mig bara jobbigt förkyld.
Snart kommer mor min hem. Hon kommer skratta åt mig.
ÅÅÅÅH! VARFÖR ÅT JAG OMELETT?! När min mor åker på torsdag vem ska då laga mat åt stackars sjuka mig liksom?! :( Snyft.
Alltid lätt att vara efterklok.
Imorgon blir det något annat.

500 mil i snön

Igår kväll/natt var det första gången på länge som det faktiskt regnade. Kändes lite halvskumt faktiskt.

Do you ever wanna be on top?

Mina mobilbilder från stylingen. En liten close-up.

i ett iskallt ikea-land

Rösten har börjat komma tillbaka, lite i alla fall. Nu låter jag mer som en sjuk bil typ. Hur nu det låter men ni kan tänka er själva. Riktigt hes och fin. Jag som aldrig blir hes eller tappar rösten tycker detta är sjukt underhållande.
Funderar på att fixa lite lunch till mig själv nu. Har ändå varit uppe i snart 4 timmar så 1 banan och 1 macka och några koppar te räcker inte. Maaaat. Mmmm.
Blir nog en omelett eller något. Jajemän.
Min energi är inte på topp. Rätt seg faktiskt. Kommer sluta med att jag somnar i soffan och vaknar med ett ryck när någon av mina föräldrar kommer hem framåt kvällen.
Skulle kunnat bli kul.
Nej, mat!!!!!!

låt mig finnas

Tappat rösten totalt inget engelskatal för mig inte.
Ska chilla på det hemma istället, plugga och bli frisk!

värt att tänka på


Like the end of the world

Nu är det dags att sova.
Taggar att vara friskare och gladare och jag vet inte vad imorgon.
Sedan tagga engelskatal. Som måste gå bra. Fast jag inte haft koncentrationen att öva. Så det får gå som det går.
Men ni får sova så gott alla fina.
Puss <3

-


Finaste

Har så fina vänner som skriver så söta saker till mig.
Trots all förkylning och lite allmänt må dåligt, heshet, hosta, huvudvärk, illamående och lite allmänt, så gjorde detta min dag. Totalt.
Ni är finast.
<3
Alltid!

antistress


Dagens styling. Har tvättat av mig både stenar och ögonskugga. Mina ögonfransar är numera normallånga och jag känner mig väldigt vanlig igen. Det enda som är kvar är håret och lite av basen. Håret får vara kvar imorgon med. Torrschampoo <3<3<3<3
Nu ska jag plugga lite engelska. Tal imorgon. Can't wait. Eller?!
Puss hej

would it be wrong, would it be right?

Ska ta en dusch och sedan försöka sova och vakna upp som en förhoppningsvis ny människa.
Imorgon kommer Josefin hit och stylar mig ska bli svinkul, så hoppas på det bästa att jag lyckas att inte se för förkyld ut.
Men nu duschen.
Puss

You are the only one

Jag kom hem vid halv två. Dunsade direkt ner i sängen och sov till lite över fyra. Känner verkligen att jag utnyttjat solen idag, eller inte.
Hatar att vara förkyld.
Men jag och mor min har gjort glass, så det kommer jag antagligen tröstäta upp imorgon.
Just nu skulle jag vilja vara kvar hos Anton sitta på deras altan och sedan spela kubb, som de skulle göra. Skulle vara ett underbart avslut på denna helgen. Men nu blev det inte så. Är så sjukt sugen på jordgubbar men de är kvar hos Anton så nej. Inga jordgubbar här inte.
Hoppas ni har haft en finfin dag i alla fall och blivit bruna och fina. (:

-

3 månader idag. Det firar jag med en förkylning. Fy. Anton ligger och sover. Ska nog försöka dra mig hemåt hyffsat snart. När han vaknat. Fint sätt att spendera dagen. Jag vet, jag vet.

by train

lyckades packa ihop mitt pick och pack på typ 5 minuter för att sedan rusa mot bussen. Jag han. Är faktiskt väldigt osäker på vad jag har med mig, mycket blev det. Och jordgubbar. Mmmmm. Kommer nog bli en fin dag<3

snusan

Grannen dammsög på balkongen, sötkatten var helt sjukt intresserad.

_

Btw, lite rosa fläskkött skrämmer mig. Rejält. Men nej. Det gör inget. Chilla på det... Ja, jag är normal.

bababa

gick hem sista biten. Det var lugnt och skönt ute. Fortfarande shortsväder. Och mörkt. Mmmmm. Inte kolsvart men bara så det är en timme efter solen gått ner ungefär. Precis lagom. Men nu ska en sjukt trött Linn sova. Can't wait! <3

japp

är medveten om att jag ser rätt trött ut. Klev precis på bussen, en busschaufför som kör brutalt, tjejer som pratar studenten och ett antal för manga chokladbitar tror jag kan beskriva mitt humör rätt fint.

It's not something I can easily hide

Slutade skolan 1,5 timmar tidigare, helt okej faktiskt. Åkte hem och nästa direkt efter mötte jag upp Matilda och gick runt halva Härlandatjärn köpte glass och mös. När jag kommit in hunnit äta lunch och världens godaste chokladruta, så följde jag med Emma ut med Frasse så ännu en promenad. Känner mig faktiskt duktig. Och kände att jag kunde unna mig chokladruta, glass och tårta. Mina föräldrar har 19-årig bröllopsdag idag så det fick firas med tårta. Mmmm.
Snart ska jag möta upp Matilda igen på redbergs, för har blivit inbjuden på grillmiddag. Är så mätt men det har aldrig hindrat mig förut liksom. (;

vad som än händer

Kom hem vid sju, somnade som en stock och vaknade 20 minuter kombo jag skulle gå mot bussen. Missade bussen med några meter. Nu sitter jag i alla fall på trean påväg mot skolan lär vara där om knappa 20 så hinner fint ändå. Älskar att det är varmt ute idag med. Sedan klockan 6 imorse var det shortsvader. Blir så glad!

Mmmm, godmorgon på er med


drive

När en fin låt kommer på vid rätt tillfälle och det känns som om man är med i en musikvideo. Är det bara jag? (;

don't you know my wishes came true?


sometimes it's not enough

Egentligen världens mest ocharmiga bild. Men vad gör man inte i brist på annat? Var tvunget att springa till bussen, igen. Känner att jag börjar få in det där nu. Fin träning. Rusha 30 meter. Haha. Men kom med tåget i tid och allt, här alla fönster öppna på vid gavel och tåget är fullt. Nästa som kommer på kommer typ få tvingas stå. Det enda negativa med fönsterna är att jag inte hör min musik. Men samtidigt har jag fläkt i håret a la Carola och fångad av en stormvind. Klagar inte

hemma börjar nästa dag

Överlevde även denna skoldag och imorgon är det fredag igen. Jag giiiillar!!!!
Om ett tag ska jag dra mig mot Anton och tåget mot Allingsås. Var längesedan jag var på dem nu, undrar om de hunnit sakna mig. Tågen alltså.
Men har härlig sovmorgon imorgon, sen svenskaskrivning forsätta på dagens och sedan skulptur. Så helgen är nära.
Oturligt nog har vår engelska fått spel så vi har fått både engelskaläxa och så ska jag hålla engelskatal på tisdag. Gissa om jag är glad...............

det där att sitta normalt framför datan funkar inte


stay with me, stay

Vill inte läsa svenska, vill inte vill inte vill inte.
Fixar te istället! Jaaaaaaaaa! :D:D:D:D:D:D

Live in Oslo

Allt gick bra idag i alla fall, till och med matteprovet tror jag gick bra, visserligen kommer det inte bli något mvg det är jag helt säker på. Men just nu känns vg sjukt bra. Så är nöjd.
Fiskdamm och fotografering av små barn gick också bra, tog över 500 bilder så någon måste ha blivit bra. Och fiskdammen kan ju knappast bli så misslyckad, stod mest och tryckte såpbubblor i barnens händer och sa "nämen, kolla vad du fick nu, såpbubblor""Vilken fin fisk" Osv. Bebisar är något av det sötaste.
Blev skjutsad hem av Emma och ringde upp Anton och bara pratade resten av vägen. Mysmys.
Och det var allt jag hade att dela med mig av nu.
Snart blir det te och sedan sova.
Utmattad Linn.
Men först ska jag försöka bestämma vad jag ska skriva om på svenskan imorgon, kaos. Vi ska göra en sammanställning av några texter... Underbart kul. Eller inte.
Men det är bara det vi har kvar och ett prov. Så börjar känna sommarlovet kommer närmare och närmare och det känns underbart!

big deal

Mmmm, mat. Dagens sneda lunch! Vet att ni ville veta!

Is there life on Mars?

I väntan på att få komma hem, det var så sjukt varmt. Helt underbart!

gissa vad vi gör nu?


Thousand miles apart

Satt ute från klockan halv ett till sju med Matilda och Linnea. Så rejält med sol blev det och en hel del matteplugg.
Matilda och jag fick sushisug så vi åkte och köpte det, mumma, sedan lyckades vi också få klart historiaarbetet och maila in det.
Men hur som helst så är det sjukt härligt att värmen äntligen kommit, bryr mig inte om att mina axlar har antagit en liten mer rosa kulör, vilket är sjukt ovanligt för att vara mig. Det måste betyda att jag ät ovanligt blek i år helt enkelt.
Tror inte jag har tillåtelse att lägga upp någon annan bild så denna får duga, kanske kan sno någon från Matilda om hon lägger upp någon.

it's all that I can say

Det blev inte så mycket mer gjort. Fastnade framför youtube. Hittade fina saker. Nu gissar jag på att det snart kommer plinga på dörren.
Så skriver antagligen senare ikväll och klagar på hur mycket jag hatar matte.

Life goes by

Tänker idag visa upp mina totalt o-shortsklara ben idag. Bara för att det är varmt. Menmen.
Har hunnit plocka lite i mitt rum, äta frukost. Och hitta en enorm fästing som Snusan släppt i min säng. Kan säga att jag känner mig lite smått illamående nu. Fästingar är seriöst det äckligaste som finns. Jag dör!
Nu kommer tjejorna om 1 timme så ska fixa det sista borsta tänderna och dansa loss till musiken och förtränga minnet av fästingen. Ska nog lyckas faktiskt!
Sen ska jag få de andra två att tycka det är en fin ide att plugga ute. Passa på att jobba på brännan liksom. Mmmmmmmm.

tell me what you want to hear

Bestämde mig för att gå upp hyffsat tidigt idag. Än har det inte gått så bra. Men jag jobbar på det. Ska försöka hinna städa lite innan människorna kommer hit. Tror även jag ska träna lite, om jag orkar. Det är alltid det som är i vägen. Men det är i alla fall asgött väder idag med, så man kanske kan sätta sig ute och plugga. Idé. Men ha det finfint! Puss

a dream for the weaker

Vi blev hyffsat klara med arbetet faktiskt. Ska läsa igenom det och småpilla lite på det imorgon. Då ska jag också ha mattestuga här hemma.
Nu ska vi bli proffs allihopa.

Ska faktiskt snart lägga mig, mår så sjukt illa och har ont i magen så nej, sängen känns lockande och mycket sömn är aldrig fel alls.

Har ju hel buffertdag imorgon så inga lektioner, så sovmorgon också. Fatta vilken pigg Linn det kommer vara imorgon alltså. Helt kaooooos!

kaffe var det Linn, kaffe!

och ja, mitt ena ögonbryn lever sitt egna liv. Jättefint!!!!

ain't nothing but a mistake

Och förresten gick det bra hos läkaren, kändes som om hon lika lite som jag visste varför jag var där. Men vi diskuterade mediciner och vet inte om jag får byta en gång till. Min kropp gillar inte mediciner tydligen. Undrar ocksåvarför hon såg förvånad ut när jag sa att min aptit är bra. Hallå, äter konstant och mycket. Det kan ju iofs inte hon veta. Och så smal är jag inte direkt så nej. Men gillar att förvåna människor. Nu ska jag göra min kopp kaffe!

I didn't wanna wake up

Sitter just nu här, på balkongen och räknar matte. Det slog mig att vi ikr 4 timmar mattenationella på onsdag och om jag ska få det där himla mvget är det bäst jag sätter igång. Är iofs nöjd med mitt redan klara vg,men ändå. Hur som helst så här jag precis ätit lunch. Två skålar med broccoli och jordnötter. Mmmmm. Har bestämt mig att försöka vara lite nyttigare igen. Slutar fortfarande inte gå upp och min aptit är på topp men jaja, man måste unna sig lite ibland. Men ska sätta på en kopp kaffe till mig nu och sedan fortsätta räkna. Senare kommer Matilda hit så då ska vi försöka slutföra Palmearbetet. Ska bli sjukt gött att ha det bakom sig!

väntar på läkaren

Sitter med min mor på bup och väntar på läkaren. Undrar fortfarande vad vi ska göra. Men den som väntar på något gött... Väntar alltid förlänge. (; Förresten så är det sjukt varmt ute idag. Helt totalt jätteunderbart!

Home

Helgen har varit jättefin, lagt mig för att sova nu. Men ville uppdatera en snabbsväng innan det blev ny dag, måndag. Ska tydligen till läkaren imorgon och har noll koll varför. Kan bli kul. Puss

-

Snart framme vid landet. Uppdateringen kommer lida. Bara så ni vet. Puss

ledsna katter i buren


flow

Sol! Sen kom bussen och jag sprang och hann sen stod nian framför på centralen, jag sprang och hann. Har flyt!!!!!! :-D

not like this morning

Hade bestämt mig för att inte gå på festen, men med två personer som peppat har fått mig att sitta på bussen påväg mot Majorna. Party för hela slanten. Imorgon blir det landet. Anton följer med. Känner att denna helgen kommer bli bra. (:

katten som ser allt


Lycka

Och ja, jag är rätt medveten om hur sjukt jättelycklig jag ser ut på första bilden. Men man får!


Behind blue eyes

Har lyckats plugga lite, känner att jag ska försöka avsluta det här himla Palme-arbetet med Matilda för hela arbetet börjar gå mig på nerverna.
Ahhhhhh.
När Anton slutat jobbet så kommer han hit, ska bli mys. Att få tänka på lite annat än plugg. Men vi ska tydligen kolla på hockey, kan bli intressant. Idag kanske det blir jag som somnar framför TV:n och inte tvärtom. Haha.
Nejdå, det kan bli kul kommer sitta och skrika att jag tycker de är jättetöntiga som knuffar på varandra utan anledning. JÄTTETÖNTIGT! Våld löser ju ingenting försöker ju folk säga till oss. Medan ishockey bara jaaaaaa, slå på honom bara.
Jag ser fram emot detta nu!
Sen imorgon är det fest hos Klara, ska bli kulkul. Just nu är jag verkligen noll procent festsugen och ganska orkeslös, men vad gör det. Ut och göra saker skadar aldrig. Och mitt partyhumör är säkert på topp imorgon hoppas jag på! (:

Storshoppig

Oj, vad mitt rum kommer bli annorlunda nu alltså. K-k-k-kaoooos.
Men jag gillar deeeet!

hahaha

Har spenderat de senaste timmarna med att kolla på bloopers, känner mig lite forever alone om man säger så. Men skrattar så jag gråter så jag klagar inte.

position

All min energi tog precis total-pang-bom-slut.
Satt med psykologiarbetet när bokstäverna bara började hoppa.
Haha, det är jobbigt att träna. (;
Men nu är det långhelg i alla fall så underbart jättegött.
Tyvärr så blir det inget sova ut imorgon för då bär det av till IKEA, nytt skrivbord, skrivbordsstol och säng ska införskaffas. Det behövs. Så ska bli göttgött.
Vem vet kanske kan övertyga fadern om att övningsköra också.
Hmmmmmm.

jaaaaa, springa


det är rosa


jgjmdgjtnjg

Ska gå ut till bussen om 20 minuter och har inte ens börjat göra mig iordning. Haha, kommer bli en seg dag. Nejdå, får sätta igång nu. Tjo.

the same every day

Morrn' morrn' Jag är just nu faktiskt vaken, försöker övertyga mig själv om vilken sjukt bra idé det skulle vara att gå upp. Men både katten som ligger på min mage och min kropp verkar inte tycka att det var en sån fin idé. Haha.

<3

Massa kramar.:D

tystnad, en rökfri viskning

Ska försöka plugga lite psykologi nu. Men först så kallar tvättstugan...

what about now?

Efter någon timmes mer eller mindre effektivt pluggande hos Matilda är jag påväg hem. Koncentrationsförmågan idag har inte infunnit sig. Men vad gör det? Imorgon är det"fredag" med enbart gympa och sedan gym efter det, mmmmm.

_

Somnade om tillslut. Känns fortfarande lite konstigt. Men bättre. Har matte nu, sista lektionen innan nationella, kom vi fram till. Helt kaos!

det är såhär vi pluggar


Tuesday morning

Är bara så sjukt vaken. Det är just nu något som inte stämmer helt 100% och det skrämmer mig. Vet inte vad det är men något, men jag hoppas på att någon timme sömn till ska fixa till det.

l'aime

Känns helt sjukt skönt att även detta nationella är över.
Kommer säkert få ig på båda, men det är inget jag kan göra något åt nu.
Men det känns underbart att bara slippa det. En franska lektion kvar i hela mitt liv.
Och bara ett nationellt prov kvar för tvåan.
Hur gött är inte det?!
Hemma nu i alla fall.
Göttgött.
Snart borde Anton komma, ååååååh, massa kramar ska han få.
Haha.
Hoppas ni har det fint! <3
Är man känd fotograf så får man ju stå ut med detta alltså. (; Åh, saknar sommaren och Stockholm. Dom sängarna alltså. ÅÅÅÅÅÅÅH!!!

_

Det gick seriöst inte att komma upp ur sängen imorse, både pga den enorma träningsvärken som mina ben dragit på sig och det enormt härliga vädret och självklart att det bara är måndag. Sitter på Första och enda lektionen idag. Härligt men franskanationella lockar mig fortfarande inte kan jag inte säga. Haha.

stay

Sitter och sjunger till true colours, Amanda Fondell versionen. Känner mig sjukt cool. (;
Funderar på att snart sova, att köra bil är utmattande. Och man behöver nog den lilla extra sömnen inför tre timmar franska nationella imorgon...
Can't wait.
Hej ig <3<3<3<3
Imorgon får jag träffa Anton igen, det får hela dagen att kännas mer värd. Vet inte vad som hänt med mig faktiskt.
Men det ska bli fint. Lite jättemycket fint.

bubbles

Alla älgar överlevde mot förmodan, det gjorde även jag. Det går framåt. Känner mig duktig. Snart hemma igen och då blir det mästarnas mästare. Härligt.:-)

yeeeeeeeeeaah baby

Och nu är det övningsköra som gäller för hela slanten.
KAOOOOOOOOS!!! :D:D:D:D

You remember

Eftersom Carro inte hört av sig trots mitt fina sms så blir det kanske att övningköra ikväll.
Är rätt taggad faktiskt.
Ska bara försöka få far min att inse vilken underbart bra ide det faktiskt är. Är det inte en underbar dag att köra över en älg på eller in och krossa alla glas på ikea. Tycker det låter riktigt fint. Och blev ju ett riktigt proffs efter förra gången.

why start a fire?

En lång promenad med Emma, sedan styrka på det och sedan en ytterligare promenad blev träningen idag. Vi kände att vädret var för bra för gymmet idag, så japp.
Känns göttgött.
Ska se om jag kan få hit Carro om en stund. Man vet aldrig vart hon har sin mobil nämligen.
Hoppas allt är fint med er!
Puss

snusan

Att vakna bredvid den här klockan sex på morgonen och sedan vakna igen klockan åtta med henne utsträckt längs ena benet. Sötnosen.

starlight

Trött nu så sova.
Måste ju vara pigg inför träningen imorgon alltså. (; Haha.

work your ass off

Är lite imponerad att jag faktiskt kom ut och joggade. Eller jaaa, gick en del men sprang rätt fort lite längre än vanligt. Men hatar när strupen snörps ihop. Och luften vägrar komma ner. Paniken alltså.
Det är därför jag hatar att springa.
Men jaaa, imorgon blir det i alla fall gymmet med Emma. Så det blev lite träning i veckan ändå, även fast det var i sista andetaget.

dessa träffade jag på vägen


och folk säger att det inte syns...


I don't ask much of you

Helt ärligt så pluggade jag faktiskt, vet inte hur det gick till.
Men nu är jag trött. Lite för trött för vad som egentligen är tillåtet en lördag kväll. Funderar att gå ut och springa eller bara gå en promenad för att röra lite på fläsket för detta går inte, inte tränat en enda gång på hela veckan.
Känner mig dallrig, tjock och smutsig.
Haha, så nu vet ni.

Don't forget me, I beg

Här hamnade jag och Emma efter ett antal timmar springades runt på stan.
Kändes skumt att vara på centralen utan att gå på Alingsås-tåget. Det har blivit en vana nu.
Men hur som helst hittade jag de eftersökta shortsen och inte bara ett par utan två, så jag är glaaaad!
Så glad att jag ska sätta mig och plugga nu.
Ni fattar hur glad jag är då va?! (okej, enorm överdrift)
See ya later fooolks.

lonely

12 sushibitar senare plus glass på det. Mmmmm, kommer aldrig behöva äta något mer i mitt liv. Inget gym denna veckan heller, vet inte vart den här flugit iväg eller vad jag gjort egentligen. Men imorgon blir det stan med Emma, jeansshortsen. Jajemän. Hoppas ni har dina sista minutrar på dagen. Puss

gubbe klar


well he you wanted honesty

Två stycken från min låg och mellanstadieklass sitter på bussen, det har blivit en vana att vi inte hälsar på varandra. Trots år i samma klass. But people change.

dagens outfit och dagens hamburgare


a light shining through

Är klar nu. En timme kvar innan jag ska åka.
Har nu inget val än att plugga.
Heeeeeej Palme!!!
Okej, nu kom massa killar som ska kolla ventilationerna. Kaos.
Haha.

Sen att Anton smsade och sa att det var sol på Gotland och man kollar ut här och ser moln och regn överallt gör ju en inte jättepepp direkt. Haha.

When I remember

Känner mig lite som en kändis.
På framsidan av min kompis bok. Mmmmmmm.
Jättekul faktiskt.

Jag vill känna mer, se mer än vad jag ser.

Som sagt så är det bara en lektion idag. Så ska åka först vid 12. Rätt gött.
Men idag är en sådan dag då det bara känns ovärt att göra sig iordning, så alla som träffar mig idag, kommer få en ytterst vacker syn. Mmmmm.
Men ovärt.
Haha.
Kolla in de där underbart fina svarta ringarna under ögonen, och jag har ändå sovit många timmar inatt.
Jaja, de lever sina egna liv helt enkelt.

Hur som helst så åt jag precis frukost, havregrynsgröt och en latte. Mmmm. Så nu kommer jag vara mätt enda till sushin ikväll.
Gottgottgottgott!

I'm still alive but barely breathing

Jag och Matilda lyckades plugga riktigt duktigt idag. Så nu är vi igång med vårt historiaarbete. Känns gött.
Har varit ute med hennes vovvar i regnet och sedan ätit middag här.
Hon åkte precis härifrån så nu ska jag ta och göra iordning lite te.
Fredag imorgon, tagga. <3
En lektion och sedan sushi och mys med Matilda.
En helg utan mys är numera en sjukt dålig helg.
Har gått osminkad i mysbyxor hela dagen så får bli en gammal bild, det enda som är samma är halsbandet. Jag må ha snott det igen, kommer bli en sån fin tjuv någon gång i mitt liv. Men en vecka känns som rätt lång tid. Men nu är det bara helgen kvar. (:(:

another song

Nu satte han sig bredvid mig på vagnen också. Vad är detta?! Haha.

mmmmm

Det regnar. Väntar på vagnen, bredvid mig står en kille med sjukt läckande hörlurar. Han lyssnar på sjukt dålig musik. Dagens ungdomar och deras musiksmak alltså, sjukt! (;

if you only knew

Mmmmmmmmm, massa maaaaaat!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Lyssnar på shinedown och tänker fina tankar.
kvällshumor och dagens sanning!

Men när natten är ljus

Blev en skål med broccoli och jordnötter.
Till efterrätt fil och någon form av nya skumma cornflakes-knaper-saker.
Är mätt nu.
Vet att ni gillar att veta när jag är mätt! (;

Emma var här för ett tag sen och vi valde bilderna och skickade.
Totalt kaos på det. Allt blev fel och jag vet inte vad faktiskt.
Men skrattar åt det just nu.

Saknar Anton just nu, lite för mycket än vad som skulle vara tillåtet.
Ni får kalla mig fånig, jag får ta det.
Men jaaaa. :(
Han är finast.

chocken när man ser blond ut

charmig bild jag vet! Men jag är inte blond...

varje gång du möter min blick

Nu känns det som om veckan är slut, har inga schemalagde lektioner imorgon och bara en lektion på fredag. Så det heelt okej alltså. (;
För att fira detta så är Kent på på hög volym och jag bara myser.
Det är fint.
Har ätit lunch nr 2 för en stund sen men funderar på att koka broccoli eftersom jag fick lite cravings, just precis nu. Det är ju såå gott.
Och ja, jag äter mycket. Men jag gillar det.
Tror inte på det där med dieter riktigt kan jag inte säga.
Jaja, det hade inte hit att göra.
Hoppas ni har det finfint i regnet.
Fyyyyy, vad det regnar, det var ju varmt och sol för några dagar sen och nu bara, nej!

Utan din skugga

Ska försöka dra mig mot sängen snart.
Mår illa så ska försöka sova bort eländet.
Nationella imorgon är bara att göra, det kommer gå som det går.
Inget att stressa upp sig för.
Det är chill. Sista engelskanationella liksom, tagga!

en plats i solen

Okej, nu är jag rätt trött efter att kollat på när min flitiga "elev" räknat.
Kanske beror på de få timmar sömn jag fick inatt, vid närmare eftertanke. Men nej, matte är sjukt utmattande för hjärnan alltså. (;
Men piggade upp mig med ett antal chokladbitar till, hej noll procent självdisciplin!
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan dricka te och förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt. Vet iofs hur det kommer bli. Likadant varenda kväll...

du står i frontlinjen igen

Medan han räknar matte, läser jag faktiskt lite om Palme, tro det eller ej.
Känner att det faktiskt är skillnad i de olika tidningarna så detta kanskekanskekanske kan gå. Hade blivit så glad då!
Imorgon är det det sista engelskanationella, så ska försöka tagga det.
Ehe, eller inte. Sen är det några lektioner och sen blir det att plugga Palme fullt ut med Matilda. Nu jävlar alltså! MVG nästa. (;

Lifesavers

En sallad, macka, latte, några chokladbitar och chokladkakor senare är jag tillbaka framför datan igen.
Borde plugga. Läsa igenom över 50 sidor om Palme-mordet. Det är inte jättelockande just nu kan jag inte säga.
Vill ha mer choklad, men skulle ju vara nyttig...
Äsch, choklad är nyttigt!
Jättenyttigt.

färger på natten

Så såg väl min morgon ut, vaknade upp hos Anton som sedan skjutsade hem mig. Jag åt ytterligare en frukost hemma och la mig sedan och myste med Snusan och lyckades sova kanske drygt en timme till för att sedan gå upp och äta dagens tredje frukost.
Dagens enda lektion var matte, om man räknar bort den jag skolkade ifrån, så är hemma nu och har hunnit städa mitt rum och tror jag ska fixa mig lite lunch eller något.
Vid 16 snåret kommer min kompis lillebror som jag ska trycka in lite matte i huvudet på, stackarn. (;
Så nu vet ni vart ni har mig!
klad flikka. Och helt ärligt så vet jag inte varför jag gör tummen upp på varenda bild.
Och osminkat och fint idag. Mmmmm, känner mig übersharmig!

på tåget mot Alingsås

Det! Känns som om jag mer och mer börjar bo på detta tåg. (:

solo

Här spenderades dagens 3 timmars långa håltimme. Jag och Matilda har hittat artiklar om Palme mordet genom mikrofilm. Kaos. Men det gick bra tillslut. Nu gäller det bara att få ihop något väsentligt om själva händelsen sett från ett höger och ett vänster perspektiv. Men det ska nog gå bra.

-

För att göra allt lite mer färgglatt kör jag på röda läppar.

You make me happy, whether you know it or not

Och det var nu man fick ett fint sms.
Precis ett sånt sms jag kände att jag behövde precis just nu.
Finaste.
<3
<3

shelter

Övningskörningen gick faktiskt bra, kan nu starta och köra en meter och sedan bromsa lugnt och fint utan hackningar. Känner mig duktig. (; Haha.

Är sjukt otaggad på måndag igen. Men denna veckan är hyffsat lugn, bara nationella på onsdag, så det blir väl att jobba på alla inlämningsuppgifter vi fått. Mmmm, underbara skola, verkligen.
Sommarlov, nu snälla?
Ska försöka göra lite nytta och sedan försöka sova tidigt, är trött. Och känner inte för att somna i skolan imorgon, känns lite ovärt om man säger så.
Hoppas ni har det fint<3

silent like a whisper

Påväg hem nu. Har vart en sjukt bra dag. Men just för att det varit en såndär fin dag, börjar mig humör nu sjunka till likgiltighet igen. Jaja, det spelar ingen roll alls egentligen. När jag kommer hem så ska jag ladda in bilderna lag tagit idag och sen kommer kanske Emma. Hon är mitt moraliska stöd när jag behöver det.(;

eldat upp dina brev

Sitter i bilen nu, framme om 25 min kanske, sitter bredvid katten i buren, lyssnar på Kent och bara myser. Helt underbart härligt är det just nu faktiskt.

sällskap

Ska dra mig upp nu innan föräldrarna drar upp mig. Uppe med tuppen. (;

långsamt, långsamt, åh så långsamt

Uppdaterar fotoväggen.
Vill bara sova nu.
Men jag har bilder i hela sängen så det går inte. Inte alls.
Så jag jobbar på det.
Sen att sängen kommer kännas sjukt stor inatt kommer kännas lite smått jobbigt.
Ingen att krama på liksom.
Kaoooos.
Imorgon drar jag en sväng till landet, ska träffa Annie, övningsköra och försöka ta en massa bilder.
Det ska bli gött faktiskt. Känner att jag behöver komma bort från storstaden, andas frisk luft och bara andas ut.
Men ska bli sjukt fint att träffa min vän i alla fall.
Saknar henne lite smått.

what if I take the blame, will you be there?

Har fått förfrågningar om att hitta på något med människor, men är så sjukt seg. Att dra sig ut i blåsten är inte så lockande just nu. Även fast det hade varit fina att träffa människor.
Tror min joggingtur tog min sista energi.
Haha.
Men min mor föreslog att vi skulle göra något. Så nu ska vi spela alfapet, fin lördags underhållning och ooooj, vad jag kommer vinna! (((((((((((((:

polaroids


Run for your life

En varm Linn är nu hemma, en halvtimmes jogg/gångtur kändes perfekt lagom.
Det är ungefär vad jag klarar av.
Fattar inte varför min kondition är så på botten.
Känner mig som en sten som försöker röra sig med ben av gele och icke-existerande lungor. Ungefär så.
Men hopp in i duschen nu och sedan middag. Mmmmmmm!

-

Var lite trögt idag, så satte mig precis på stocken och vilade, men nu när jag fått ner den värsta astmaattacken så känns det sjukt bra. Det är väl det som är grejen med träning. Men ska ta mig hemåt nu!

would you?

Åhhh, Linn du blir så bra på bild!!!!!!
Men du ser glad ut i alla fall. Jaaaa.
Bilderna som Emma tog på mig kommer upp senare.
Nu ska jag ut och jogga.
Tjooo<3

those moments we remember


I remember black skies

Helg, sjukt välbehövlig.
Ska spendera natten med Anton
Ha det fint <3
Puss

ordinary people

Påväg mot skolan. Vi brukar vanligtvis börja 10 idag men nej. Nationella. Mår illa just nu, så hoppas på att jag kan ta mig igenom det utan ångestattack. Hade varit rätt fint faktiskt. Men nu kommer snart Matilda så det sista 5 minuterna på vagnen ska vi tagga sönder inför detta fina prov. Jaaaaa.

I can be strong

Min finaste fining.
<3

unreleased

Var ute en lång sväng med Emma satt och pratade på vårt gamla häng, garagetaket.
Man kände sig som ung igen.
Hahah.
Men tog några bilder som kommer upp senare.
Det skulle egentligen inte bli så men snart kommer Anton.
Känns fint.
Bra avslut på en bra dag.
Puss <3

that never changed

Ska ut och bli fotad av Emma om 10 minuter.
Ska försöka låtsas att jag är en supermodell. Nummer 1.
Eller något.
Överdrift. Heeeeeej.
Men tvättade bort mina röda läppar för att vara så "naturell" som möjligt.
Engelska nationella gick nog bra.
Franska nationella gick skit, verkligen totalskit. Men jaaa.
Men annars är det fint.
Satt ute och stektes i solen med Klara på håltimmen, väntar mig brännmärken på benen så vågar inte ta av mig byxorna.
Haha.

lovable

Engelska speaking är nu över känns skönt. Pratade inte mest men sa en del och hoppas på att det är tillräckligt. I eftermiddag ska bilderna äntligen bli av igen. Är pepp igen. Är så sjukt velig. Men man får! (; Hoppas ni har det fint. Det känns faktiskt riktigt fint just nu.

red

Påväg mot skolan. Idag var det en totalklädkrisdag. Så bara tog på mig skinnjackan för att inte gå runt helt naken. Men måste erkänna att det blev lite varmt.(;.

once upon a time

Lyckades somna efter ca en timme vilken är klart godkänt. Är fortfarande trött men det hör la tonåren till eller något. Ska försöka få mig att tro att det är en bra idé att gå upp. Mmmmm, frukost eller något. Solen skiner idag med så lite pepp är det faktiskt!

jag såg min ungdom trampa gasen i botten

Får lite sovmorgon imorgon, inte fel alls.
Visserligen får vissa imorgon bara en lektion, själv får man tre men whatever, bara gött att bli av med nationella.
Kan börja räkna ner dem efter morgondagen.
Asgött.

Men att vara i skolan vid 11.20 imorgon är sååå inte fel alls faktiskt.
Däckade i sängen förut med Olli och sov en timme, vi hade det riktigt mys. Hon låg och spann och låg nära och värmde mig, det var lite kallt kan tilläggas.

Men är sjukt trött igen så ska snart faktiskt gå och lägga mig igen och försöka somna, vilket antagligen kommer vara lättare sagt än gjort. Men sovmorgon. Sååå chiiill.
Får försöka prata engelska med mig själv hela morgonen för att försöka komma in i tänket.
Good luck, Linn.

Sen har min nattandställning börjat gå sönder. Hur kan de tänka sig att den ska hålla i massa år till. Ska seriöst använda den varje natt i två år och sedan varannan har haft den i snart ett halvår nu.
Så återigen, good luck, Linn.
Du kommer ha fina tänder om några år... Eller inte. (;
Hahah.
Kvällshumor

Keps is the shit

Bild snodd av Matilda.
Keps snodd av Nathalie.

I turn to run

Massa god glass var det.
Sen blev det mat här hemma.
Maaaaat.
Är så sjukt sugen men så mätt.
Skulle kunna äta fyra cheeseburgare ,minst. Bara för att det är såå gott!
Haha.
Men lite kladdkaka i solen låter inte fel i mina öron.
Känner att jag får, två nationella imorgon så det behövs tröstätas lite ju!
Man måste ju få unna sig en massa, vad är det för liv annars?

avundsjuka?


you say

Det är varmt idag med. Bangade iofs shortsen idag. Men ändå. Träffade en gammal klasskamrat på bussen, vi blev avbrutna typ med en gång. Menmen. (; Nu sitter jag och chillar i solen. 1 timme kvar innan jag börjar. Så hinner chilla järnet!

färglös som en tår blir jag utan dina andetag

Mitt hår som jag tvättade typ precis innan jag åkte är nu nästan torrt, åh vad jag älskar solen just nu. Världens bästa hårtork typ.(;

shortsen bör uppmärksammas idag


even the wrong words seems to rhyme

Inne igen, känner inte direkt att solen tagit så mycket, känner mig fortfarande lika blek. Haha.
Om ett tag ska jag dra mig mot Anton.
Jaaa, kramaaar.

-

Vill bara kunna återfå friheten att få vara ensam hemma igen.

mmmmm

Bleka, sneda och olika tjocka ben. Jaaaaaaaaa. (;

barbent


varför måste jag vara rädd?

Godmorgon på er! Ja, jag är vaken nu. Har iofs varit vaken rätt mycket inatt, vaknat en gång i timman typ, kollat mobilen, sett att jag inte fått något svar och sedan somnat om. Idag är det i alla fall sjukt fint väder, fick förfrågan om landen men nej, ska istället försöka gå en promenad eller bara sitta och chilla på gården. Får se vad som händer. Tar dagen som den kommer. Det brukar bli något fint i alla fall. Nu ska jag gå upp och äta frukost. Puss

already gone

Hemma nu, som bilen ovan har de senaste timmarna sett ut så är däst och glad. Men fin dag. Ska försöka sova nu, hoppas på lite sällskap men tror inte det blir så idag. Puss

RSS 2.0