Happy thoughts

Har jobbat färdigt för denna veckan. Min röst är totalt borta. Den försvann igår. Kunderna frågade en efter en om jag var förkyld och sa krya på dig och så vidare. Jag sa mest att jag pratat för mycket vilket är sant. Och de tyckte de flest var roligt. Så ja, jag är glad idag. Gillar att träffa människor och få dem glada och prata strunt!
Snart ska jag träffa älskling och åka hem mot honom.
Han får stå ut med sin förkylda flickvän tills på måndag. Och ni här får vara utan mig till dess (stor förlust jag vet...)

Men ha det så jättefint. Var glada med mig!!! :))))))
Gör mig inte alls på bild idag, dock så gillar min röda näsa kameran. Mmmmmm. Åh, vad vi alla gillar röd-snutna näsor.<3
 

jgpdajhbjh

Dagen igår var inget rolig. Den spenderades i sängen. Febern var hög, jag kunde inte röra huvudet och hade ont i hela kroppen, plus ont i halsen.
Idag däremot är allt mycket bättre! Knappt någon feber och känner mig enbart förkyld nu. Fortfarande lite känning i nacken men kan röra så fint på huvudet i alla fall.
Så mitt tips till er alla, ta inte tbe vaccin om ni har bestämt er att bli lite förkylda samma eftermiddag. Det slutar inte jättebra.

Men som sagt allt känns bättre nu. En liten förkylning kan jag överleva. Snart är det dags för jobbet. Ska försöka att inte snora ner alla kunder.

Hoppas ni har det göööött!

.

Halsen är värre... Blir sååå ledsen.
Det är så mycket som händer nu. Imorgon ska jag först rensa mormor och morfars källare, sedan fika med Jessie och sedan åka till älskling. På torsdag är det dags för jobb, likaså på fredag då ska jag också åka till älskling igen, har man tomt hus så har man. Vill vara frisk då. Känner mig ofräsch... Sen på lördag är det födelsedagsfest, söndag blir det chilla och måndag, tisdag och onsdag blir det jobb. VILL VARA FRISK! MÅSTE VARA FRISK!!!
Wha... Dessutom får jag mens på måndag ser inte fram emot det. Men lika bra att ta allt på en gång. THROW IT AT ME, liksom.
Kan fortfarande inte röra armen och har blåmärken lite överallt.
Dessutom gör mitt huvud ont konstant tillsammans med min idiot-käke.
 
Färdigklagad.
 
Men shit, vad bitter jag blev nu....
 
:(
 
:'(
 
Men vill verkligen inte vara sjuk nu............. Kan ta det till hösten istället...........
Åh, vill gråta.....
Har jag sagt att jag blir ynklig och tycker synd om mig själv när jag är sjuk? 
Så ni får stå ut med väldigt mycket självömkande de kommande dagarna. ;)
 
Men ska ta min astmamedicin och gå och lägga mig nu, vem vet imorgon kanske jag är "frisk"! JA!
POSITIVT TÄNKANDE LINN!!!!!
KOM IGEN!!!!!
 

snälla ingen förkylning, snälla!!!

Fick ont i halsen för ca en timme sedan.. Well that's depressing....
 
Hoppas det är halsen som bara vill påminna mig om att den finns.

Lite bilder från de senaste veckorna

 
(min fina nya nattandställning)
 
 

city lights

Tröttheten har slagit till. Mor och jag åkte ner till stan förhållandevis tidigt och tog tbe-vaccin. Kan säga att jag knappt kan röra min arm nu då jag gissar att sköterskan kom åt någon nerv när hon stack mig. Skrattar lite i huvudet åt det. Känner mig mer och mer som en pensionär.
Passade på att shoppa lite också får passa på innan alla mina pengar går till hyra och mat.
Shit, jag fattar verkligen inget just nu. Allt går så fort för tillfället.
Men ja tydligen ska även lilla jag flytta hemifrån liksom... CRAZY SHIT!

Lite av midsommaren

Årets midsommar bestod av spel, mat, tårtor, nubbar och skratt. 
 

hemma

En trött tjej har nu kommit hem, fått i sig mat i sin utsvultna mage och ska nu göra sig iordning för natten för att sedan vakna upp till ännu en jobbdag.
Det känns helt okej faktiskt. 10 timmar jobb. (money, money, money) Det går lättare om man tänker så.

Nu ska jag som sagt gör mig iordning, ögonen kan knappt hålla sig öppna längre.

Jag lever!

De senaste dagarna har gått snabbt. De har spenderats med älskling, har kramat massa på honom och varit galet imponerad efter de 30 mil han cyklat. Vi har kollat på lägenheten, som var perfekt. Kontraktet skrivs i augusti sen är den vår. Vår att förstöra, att bo i, att göra i ordning. Ser fram emot det. Sedan så har vi hjälpt mormor komma till rätta ännu mer i sitt nya boende med att koppla lampor, byta strömbrytare och sätta fast bokhyllor (Anton, inte vi), jag satte istället upp prydnadsaker, kände att det var med min grej.
 
Vet inte riktigt vad mer som hänt. Minnet sträcker sig inte så långt, det är så mycket som händer på en och samma gång.
Men nu ska jag snart börja dra mig mot jobbet. Min andra "upplärningsdag" idag, sedan blir det min första riktiga dag imorgon, 11-21. Kom och hälsa på mig, jaaaaa! 
 
Shit, vad mycket klockan blev helt plötsligt.......
 
Haregött!
 
 

Såhär ser man ut när man jobbar på ica

Det gick faktiskt bra. Bättre än väntat. Till slutet då jag blev lämnad totally alone och inte hittade rätt cigg-paket... Skapade en fin lång kö. Men alla var så trevliga och jag själv försökte mest skratta bort det hela, samtidigt som jag visade kunden en massa olika paket. Haha. Ja, så kan det gå. Så läxa till mig själv, lär dig cigg och snus och plugga in ett antal plu-nummer (nummer man slår in på grönsaker, frukt, bröd, godis och liknande. Banan kan jag och jordgubbar... OCH GODIS! SUCCESS!!
 
 
Men för tillfället är mina tankar hos pojkvännen som snart startar på Vätternrundan. Inte ens 2 timmar kvar nu. Önskar jag kunde möta honom i mål med öppna armar och massa pussar. Men så blir det inte. Han finns i mina tankar i alla fall.
 

imorgon ska jag jobba.....

Nu är det dags att sova. Blir upp hyffsat tidigt imorgon för att gå till jobbet.
Känns sjukt att skriva det. Jobb. Jag, jobba...
Men känns toppen! TOPPEN!!!!!!
 
Godnatt på er fina<3

Ibland så har man flyt

Idag så fick jag KÖRKORT!!!!  
Klarade uppkörningen på första försöket trodde det aldrig. Inte ens när jag för nio dagar sedan klarade teorin. Inte förrän han som satt bredvid mig i bilen under uppkörningen sa att jag var godkänd slog det mig att jag faktiskt klarade det, att jag faktiskt hade en chans att klara det. 
 
Att jag fått lägenhet, jobb och körkort inom loppet på ca en vecka, två veckor efter studenten är helt sjukt. Har nästan dåligt samvete för att allt helt plötsligt gått så bra.
Men samtidigt försöker jag slå mig själv på bröstet och tänka att jag kanske förtjänar det. Har haft mycket jobbigt som hänt under livet då och då och detta var kanske min tur att få riktigt flyt.
Så allt känns bra just nu.
 
Kommer sakna min finafinafina lärare så mycket. Vi har klickat bra, har samma dåliga humor och kan retas med varandra. Men det är väl dags att gå vidare. Släppa taget och gå vidare som med allt annat i livet just nu.
 
Imorgon är det dags att provjobba och lära sig allt på Ica. Kassa-apparater, lager, var alla saker ska stå, massa olika siffror. Men det ska nog gå förhoppningsvis.
 
En styck glad lärare och en styck glad Linn.
 

-

 

juppjupp

Gick och la mig och sov en stund. Det är mycket som händer nu och det gör mig trött. Visserligen är jag lika trött som innan men jaja.
 
Nu sitter jag och väntar på älskling som snart kommer hit. Ska pussa lite extra på honom nu då det är sista gången vi ses innan han cyklar Vätternrundan (fredag-lördag). 30 mil.... Jag blir trött bara jag tänker på det.
 
Så ja, det är väl planerna för nu.
Hoppas ni har det fint!
(fortfarande rätt gråtmild tjej, men vi säger att det är myyys) (Skyller dock lite på en kommentar från en som jag inte vill vara som, man kan bli så förvånad ibland)
 
 

-

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!!!!!!!!!

good and bad

Körde precis en av mina sämsta körlektioner någonsin. Slutade upp att efter halva lektionen ungefär fick vi stanna vid en vägkant och prata. Slutade med att jag satt och grät lite fint, har lite för höga krav på mig själv. Min körlärare är så underbar, men undrar om han egentligen satta upp mig på prov och uppkörning lite tidigt. Men jaaa, det som lever får se och alla har ju sämre dagar så detta var väl en av mina. Men efter vårt lilla snack och hans förklaringar på allt jag gjort fel och vad jag istället skulle göra så gick resterande halvtimmen på lektionen riktigt bra. Väl tillbaka på skolan ville han få mig att säga att jag var bra och att jag kunde köra bil. Han lyckades inte kan jag säga. Men han sa det till mig och det värmde faktiskt. Han är fin.

Sen åkte jag direkt till ica där jag sökt jobb och letade upp chefen och pratade med honom om att jag fortfarande var intresserad osv. Och vet ni vad?! Denna gången verkade han också intresserad. Han frågade mig saker och skrev ner mitt namn och mobilnummer på en lapp. Så hoppas på det bästa. Hade varit toppen.

Nu ska jag ta och fika och få bort känslan att "jag är dålig". Gråten sitter kvar i ögonen. Ni fattar inte hur fånig jag känner mig. Haha.

hemma

Jag och älskling får åka och kolla på lägenheten på måndag. Känns toppen. Förövrigt hemma från studenten, mätt, go och glad och lite lagom trött. Skyller på champagnen och vinet. Så himla gott vin. Men duktig som jag är kan jag sansa mig och drack därför bara ett glas (självdisciplin på hög nivå där). Åt däremot massa jordgubbar. Där är min självdisciplin inte lika bra... Men man fååår.

Det är vackert ibland

Idag är det årets sista studentmottagning som gäller. 
Så ska se till att njuta rejält, för det dröjer nästan ett år till nästa. 
 
De senaste dagarna har rullat på, jag och Anton har hjälpt mormor att flytta med resten av familjen, vi har kollat utanför vår nya lägenhet, jag har ringt hyresvärden och tackat ja (känner mig nästan vuxen), jag har kört bil, ätit glass med Agnes, fikat med mor, shoppat och pussat på älskling. 
Det är väl ungefär det som hänt. Mitt liv känns rätt bra för tillfället.
Denna pausen från allt var välbehövlig.
 
Men snart blir det ut i livet på riktigt. Ser nästan fram emot det. Att bli vuxen på riktigt. Är väl dags nu.
Sen så måste jag klaga lite, dessa skjorts är xs. Seriöst vad ska de som är mindre än mig ha på sig?! Hur ofta har affärer xxs eller xxxs? Vissa har det, men inte direkt jätteofta. För detta är ju seriöst överdrivet. Så smal är jag inte... Så lite bitter blir jag. Haha. 
Men oftast är jag istället såhär glad nuförtiden. Så onödigt att var bitter.
 
 

Har aldrig känt mig snyggare...

Men älskling är fin i alla fall.
Vet inte var mina tuttor försvann heller...

Emma student


Jessie student


jätte bildbomb från min student


det händer saker

Ursäkta att uppdateringen inte gått något vidare. Men hinner inte. Den tiden jag har över pluggar jag inför kommande bilsaker och redigerar bilder från min och andras studenter. Mormor flyttar så hjälper till där, jag själv har fått erbjudande till en lägenhet. Hörde ni det?! EN LÄGENHET! Tillträde 1 september. Så har levt lite moln samtidigt som jag varit nere under jorden. Mycket tankar som måste klarna. Undrar egentligen om jag är redo, redo att flytta, redo att släppa taget, redo att eventuellt bli sambo. Japp, sambo. Det ordet glädjer mig väldigt mycket just nu. Men tänk, tänk om vi inte skulle klara av det....

Så ja, tar dagarna som de kommer, skrattar och är för mig själv. Att vara ensam är skönt för tillfället.

Har 4 stycken stora lådor med flytta hemifrån saker. Fick mycket på studenten och hade lite innan.


Så klart jag är redo.
Redo för livet.
Redo att bli vuxen.
Redo att slänga mig ut i det jag inte vet något om än.
Jag är stark.
Starkare än vad jag någonsin varit.
Friskare psykiskt än vad jag varit sen jag blev "sjuk", 10 år sedan.

Så detta ska jag väl klara av?!

Bara jobbet som är kvar. Men ska söka. Men orken infinner sig inte riktigt. Det har varit mycket fest och fart och alkohol det senaste och det sliter. Förra veckan var det 5 dagar i streck. Så snart min uppkörning är över och jag förhoppningsvis har mitt körkort (HOPPAS) så ska jag börja träna igen, söka jobb som aldrig förr. Ta tag i mig själv. Ta alla beslut som behövs och leva livet. Har en hel sommar framför mina fötter som jag ska hitta på massa fina och roliga saker på.


Ett långt inlägg om egentligen ingenting. Bilder från de senaste kommer när de kommer.

I en glädjebubbla

Är ute och ränner dagarna i ända, kom hem igår. Det händer saker hela tiden och jag mår så bra och är så glad. Tänker utnyttja detta.
Imorgon tar min bästa vän studenten, ska fira henne jättemycket.
Har haft en mysig helg med älskling.
Haft en underbar studentdag.
Det går bra med bilkörningen.
Allt går bara framåt just nu.
Jobb saknas. Men känner att några veckors lov inte är fel.

Ska berätta mer utförligt om allt senare, när vet jag inte. Ikväll, imorgon, i övermorgon. Den som lever får se.

Ville bara att ni skulle veta att jag gör det, lever.

Hoppas ni har der fint

RSS 2.0